یک کارشناس جهان عرب می گوید: در طول 5 سال، 6 دولت در کویت منحل شده است.

علی جنتی، سفیر سابق کشورمان در کویت در گفتگویی با خبرآنلاین با موضوع بررسی نتایج انتخابات پارلمانی کویت و در تشریح فضای سیاسی کشور گفت: به خاطر اختلافات موجود در طول 6 سال گذشته، 5 بار مجلس و 6 بار دولت منحل شد. اختلافات گروه هایی که هم اکنون به عنوان معارض شناخته می شوند با حاکمیت ریشه دار است و تقریباً به حدود یک دهه گذشته باز می گردد. مشکل عمدۀ آنها در گذشته با شیخ ناصر محمد، نخست وزیرو دولت گذشته بود. آنها کارآیی دولت را مورد چالش قرار داده و بر این باور بودند که دولت شیخ ناصر محمد دولت ضعیفی است و نمی تواند طرح های توسعه وپیشرفت کویت را به انجام برساند.
جنتی در ادامه گفت: بخش دیگر اعتراضات مربوط به فساد داخلی دولت بود. گفته می شود برخی مسوولان دولتی در پروژه های مهم رشوه های کلانی می گرفتند و یا به برخی از نمایندگان رشوه داده اند و یا برای در اختیار گرفتن مجلس به خرید رأی اقدام کرده اند حتی برخی نمایندگان مجلس نیز متهم به دریافت همین رشوه ها بودند. این بحث همواره مطرح بوده است که در انتخابات مجالس، دولت پولهای کلانی خرج می کند برای اینکه طرفداران خود را وارد مجلس کند. اینها اصلی ترین مباحث مورد نظر مخالفان بود. علاوه بر آن دخالت ها وتحریکات دولت عربستان سعودی برای فشار بر دولت کویت برکسی پوشیده نیست.


مشروح گفتگوی خبرآنلاین با علی جنتی را اینجا بخوانید

263 49

کد خبر 262063

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حم شادكام IR ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۸
    7 0
    شايد خاصيت دموكراسی اين باشد كه چيزی را پنهان نمی دارد و مصلحت را در پوزه بند بر دهان مخالفين نظم موجود نمی پندارد. مخفی نگه داشتن بيماری نتيجه ای جز مرگ زودرس نتواند داشت.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین