۵ نفر
۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰

اگر فرض بگیریم که اسرائیل ترور شهید فخری‌زاده را با هدف تضعیف ایران در حوزه فناوری هسته ای و دفاعی انجام داده است، به نظر می آید بعضی افراد و جناح های سیاسی کشور همان کاری را می کنند که رژیم اسرائیل می خواهد.

در خوشبینانه ترین حالت، این افراد به جای هدف گرفتن اسراییل، از روی جهل یا ساده لوحی‌شان به  خودی‌ها، دولت و برجام حمله می کنند اما اگر واقع بینانه خواسته باشیم به آن نگاه کنیم، به نظر می‌رسد  دستهایی در کار است که حکایت از نفوذ دارد .
برای رژیم اسرائیل ساده است که آدم هایی داشته باشد تا از طریق آنها به جمهوری اسلامی ایران ضربه بزند چون طراحی یک عملیات تروریستی به مراتب سخت تر و پرهزینه تر از جذب افراد برای پیگیری اهدافشان است. این واقعیت تلخ در میان برخی افراد تندرو، هستند کسانی که به دلیل جاسوسی برای اسرائیل در زندان هستند؛ قرینه ای است بر اینکه تندروی و برخی افراد تندرو گزینه مطلوبی برای عامل نفوذی بودن هستند . به نظر می‌رسد سیستم های اطلاعاتی در این زمینه سکوت کرده و شورای امنیت ملی هم کاملا بی تفاوت است وگرنه باید نسبت به هشدارهایی که از سوی دلسوزان بیان می‌شود، واکنشی از سویشان دیده شود.
 خاطرم هست در زمان آقای سعید جلیلی ، وقتی مذاکرات هسته ای انجام می شد، رسانه ها اجازه نداشتند  حتی یک کلمه  بیشتر از خبری که شورای عالی امنیت ملی اعلام می کرد، منتشر کنند. در واقع دبیرخانه شورای امنیت ملی چه درست چه غلط، اقتدار خود را نشان می داد اما اکنون می بینیم که بعد از ترور شهید فخری زاده، بعضی افراد تندرو در سمت ها و  لباس های مختلف در راستای منافع اسرائیل حرکت می کنند و کسی هم به آنها حتی تذکر نمی‌دهد.
متاسفانه دانشمندانی از کشورمان  در زمان دولت احمدی نژاد ترور شدند . در آن زمان نه برجام بود، نه روحانی و نه ظریف. آیا مسئولان آن دوره می پذیرند که ترورها نتیجه رفتار خودشان بود؟ آیا آقای سعیدجلیلی چنین اتهامی را می‌پذیرد؟ البته که چنین اتهامی نه آن موقع درست بود، نه الان. برای همین واقعا سخت است تصور کنیم همه کسانی که به برجام و دولت حمله می کنند، جاهل بوده و متوجه نیستند حرفها و اقداماتشان چه تبعاتی دارد.
معتقدم اگر سیستم های اطلاعاتی کشور دنبال سرنخ حملات به خودی‌ها بروند، می توانند پیگیری کنند و متوجه شوند چه کسانی آب به آسیاب دشمن می ریزند. در آن صورت حتما می توانند اطلاعات خوبی در مورد نفوذ رژیم اسرائیل در کشور پیدا کنند.
بسیاری از این تندروی‌ها با تاکید بر انتقام خون شهید فخری زاده انجام می‌شود و تندروها اقداماتشان را واکنشی به آن ترور می‌دانند اما  اگر قرار به اتخاذ بهترین واکنش است، رهبری معظم در این زمینه بهترین واکنش را نشان دادند که می تواند به عنوان سرمشقی برای ما باشد. ایشان در پیام خود اشاره کردند که آمران و عاملان باید مجازات شوند در حالیکه اسم آمریکا و اسرائیل و زمان مجازات را نیاوردند. بنابراین سایر مسئولان هم باید پیام رهبری را سرمشق خود قرار دهند زیرا واکنش احساسی به نفع کشورمان نیست و تهدیدی جدی برای منافع ملی است.
مصوبه اخیر مجلس را که طرحی برای خروج از برجام است، نمونه یک واکنش احساسی می‌دانم چون برجام موضوعی است که هر تصمیم درباره آن باید در شورای عالی امنیت ملی گرفته شود. اگر خوش بین باشیم باید بگوییم نمایندگان متوجه اهمیت موضوع و تبعات اقدامشان نیستند زیرا این طرح همان طور که پیش بینی می شد  موجب افزایش قیمت ارز ، سکه و خودرو شد که قطعا به نفع کشور نیست و مسئولیت مستقیم آن با مجلس است. البته شورای نگهبان هم شریک مجلس یازدهم در ایجاد مشقت برای مردم است. مردمی که کشورشان بیش از دو سال است بخاطر خروج ترامپ از برجام و اِعمال  تحریم‌های آمریکا با جنگ اقتصادی مواجه هستند و روا نیست با دست خودمان روزگار سخت‌تری را برایشان رقم بزنیم.

1717

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 262897

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =