ایسنا نوشت:
یک نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس برای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، دستاوردی از طرح اصلاح قانون انتخابات نخواهد داشت.
موسی قربانی اظهار کرد: هزینههایی که بابت طرح اصلاح قانون انتخابات شد، ارزش خروجیای را که از مجلس بیرون میآید نداشت.
وی افزود: قسمت اساسی مربوط به اصلاح قانون انتخابات یعنی ماده 35 و بحث تعیین مصداق برای رجل سیاسی و مذهبی حذف شد و بقیه طرح اصلاح قانون انتخابات نکته خاص و مهمی ندارد.
قربانی با بیان اینکه "ماده 31 یعنی بحث هیات اجرایی در طرح اصلاح قانون انتخابات مغایر قانون اساسی است"، تصریح کرد: به اعتقاد من، گرفتن وقت مجلس برای مدت سه هفته و ایجاد کنش در جامعه، ارزش نداشت.
این نماینده سابق مجلس خاطرنشان کرد: اگر کار هیات اجرایی مطرح در اصلاح قانون انتخابات، نظارت باشد، دخالت در شورای نگهبان است و اگر اجرا باشد، در کار قوه مجریه دخالت میکند و در هر حال ایراد قانونی دارد پس به عقیده من شورای نگهبان از این طرح ایراد خواهد گرفت.
قربانی با بیان اینکه "بعید میدانم طرح اصلاح قانون انتخابات به انتخابات امسال برسد"، اظهار کرد: طرح اصلاح قانون انتخابات رفت و آمدی بین مجلس و شورای نگهبان خواهد داشت و اگر مجلسیها نظر شورای نگهبان را بپذیرند، چیزی از طرح باقی نمیماند و اگر نظر شورای نگهبان را نپذیرند و به مجمع بفرستند، روزها طول خواهد کشید.
27219
ایسنا نوشت:
یک عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با تکذیب خبری مبنی بر انتصابش به عنوان مسئول تیم تدوین برنامه ریاست جمهوری این جبهه، گفت: بنده به عنوان مسئول تهیه برنامه بخش صنعت برای اداره کشور در جبهه پایداری شدم.محمد سلیمانی گفت: جبهه پایداری تصمیم به تدوین برنامهای جامع برای شرکت در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری گرفته است که بنده به عنوان مسئول تیم اقتصادی پیگیر تهیه برنامه بخش صنعت برای اداره کشور در این تشکل سیاسی شدم.
نماینده مردم تهران با اشاره به محورهای مدنظرش برای تهیه برنامههای بخش صنعت جبهه پایداری، گفت: صنعت به مفهوم عام مد نظرم است. بخش صنعت در وزارتخانههای نفت، نیرو، جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت و بخش خصوصی پراکنده است. اینکه زنجیره تولید علم و محصول چطور ایجاد شود، کاری است که در قالب دیدگاههای اقتصادی جبهه پایداری به آن میپردازم.
قربانی: اصلاحیه قانون انتخابات به انتخابات 92 نمیرسد
کد خبر 263790
نظر شما