به گزارش خبرآنلاین، جلسه علنی امروز مجلس به مناسبت رحلت پیامبر اکرم (ص)، شهادت امام حسن مجتبی و شهادت امام رضا (ع) میزبان آیت الله موحدی کرمانی بود. آیت الله موحدی کرمانی طی سخنانی با تاکید بر برخورد با خرافه پرستی در کشور از اینکه نیتی برای برخورد جدی با خرافه پرستی طی 34 سال گذشته وجود نداشته است، افزود: متاسفانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی که منجر به بیداری دل ها شد، هنز هم برخی خرافه ها ادامه دارد. منظور نظر من مراسم «چهارشنبه سوری» است. هر ساله شاهد هستیم که صدا و سیما در روز چهارشنبه سوری از آسیب دیدن تعدادی از افراد جامعه در این روز خبر می دهد و می طلبد نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این زمینه نشسته و فکر کنند و مجازات سنگینی برای مقابله با چهارشنبه سوری وضع کنند تا این خرافه از کشور ریشه کن شود.
وی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه رسول الله به مسائل اساسی جامعه توجه داشت، گفت: در دوران صدر اسلام فساد زیاد بود، شرب خمر زیاد بود، زنا، دزدی و غارتگری زیاد بود. اما پیامبر خدا تاکیدش این بود که بت نپرستید خدا را بپرستید. این یعنی توجه به مسائل اساسی و ریشه ای جامعه مهمتر از فروعیات است. چرا که اگر این ریشه اصلاح شد، سایر اصلاحات نیز بوجود می آید.
آیت الله موحدی کرمانی گفت: امام نیز روی خطر بزرگی که در کشور بود انگشت گذاشت، گفت شاه باید برود، این مشکل ریشهای و اصلی جامعه بود. امیرالمومنین می فرمایند چند خطر است که جامعه را تهدید می کند، اول تضییع اصول یعنی مسائل اساسی باید مورد توجه باشند که آسیب نبیند. دوم چسبیدن به فروع.
وی اظهار داشت: من نمایندگان و دولت را مخاطب قرار می دهم که در ارائه دادن طرح ها و لوایح، به مسائل اساسی توجه کنید. گرفتار مسائل جزئی نشوید، مسائل ریشه ای و اساسی را سرلوحه داشته باشید.
آیت الله موحدی کرمانی حفظ فرهنگ دینی جامعه را مساله اساسی جامعه دانست و تاکید گردد: اینکه معروف منکر گردد، منکر معروف شود، خطر بزرگی است. اگر جوانان فاسق، زنان فاسد و امر به معروف و نهی از منکر نکنیم یا بدتر امر به منکر و نهی از معروف کنیم، جامعه متزلزل خواهد شد.
وی خواستار توجه به مسائل اقتصادی شد و تاکید کرد: امیرالمومنین وقتی حکم را به مالک اشتر می دهد در این حکم تاکید به مسائل اقتصادی میکند، به مالک می گوید به مصر برو درآمدها را جمع و آن را زیاد کن، شهرها را آباد کن و در نهایت مردم را اصلاح کن.
وی با اشاره به اینکه شیوه پیامبر(ص) در اصلاح جامعه، اقدامات تدریجی و توجه به توان و تحمل مردم بوده است گفت: برای اصلاح جامعه باید به این دو ویژگی که شیوه پیامبر(ص) بود توجه شود.
/29220
نظر شما