نمایندگان در آخرین روز کاری خود در هفته جاری 6 ماده از طرح ممنوعیت اشتغال بیش از یک شغل را به تصویب رساندند.

به گزارش خبرآنلاین، جلسه علنی امروز مجلس با سخنان آیت الله موحدی کرمانی امام جمعه موقت تهران به مناسبت سالروز رحلت پیامبر گرامی اسلام، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) آغاز شد.
آیت الله موحدی کرمانی طی سخنانی با تاکید بر برخورد با خرافه پرستی در کشور از اینکه نیتی برای برخورد جدی با خرافه پرستی طی 34 سال گذشته وجود نداشته است، افزود: متاسفانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی که منجر به بیداری دل ها شد، هنز هم برخی خرافه ها ادامه دارد. منظور نظر من مراسم «چهارشنبه سوری» است. هر ساله شاهد هستیم که صدا و سیما در روز چهارشنبه سوری از آسیب دیدن تعدادی از افراد جامعه در این روز خبر می دهد و می طلبد نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این زمینه نشسته و فکر کنند و مجازات سنگینی برای مقابله با چهارشنبه سوری وضع کنند تا این خرافه از کشور ریشه کن شود.
وی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه رسول الله(ص) به مسائل اساسی جامعه توجه داشت، گفت: در دوران صدر اسلام فساد زیاد بود، شرب خمر زیاد بود، زنا، دزدی و غارتگری زیاد بود. اما پیامبر خدا تاکیدش این بود که بت نپرستید خدا را بپرستید. این یعنی توجه به مسائل اساسی و ریشه ای جامعه مهمتر از فروعیات است. چرا که اگر این ریشه اصلاح شد، سایر اصلاحات نیز بوجود می آید.
آیت الله موحدی کرمانی گفت: امام نیز روی خطر بزرگی که در کشور بود انگشت گذاشت، گفت شاه باید برود، این مشکل ریشه‌ای و اصلی جامعه بود. امیرالمومنین می فرمایند چند خطر است که جامعه را تهدید می کند، اول تضییع اصول یعنی مسائل اساسی باید مورد توجه باشند که آسیب نبیند. دوم چسبیدن به فروع.
وی اظهار داشت: من نمایندگان و دولت را مخاطب قرار می دهم که در ارائه دادن طرح ها و لوایح، به مسائل اساسی توجه کنید. گرفتار مسائل جزئی نشوید، مسائل ریشه ای و اساسی را سرلوحه داشته باشید.
آیت الله موحدی کرمانی حفظ فرهنگ دینی جامعه را مساله اساسی جامعه دانست و تاکید گردد: اینکه معروف منکر گردد، منکر معروف شود، خطر بزرگی است. اگر جوانان فاسق، زنان فاسد و امر به معروف و نهی از منکر نکنیم یا بدتر امر به منکر و نهی از معروف کنیم، جامعه متزلزل خواهد شد.
وی خواستار توجه به مسائل اقتصادی شد و تاکید کرد: امیرالمومنین وقتی حکم را به مالک اشتر می دهد در این حکم تاکید به مسائل اقتصادی می‌کند، به مالک می گوید به مصر برو درآمدها را جمع و آن را زیاد کن، شهرها را آباد کن و در نهایت مردم را اصلاح کن.
وی با اشاره به اینکه شیوه پیامبر(ص) در اصلاح جامعه، اقدامات تدریجی و توجه به توان و تحمل مردم بوده است گفت: برای اصلاح جامعه باید به این دو ویژگی که شیوه پیامبر(ص) بود توجه شود.

بعد از سخنان امام جمعه موقت تهران نمایندگان وارد بررسی جزئیات طرح ممنوعیت اشتغال بیش از یک شغل شدند.
ممنوعیت دوشغله بودن مدیران اجرایی و نمایندگان مجلس/پژوهشگران و اساتید دانشگاه از قانون دوشغله بودن مستثنی شدند
نمایندگان در بررسی جزئیات طرح ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل، ماده یک این طرح را تصویب و مقرر کردند مدیران، ‌رؤسا و کارکنان دستگاه‌ها و نهادهای ذیل و مؤسسات و شرکت‌های وابسته به آنها نمی‌توانند در دستگاه‌ها و نهادها، بیش از یک شغل داشته باشند:
1- دستگا‌ه‌های اجرایی موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 8 مهر ماه 86.
2- دستگاه‌هایی که تمام یا قسمتی از سرمایه آنها متعلق به دولت است.
3- نهادها و مؤسسات عمومی غیر دولتی.
4- شوراهای اسلامی شهر.
5- نهادها و سازمان‌هایی که به نحوی از بودجه عمومی استفاده می‌کنند.
نمایندگان همچنین مصوب کردند، در مورد نمایندگی مجلس شورای اسلامی، وکالت دادگستری، تصدی و اشتغال در دفاتر اسناد رسمی و ازدواج و طلاق، مسئولیت‌های اجرایی و ستادی در دانشگاه‌های دولتی و غیر دولتی، مشاوره حقوقی و مدیریت عامل یا عضویت در هیئت مدیره انواع شرکت‌ها اعم از خصوصی و دولتی، حکم فوق مجری است.
بهارستان نشینان در تبصره این ماده مصوب کردند، شرکت‌های تعاونی مسکن و مصرف ادارات و مؤسسات و سرپرستی موضوع ماده 94 قانون مدیریت خدمات کشوری از شمول حکم این ماده مستثنی است.
پیش از رای گیری برای ماده یک این طرح قاضی‌زاده، سخنگوی کمیسیون اجتماعی گفت: در بحث‌های دیروز نمایندگان گفته شده بود که شرکت‌های خصوصی از شمول این حکم مستنثی شوند؛ زیرا در این صورت ممکن است مصوبه مجلس مانع فعالیت بخش خصوصی شود در حالی که بحث ما، ممنوعیت اشتغال دولتی‌ها بوده است. بنابراین می‌توانیم تبصره‌ای اضافه کنیم که در آن قید شود اشتغال در بخش خصوصی برای کارکنان بخش خصوصی بلامانع است شاید این تبصره ابهام احتمالی را برطرف کند.
علی لاریجانی، رییس مجلس در واکنش به اظهارات مخبر کمیسیون، گفت: این بحث روشن است که مساله ما، بخش خصوصی نیست. روح ماده این است که کسانی که در دستگاه‌های دولتی مشغول هستند امکان تصدی بیش از یک شغل نداشته باشند و در نهادهای دولتی و غیردولتی مشغول نباشند. ما نظری روی این نداریم که بخش خصوصی دو جا کار کند یا 10 جا و این موضوع روشن است.

نمایندگان همچنین در بررسی ماده 2 این طرح تدریس و پژوهش در دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی دارای مجوز از وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شمول قانون ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل مستثنی کردند.
در ماده 2 طرح ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل آمده است: تدریس و پژوهش در دانشگاه ها و مؤسسات تحقیقاتی دارای مجوز از وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات وفناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شمول این قانون مستثنی است.
تعیین مصادیق پست‌های مدیریتی در طرح ممنوعیت دوشغله‌گی/آمار مصری از پاداش‌های 50 یا 100 میلیونی افراد غیر متخصص/عذرخواهی تاجگردون
نمایندگان مجلس در ادامه جلسه علنی امروز همچنین مصادیق پستهای مدیریتی در طرح ممنوعیت اشتغال بیش از یک شغل را مشخص کردند.
براساس ماده 3 این طرح منظور از شغل در این قانون، تصدی هر نوع پست مدیریتی اعم از سیاسی، حرفه‌ای و آموزشی و همچنین پست‌های قضایی، اجرایی و اداری و عضویت در هیات مدیره و مدیریت عامل مشاور و مشاور ارشد و سایر عناوین مشابه اعم از دائم و موقت تمام وقت و پاره وقت و موظف و غیر موظف است.
عبدالرضا مصری در حین بررسی این ماده خواستار حذف کلمه غیر موظف شد و با بیان اینکه عمده اشکالات طراحان به این طرح مغایرت با مواد قانون اساسی است، گفت: افراد غیرموظف که در بیشتر مواقع تخصص کافی هم ندارند و دو شغله هستند با وجود اینکه مسئولیتی در شرکت نداشته و برای شرکت در جلساتی که حضور نمی یابند، مبالغ کلان می گیرند.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس با تأکید بر اینکه اگر مجلس بخواهد آمار پاداش های 50 میلیونی یا 100 میلیونی افراد غیر متخصص را تقدیم خواهم کرد، گفت: صورت جلسه پایان دوره برخی شرکت ها مبین این مطلب است که افراد غیر موظف عضو شرکت ها الزاماً افراد متخصص و کاردانی نیستند.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس با بیان اینکه آیا بین 500 کارمند یک شرکت یک آدم کارشناس و متخصص وجود ندارد که در شرکت به عنوان عضو موظف کار کند؟، تصریح کرد: حضور یک آدم بدون تخصص به عنوان عضو غیرموظف در شرکت موجب دلسردی کارمندان کارشناس و متخصص خواهد شد.
این نماینده مجلس نهم با تأکید بر اینکه اگر کسی که در داخل شرکت مشغول به کار است از جمله افراد عضو موظف شرکت شود، دیگر حقوق اضافه‌ای داده نخواهد شد، افزود: اگر شخص دیگری آورده شود و به عنوان عضو غیر موظف در هیأت مدیره قرار بگیرد حقوق کلان دیگری باید پرداخت شود که این جای تأسف دارد.
عضو هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه رانت های سیاسی دست به دست هم داده و قدرت و ثروت را در دست افراد غیر موظف، عضو شرکت‌ها قرار می دهد گفت: متأسفانه حق جلسه‌ای که افراد غیر موظف برای حضور نیافتن در جلسات هیأت مدیره دریافت می کنند، بیش از حقوق ماهیانه افراد متخصص عضو شرکت است.
تاجگردون از مجلس عذرخواهی کرد
به گزارش خبرآنلاین، غلامرضا تاجگردون نماینده گچساران در جریان بررسی ماده‌ای از طرح ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل با اشاره به مجادله روز گذشته خود با عبدالرضا مصری، گفت: روز گذشته بحثی بین من و آقای مصری به عنوان نماینده کمیسیون که در مورد این طرح اظهارات‌شان را مطرح می‌کردند، پیش آمد که هم دوستان و هم خودم احساس کردم که در مشاجره بین من و آقای مصری، قدری از ساحت مقدس مجلس خروج کردیم.
وی افزود: در همین راستا به سهم خود از ساحت مقدس مجلس عذرخواهی می‌کنم گرچه صحبت‌های روز گذشته‌ام را از لحاظ کارشناسی قبول دارم.‌ از طرف دیگر فکر می‌کنم که برخی مطالبی که نسبت به بنده در جلسه روز گذشته مطرح شد درست نبود.
تاجگردون به بخش دیگری از صحبت‌های روز گذشته خود مبنی بر اینکه دولت فاسد است، گفت: نطق بنده در کلام نسبت به دولت محترم طوری بود که موضوع به کل دولت تعمیم پیدا می‌کرد که منظور بنده این نبوده است. چرا که ساحت دولت پاک‌تر از این مباحث است.

تاکید مجلس بر منع اشتغال همزمان پزشکان در چند بیمارستان/پزشکیان: کجای دنیا پزشکان 10 جا کار می‌کنند که ما در این مملکت سیستم را رها کرده‌ایم؟
به گزارش خبرآنلاین، نمایندگان در ادامه بررسی جزئیات طرح ممنوعیت اشتغال بیش از یک شغل، وارد بررسی ماده 5 این طرح شد که اشتغال همزمان پزشکان پیمانی و یا رسمی مراکز آموزشی درمانی عمومی دولتی و غیردولتی در سایر مراکز تشخیصی، آموزشی درمانی و بیمارستان‌های خصوصی و خیریه را ممنوع کرده بود.
کمال علیپور نماینده مردم قائمشهر خواستار حذف این ماده شده بود. اما نادر قاضی پور نماینده ارومیه در اخطار قانونی این پیشنهاد را مغایر قانون دانست و تاکید کرد: ما می خواهیم قانونی را به تصویب برسانیم که افراد تک‌شغلی باشند و به‌تبع آن کارکنان دولتی هم نباید در ساعات اداری در بیمارستان‌ها عمل جراحی کنند و زیرمیزی بگیرند.
وی اضافه کرد: یکی از اشکالاتی که ما به خانم دستجردی می‌گرفتیم عدم نظارت کامل بر بیمارستان‌های خصوصی بود که قتل‌گاه هستند و پول هنگفتی از مردم می‌گیرند.
حسینعلی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز در تذکری آیین‌نامه‌ای، حذف این ماده را خلاف ماده 32 قانون برنامه پنجم دانست و تصریح کرد: این بند دقیقا در برنامه پنجم آمده و اگر بخواهیم آن را حذف کنیم، نیازمند رای دو سوم نمایندگان مجلس هستیم.
وی اضافه کرد: این موضوع در برنامه پنجم مورد بحث کارشناسی قرار گرفته بود و حذف آن تالی‌فاسد دارد. خیلی از نمایندگان و مردم از زیرمیزی‌ها و پاس دادن بیماران از بیمارستان‌های دولتی و خصوصی شاکی هستند. همین امر باعث شد که چنین حکمی در قانون برنامه پنجم لحاظ شود.
مسعود پزشکیان وزیر اسبق بهداشت و درمان نیز در این رابطه گفت: وقتی فردی در بیمارستان دولتی استخدام است و به بیمار می‌گوید که بیرون از آن بیمارستان او را عمل می‌کند، چه لزومی دارد این فرد وارد سیستم دولتی شود و مردم را بدبین کند و آنها را وادار کند خانه‌شان را بفروشند؟ چرا ما در مجلس از کسانی دفاع کنیم که قانون‌شکنی می‌کنند؟
وی اضافه کرد: وقتی پزشکی بیماری را معاینه می‌کند یا او را عمل می‌کند، اگر عارضه‌ای بروز پیدا کند و پزشک در بیمارستان نباشد چه کسی پاسخگوی بیمار خواهد بود؟ کجای دنیا اجازه می‌دهند پزشکان 10 جا کار کنند که ما در این مملکت سیستم را رها کرده‌ایم؟ در اروپا، آمریکا و ترکیه هم پزشکان حق دارند یک جا کار کنند و باید پاسخگوی همان جا هم باشند.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در برنامه پنجم هم پیش‌بینی شده بود که پزشکان یک جا کار کنند و پاسخگوی همان جا هم باشند. اگر این ماده قانونی حذف شود، عدم پاسخگویی و هرج و مرج در سیستم ایجاد می‌شود و این کار نه کارشناسی، نه علمی و نه به نفع مردم و محرومین است.
پزشکیان تصریح کرد: برای من پزشک از نظر مالی بهتر است که 10 جا کار کنم و پنج جا سهام بگیرم و هر جا پول بیشتری برای من بود آنجا عمل جراحی انجام دهم. اما مجلس باید طوری قانون بگذارد که پزشکان ملزم شوند تنها یک جا کار کنند و جوابگوی بیماران در همان جا باشند.
عبدالرضا مصری عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نیز با تاکید بر اینکه این ماده عینا در قانون برنامه پنجم هم پیش‌بینی شده، تصریح کرد: قانونی که ما وضع می‌کنیم دائمی است و صرفا برای یک مقطع نیست. لذا باید جامعیت داشته باشد. یعنی همه مشاغل را در بر بگیرد و مانعیت هم داشته باشد. یعنی جلوی متخلفان گرفته شود.
وی افزود: جامعه پزشکی مثل روپوش تن پزشکان سفید است و ما به پزشکان ایرانی افتخار می‌کنیم. طبعا باید زمینه رشد را برای افراد درستکار ایجاد کنیم و در این راستا جلوی متخلفین محدود را بگیریم.
مصری تصریح کرد: ما درصددیم قدر و منزلت افرادی که با تعهد، دلسوزی و گذشت از مواهب زندگی‌شان به مردم خدمت می‌کنند را بالا ببریم که در بخش دولتی کار می‌کنند و چشم‌داشتی به جیب مردم ندارند.
در نهایت مجلس با حذف این ماده مخالفت و آن را به تصویب رساند.
اشتغال همزمان کارکنان وزارتخانه‌های بهداشت و تعاون در بخش‌ خصوصی ممنوع شد

نمایندگان مجلس همچنین در ادامه بررسی جزئیات طرح ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل، ماده شش این طرح را به تصویب رساندند.
بر این اساس، اشتغال همزمان کارکنان ستادی وزارتخانه‌های بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان‌های وابسته، هیات رییسه دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کشور، روسای بیمارستان‌ها و شبکه‌های بهداشتی، کارکنان ستادی دانشگاه‌های علوم پزشکی خدمات بهداشتی و درمانی، ادارات کل سازمان‌های بیمه‌گر، کلیه شاغلین در بخش بهداشت و درمان دستگاه‌ها و نهادهای عمومی در بخش خصوصی تحت هر عنوان اعم از رسمی، پیمانی، شرکتی، قراردادی، موردی، کارمزدی و ساعتی ممنوع است و متخلفین برابر این قانون مجازات می‌شوند.
در تبصره این ماده نیز آمده است که وزرای بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر حکم اجرای این ماده نظارت می‌کنند و موظفند متخلفین را به مراجع مربوطه معرفی نمایند.

مجلسی‌ها از ساعت 10 و 30 دقیقه وارد نطق میان دستور نمایندگان شدند، نطق هایی که ضمن آن بر پیروی از فرامین انتخاباتی رهبری تاکید و از سیاست‌های اقتصادی دولت و بی توجهی به مشکلات حوزه انتخابیه از سوی مسئولان انتقاد شد.
نماینده اهواز خطاب به رییس جمهور: حاضرید تنها یک جرعه از آب آشامیدنی اهواز را بنوشید؟!/ جدگال: نماینده برای دیدار با وزیر باید مسیر مشکلی را طی کند
سیدشریف حسینی نماینده اهواز در نطق میان دستور خود با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه خود خطاب به رییس جمهور گفت: من صدای مردمی هستم که وعده های سیاسیون رخسار زیبای آنها را پریشان کرده است. پروژه انتقال آب کارون متوقف نمی شود و دلیل افزایش قیمت آب بی کیفیت اهواز چیست؟ آیا شما حاضرید تنها یک جرعه از آب آشامیدنی اهواز را بنوشید؟ آیا وزیران شما حاضرند در مناطقی از خوزستان که هیچ امکاناتی ندارند، برای لحظه ای زندگی کنند؟
شریف حسینی با بیان اینکه باید عرق شرم از رخسار همه ما بابت محرومیت مردم این مناطق بچکد، افزود: آقای رییس جمهور نرخ واقعی بیکاری در استان خوزستان چیزی جز آمارهایی است که به شما اعلام می شود، چرا با داشتن آمار بالای بیکاران، نیروهای غیر بومی ترجیح داده می شوند.
عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: آیا فرزندان مسئولان درد بی پولی و بیکاری را درک کرده‌اند؟ آیا کسی بدون داشتن پارتی استخدام می شود؟ آیا می دانید مشکل کارگران لوله سازی، تصفیه قند و شکر، نیشکر هفت تپه همچنان حل نشده است؟
وی با اشاره به تبعیض و بی عدالتی در تبدیل وضعیت کارکنان پیمانکاران یادآور شد: امنیت شغلی در سفره های معیشتی کارگران خوزستان وجود ندارد . آقای احمدی نژاد تا چه زمان باید سیاهپوش از دست دادن عزیزان خود در جاده های مرگ استان باشیم.
شریف حسینی با بیان اینکه نفت بلای سیاه خوزستان است، گفت: مسئولان به تعهدات خود در قبال استان محروم خوزستان عمل نمی کنند و طرح 800 هزار هکتاری مقام معظم رهبری با جدیت پیگیری نمی شود و پس از 17 سال همچنان بلاتکلیف است.
یعقوب جدگال نماینده چابهار دیگر ناطق امروز مجلس بود. وی با انتقاد از برخی رفتارهای وزرای در برخورد با نمایندگان، گفت: گاهی نمایندگان برای حل مشکلات مردم به دیدار وزیر می‌روند و به دنبال وقت گرفتن از وزرا هستند، اما در این مسیر مشکلات زیادی وجود دارد؛ مگر امام(ره) نفرمودند مردم ولی‌نعمتان ما هستند، پس بیایید همه با هم به ولی‌نعمتا‌ن‌مان خدمت کنیم.
وی با اشاره به تورم و گرانی و همچنین مشکلات موجود در بخش کشاورزی و دامداری به دلیل بروز خشکسالی در کشور، گفت: امروز فعالیت گمرکات کشور کاهش یافته و پدیده شوم مواد مخدر افزایش یافته است؛ حتی امروز بیکاری باعث شده برخی از تحصیل‌کردگان ما نیز مأیوس شوند.
جدگال با بیان اینکه استخدام‌ها باید به صورت شهرستانی انجام شود، ادامه داد: با استخدام به صورت ملی و استانی سخت مخالفم ، چون حقوق جوانان ما ضایع می شود و در پذیرش نیروی دانشگاه های تربیت معلم هم به همین شکل عمل می شود.
جدگال از دستجردی وزیر سابق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قدردانی کرد و گفت: بسیار متأسفم که علی‌رغم گفته آقای رحیمی که گفتند، تا احمدی‌نژاد هست، من هستم، و تا من هستم، دستجردی است، اما وزیر بهداشت عزل شد.
نماینده کرمان: آقای احمدی‌نژاد، مردم حاضرند یارانه دریافت کرده را به شما برگردانند/ پرداخت یارانه چه ریالی و چه ارزی، نباید ترفند انتخاباتی باشد
مجلس - نماینده کرمان از سوء مدیریت نرخ ارز از سوی دولت انتقاد و آن را زمینه‌ساز رانت اقتصادی دانست.به گزارش خبرآنلاین، محمدرضا پورابراهیمی داورانی نماینده کرمان در نطق میان دستور خود با بیان اینکه، کشور در آستانه برگزاری دو انتخابات مهم قرار دارد، گفت: فرامین رهبر معظم انقلاب طی ایام گذشته و به ویژه سخنان اخیر ایشان مبنی بر اجتناب از کشمکش های سیاسی و بازی نکردن در زمین دشمنان خارجی با ترجمان عبارت های طراحی شده همچون برگزاری انتخابات آزاد که کلیدواژه فتنه 92 است، باید نصب العین تمام معتقدین به انقلاب و نظام اسلامی قرار بگیرد.
وی در ادامه نطق خود خطاب به رئیس جمهور گفت: آقای رئیس جمهور شما که حاضر نیستید کوچک ترین مشکل اقتصادی کشور را بر عهده بگیرید، چگونه تاخیر در ارائه لایحه بودجه که مبنای تصمیم گیری خرد و کلان اقتصاد کشور است را برخلاف ضوابط قانونی هنوز ارائه نکرده اید؟ چگونه برنامه ریزی کلان کشور با این تاخیر توجیه می شود؟
وی با اشاره به این که سوءمدیریت نرخ ارز در کشور کاملا مشهود است، تصریح کرد: وجود نرخ های 1226 تومانی، 2500 تومانی مبادله ای و آزاد بالای 3000 تومان به جز ایجاد فضای رانت اقتصادی و ناکارآمد ثمره دیگری ندارد.
این نماینده مردم مجلس نهم خطاب به محمود احمدی نژاد، گفت: آقای رئیس جمهور شما بیان کرده اید که هر وقت می‌خواهید مبلغی را در جیب مردم بگذارید، بعضی ها نمی گذارند! لطفا بیان کنید، میزان کاهش قدرت خرید مردم به دلیل سوء مدیریت اقتصادی که نوعی برداشت از جیب مردم محسوب می شود، چند برابر یارانه است؟
نایب رئیس دوم کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این که یارانه نقدی توازن منفی در دخل و خرج مردم ایجاد کرده است، افزود: آقای رئیس جمهور مردم حاضرند، یارانه دریافت کرده را به شما برگردانند، ولی قدرت خرید قبلی را داشته باشند که سرجمع به نفع آنان باشد و این پرداخت یارانه چه ریالی و چه ارزی، نباید ترفند انتخاباتی در کشور باشد.
پورابراهیمی داورانی در تذکری به وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز گفت: من به شمس الدین حسینی درخصوص عدم رسیدگی به وضعیت خاص بیمه های کشور همانند بیمه ایران تذکر می دهم و مشکلاتی که در این بیمه ها وجود دارد، باید اصلاح شود. در صورتی که اصلاح در دستور کار وزارت امور اقتصادی و دارایی نباشد به زودی تحقیق و تفحص از بیمه های کشور در دستور کار مجلس قرار می گیرد.
رحمانی: با اقتصاد مقاومتی می توانیم از پیچ تحریم‌ها عبور کنیم
رجب رحمانی نماینده تاکستان دیگر ناطق امروز مجلس بود. وی با بیان اینکه همه ما باید براساس اعتقاد دینی و شرعی از ولایت فقیه پشتیبانی کنیم، گفت: امروز نیز با تبعیت از مقام معظم رهبری و رعایت نکات اقتصاد مقاومتی پیچ تحریم را پشت سر خواهیم گذاشت و تیر دشمن را به سنگ می زنیم.
وی با اشاره به مسائل موجود در کشور سوریه بیان کرد: ایران از طرح بشار اسد که از ادامه کشتار مسلمانان جلوگیری می کند، دفاع خواهد کرد و از آقای صالحی می خواهم با سفر به سوریه و مشورت با اسد، حمایت ایران را اعلام کنند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: از دولت انتظار داریم با قوای دیگر برادرانه تعامل و همکاری داشته باشند زیرا عبور از این مقطع حساس جز با وحدت کلمه میسر نخواهد بود و امروز اتحاد مهمترین بخش و اساس کشور است.

گزارش تفریغ بودجه سال 90 پیش از موعد مقرر به مجلس آمد/ قاضی‌پور: رییس جمهور هفته آینده بودجه را به مجلس ارائه می‌دهد؟
به گزارش خبرآنلاین همچنین در جلسه علنی امروز مجلس گزارش دیوان محاسبات از تفریغ بودجه سال 90 به عنوان بیست و سومین گزارش پس از پیروزی انقلاب و پنجمین گزارش متوالی در دوره‌های هشتم و نهم، پیش از موعد مقرر به مجلس ارائه شد.
در همین راستا حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی نایب ریس مجلس که ریاست جلسه علنی را بر عهده داشت، گفت: لازم می‌دانم هم از مدیران و رییس دیوان محاسبات و همکارانشان که با تلاش ارزشمند و ستودنی، گزارش تفریغ بودجه سال 1390 را به موقع تقدیم مجلس کردند تشکر و قدردانی کنم و برای این دوستان آرزوی توفیق دارم.
وی ابراز امیدواری کرد که با ارتقای کارآیی دیوان محاسبات و قانون‌مداری مدیران اجرایی و مسئولان کشور شاهد ارتقای سطح انضباط مالی در کشور جمهوری اسلامی ایران باشیم.
قاضی‌پور: هفته آینده رییس‌جمهور بودجه را به مجلس ارائه می‌دهد؟ / نقشه دولت از تاخیر در ارائه لایحه بودجه چیست
همچنین در جریان جلسه علنی امروز مجلس نادر قاضی‌پور نماینده خطاب به علی لاریجانی، رییس مجلس گفت: چرا در مورد قانون بودجه و اینکه تاکنون به مجلس ارائه نشده است هیچ صحبتی نمی‌کنید؟
وی افزود: اینکه رییس‌جمهور قرار است هفته آینده به مجلس بیاید آیا بودجه را به خود خواهد آورد یا خیر و یا اینکه ما باید همچنان منتظر لایحه بمانیم؟
نماینده ارومیه همچنین در تذکری دیگر در پایان جلسه علنی مجلس بار دیگر به تاخیر دولت در ارائه لایحه بودجه اشاره کرد و گفت:دولتی که ادعا می کند در عمل به قانون و قانونگرایی از همه دولت ها پیشتاز است و به نظر ما ادعایی دروغ به شمار می رود، چرا تاکنون لایحه بودجه 92 را به مجلس نیاورده است.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی افزود: ما در زمان جنگ هم بودجه چند دوازدهم نداشتیم ولی الان دو سال است که نمایندگان مجبور به تصویب بودجه چند دوازدهم می شوند و باید دید این اقدام دولت براساس چه نقشه و برنامه ای است.
وی بیان کرد: منابع هدفمندی یارانه ها از کدام محل تامین می شود، در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، چه میزان از درآمد هدفمندی را به بخش تولید اختصاص داده اند.

عضو کمیسیون صنایع مجلس خواستار اعلام کتبی دولت از آمار رسمی در این حوزه شد و ادامه داد: بسیاری از طرح های عمرانی در حال تعطیلی است و دولت باید توضیح دهد منابع مالی استخدام های غیرقانونی را از کدام محل تامین خواهد کرد.
هیات تطبیق از ضایع شدن حق افراد جلوگیری کند
مهرداد بائوج لاهوتی نیز در تذکری شفاهی به مصوبه استخدامی جدید دولت اشاره کرد و گفت: فروزنده زمانی که سمت معاونت نیروی انسانی را برعهده داشت، مجوزی را برای استان ها برای برگزاری آزمون صادر، آگهی آزمون ها نیز پخش و در پی آن آزمون برگزار شد. این در حالی است که عزیزی که بعد از فروزنده سمت معاونت نیروی انسانی را برعهده گرفت گفت، به مجوز هیات دولت برای استخدام ها نیاز است.
نماینده مردم لنگرود در مجلس با بیان اینکه هیات دولت مجوز لازم برای برگزاری آزمون و گرفتن نیرو را به استان ها ابلاغ کرده است، گفت: درخواست من این است که این موضوع با جذب یک هزار و 500 نفر نیروی نهاد ریاست جمهوری اشتباه گرفته نشود و هیات تطبیق برای جلوگیری از ضایع شدن حق افراد نظارت بیشتری داشته باشد.
/27220

کد خبر 269595

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مصطقی دانشجوی حقوق IR ۱۲:۲۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۱
    0 3
    خبر آنلاین عزیز ممنون میشم نظر نمایندگاه در مورد عضویت در شورای اسلامی شهر را بپرسید اونطور که ماده 5 آورده عضویت در شورای شهر شغل محسوب نیست پس این عزیزان چطور عضویت در شورای شهر را شغل دوم حساب کرده اند! البته از یه عده مهندس میکانیک و مهندس کشاورزی و غیرو انتظاری جز این نیست! با تشکر.
    • افشین(دانشجوی دکترای مدیریت استراتژیک) US ۰۲:۰۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۳
      0 1
      آقای دانشجوی حقوق،در متن قانون آمده است که افراد مشمول ماده5- دستگاه اجرايي: كليه وزارتخانه ها، مؤسسات دولتي، مؤسسات يا نهادهاي عمومي غيردولتي، شركت هاي دوليت و كليه دستگاه هايي كه شمول قانون بر آنها مستلزم ذكر و يا تصريح نام است از قبيل شركت ملي نفت ايران، سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران، بانك مركزي، بانكها و بيمه‌هاي دولتي، دستگاه اجرايي ناميده مي شوند)یعنی این افراد و شورای شهر نمی توانند در بیشتر از یک شغل حضور داشته باشند،شورای شهر از نهادهایی است که از بخشی از بودجه دولت و شهرداری در آن هزینه می شود،پس از این به بعد کاندیدای شورای شهر با استعفا از محل کار خود می تواند در انتخابات شورا شرکت کند دست نمایندگان مجلس درد نکنه واقعاً قانون خوب و جامعی است
  • مدرس دانشگاه IR ۰۱:۰۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
    0 1
    اقایان دانشجوی حقوق و دانشجوی دکتری ،به طور کلی در قانون تشکیلات وظایف و انتخاب شوراها و شهرداران عضویت در شوراها افتخاری در نظر گرفته شده و در قانون مدیریت خدمات کشوری نیز ذکری از جایگاه نشکیلاتی این نهاد بعمل نیامده است به نظر میرسد با تصویب این قانون در مجلس به صورت ضمنی افتخاری بودن عضویت در شورا نسخ ضمنی گردیده است.شیوه صحیخ قانون نویسی اقتضا میکند قانونگذار پس از نسخ یا الغا یک مفهوم حقوقی تکلیف انرا به درستی روشن نماید تا راه بر تفاسیر متعدد و بعضا متعارض بساه شود.جنس نمایندگی مردم در شوراها شباهت بسیار زیادی به نمایندگی مردم در مجلس دارد و ماهیت حقوقی آن وکالت است منتها وکالتی که بر خلاف تاسیس حقوقی عقد جائز بودن وکالت موکلین پس از انتخاب تا قبل از الغا دوره وکالت حق فسخ ندارند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین