محمود مظفر، رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر از جراحت سطحی دو تن در پی زلزله 4.9 ریشتری سپیددشت لرستان خبر داد و به ایسنا گفت: با دریافت وقوع زلزلهای به بزرگی 4.9 ریشتر در منطقه سپیددشت در استان لرستان بلافاصله شش تیم عملیاتی شامل 18 امدادگر به مناطق زلزلهزده اعزام شد. خوشبختانه ارزیابی امدادگران نشان داد که زلزله سپیددشت خسارت جانی در پی نداشته است.
رییس سازمان امداد و نجات هلالاحمر با بیان اینکه در روستای «چشمه علی» دو باب منزل و دو اسطبل تخریب شده است، گفت: یک پیرمرد و یک کودک خردسال در حین زلزله، دچار جراحت سطحی شدهاند که به خانه بهداشت منطقه منتقل شدند.
مظفر گفت: خوشبختانه این زلزله خسارت جانی در پی نداشت و یک بالگرد در حال ارزیابی هوایی روستاهای صعبالعبور است.
محمود مظفر به مهر هم گفت: در این حادثه خانه های پنج روستا دچار خسارت شدند و چهار خانه تا 60 درصد تخریب شده اند. یک کمپ برای زلزله زدگان ایجاد شد.
پویا حاجیان، مدیرکل روابط عمومی جمعیت هلالاحمر نیز در تشریح جزئیات حضور امدادرسانان هلالاحمر در جریان زلزله سپیددشت به ایسنا گفت: طبق گزارشهای تیم ارزیاب، این زمین لرزه تاکنون هیچ خسارت جانی در پی نداشته است، چون در منطقه کوهستانی است.
وی با بیان اینکه تنها تعدادی از منازل در دو روستای «کاکا شرف» و «کشمحلی» دچار آسیبدیدگی شدهاند، گفت: خوشبختانه این خسارات نیز جدی نبود.
مدیر کل مدیریت بحران استان لرستان هم به مهر گفت: نتایج بازدید تیم های اعزامی به صورت زمینی و هوایی به مناطق روستایی و عشایری سپیددشت حکایت از عدم خسارت جدی به دنبال زلزله 4.9 ریشتری امروز ظهر دارد.
رضا آریایی با بیان اینکه این زلزله تنها به تعداد محدودی از واحدهای روستایی خسارت جزئی وارد کرده است، بیان داشت: خوشبختانه این خسارات نیز چندان جدی نیست.
آریایی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه امید می رود با وقوع این زلزله صاحبان واحدهای غیرمقاوم به سمت استفاده از تسهیلات موجود برای مقاوم سازی واحدهای خود بروند، عنوان کرد: وجود بیش از 60 هزار واحد مسکونی روستایی غیرمقاوم در لرستان زنگ خطری برای روستائیان این استان محسوب می شود.
وی با بیان اینکه خانه های خشتی در صورت وقوع حوادث می تواند خسارات غیرقابل جبرانی را به دنبال داشته باشد، بیان داشت: هم اکنون 59 درصد واحدهای مسکونی روستایی لرستان مقاوم سازی شده اند.
مدیر کل مدیریت بحران استان لرستان با بیان اینکه بیشتر واحدهای روستایی مقاوم سازی شده در خط شمالی استان قرار دارند، عنوان کرد: عامل اصلی حرکت به سمت نوسازی و مقاوم سازی در این مناطق وقوع زمین لرزه های متعدد از جمله زلزله های دشت سیلاخور بوده است.
وی ابراز امیدواری کرد که مردم برای مقاوم سازی واحدهای غیرمقاوم روستایی و شهری موجود پای کار بیایند تا در حوادث احتمالی آینده شاهد خسارت در این بخش نباشیم.
47282
نظر شما