رمان «پاییز در قطار» نوشته محمد کاظم مزینانی توسط علی عبدالله به زبان عربی ترجمه و توسط انتشارات بعل در سوریه به چاپ رسید.

 

به گزارش خبرآنلاین، «پاییز در قطار» که سوره مهر آن را منتشر کرده، با نگاهی تازه به موضوع جنگ ایران و عراق با آثار پژوهشی و نظم و نثر پیش از خود در زمینه جنگ متفاوت جلوه می‌‍ کند. رمان در قالب داستانی محکم و از طریق تتابع و توالی حوادث و ترسیم شخصیت‌های گوناگون، تصویر گویایی از شهید و خانواده ایرانی به خواننده ارائه می‌دهد. مترجم این رمان اشاره می‌کند که وجه رنگ و اندوه بر فضاهای این رمان غلبه کرده است. اندوهی در افت و خیز که با بازگشت قطار حامل تابوت شهید به روستا به اوج خود می‌رسد و خانه را غرق در سوگ می‌کند. اینجاست که نویسنده برای توصیف درد حتی از شخصیت سگ خانگی نیز مدد می‌جوید تا بگوید محبت، وفاداری و وابستگی مفهومی است که حتی مرگ هم پایانش نمی‌دهد.

علی عبدالله در سال 2008 کتاب «زندانی قلعه هفت حصار» نوشته حسین فتاحی را نیز به عربی ترجمه کرده است. پیش از این رمان «پاییز در قطار» توسط الکساندر آندروشکین به زبان روسی ترجمه و منتشر شده است.
 

به گزارش پایگاه خبری سوره مهر، مراسم رونمایی کتاب «برای تاریخ می‌گویم»؛ خاطرات حاج محسن رفیقدوست؛ اولین وزیر سپاه با حضور جمعی از مسئولان کشوری و همرزمان او یکشنبه هفته آینده در تالار مهر حوزه هنری برگزار می‌شود.

 در این مراسم که همزمان با سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام دهه فجر برگزار می‌شود، محسن رفیقدوست، راوی و سعید علامیان، نویسنده کتاب به تشریح خاطرات این کتاب خواهند پرداخت. همچنین از علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی، سردار محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، حبیب الله عسگر اولادی و ... برای حضور در این مراسم دعوت شده است.

کتاب خاطرات محسن رفیقدوست با عنوان «برای تاریخ می‌گویم» نوشته سعید علامیان از تولیدات دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری است که از مقطع ورود حضرت امام (ره) در 12 بهمن که محسن رفیق‌دوست راننده بلیزر امام(ره) بودند، آغاز می‌شود. سعید علامیان درباره نگارش خاطرات محسن رفیقدوست گفت: کار نگارش خاطرات از سال 87 آغاز شد و بعد از آن اصلاحات و ویرایشی بر خود کتاب انجام شد که تا بهار سال 91 به طول انجامید. دهه اول انقلاب دهه پر حادثه‌ای است که مهمتر از همه جنگ 8 ساله در این ایام اتفاق می‌افتد.

وی افزود: رفیق‌دوست به این دلیل که پایه‌گذار سپاه است و بعد از آن مسئول تدارکات جنگ بوده، به عنوان یکی از شخصیت‌های مهم در این ایام به حساب می‌آید. چندباری سپاه بعد از تأسیس پوست‌اندازی می‌کند و عده‌ای از آن خارج می‌شوند، اما رفیق‌دوست از جمله آن افردای است که در سپاه باقی می‌ماند و به فعالیت خود ادامه می‌دهد. حتی در این زمان شورای ترکیبی سپاه را تشکیل می‌دهد تا اینکه در سال 62 به عنوان نخستین وزیر سپاه وارد کابینه می‌شود و تا پایان جنگ این سمت را برعهده دارد.

مراسم رونمایی کتاب «برای تاریخ می‌گویم» ساعت 15 روز یکشنبه پانزدهم بهمن ماه در تالار مهر حوزه هنری واقع در خیابان حافظ تقاطع خیابان سمیه برگزار می‌شود.

6060

کد خبر 274262

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین