مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

محمد حسین فرجاد

بحث ازدواج موقت را سالها پیش از سوی آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی در جامعه ایرانی اسلامی مطرح شد و درآن روزها با این موضوع به شدت مخالفتهایی اعلام و ابراز شد .این موضوع تا به امروز به شکل جدی دنبال نشد وامروز از زوایا و دیدگاه های متفاوت آن را را بررسی می نمایند .

در حال حاضر هم از سوی هم نمایندگان مجلس مطرح می شود و هم نیروی انتظامی .جالب آن است که بدانیم ازدواج موقت که پیش از این برای افراد بزرگسال مطرح می شد و قبح داشت این روزها برای دختران و پسران دبیرستانی مطرح می گردد .دختران  و پسرانی که نمی خواهیم آنهارا مسئولیت پذیرکنیم تنها آنها را با سوق دادن به ارتباطی موقت هدایت می کنیم اقدامی که در نگاه اول آسیب  بسیاری برای دختران دارد و دختری که در سن جوانی با این مسئله مواجهه شود قطعا نمی تواندبا نگاه فعلی جامعه درآینده امیدوار به تشکیل زندگی به صورت دائمی باشد و مسئولان با این اقدام در جامعه موهبت زندگی مشترک را از این افراد می گیرند .

اگر  مسئله ازدواج موقت برای بزرگسالان قبح دارددر حال حاضر در جامعه ما این مسئله برای دختران و پسران جوان به خصوص برای دبیرستانی ها وحشتناک است .با این روش نه تنها جامعه را از بی بندو باری نجات نمی دهیم بلکه جامعه را به بیراه می بریم .آیا اقدام در این راستا می تواند بنیاد خانواده رابرای ما حفظ کند .آیا می توان به اساس خانواده پایبند بود و می توان اخلاق و انسانیت را در محوریت قرار داد .مابی بندوباری را با این اقدام ترویج می دهیم نه آنکه ضابظه مند کنیم .

همه ما می دانیم که از سن 16 سالگی شاید هم زود تر نیاز جنسی یکی از نیازهای انسان به شمار می رود .اما سالهای سال است که در عرف و آیین دیده ایم که چگونه می توان با ورزش کردن و دل سپردن به آموختن و حتی اشتغال این نیاز را مهار کرد تا موقع ازدواج برای هر فردی فراهم شود و سپس افراد بتوانند برای آینده خود تصمیم بگیرند .

حال تنها شانس زندگی مشترک را از جوانان می گیریم و به آنها می آموزیم که می توانند بدون پذیرش مسئولیت به تمام خواسته هایشان پاسخ مثبت بدهند.جوانی که ازدواج موقت را برای شروع انتخاب کند بی شک تاپایان عمر ب به صورت منقطع ازدواجهای گوناگون را تجربه می کند .

البته نبایداین مسئله را نادیده گرفت که بی شک در جامعه امروز شاهد هستیم که افراد در سنین مختلف روابط نامشروع را تجربه کرده اند و این مسئله را پنهانی تجربه می کنند .مسئله ای که انحراف اجتماعی محسوب می شود و ما آن را کج روی در جامعه می پنداریم .

اما مسئولان نباید برای مهار چنین روابطی بین جوانان این نسخه را که هنوز جامعه آن را نمی پذیردتجویز کنند .سوال من آن است که آیا راضی به ازدواج موقت برای دختر دبیرستانی خود می شوند و راضی می شوند که شانس زندگی دائم را از یک دختر جوان بگیرند .مسئولان باید برای حل این معضل اجتماعی کمی از منابع و سرمایه کلان مملکت را اختصاص دهند به ایجاد امکان برای مسکن و اشتغال جوانان .تا را ه را به آسانی گم نکنند.

آسیب شناس اجتماعی                                                                                                                                                                                                                                           

کد خبر 27627

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    0 0
    مشكل جوانان اشتغال و مسكن و تورم است. اينارو حل كنيد همه مشكلات ازدواج حل ميشه. ازدواج موقت و يا سهميه كنكور يا ... چيزي رو حل نميكنه، اينكار مثل اينه كه مريض قلبي رو جراحي مغزي كنيم كه هيچ ربطي بهم ندارن.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین