مروری بر اخبار فناوری اطلاعات ایران در شامگاه دوشنبه 14 اسفند 1391

 

 

  •  رئیس کمیسیون موبایل مجمع عالی واردات گفت: با گذشت 40 روز از اعلام اختصاص ارز مبادله‌ای‌ به اولویت 9 کالایی سرانجام روز گذشته با اعلام مرکز مبادلات ارزی ثبت سفارش اولویت 9 از جمله تلفن‌ همراه با این ارز آغاز شد. چهارم بهمن ماه 91 سخنگوی مرکز مبادلات ارزی از موافقت بانک مرکزی با اختصاص ارز مبادله‌ای به اولویت‌های گروه 9 خبر داد و اعلام کرد: گروه کالایی 9 از فردا (5 بهمن) مشمول دریافت ارز به نرخ مبادله‌ای خواهد شد. از آنجا که اغلب کالاهای IT در این اولویت‌ قرار داشتند پس از این اعلام صمد کریمی روی کاغذ به تمام اقلام IT ارز مبادله‌ای تخصیص یافت. از جمله اقلام مهم IT که در اولویت 9 قرار دارد، گوشی تلفن همراه است. امروز 14اسفند ماه پس از گذشت یک ماه و 10 روز از اعلام اختصاص ارز مبادله‌ای به اولویت 9 از جمله تلفن‌همراه، از اتحادیه فروشندگان تلفن همراه و مجمع عالی واردات اخبار داغی از اختصاص ارز مبادله‌ای ‌رسیده که سرانجام از آغاز اختصاص ارز مبادله‌ای به اولویت 9 حکایت دارد. جاسم خادمی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس اظهار داشت: به تازگی مرکز مبادلات ارزی اعلام کرده راه‌ اختصاص ارز مبادله‌ای‌ به گروه‌های کالایی اولویت 9 باز شده و از روز گذشته ثبت سفارش اولویت 9 با ارز مبادله آغاز شده است.

 

 

 

 

  • ارتباط تلفنی و دیتای مشترکان 15مرکز مخابراتی به دلیل انجام علمیات کابل برگردان به مدت 3 روز با اختلال مواجه است. به گزارش خبرنگار مهر، عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابل در مراکز مخابرات خاورشهر، پاسداران، شهید محلاتی، شهید چمران، شهید رمضانی، مالک اشتر، پاکدشت، پیام نور، شهید باهنر، جماران، شهید باکری، هجرت، شهید مشهدی مهدی، پیروزی و حسن آباد انجام می شود. با اجرای این عملیات ارتباط تلفنی مشترکان در مرکز مخابرات خاورشهر با پیش شماره 3385 در محدوده خاورشهر، جاده خاوران، سه راه سلیمان، کمربندی ورامین به مدت 48 ساعت و در مرکز مخابرات پاسداران با پیش شماره های 2254 الی 2259 و 2276 الی 2279 در محدوده خیابانهای یخچال، حجت سوری، هدایت، وارسته، کمال الملک، غفاری، پاسداران، گلستانهای هفتم و هشتم به مدت 3 روز اختلال خواهد داشت. در مرکز مخابرات شهید محلاتی نیز ارتباط تلفنی مشترکان با پیش شماره های 2245 الی 2249 و 2219 در محدوده این مرکز و در مرکز مخابرات شهید چمران با پیش شماره های 6650 الی 6656 در محدوده خیابان های ستارخان، صالحیان، بهبودی و شادمهر به مدت 72 ساعت دچار اختلال می شود. همچنین در مرکز مخابرات شهید رمضانی با پیش شماره های 5546، 5564 الی 5568 در محدوده خیابان های شهید فریدون نوری، شهید تندگویان، 20 متری جوادیه و بزرگراه نواب و در مرکز مخابرات مالک اشتر با پیش شماره های 6635 الی 6638، 6683 الی 6689، 6667، 6619 در محدوده خیابان های هاشمی، امام خمینی(ره)، کارون و جیحون ارتباط تلفنی مشترکان به مدت 3 روز اختلال خواهد داشت. ارتباط تلفنی مشترکان در مرکز مخابرات پاکدشت با پیش شماره های 3601 الی 3604 در محدوده بلوار امام رضا(ع)، بلوار علی بن ابیطالب(ع)، بلوار شمالی شهید قمی، نقشینه 13 و شهید محمود کرمانی به مدت 3 روز با اختلال همراه است و ارتباط دیتای مشترکان مرکز مخابرات پاسداران و پیام نور نیز دچار اختلال می شود. 7با اجرای عملیات کابل برگردان، ارتباط تلفنی مشترکان در مرکز مخابرات شهید باهنر با پیش شماره های 2200، 2266، 2260 الی 2264 در محدوده الهیه، خیابان های شریفی منش، یاسمن، فیاض بخش، چناران و در مرکز مخابرات جماران با پیش شماره های 2228، 2229، 2610 الی 2613، 2280 الی 2283 در محدوده خیابان های پاسداران، بوستان، شهید رضایی، نیلوفر، ناز، مریم، نسترن حداکثر به مدت 72 ساعت با اختلال همراه است. با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط تلفنی و دیتای مشترکان در مراکز مخابرات شهید باکری، هجرت، شهید مشهدی مهدی، پیروزی از ساعت 24 امشب به مدت 6 ساعت و در مرکز مخابرات حسن آباد از ساعت 2 بامداد به مدت 4 ساعت دچار اختلال می شود؛ در همین حال با اجرای این عملیات، ارتباط تلفنی مشترکان در مرکز مخابرات پیروزی با پیش شماره های 3325، 3378، 3379 و 3330 الی 3336 در محدوده میدان شهدا ، خیابان های 17 شهریور، کلینی و صفا حداکثر به مدت 72 ساعت اختلال خواهد داشت.

 

 

  • رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال گفت: پروژه طراحی بانک و بازار ایده و دارایی های فکری در حوزه رسانه ها و محصولات دیجیتالی هم اکنون در فاز مطالعاتی قرار دارد و تا اواسط سال آینده عملیاتی خواهد شد. حسن علیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر از اجرای طرح پیاده سازی بانک و بازار ایده و دارایی های فکری در حوزه رسانه های دیجیتال خبر داد و اظهار داشت: مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری دانشگاه صنعتی شریف درصدد راه اندازی بانک و بازار ایده در حوزه رسانه های دیجیتال است. وی با بیان اینکه این پروژه با هدف هم افزایی و تعامل موثر میان فعالان حوزه رسانه های دیجیتال و تولید آثار مناسبتر بر اساس فرهنگ و ارزش های اسلامی ایرانی صورت می گیرد ادامه داد: با توجه به سرعت بالای رشد و تغییرات پی در پی در فضای مجازی و رشد شتابان این صنعت در ایران، نیازمند تولید مداوم ایده ها و کابردی کردن آنها در بازار هستیم. علیزاده با تاکید بر اینکه بانک اطلاعاتی به دو بازار ایده و داراییهای فکری تقسیم می شوند افزود: این موضوع نیازمند گردآوری ایده ها، پردازش، آماده سازی و امکان سنجی ایده ها و عرضه ایده به تولیدکنندگان و صاحبان کسب و کار است تا ارزش واقعی ایده در کسب و کار خلق شود.

 

  • خوزستان دارای اولین مرکز داده استانی از طرح شبکه ملی اطلاعات کشوری است و کارشناسان این استان پیشگام در جهت تحقق این موضوع هستند. محمد غدیر‌پور - مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان - در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه‌ خوزستان، اظهارکرد: اهمیت یک شبکه ملی اطلاعات کشور در تحقق زیرساخت برای ایجاد دولت جامع الکترونیکی با رعایت کلیه ملاحظات است که این ملاحظات اعم از کیفیت و سرعت سرویس‌دهی، حفظ امنیت و محرمانه بودن اطلاعات کاربران و همچنین بسترسازی ارایه سرویس‌های نوین و جدید ضروری است. وی افزود: هم‌اکنون سعی ما به این است که همه اطلاعات سرویس‌های بخش دولتی و خصوصی در بستر الکترونیکی ارایه شوند. مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان تصریح‌کرد: اولین مرکز داده استانی از طرح شبکه‌ ملی این استان که دیتاسنتر نامیده می‌شود، از لحاظ فنی قابل درک برای کلیه جامعه مخاطبان است. در تمام دنیا هر کشوری که سرویس‌هایی در بستر الکترونیک و اینترنت ارایه می‌دهد و محل این سرویس و تولید خدمتش در همان استان یا کشور است، برای حفظ کیفیت سرویس، حفظ پهنای باند مورد نیاز حفظ محرمانگی اطلاعات مشتریان و سرویس گیرندگان اقدام به ایجاد مرکز داده‌ای در همان منطقه میزبانی آن سرویس می‌کند.

 

  • برخی مشترکان خواسته یا ناخواسته به ارسال پیامک خالی اقدام می‌کنند؛ این موضوع قابل توجه است که اگر زبان گوشی فارسی، پیامک به نرخ فارسی محاسبه و اگر زبان گوشی لاتین باشد، پیامک به تعرفه‌ی لاتین محاسبه می‌شود. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، زمانی که مشترکان می‌خواهند پیامکی فقط حاوی علامت ارسال کنند، اگر زبان گوشی فارسی باشد، پیامک فارسی محاسبه شده و زمانی که زبان گوشی لاتین باشد، پیامک لاتین محاسبه می‌شود. این موضوع در پیام‌هایی که تنها حاوی اشکال هندسی هستند و پیامک خالی، نیز وجود دارد. در اپراتور اول یا همان همراه اول تعرفه هر پیامک فارسی 89 ریال و هر پیامک انگلیسی 222 ریال به ازای هر صفحه ارسالی است و دریافت پیامک هزینه‌ای برای کاربر ندارد. در اپراتور دوم یا ایرانسل نیز هزینه هر پیام کوتاه فارسی 100 ریال و هر پیامک انگلیسی 160 ریال محاسبه می‌شود. در اپراتور سوم یا رایتل هم هزینه هر پیامک فارسی 105 ریال و هزینه هر پیامک لاتین 195 ریال اعلام شده است. اما در پیامک‌هایی که حاوی عدد هستند، نیز این قانون صادق است و با توجه به زبان گوشی لاتین یا فارسی محاسبه می‌شود. لازم است که بدانید که پیامک‌هایی که با حرف فارسی شروع شده و با لاتین ادامه دارد، فارسی محاسبه شده و پیامکی که با لاتین شروع شده و با فارسی ادامه دارد، لاتین محاسبه می‌شود.

 

5656

کد خبر 280376

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین