یک سال بلند مد می شود یک سال کوتاه ،یک سال تنگ و یک سال گشاد و بالاخره هر ساله شاهد این هستیم که انواع مدل های لباس و مانتووارد بازار می شوند.

این روزها دومین جشنواره بین المللی مد و لباس در مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است در حاشیه این جشنواره عفت شریعتی مسئول امور بانوان وزارت ارشادبه سوالات خبرآنلاین پاسخ داد.
 

طراحی این لباس هاو برگزاری چنین جشنواره های تا چه اندازه در فرهنگ و الگوی پوشش کشور ما تاثیر داشته است؟
تاثیر قابل توجهی را شاهد هستیم.مثلا در دهه مبارک فجر جشنواره مد و لباسی رادر استان گلستان برگزار کردیم که در آن لباس های سنتی و لباس های مورد نیاز عرضه شد.و استقبال بسیار خوبی از آن شد زمانی که چنین جشنواره هایی، خود را در هر استانی نشان می دهد به معنای کار ساز بودن فعالیت هایی است که صورت می گیرد. ماحصل حسن اعتمادی که تولیدکنندگان و دستگاه های دولتی به یکدیگر نشان دادند، خروجی بسیار خوب و قابل توجهی داشته است که در این جشنواره ها دیده می شود.
 

با گذشت بیش ار 30 سال از پیروزی انقلاب چراما هنوز هویت مد و لباس اسلامی نداریم؟
البته اینطور نبوده که کاری انجام نشده ما برای اولین بار ساماندهی مد و لباس را با یک برنامه یک ساله در مجلس هفتم شکل دادیم که تصویب شد و مورد تایید شورای نگهبان هم قرار گرفت. این برنامه پس از آن برای اجرا به دولت ارسال شد. به هر حال سیر تکاملی به مرور انجام می شود و در حال حاضر شاهد برگزاری و گشایش دومین جشنواره بین المللی مد و لباس هستیم. این همان فرآیند برنامه ای است که در سال های گذشته شکل گرفت. این برنامه باید به صورت ملی در همه استان ها و شهرستان ها ایجاد شود و با توجه به این که فرهنگ و لباس های سنتی ما که مدل های زیبا و بدیعی هستند به راحتی می توانند جای خود را در میان مردم باز کنند.
حالا هم در دومین جشنواره بین المللی مد و لباس فروش هم داریم که زمینه قابل اطمینان و امید بخشی برای مردم است تا خانمها بتوانند لباس مورد نیاز خودشان را چه مجلسی و چه برای اجتماع و محیط کار، با کیفیت بسیار خوب و قیمت عادلانه تهیه کنند. اگر این اتفاق صورت بگیرد اعتمادی بین مردم و تولید کننده و دستگاه هایی که مبتکر این برنامه هستند به وجود آید و این ارزشمند است.
 

آینده جشنواره رابا توجه به این که بین المللی شده و 9 کشور خارجی در آن حضور دارند چگونه می بینید؟
آینده را هم بسیار خوب می بینیم کما این که اکنون فعالیت ها و همکاری های بین المللی در حال انجام شدن است و قرار است کشورهای اسلامی با یکدیگر همکاری کنند. چند ماه پیش در فستیوال مد و لباس ترکیه که برگزار شد حضور داشتیم و غرفه ایران درخشش خاصی داشت. رنگ گیری و الگوگیری بسیاری از کشورها از سبک مد و لباس ایرانی و فرهنگ سنتی ایران ماحصل همکاری ها در بخش خصوصی و دولتی نشاندهنده پویایی این جشنواره است. البته انتظار داریم که کمیسیون فرهنگی مجلس که محمل مصوب کردن طرح های کارآمد و کارساز فرهنگی است در این زمینه وارد شود. و در بودجه 92 اعتبار مالی قابل توجه مورد نیاز این ساماندهی مد و لباس و جشنواره ها را ببینم و مصوبه ساماندهی مد و لباس در سراسر کشور اجرایی شود.
4545

 

کد خبر 280586

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۲۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۶
    26 0
    کدام کشور ها ؟؟میشه توضیح بدید!! کدام یک از مدل هایی که شما ساماندهی کرده اید در ایران رایج شده و همه دارند استفاده می کنند ؟؟؟
  • محمد IR ۱۱:۲۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۶
    0 1
    با سلام و تشکر از این خانم محترم ، لازم است ایشان و سایر دست اندرکاران پوشاک بدانند که در حال حاضر چادر مشکی که از اصلی ترین پوشاک خانم های محجبه است با قیمت های گزاف (بعضاً تا پانصد - ششصد هزار تومن) به فروش میرسد ، همچنین قیمت بلوز و دامن و شلوار هم در همین فروشگاه ها و نمایشگاه های مد و لباس سر به فلک میزند، پیشنهاد میشود در کنار ساماندهی مد و لباس ، قیمتهای این پوشاک نیز ساماندهی شود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین