به گزارش خبرآنلاین، «انتخابات، تعادل و ثبات سیاسی» با نگاهی به انتخابات سال 88 موضوعات سیاسی این عرصه را بررسی و یادآور می کند چگونه میتوان از ظرفیت انتخابات به نحو احسن بهره برد. کتاب با نگاهی به واپسین دوره انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان به مساله تنش و رویارویی گروههای سیاسی و اخلال در ساز و کارهای تصمیمات خرد و کلان کشور میپردازد. بحث انقلابهای رنگی، عوامل اخلال در انتخابات و ارائه پیشنهادهایی برای ایجاد سیستمی کاربردی در راستای استفاده بهینه از ظرفیت انتخابات به عنوان سرمایه ملی هر کشوری را از مباحث کتاب «انتخابات، تعادل و ثبات سیاسی» معرفی کرد.
عبدالرضا خلیلی، نویسنده این کتاب دستاوردهای پژوهشی خود را در چهار فصل با عناوین «مبانی نظری تحقیق»، «عوامل اخلال در فرایند انتخابات»، «ضرورت راهاندازی مرکز مطالعات راهبردی» و «جمعبندی» گردآوری کرده است. او انباشتگی مطالبات، احساس سرخوردگی و ناکامی پس از انقلاب، انقلاب شکاف سیاسی و بیثباتی مضاعف و انقلابهای رنگی را در دومین فصل اثر خود تحلیل و بررسی کرده است.
نخستین چاپ کتاب «انتخابات، تعادل و ثبات سیاسی» در 340 صفحه، ابتدای سال آینده در آستانه انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران به چاپ می رسد.
همچنین این ناشر چاپ دوم کتاب «معجم الادباء» یاقوت حموی وارد بازار نشر شد. چاپ دوم کتاب دوجلدی معجم الادباء اثر یاقوت حموی با ترجمه و ویرایش عبدالمحمد آیتی منتشر و روانه بازار نشر شد. این کتاب به قلم یاقوت حموی کاتب، محقق، ادیب، کتابشناس برجسته قرن های ششم و هفتم هجری قمری نوشته شده است. عمده تالیفات حموی در زمینه تاریخ و جغرافیاست و در دیگر فنون ادب نیز آثاری دارد که کتاب معجم الادباء یکی از این آثار است. مولف در این اثر از نحویان، لغت شناسان، نسب شناسان، اخباریان، مورخان، وراقان معروف، کاتبان مشهور، صاحبان رسائل مدون و خطاطان حکایت کرده و کوشیده است تاریخ ولادت، وفات و آثار هر یک را ذکر کند و نسب هر یک را تا جایی که برایش ممکن بوده برشمارد و شماری از شعرهای شاعران را بیاورد.
مولف در تدوین این اثر ارزنده از حدود 250 منبع مانند فهرست ابن ندیم، یتمیه الدهر ثعالی، تاریخ بغداد خطیب، تاریخ دمشق ابن عساکر،طبقات النحویین زبیدی و ... استفاده کرده است و از سن بیست سالگی کار نوشتن این اثر را با بهره بردن از سخنان معاصران خود آغاز کرده است. مولف در مقدمه کتاب خود، این اثر را با نام های "ارشاد الاریب فی معرفه الادیب، معجم الادبا، اخبار الادباء، کتاب الادبا" و ... نام برده است.
این اثر نخستین بار توسط خاورشناس بزرگ انگلیسی د.س.مارگلیوت در سال 1907در هفت جلد در قاهره چاپ و منتشر شده است. در سال های بعد این اثر توسط برخی محققان اصلاح و چندین بار چاپ شد و آخرین چاپ کتاب به کوشش و تصحیح دکتر احسان عباس در هفت جلد منتشر شد. عبدالمحمد آیتی نیز کار ترجمه را بر مبنای معجم الادباء تصحیح احسان عباس انجام داده است و در ترجمه خود پیرایش و تلخیصی در اشعار نه مطالب تاریخی این اثر اعمال کرده است.
مولف این اثر در جلد اول در دو فصل کوتاه در فضیلت ادب و ادیبان و نکوهش جهل و جاهلان و در فضیلت علم اخبار مطالبی آورده است و در ادامه به معرفی بزرگان علم و ادب به ترتیب حروف الفباء پرداخته است؛ که جلد اول حروف الف تا ش و جلد دوم از حرف ص تا ی و فهرست اعلام را شامل می شود.
6060
نظر شما