- استان تهران که ماه های متوالی است درصدر جدول آلودههای اینترنتی قرار دارد بهمن ماه هم با تفاوتی جدی نسبت به سایر استان ها، همچنان عنوان آلوده ترین استان اینترنتی کشور را برای خود حفظ کرد. به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بهمن ماه امسال استان تهران با داشتن 11 آدرس ارسال کننده بدافزار آلوده ترین شهر اینترنتی کشور بوده و پس از آن استان های خوزستان و ایلام به ترتیب با داشتن 6و 5 آدرس ارسال کننده بدافزار در رده های دوم و سوم قرار گرفته اند. خراسان رضوی نیز با داشتن 4 آدرس آلوده از دیگر استانهای آلوده اینترنتی به شمار میرود.
- به تازگی اپراتور دوم تلفن همراه امکانی فراهم کرده که در قالب آن مشترکان می توانند نشانی و نقشه نزدیکترین رستوران و مرکز خدمات ایرانسل را براساس موقعیت جغرافیایی خود پیدا کنند. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با آغاز فاز اول عرضه خدمات "اطلاعات شهری ایرانسل"، امکان دریافت نشانی و نقشه نزدیکترین رستوارن و مرکز خدمات ایرانسل بر اساس موقعیت جغرافیای مشترک و بدون نیاز به نرم افزار و سخت افزار خاص ممکن شد. خدمات اطلاعات شهری ایرانسل برمبنای عرضه اطلاعات مورد نیاز مشترکین براساس موقعیت جغرافیای تهیه شده و متقاضیان استفاده از این خدمات میتوانند محلهای مورد نیاز خود را به راحتی پیدا کرده و نشانی و نقشه محل مورد خود را از طریق پیام کوتاه و یا پیام چندرسانهای (MMS) دریافت کنند.
- فروشگاه زنجیرهای خدمات تجاری رایتل در تهران امروز افتتاح شد. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، عصر امروز شنبه19 اسفند اولین فروشگاه زنجیره ای رایتل در تهران برای ارائه خدمات حضوری و بیواسطه افتتاح شد. در این فروشگاه که در بزرگراه نواب، جنب خیابان آذربایجان راه اندازی شده است، کلیه محصولات و سرویسهای رایتل و همچنین خدمات پس از فروش آن ارائه میشود، ضمن اینکه امکان تست کلیه خدمات رایتل اعم از ارتباط تصویری و اینترنت پرسرعت این اپراتور نیز فراهم است. بر اساس برنامه، این اپراتور تا پایان سال 92 اقدام به افتتاح 100 مرکز خدماتی تجاری در سراسر کشور خواهد کرد.
- دبیر کمیته ملی رمز از تصویب طرح ملی توسعه رمز کشور در شورایعالی علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد و گفت: بومی سازی الگوریتم رمزنگاری و جذب دانشجویان دکترا در حوزه رمزشناسی و رمزنگاری از جمله مهمترین اهداف این سند بالادستی است. دکتر مرتضی براری در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه پروژه رمز ملی با همکاری چندین دانشگاه بزرگ کشور از جمله دانشگاه صنعتی شریف، امیرکبیر، صنعتی اصفهان و شهید بهشتی و در راستای توسعه ملی حوزه رمزنگاری تدوین و به مرحله اجرا درآمده است، اظهار داشت: این طرح با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت صنعت معدن تجارت، وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت اطلاعات، وزارت دفاع و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری مطرح و در شورایعالی علوم تحقیقات و فناوری – عتف- به تصویب رسید.
5656
نظر شما