سردار اسماعیل احمدی‌مقدم صبح سه‌شنبه در حاشیه دیدار با روسای پلیس‌های تخصصی فرماندهی انتظامی تهران‌بزرگ گفت: با توجه به مشکلات که در تامین منابع مالی روبرو بوده‌ایم، انتظار می‌رفت شاهد افت شاخص‌های امنیتی و انتظامی باشیم، اما با این حال سال 91 به عنوان امن‌ترین سال لقب گرفت.<BR>

وی در مورد اقدامات و عملکرد صورت گرفته از سوی پلیس آگاهی، گفت: سرعت عمل ماموران آگاهی در کشف مثال‌زدنی بود و در پرونده‌هایی خاص همچون تجاوز، آدم‌ربایی، سرقت مسلحانه، زورگیری و ... سرعت عمل بسیار بالا بوده و مجرمان به سرعت دستگیر شدند.
مردم کمک کردند کشف جرم 30 درصد افزایش یافت
احمدی‌مقدم با بیان اینکه با کمک مردم می‌توان سرنخ‌های خوبی از کشف جرایم به دست آورد، گفت: نسبت کشف در پلیس آگاهی 30 درصد افزایش یافته است.به گفته فرمانده ناجا، بیش از 95 درصد از جرایم جنایی در کشور کشف شده است. وی با بیان اینکه سال‌ها پیش در دوره سردار طلایی، میزان وقوع قتل در تهران سالانه 200 فقره بود، گفت: در 11 ماهه اخیر تنها 100 فقره قتل رخ داده که این نشان می‌دهد که شدت وقوع جرایم در تهران کاهش یافته است.
احمدی‌مقدم در مورد عملکرد مامورانش در پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات، از درصد بالای کشف پرونده‌ها در این پلیس، خبر داد و گفت: پلیس آگاهی علاوه بر کشف بالای جرایم، در حوزه پیشگیری نیز کمک‌کننده است و پلیس فتا به آگاهی نیز کمک می‌کند.
فرمانده ناجا در مورد وضعیت پلیس 110 نیز گفت: در پلیس 110 تمرکزی ایجاد شده و زمان رسیدن به سر صحنه نیز کاهش یافته است که در نهایت موجب افزایش رضایت مردم از این پلیس شده است.
وی با بیان اینکه در کل یک حالت استاندارد و یکسانی در تمامی استان‌ها از منظر امنیتی و انتظامی برقرار است، گفت: دیگر هیچ استانی ناامن نیست و شرایطی که سال‌های قبل داشتیم. همچون کاروان‌ها و غافله‌های مسلح تقریبا به صفر رسیده است.
احمدی‌مقدم در مورد وضعیت اتباع بیگانه نیز با بیان اینکه با کنترل شدید مرز و سقوط ارزش پول‌ملی، اتباع‌بیگانه در حال ترک کشور هستند، گفت: نسبت ورود به کشور کاهش و نسبت خروج اتباع بیگانه از کشور افزایش یافته است.
احمدی‌مقدم با بیان اینکه در حوزه پلیس راهنمایی و رانندگی اقدامات خوبی صورت گرفته است، گفت: در حوزه تصادفات شهری، پیچیدگی خاصی وجود دارد، چرا که در جاده عمدتا سبقت، سرعت غیرمجاز و ... در صدر مهم‌ترین علل است، اما در شهرها عمدتا عابران و امنیت معابر و ... مشکلات پیچیده‌ای را ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه نوع حوادث و سوانح در شهرها با جاده در حوزه راهنمایی و رانندگی متفاوت است، گفت: پلیس راهور توفیقات زیادی امسال کسب کرده است و ارائه خدمات بهتری نیز داشته است.
فرمانده ناجا در تشریح خدمات ارائه شده از سوی پلیس راهور، به مشکلات انتقال خودرو به پارکینگ‌ها اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات مردم، انتقال خودروهایشان به پارکینگ بود که همه این مسائل نظام‌مند شده و نظام اطلاع‌رسانی نیز در این مورد طراحی شده است.
با دوربین کنترل کنید
احمدی‌مقدم درباره نصب دوربین‌های کنترلی در معابر گفت: تلاش شده است دوربین‌های مشترکی که هم حوزه ترافیک و هم نقاط جرم‌خیز را کنترل می‌کند، نصب شود
وی با بیان اینکه انجام این مهم، کار وسیعی است و باید به سوالات مختلفی از جمله اینکه «این دوربین‌ها تا کجا و به چه اندازه معابر را کنترل کند» پاسخ داده شود. گفت: زیرساخت‌های اجرایی‌شدن این طرح باید فراهم شود و مردم می‌توانند برای کنترل منازل، ادارات و ساختمان‌های تجاری خود داوطلبانه دوربین خود را به کلانتری متصل کنند تا ضریب امنیتی آنها افزایش یابد.
فرمانده ناجا نصب دوربین‌ها را کار مشترکی بین پلیس، مردم و استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: نیروی انتظامی می‌تواند در صورتی که بخش خصوصی زیرساخت‌ها را ایجاد کرد، نسبت به خرید خدمت آنها اقدام کند.
احمدی‌مقدم همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر "مطالبات مردمی"، گفت: سرقت خرد، موجب آزار روانی مردم می‌شود، چرا که قبلا مردم از اراذل و اوباش و چاقوکش‌ها گلایه داشتند، اما امروزه مسئله سرقت خرد، اعتیاد و موادمخدر به مطالبه اموال مردم بدل شده است.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که مردم از کدام یک از پلیس‌های تخصصی انتقاد بیشتری دارند، گفت: یک سوم ماموران در حوزه پیشگیری فعالیت دارند و بر همین اساس بیشترین برخورد مردم با این پلیس است.
فرمانده ناجا با بیان اینکه طبیعی است عدد مطلق نارضایتی‌های مردمی از حوزه کلانتری و پاسگاه‌ها، بیشتر باشد، گفت: پس از آن بیشترین انتقادات مربوط به حوزه پلیس راهنمایی و رانندگی است که البته این رفتار طبیعی است، چرا که مردم حتی نسبت به جریمه‌شدنشان نیز انتقاد دارند.
4545
 

کد خبر 281885

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین