۰ نفر
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۵:۵۲

روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:

چرخ اداره بازار مسکن این روزها چه از لحاظ خرید چه از بابت اجاره، به اصطلاح تحت فرمان فروشنده‌ها و موجران می‌چرخد و طبق گفته متقاضیان بازار مسکن (خریداران یا مستاجران ) و حتی بنگاهداران مسکن، نوسانات قیمت در بازار مسکن و گران فروشی‌ها و رفتارهای غیرمعقول مالکان مربوط به اتحادیه املاک و رییس اتحادیه نمی‌شود؛ چراکه وضعیت فعلی بازار مسکن طوری است که هر مالکی سعی دارد خواسته و انتظار خود را مطرح و در نهایت برآورده کند و رفتار این چنینی این دسته از افراد در بازار مسکن باعث شده است تا کنترل بازار از دست اتحادیه املاک و سایر مسوولان خارج شود.
بازار مسکن صاحب ندارد !؟
یکی از مشاوران املاک فعال در جنوب تهران در رابطه با وضعیت کنونی بازار مسکن گفت: در حال حاضر بازار مسکن حالت بلاتکلیفی دارد.
وی در ادامه افزود: شرح حال حجم معاملات و قیمت‌های پیشنهادی فروش در ابتدای سال‌جاری گویای این مساله است که بازار مسکن امسال قدرت جذب خریداران همچون سال‌های قبل را ندارد. البته این موضوع به این منظور نیست که بازار مسکن سال گذشته این وقت از سال از اوضاع و احوال خوبی برخوردار بود. اما با گذشت هر سال وضعیت بازار مسکن به خصوص در بخش خرید و فروش با افت متقاضی مواجه می‌شود.
تیموری درباره تعداد معاملات خرید و فروش در 40 روز گذشته اظهار کرد: اکنون قیمت هر متر مربع واحد نوساز در مناطقی حدود 3 میلیون تومان پیشنهاد می‌شود و با گذشت 40 روز از ابتدای سال هنوز یک معامله فروش هم به ثبت نرسانده‌ایم.
وی درباره وضعیت اجاره‌بهای واحدهای مسکونی نیز خاطرنشان کرد: نرخ‌های اجاره نیز چند درصدی با نوسان مواجه شده است.
این مشاور املاک در پایان تاکید کرد: اکنون در بازار مسکن قیمت‌ها معین نیستند، زیرا ممکن است کمتر از یک هفته مالکان قیمت‌های پیشنهادی خود را تغییر ‌دهند.
بنگاه و اتحادیه مقصر نیستند
در خیابان وحدت اسلامی یکی از فعالان بازار مسکن گفت: با 30 سال سابقه کاری در بنگاه املاک با چنین روزهای کسادی در بازار مسکن رو به رو نشده بودم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: بازار مسکن امروز به جایی رسیده است که نه بنگاه‌های املاک و نه اتحادیه املاک مقصر است، زیرا همه مسائل به مالکان (فروشنده‌ها یا موجران) مربوط می‌شود.
گوهری همچنین تصریح کرد: الان یک واحد نوساز مسکونی در خیابان وحدت اسلامی بیش از 2 میلیون و 500 هزار تومان قیمت‌گذاری می‌شود. روزی ارزش هر متر مربع ملک کلنگی 2 میلیون و 500 هزار تومان بود حال به 4 میلیون تومان، شاید هم بیشتر افزایش پیدا کرده است.
این بنگاهدار در ادامه به این امر اشاره کرد: ما بنگاهداران هم مجبور به ارائه چنین واحدهایی به بازار هستیم، زیرا اگر با مالکان بر سر قیمت بحث کنیم آنها بدون معطلی واحدشان را به بنگاه دیگری می‌سپارند.
3939
 

کد خبر 290361

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۵:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    5 0
    ببخشید میشه بگید در حال حاضر سکان قیمت چه چیزی در دست فروشنده ها نیست؟
  • بدون نام IR ۰۶:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    1 0
    یک آپارتمان دارم در شیراز که در حال حاضر 40 میلیون رهن و 100 تومان اجاره است .از بنگاه نماس گرفتن که برای امسال یا رهن رو 20 تا اضافه کن و یااجاره رو 700 تومان.والا خودمم انگشت به دهان موندم.یعنی مستاجر من تو سال گذشته اینقدر پس انداز داشته یادر آمدش امسال اینهمه زیاد شده. هیچکدوم این مشاور املاکی ها وضعیت رو آشفته تر از اونچه هست میکنن
  • بدون نام IR ۱۲:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    1 0
    دو تا کوچه پایین تر یک بنگاهی تعطیل کرد و مغازه اش رو گذاشته برای فروش متری 30 میلیون با ملکیت اما به نظر مغازه اش رو هم کسی نخره!!!!!! با این رکود و گرانی بعیده که تو بخش مسکن کسی سرمایه گذاری کنه. به همین خاطر 41 درصد صدور پروانه های ساخت در تهران کاهش پیدا کرده. سازنده ها یه چیزی میدونن دیگه. ضمن اینکه نه به این شوری و شوری نه به این بی نمکی. اونقدر خونه میسازند که رو دستشون باد میکنه یا اونقدر نمیسازند که همه میرن تو چادر زندگی میکنن
  • بدون نام IR ۱۲:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    3 3
    به نظر باید مثل سال 56 که قانونی تصویب شد برای جلوگیری از افزایش اجاره بها اکنون هم دولت باید با دخالت در قیمت ها جلوگیری کنه از گرانفروشی بی مورد و صدمه به اقتصاد کشور. کسی حق نداره سو استفاده کنه و گرانفروشی کنه. دولت خیلی تعلل کرده و باید سریعا فکری بکنه. قیمت های مسکن به نظر سیاسی می آید و برای زمین زدن دولت باشه!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین