یک عضو ائتلاف پیشرفت اظهار کرد: هر دولتی که بخواهد استقلال کشور را به رسمیت بشناسد، با او حاضر به مذاکره هستیم.
غلامعلی حدادعادل امروز در نشست دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی ابتدا با اشاره به اتفاقات رخ داده در سوریه اظهار کرد: یک نمونه از آنچه که در منطقه رخ میدهد هتک حرمت مرقد حجربن عدی در دمشق است که این کار با کدام مقیاس انسانی و جهانی و شیعی و اخلاقی جور درمیآید و این یک قاعده عمومی است که ملتها قبر بزرگان خود را نابود نمیکنند.
وی خاطرنشان کرد: وقتی بیداری اسلامی حاصل شد اینها سراغ سوریه رفتند و ابتدا نیز به نام دموکراسی وارد شدند البته که هیچ کشور عربی دیگری مانند عربستان و قطر مشکلی نداشتند، مشکلشان با سوریه بود که در مقابل خواستههای آنها ایستادگی میکرد.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به انقلاب اسلامی ایران، اظهار کرد: با انقلاب اسلامی بود که کشور را از دست آمریکا بیرون آوردیم و تمام این فشارها و تحریمها نیز مجازات ملت ایران است برای اینکه میخواستند استقلال داشته باشند.
حدادعادل درباره اینکه آیا احساس تکلیف کرده که در این عرصه حضور یابد؟ گفت: نگفتم احساس تکلیف کردم. حضورم در انتخابات مشروط است، زیرا ما سه نفر (ائتلاف پیشرفت) از چند ماه پیش اعلام آمادگی کردیم و گفتیم که از میان سه نفر، یک نفر کاندیدا شود.
وی با تاکید بر اینکه "برای جلوگیری از تفرقه و تعدد کاندیداهای اصولگرا در این عرصه مصمم هستیم"، اظهار کرد: احساس تکلیف ما با دیگران فرق دارد.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه به فعالیتهای خود در انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: ائتلاف بنا دارد که از تکثر کاندیداهای اصولگرا جلوگیری کند؛ البته تاریخ دقیقی برای تعیین فرد نهایی معرفی نشده و علت این است که یکی از عوامل موثر در تصمیمگیری ما نظرسنجیهاست.
حداد عادل در بخش دیگری از این نشست در پاسخ به این پرسش که "آیا قبول دارید در کشور بحران وجود دارد؟"، گفت: بله ما مشکل داریم و البته بحران بسته به این است که آن را چگونه تعریف کنیم.
وی تصریح کرد: دنیا ما را محاصره اقتصادی کرده است و آن وقت توقع دارید که بگوییم مشکل نداریم. همانطور که در منطقه آدمکشی میکنند در ایران فعلا تحریم اقتصادی را در دستور کار خود قرار دادهاند.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس در برابر این پرسش که "آیا مایل هستید به هشت سال قبل برگردید؟"، پاسخ داد: در خود میبینم که شرایط را به چهار سال بعد پیش ببرم.
حداد عادل در پاسخ به این پرسش که "فکر میکنید اگر کاندیدای دولت از نظر شورای نگهبان تایید صلاحیت نشود، آیا احمدینژاد نسبت به این موضوع تمکین میکند یا خیر؟" اظهار کرد: بعید میدانم؛ در مورد احمدینژاد پیشبینی کار دشواری است.
وی همچنین به مشکلات اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: رییسجمهور چه اقتصاددان باشد یا نباشد، باید از متخصصان درجه اول اقتصاد کشور استفاده کند. اقتصاد ایران احتیاج به تیم متخصص پاک دارد که باید پشتوانه تئوری و عملی کشور باشند.
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری، سبک زندگی فعلی را همان سبکی عنوان کرد که غربیها میگویند و در همین راستا تاکید کرد: باید سبک زندگی اسلامی را جایگزین کنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس درباره برنامه دولت آینده خود در موضوع با مذاکره با آمریکا نیز گفت: مسئولیت مذاکره با آمریکا اگر با من باشد، در سیاست خارجی معتقدم خط قرمز، استقلال کشور است و مادامی که هر دولت خارجی استقلال ما را به رسمیت بشناسد ما حاضر به مذاکره هستیم اما هر دولتی که بخواهد استقلال ایران را نادیده بگیرد، آمریکا یا هر کشور دیگری، آن را خط قرمز دانسته و در مقابل او میایستیم. بنابراین در آمریکا احترامی نسبت به استقلال ایران حس نمیکنیم.
وی در ادامه درباره اجرای طرح هدفمندی یارانهها هم توضیح داد: باید برنامهای تدوین شود که با مدیریت صحیح بتواند مشکل اقتصاد را مدیریت کند نه اینکه با پنج برابر کردن یارانهها مشکل اقتصاد کشور بدتر شود.
حداد عادل در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره مشایی نیز اظهار کرد: من از مشایی دل خوشی ندارم و طرفدار او هم نیستم. انتقادم به دولت به خاطر تفکر مشایی است و این دلیل نمیشود که اگر یک فعال اقتصادی مثل امیر خسروی با رییس دفتر رییسجمهور ملاقات کند بگوییم که رییس دفتر رییسجمهور نیز شریک اوست و این مساله میتواند در مورد سایر افراد نیز مصداق داشته باشد.
/2727
نظر شما