به گزارش خبرآنلاین،حسن روحانی در برنامه انتخاباتی خود در شبکه اول سیما در ادامه انتقاداتش به بی ثباتی های مدیریتی کشور، اظهار داشت: مردم باور می کنند که از از 8 آبان 91 تا 8 آذر 91 در مدت یک ماه، 37 بخشنامه و دستورالعمل متفاوت در عرصه اقتصادی صادر شد. باور می کنند که در طول 5 ماه 60 بخشنامه درباره مسائل ارزی و پولی صادر شد؟! این بیثباتی چگونه به مردم اطمینان و آرامش خواهد داد؟
وی تصریح کرد: مردم مدیریت کارآمد، ثبات، آرامش، قدرت آینده و آینده نگری را می خواهند. در کنار این مشکلات قانون گریزی ها حتی عدم ابلاغ مصوبات مجلس شورای اسلامی که در بسیاری از موارد رییس مجلس مجبور به ابلاغ آنها شد در حالیکه اساس در کشور باید قانون باشد. اطاعت از قانونف مقررات، شفافیت و این می تواند اعتماد لازم را در یک جامعه بوجود آورد.
اهم اظهارات حجت الاسلام حسن روحانی در ادامه می آید:
* بداخلاقیها،اضافه کردن شکافها رخ داد. کنار گذاشتن یک جناح، ای کاش که به جز یک قبیله کنار گذاشتن همه رخ نمی داد. منزوی کردن کارشناسان انجام شد. آیا ما در کشور بزرگی مثل ایران در شرایط حساس فعلی بدون حضور همگان و استفاده از همگان قادریم از مشکلات عبور کنیم؟
* در دولت من، استفاده از تمام شایستگان انجام خواهد شد. در دولت تدبیر و امید همواره از متخصصان و صاحبنظران استفاده خواهد شد.
*شورای پول و اعتبار به قدرت خود برمی گردد. سازمان برنامه و بودجه و مدیریت برمیگردد. بانک مرکزی به استقلال خود میرسد. شورای اقتصاد که ظاهرا اخیرا بعد از 5 سال تازه یک جلسه ای تشکیل داده را به قدرت خود بازمی گردد.
* چه می خواهم بگویم، می خواهم بگویم مردم عزیز و بزرگوار! باید اداره کشور اداره علمی باشد، باید حکمرانی حکمرانی شایسته باشد، باید استفاده از نخبگان انجام شود. باید با شفافیت با مردم حرف زد، باید مشکلات را با مردم در میان گذاشت، باید آمارها دقیق باشد تا ما بتوانیم از پیچ تاریخی که رهبری معظم فرمودند به خوبی عبور کنیم و بتوانیم حماسه سیاسی و اقتصادی را بیافرینیم.
* اگر امروز مشکلات اقتصادی داریم، اگر امروز گرانی و بیکاری و فساد اداری وجود دارد اگر امروز ضربه بر اخلاق و فرهنگ در جامعه ما مشاهده می شود و اگر امروز روابط ما با جهان با مشکلات فراوان توام است همه و همه به خاطر این است که یک دولت کارآمد و یک مدیریت درست و تدبیر صحیح در کار انجام نگرفته است.
* هیچ کشوری در دنیای امروز توسعه نخواهد یافت بدون ارتباط فعال و سازنده با جهان. با انزوا رشد و پیشرفت امکان ناپذیر است. جدایی جهان و کشیدن دیوار دور کشور امکان ناپذیر است. باید با تعامل سازنده بتوانیم کشور را از مشکلات نجات دهیم.
* با گرانی به راحتی می توان مقابله کرد، با بیکاری نیز می توان مقابله کرد. یک نکته بسیار ساده بگویم. ما 3 میلیون و 300 هزار بیکار داریم و اگر در سال 10 میلیون توریست وارد کشور شود 13.6 میلیارد درآمد ارزی و 4 میلیون اشتغال درست میشود. یعنی با یک حرکت صحیح در یک مساله اقتصادی و اجتماعی می توانیم بیکاری را حل کنیم. ما با رونق اقتصادی می توانیم بر بیکاری فائق شویم. بیکاری که امروز تنها مشکل اقتصادی نیست مشکل اجتماعی و خانوادگی و معضل فرهنگی و .. به همراه دارد.
* مشکل بیکاری باعث شده است از هر 5 ازدواج یکی به طلاق منجر شود. با رونق اقتصادی این کار به راحتی امکان پذیر است. کارخانههای کشور بین 20 تا 40 درصد ظرفیتشان فعال است. باید همه مراکز تولیدی را به فعالیت 100 درصد برسانیم و این کار امکان پذیر است.
* در برنامه مدون من علاوه برنامه برای حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاست داخلی و خارجی و امرو فرهنگی برنامه کوتاه مدت یک ماهه و صد روزه وجود دارد. ما می توانیم در یک زمان کوتاه تحول اقتصادی در کشور بوجود آوریم و در آن تحول بتوانیم با ایجاد یک دوره تنفس به کارخانه ها و مراکز تولیدی که مشکل دارند مشکلات آنها را حل و فصل کنیم.
* ما با یک تفاهم بین بانک مرکزی و بانک های کارگشا قادر هستیم آن همه اجناسی که در گمرکات ما انبار شده است به سرعت به بازار برگردانیم. همه اینها در برنامه کوتاه مدت امکانپذیر است.
*ما می توانیم روابط خارجی مان را با دنیا به صورت مناسبی برگردانیم، روابط خارجی آرزو نیست که کسی دنبال آروز باشد. روابط خارجی شناخت جهان و دیدن واقعیت ها و ترسیم برنامه است، هزینه و فایده کردن است، قدم به قدم گام را جلو گذاشتن و به هدف دست یافتن است. ما کشور قدرتمندی هستیم. ما ابر قدرت منطقه و کشور حساس منطقه هستیم. با میلیون ها دل و نگاه مسلمانی که به موفقیت این کشور چشم دوخته اند. مقداری تدبیر و مقداری برنامه و مقداری دقت لازم است که ما بتوانیم حتی معضلا اقتصادی که در سایه تحریم بوجود آمده است قدم به قدم در مسیر حل و فصل نهایی قرار دهیم. این کار امکانپذیر است.
*باید اقتصاد کشور را از شرایط فعلی نجات دهیم، باید اخلاق را در جامعه احیا کنیم، فرهنگ چیزی نیست که بشود دستوری به مردم اعلام کرد. در مسائل فرهنگی با مردم باید تعامل کرد، گرچه مشکلات امروز در کشور ما زیاد است اما توانمندی ملت و حضور نخبگان و مدیران لایق کشور ما قادر است این مشکلات را به حل و فصل نهایی برسانیم.
* باید نخبگان و دانشگاه و مراکز تولید و تصمیم گیری را به هم متصل سازیم، از مشورت بخش خصوصی برای حل و فصل مسائل اقتصادی استفاده و بهره برداری کنیم، همه کار با تدبیر امکان پذیر است و این تدبیر ما را به ساحل امید می رساند. دولت تدبیر و امید قادر است معضلات کشور را با اراده، کمک و حمایت مردم و سرمایه ملی به حل و فصل برساند.
* در برنامه مدون من علاوه بر برنامه برای حل مشکلات اقتصادی و سیاسی و سیاست خارجی، برنامه کوتاه مدت یک ماهه و صدروزه وجود دارد. می توانیم در یک زمان کوتاه تحول اقتصادی در کشور به وجود آوریم.باید یک دوره تنفس به کارخانه ها و صنایع بدهیم تا مشکلاتشان حل شود. با یک تفاهم بین بانک مرکزی و بانک های کارگشا قادریم آنهمه اجناسی که در گمرکات انبار شده به سرعت به بازار برگردانیم.
/22027
نظر شما