حسن روحانی می گوید دولت تدبیر و امید قادر به حل و فصل مشکلات اقتصادی کشور با بهره گیری از کارشناسان و متخصصان است.

به گزارش خبرآنلاین،حسن روحانی در برنامه انتخاباتی خود در شبکه اول سیما در ادامه انتقاداتش به بی ثباتی های مدیریتی کشور، اظهار داشت: مردم باور می کنند که از از 8 آبان 91 تا 8 آذر 91 در مدت یک ماه، 37 بخشنامه و دستورالعمل متفاوت در عرصه اقتصادی صادر شد. باور می کنند که در طول 5 ماه 60 بخشنامه درباره مسائل ارزی و پولی صادر شد؟! این بی‌ثباتی چگونه به مردم اطمینان و آرامش خواهد داد؟ 
وی تصریح کرد: مردم مدیریت کارآمد، ثبات، آرامش، قدرت آینده و آینده نگری را می خواهند. در کنار این مشکلات قانون گریزی ها حتی عدم ابلاغ مصوبات مجلس شورای اسلامی که در بسیاری از موارد رییس مجلس مجبور به ابلاغ آنها شد در حالیکه اساس در کشور باید قانون باشد. اطاعت از قانونف مقررات، شفافیت و این می تواند اعتماد لازم را در یک جامعه بوجود آورد.

اهم اظهارات حجت الاسلام حسن روحانی در ادامه می آید:
* بداخلاقی‌ها،اضافه کردن شکاف‌ها رخ داد. کنار گذاشتن یک جناح، ای کاش که به جز یک قبیله کنار گذاشتن همه رخ نمی داد. منزوی کردن کارشناسان انجام شد. آیا ما در کشور بزرگی مثل ایران در شرایط حساس فعلی بدون حضور همگان و استفاده از همگان قادریم از مشکلات عبور کنیم؟
* در دولت من، استفاده از تمام شایستگان انجام خواهد شد. در دولت تدبیر و امید همواره از متخصصان و صاحب‌نظران استفاده خواهد شد.
*شورای پول و اعتبار به قدرت خود برمی گردد. سازمان برنامه و بودجه و مدیریت برمی‌گردد. بانک مرکزی به استقلال خود می‌رسد. شورای اقتصاد که ظاهرا اخیرا بعد از 5 سال تازه یک جلسه ای تشکیل داده را به قدرت خود بازمی گردد.
* چه می خواهم بگویم، می خواهم بگویم مردم عزیز و بزرگوار! باید اداره کشور اداره علمی باشد، باید حکمرانی حکمرانی شایسته باشد، باید استفاده از نخبگان انجام شود. باید با شفافیت با مردم حرف زد، باید مشکلات را با مردم در میان گذاشت، باید آمارها دقیق باشد تا ما بتوانیم از پیچ تاریخی که رهبری معظم فرمودند به خوبی عبور کنیم و بتوانیم حماسه سیاسی و اقتصادی را بیافرینیم.

* اگر امروز مشکلات اقتصادی داریم، اگر امروز گرانی و بیکاری و فساد اداری وجود دارد اگر امروز ضربه بر اخلاق و فرهنگ در جامعه ما مشاهده می شود و اگر امروز روابط ما با جهان با مشکلات فراوان توام است همه و همه به خاطر این است که یک دولت کارآمد و یک مدیریت درست و تدبیر صحیح در کار انجام نگرفته است.
* هیچ کشوری در دنیای امروز توسعه نخواهد یافت بدون ارتباط فعال و سازنده با جهان. با انزوا رشد و پیشرفت امکان ناپذیر است. جدایی جهان و کشیدن دیوار دور کشور امکان ناپذیر است. باید با تعامل سازنده بتوانیم کشور را از مشکلات نجات دهیم.
* با گرانی به راحتی می توان مقابله کرد، با بیکاری نیز می توان مقابله کرد. یک نکته بسیار ساده بگویم. ما 3 میلیون و 300 هزار بیکار داریم و اگر در سال 10 میلیون توریست وارد کشور شود 13.6 میلیارد درآمد ارزی و 4 میلیون اشتغال درست می‌شود. یعنی با یک حرکت صحیح در یک مساله اقتصادی و اجتماعی می توانیم بیکاری را حل کنیم. ما با رونق اقتصادی می توانیم بر بیکاری فائق شویم. بیکاری که امروز تنها مشکل اقتصادی نیست مشکل اجتماعی و خانوادگی و معضل فرهنگی و .. به همراه دارد.
* مشکل بیکاری باعث شده است از هر 5 ازدواج یکی به طلاق منجر شود. با رونق اقتصادی این کار به راحتی امکان پذیر است. کارخانه‌های کشور بین 20 تا 40 درصد ظرفیتشان فعال است. باید همه مراکز تولیدی را به فعالیت 100 درصد برسانیم و این کار امکان پذیر است.
* در برنامه مدون من علاوه برنامه برای حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاست داخلی و خارجی و امرو فرهنگی برنامه کوتاه مدت یک ماهه و صد روزه وجود دارد. ما می توانیم در یک زمان کوتاه تحول اقتصادی در کشور بوجود آوریم و در آن تحول بتوانیم با ایجاد یک دوره تنفس به کارخانه ها و مراکز تولیدی که مشکل دارند مشکلات آنها را حل و فصل کنیم.
* ما با یک تفاهم بین بانک مرکزی و بانک های کارگشا قادر هستیم آن همه اجناسی که در گمرکات ما انبار شده است به سرعت به بازار برگردانیم. همه اینها در برنامه کوتاه مدت امکانپذیر است.
*ما می توانیم روابط خارجی مان را با دنیا به صورت مناسبی برگردانیم، روابط خارجی آرزو نیست که کسی دنبال آروز باشد. روابط خارجی شناخت جهان و دیدن واقعیت ها و ترسیم برنامه است، هزینه و فایده کردن است، قدم به قدم گام را جلو گذاشتن و به هدف دست یافتن است. ما کشور قدرتمندی هستیم. ما ابر قدرت منطقه و کشور حساس منطقه هستیم. با میلیون ها دل و نگاه مسلمانی که به موفقیت این کشور چشم دوخته اند. مقداری تدبیر و مقداری برنامه و مقداری دقت لازم است که ما بتوانیم حتی معضلا اقتصادی که در سایه تحریم بوجود آمده است قدم به قدم در مسیر حل و فصل نهایی قرار دهیم. این کار امکانپذیر است.
*باید اقتصاد کشور را از شرایط فعلی نجات دهیم، باید اخلاق را در جامعه احیا کنیم، فرهنگ چیزی نیست که بشود دستوری به مردم اعلام کرد. در مسائل فرهنگی با مردم باید تعامل کرد، گرچه مشکلات امروز در کشور ما زیاد است اما توانمندی ملت و حضور نخبگان و مدیران لایق کشور ما قادر است این مشکلات را به حل و فصل نهایی برسانیم.
* باید نخبگان و دانشگاه و مراکز تولید و تصمیم گیری را به هم متصل سازیم، از مشورت بخش خصوصی برای حل و فصل مسائل اقتصادی استفاده و بهره برداری کنیم، همه کار با تدبیر امکان پذیر است و این تدبیر ما را به ساحل امید می رساند. دولت تدبیر و امید قادر است معضلات کشور را با اراده، کمک و حمایت مردم و سرمایه ملی به حل و فصل برساند.

* در برنامه مدون من علاوه بر برنامه برای حل مشکلات اقتصادی و سیاسی و سیاست خارجی، برنامه کوتاه مدت یک ماهه و صدروزه وجود دارد. می توانیم در یک زمان کوتاه تحول اقتصادی در کشور به وجود آوریم.باید یک دوره تنفس به کارخانه ها و صنایع بدهیم تا مشکلاتشان حل شود. با یک تفاهم بین بانک مرکزی و بانک های کارگشا قادریم آنهمه اجناسی که در گمرکات انبار شده به سرعت به بازار برگردانیم.

/22027

 

کد خبر 295694

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 20
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۲۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    به یاری خدا رییس جمهوری بشی همه مشکلات حل شه
    • بی نام IR ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
      56 4
      انشاا...
  • ايرج رحيمي A1 ۲۲:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    تقريبا تمامي اين حرفها را هر ٤ سال يك بار مي شنويم ،چرا دادگاهي وجود ندارد كه اگر نشد و انجام ندادند انها را محاكمه كند ، من هم ميگويم توانمندي اين را دارم كه در عرض يك سال كشور را از اين نابساماني نجات دهم ولي با حلوا حلوا دهان شيرين نمي شود يك مثال بزنيم اگر تعداد افراد واجد يارانه را ٣٠ ميليون نفر در نظر بگيريم در ماه مبلغ ١٢٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠ تومان و در يك سال با دلار ٤ هزار توماني ميشود سه ميلياردو ٦٠٠ ميليون دلار - حال اگر ساخت بيمارستاني به وسعت ميلاد را مبلغي معادل ٥٠ الي ٢٠٠ ميليارد تومان در نظر بگيريم يعني ٥٠ ميليون دلار مي توانيم با اين پول يارانه ها در طول يك سال ٧٢ بيمارستان ميلاد بسازيم، چه اتفاقي مي افتد بيمارستاني به وسعت ميلاد نياز به خدمه پزشك راننده باغبان و و و و دارد و تقريبا ٥٠٠٠ شغل ايجاد ميكند كه ميشود نزديك به ٤٠٠ هزار شغل ايجاد شده و با اين مبلغ يكساله ٧٠ بيمارستان مدرن داريم و در هر استان حداقل ٢ بيمارستان . كه خود انقلاب بزرگي در جهت جلوگيري از وسعت شهر نشيني ميشود ، حال به نظر شما اقتصاد دانان ما اين محاسبا ت ابتدايي رياضي را نميدانند ؟؟؟؟؟ و يا اينكه ... بي خيال بحث داره جدي ميشه
    • محسن IR ۰۸:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
      36 6
      آفرين ايرج رحيمي - تحليلت خوب بود . ولي مثبت باش بازم نظريات كاربردي بده انشااله كانديداها دراين دوره دارن بابرنامه هاي عملياتي تروكاربردي تر صحبت ميكنن امثال شما هم خوب كارشناسيد ديگه چه اشكال داره بيخيال نشو وادامه بده گوش شنواهم به خواست خدازياده . من هم نظرم اينه كه پول تومملكت زياده بايد روشهاي اصلاحي رابكار بردوهزينه هاي صرفه جويي درهر زمينه اي را درهمان زمينه سرمايه گذاري كرد.بدينترتيب بودجه هر طرحي تاحدزيادي ازخودش تامين ميشه وفكركارشناساومسئولين خلاقترميشه. مثلابودجه صرفه جويي بنزين بايدبراي ساخت قطار سريع السيرومترواستفاده شه كه مردم بيشترراغب شن همكاري كنن.يا....
  • امیرحسین IR ۰۴:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    این طور که من دیدم روحانی برنامه اقتصادیش بهتره بقیه است
    • سید IR ۱۱:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
      6 58
      پس فرق برنامه و شعار رو هنوز نمی دونی. ما که ازصحبتهای جناب روحانی چیزی جز سیاه نمایی و شعار نشنیدیم.
  • منتقد A1 ۰۵:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    ازحق نگذریم حرفایش را که گوش دادم به مراتب پخته تر مدیر ومدبرتوانا معلوم میشد گذشته ازاینکه یک عالم بجای رسیده هم هست وازمدیریتها وتجربه های مدیریتی زیادی هم برخوردارهست شخص دروغگو وعوام فریب هم دیده نمیشدمثل ... چرا که یک روحانی با درجه وعلم اجتهاد هست طبیعتا اهل دروغ وکلک وسیاه بازی نیست خلاصه باسوادتر وتوانا ترازبقیه یافتم رای من فقط ایشان ببخشید عزیزان شماها مختارید
  • ص IR ۰۵:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    درود بر روحانی . عارف ... به زودی به اجماع میرسن ولی فکر میکنم روحانی دلنشین تره
  • عبداله ايراني IR ۰۶:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    من انم كه رستم بودپهلوان
  • مهندس IR ۰۶:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    فضاسازی رسانه ای درباره اقدامات حسن روحانی در مذاکره با سه کشور اروپایی سبب شده است بسیاری تصور کنند بیانیه سعدآباد، نسخه ای دیگر از قرارداد ترکمنچای است؛ حسن روحانی در برنامه دوشنبه شب با دفاع از مذاکرات سعدآباد به نظر رهبر معظم انقلاب در این باره اشاره کرد و به سخنرانی 18 آبان 1382 ایشان ارجاع دادند. به همین دلیل به بازخوانی این سخنرانی تاریخی از طریق سایت رسمی پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار پرداختیم: http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3202 "کارى که مسؤولان کردند، کار درستى بود. با تدبیر و بدون پذیرش تسلیم و قبول حرف زور انجام شد تا توطئه‌اى که از طرف امریکاییها و صهیونیستها علیه جمهورى اسلامى طرّاحى شده بود، شکسته شود." "افراد مؤمن و غیور ما تصوّر مى‌کنند دولت تسلیم شد، که باید گفت این‌طور نیست و هیچ تسلیمى تا این‌جا وجود نداشته است. این یک حرکت سیاسى و کار دیپلماسى است." " آنچه که تاکنون مسؤولان محترم - چه آقاى دکتر روحانى و چه آقاى رئیس‌جمهور و مسؤولان دیگر - حقیقتاً زحمت کشیدند، این است که با دقّت و ملاحظه جوانب، کار کرده‌اند و حواسشان جمع است که کارى برخلاف مبانى و اصول انجام نگیرد. بنده هم مطّلع هستم و هرجا احساس کنم که برخلاف ضوابط، اهداف و عزّت ملى و جهتگیرىِ نظام اسلامى کارى انجام مى‌گیرد، مطمئنّاً نخواهم گذاشت و جلوش را مى‌گیرم. البته تاکنون چنین مسأله‌اى پیش نیامده و به فضل الهى امیدواریم بعد از این هم بتوانند با همه جهات، این کار را پیش ببرند." اميدوارم مردم آگاه باشند و بدون سند هر حرفي رو قبول نكنند
  • بی نام A1 ۰۷:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    منتظر حمایت آقایان خاتمی و هاشمی هستیم تا آرا آقای روحانی افزایش پیدا کنه
  • مصطفی علوی IR ۰۹:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    44 5
    واقعا روخانی مرد با سوادیست و لایق پستی همچون ریاست جمهوری ضمنا دارای اعتباری بالا در روابط بین اللمل رای اوردن روحانی به معنیه بازگشت مدیران و زبدگان سیاسی علمی و اقتصادی با سواد و کار امد به عرصه کشور
  • مصطفی علوی IR ۰۹:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    48 4
    واقعا روخانی مرد با سوادیست و لایق پستی همچون ریاست جمهوری ضمنا دارای اعتباری بالا در روابط بین اللمل رای اوردن روحانی به معنیه بازگشت مدیران و زبدگان سیاسی علمی و اقتصادی با سواد و کار امد به عرصه کشور
  • مصطفی علوی IR ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    84 5
    واقعا روحانی مرد با سوادیست و لایق پستی همچون ریاست جمهوری ضمنا دارای اعتباری بالا در روابط بین اللمل رای اوردن روحانی به معنیه بازگشت مدیران و زبدگان سیاسی علمی و اقتصادی با سواد و کار امد به عرصه کشور
  • بی نام A1 ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    110 4
    درود بر روحانی روشن فکر
  • بهرام IR ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    112 2
    درود بر روحانی... .ای کاش روحانی و عارف به اجماع برسن.
  • مجتبی کریمی A1 ۱۱:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    78 4
    با تحلیل های درست و بموقع جناب آقای دکتر حسن روحانی دوران تدبیر و امید به خانه های ما باز خواهد گشت.
  • بی نام A1 ۱۳:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    جناب روحانی تحلیل خوبی بود ولی کسی که تکیه بر مسند ریاست جمهوری می زند باید در ابتدا مدیری با برنامه و کار آزموده باشد و سپس تحلیل گری توانا . بی شک شمالیاقت خود را در پست های که داشتید نشان داده اید ولی مسند ریاست جمهوری به مدیر اجرایی قوی نیاز دارد نه فقط تحلیل گری توانا.
  • بی نام IR ۱۳:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
    3 0
    سردار قالیباف حداکثر سعی و تلاش خود را برای بهره بردن از بازگو کردن مشکلات معیشتی مردم نمودند. ایشان سعی نمودند تا بامثبت نشان دادن فعالیتهایشان در نیروی انتظامی و شهرداری برای خود رای جمع کنند. اما آیا اذهان مطلعین جامعه حوادث کوی دانشگاه و ایضا نوار صوتی مرتبطی که اخیرا از ایشان پخش شده را براحتی فراموش می کند؟ نواری که در آن سردار از رشادت ها و یکه تازی هایش در حادثه کوی دانشگاه با افتخار در بین عده ای بسیجی پرده بر می داشت. سرداری که خطاب به حاضر ین در آن جلسه می فرمود :(جایی که لازم است بایستی مثل من پشت موتور 1000 نشست و چوب در دست گرفت و ...) واقعا کدام چهره ایشان را باید باور کرد؟چهره سردار دلسوزو مهربانی که دقایقی پیش از مشکل بیکاری دانشجویان و فارغ التحصیلان ابراز تاسف می نمود ؟ یا سرداری که وقتی در راس قدرت است دانشجو وغیره برایش فرقی ندارد؟ واقعا آیا می شود زمام امور را در دست یک چنین نظامی داد؟؟؟؟؟
  • بی نام A1 ۱۰:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
    0 0
    آقای روحانی موج سواری می کنند ایشون در گذشته هر چی تونستن بار اصلاحات کردند و خودشون رو اصلاح طلب نمیدونند . رای من عارف

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین