قالیباف:مردم آثار برنامه‌هایم را ظرف 6 ماه می‌بینند/اولین تصمیم من تثبیت قیمت ارز و دلار است

محمدباقر قالیباف مهمان امشب برنامه ویژه خبری شبکه دو سیما بود.

امشب نیز مانند شب گذشته برنامه زنده گفت و گوی ویژه خبری راس ساعت 22 و 45 دقیقه آغاز شد. مانند شب‌های گذشته در آغاز برنامه بیوگرافی کوتاهی از زندگی و سوابق این نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ارائه شد.

مشروح این گفت و گو در ادامه می آید:
حسن عابدینی مجری این برنامه اولین پرسش خود را در حوزه سیاسی پرسید.
دغدغه اصلی شما برای ورود به نامزدی ریاست جمهوری چی بود؟


من به خاطر ادای دین آمدم. من شهروندی بودم که عقبه قدرت و ثروت نداشتم و به لطف این مردم و به برکت انقلاب و خون شهدا بنده از همان دوران نوجوانی و جوانی آمدم تا اینکه الآن اینجا در خدمت مردم هستم. لذا باید ادای دین و انجام وظیفه کنم. انقلاب بزرگترین نعمت ماست. خداوند لطف کرده که در سایه یک نظام اسلامی هدایت کرده است. همان مردم و انقلاب و نظام امروز مشکلاتی را دارد که بنده با روحیه و دینی که دارم حتما وظیفه هست که این کار را انجام دهم. امروز همه مردم مرتب می شنوند که منابع انسانی زیادی دارد. نیروهای تحصیل کرده داریم. ما در مرزهای دانش در دنیا قرار داریم. در حوزه منابع طبیعی کشور بهشت معادن است. این سوال در ذهن مردم هست که نیرویهای انسانی مان اینگونه است علاوه بر آن سرمایه مادی زیادی داریم پس چرا امروز چنین مشکلاتی گریبان گیر مردم ماست؟ چرا کارنامه قابل قبولی در حو.زه فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی نداریم
این بی انصافی است که بگوییم زحمت کشیده نشده است. بعد از جنگ اتفاقات زیادی افتاده است. در دوران ساطزندگی زیرساخت های درست و بزرگی در کشور ساخته شد. جناب‌ آقای هاشمی کارهای بزرگی کردند. البته انتقادهایی به حوزه فرهنگ وارد است. در دولت اصلاحات هم در حوزه صنعت اتفاقات بزرگی افتاد . البته ممکن است انتقاداتجئدی به حوزه فرهنگ داشته باشیم. در دولت نهم و دهم هم بحث مسکن و مهر و طرح تحول اقتصادی انجام شد. من با وجود اینکه خسته نباشید به این دوره ها می گویم اما این برآیند هست که رضایتمندی از این دوره ها نیست. باید در حوزه مدیریت کشور یک تحول عظیم اتفاق بیافتد. این ادای دین باعث شد که تکلیف داشته باشم و به این حوزه وارد بشوم.

شاه بیت برنامه هایتان این است که می گویید طی دو سال آرامش را به اقتصاد بر می گردانید. برنامه تان چیست؟
من باید اشاره کنم که یک برنامه با کمک نخبگان تدوین شده است. این برنامه در سطح ملی است و به روز است. من یک زمان بندی مشخص کرده ام که ظرف مدت دو سال یک ساماندهی و یک آرامش را به اقتصاد وارد می کنم. وقتی می گوییم نابسامانی اقتصادی یعنی چی؟تورم یکی از موضوعات جدی است که مردم ما را دچار زحمت کرده است. یک وقتی هست مردم می‌گویند مرغ 500 تومان گران شده است. یک بخش این گرانی است یک بخش دیگر این است این گرانی ثبات ندارد. یک هفته این است، یک هفته دیگر باز بالاتر می‌رود. به اضافه اینکه کیفیت هم دچار مشکل است. مثلا وزن پنیر تغییر پیدا می ‌کند.این را می گوییم نابسامانی در بیکاری نیز همین است. خانواده‌ای را پیدا نمی کنید که دچار بیکاری نباشد. این مشکل برای آن‌ها هم هست. این بیکاری هم دو بخش دارد. یک بخش این است که فرد شغلی می خواهد که یک زندگی حداقلی را داشته باشد. نه اینکه زندگی کند بلکه زنده باشد. اما اگر ما بخواهیم کرامت انسانی را رعایت کنیم این کار صحیح است؟ خیلی افراد هستند نیاز مادی ندارند اما نمی توانند بیکار باشند. وقتی می بینیم طرف شغل ندارد هم زندگی را از او گرفتیم هم انسانیتش را گرفتیم. رشد اقتصادی باید بیاید این نابسامانی را سامان بدهد. وقتی می‌گوییم سرمایه انسانی را از دست می‌دهیم یعنی اینکه یک پدر وقتی فرزندش یک تقاضای به حقی را دارد، مثلا لباسی را می خواهد و او نمی تواند تامین کند پدر شکسته می‌شود. ما هم پدر و مادر را شرمنده فرزند کرده ایم هم فرزند را شرمنده پدر و مادر کرده‌ایم.
وقتی رشد اقتصادی نداریم در حوزه های نفتی مشترک داریم. روزانه 10 ها می لیون دلار از این حوزه های برداشته می شود. ما هم داریم سرمایه‌های انسانی را از دست می دهیم هم مادی را.
به سامان کردن یعنی اینکه بتوانیم یک روشی را در یک دوره مشخص به انجام برسانیم، شما در شهرداری هم دیده‌اید که ما هر کاری را که می خواهیم بکنیم می گوییم که چکار کرده‌ایم و در چه زمانبندی ای این کار را می‌کنیم. این در حوزه تولید کنندگان هم هست. باید قیمت‌ها مشخص شود.
اولین تصمیم ما این است که قیمت ارز را تثبیت کنیم. ارز نوسان دارد. ثبات و آرامش را به بازار ارز بازمی گردانیم. تصمیمات خلق الساعه را از مدیریت بر می داریم. تصمیمات متعدد را ساماندهی می کنیم. تصمیم ما این است که کاهش هزینه تولید می‌دهیم. این یعنی کنترل قیمت. بعد از ثبات به سمت کاهش قیمت می‌رویم. باید اولویت‌ها بندی کنیم. باید بر بانک‌ها نظارت بشود.
مردم ما مطمئن باشند در 6 ماه اول آثار این را در زندگی خودشان خواهند دید.

21927

کد خبر 295701

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 34
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۹:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    مشخص شد این آقای قالیباف هیچ برنامه مشخصی برای سیاست خارجی که نیمی از مشکلات ما بخاطر اون هست نداره،اداره مملکت با اداره یک شهر فرق میکنه
  • sajad IR ۱۹:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    مگه دست شماس که قیمت دلار رو تثبیت کنید ! شما به فکر تحریمها باشین بقیه خود به خود حل میشه
    • بی نام IR ۰۶:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
      30 51
      من فکر میکنم منظور ایشون همونه اما نخواسته تو بحث وارد این قضیه بشه.قالیباف نشون داده که از کارشناسی سیستماتیک برای تصمیم گیری استفاده میکنه و میتونه یک جایی با مقیاس کلان رو هدایت کنه.البته من خودم رای نمیدم اما این کارهای قالیباف ارزشمنده
  • بی نام IR ۱۹:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    قالیباف شجاعت در بیان نداشت
    • بی نام IR ۱۱:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
      0 1
      انشاه اقاي قاليبافت رياست جمهوربشه
  • بی نام A1 ۱۹:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    قالیباف نشان داد نه یک سیاستمدار بلکه یک مدیر اجرایی قوی است .
  • بی نام A1 ۱۹:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    سیاست خارجی قالیباف ؟؟؟؟ واقعا علامت سوال داره !!!
  • اصغر EU ۲۰:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    من اون قسمت از صحبتهای سردار مبنی بر اینکه حرف مرد دوتاست رو متوجه شدم. لطفا یکی منو روشن کنه.
  • صادق A1 ۲۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    بسیاری از حرفهای آقای قالیباف را پسندیدم . البته وقتی مقایسه کردم اشتراکات زیادی در حرفهای ایشان و آقای روحانی دیدم . تنها کمی ریزتر و پاپولار حرف زدند . در مورد سیاست خارجی تهاجمی به حرفهای آقای روحانی داشتند که تذکری میدهم . آقای روحانی فرمودند با درایت رهبری ( راس حاکمیت ) و توان عمومی ( بدنه حاکمیت) و خرد چمعی ( اعتدال ) و پشتوانه مردمی میتوان مسئله مذاکرات را به سرانجام رساند که دقیق و منطبق بر اصول بود . آقای قالیباف با انداختن تصمیم گیری این مسئله بسیار مهم به گردن رهبری از چیزی که پیامد های سختی دارد با ظرافت و ژست ولایتمداری شانه خالی کردند و جواب صریحی ندادند . در کل آقای قالیباف را تکنوکرات و پیرو عقاید هاشمی و در عین حال نفی کننده ایشان و صدالبته باجامعیت بسیار کمتر از آقای هاشمی دیدم . به نکته جالبی اشاره نمودند که مدتها بود فریاد بنده را هم درآورده است . به یغما بردن منابع مشترک ایران و همسایگان که به تازگی امارات برداشت یک میلیارد بشکه نفت از میدان مشترک را اعلام کرد ( 100 میلیارد دلار فقط از نفت و فقط توسط کشور کوچک امارات ) و متاسفانه این پول صرف توطئه بر علیه ما و متحد استراتژیکمان یعنی سوریه میشود . اینجاست که ظرافت حرفهای آقای روحانی برایم آشکار میشود که برای داشتن اقتدار و انرژی هسته ای توام ناگزیر از بیشتر کردن هماهنگی با دنیا هستیم نه دگم نشستن در مذاکرات . و میبینم توطئه دشمنان به دست خودمان دارد جواب میدهد . سیاست یعنی این ، چه ما بخواهیم و چه نخواهیم . شایستگی و هنر یعنی هر دو را داشتن ولو به آهستگی و در زمان بیشتر . وگرنه رساندن کشور به این مراحل که کار سختی نیست . بنده هم قادرم در عرض 1 ماه تمام دنیا را بر علیه ایران متحد کنم که هیچ به جنگ وادارم .
  • حسن IR ۲۰:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    120 7
    واقعا:
  • بی نام A1 ۰۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    بله، صحبت از صلح جهاني، گفتگوي تمدن‌ها و كمي اهميت دادن به وضعيت نشر و هنر، ضعف فرهنگي است. اميدوارم روزهايي نيايد كه حسرت اين روزها را بخوريم،
  • بی نام A1 ۰۲:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    جناب آقای قالیباف شما که در مورد عوارض متفرقه ساخت و ساز در شهر تهران که پیشتر از شورای شهر تهران غیر قانونی بودن اخذ آن به شما اعلام گردیده است هیچگونه اقدامی ننموده اید . چه تضمینی وجود دارد که در سطح عالی ترین منصب اجرائی کشور اقدامات اینچنین از سوی شما سر نزند ؟
  • اصغر A1 ۰۳:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    اصول گرایی با احمی نژاد نابود شد
  • محمد IR ۰۳:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    چرا نظامی ها کاندید ریاست جمهوری شدند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بی نام A1 ۰۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    حقیقت اینه که مرد باید در تصمیم گیریهاش از خرد جمعی استفاده کنه تا حرفش هیچوقت دوتا نشه.
  • مهرداد IR ۰۴:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    شجاعت قالیباف براستی در سخن نیست بلکه در عمل و سیاست نشان داده است که سیاستمداری بزرگ و دارای منش اجرایی است .همانگونه که در طول تصدی گری در شهرداری نشان داد که به اصول مدیریت و برنامه ریزی و زمانبندی اعتقاد راسخ دارد
    • امجدی IR ۰۵:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
      0 0
      حالا قراره ارز رو روی چند تثبیت کنه؟900تومان؟1400تومان؟1700تومان؟چقدر؟تثبیت که به خودیه خود هنر نیست.روی چند تثبیت وتک نرخی کردن هنره.
  • بی نام IR ۰۵:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    1 0
    این آقا خیلی دوست داره ریییس جمهور بشه برای همین شعارهای پر طمطراق می ده مث تثبیت نرخ ارز در6ماه و اصلاح اقتصاد ظرف دوسال وووو-بعد هم اگه رییس جمهور شد خدا بزرگه!!! یعنی مردم جون مادرتون به من رای بدین!!!!!
  • بی نام IR ۰۵:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    1 0
    مديريت كشور كار نظاميان محترم نيست سياستمدار ميخواهيم سردار.
  • بی نام IR ۰۵:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    درود بر مرد اجرایی
  • بی نام A1 ۰۵:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    وضعیت کنونی جامعه به گونه ای است که بایستی ز افراد کارامد استفاده نمود خصوصا در سیاست خارجی. شاید آقای قالیباف بتونن یک مدیر اجرایی در یک دستگاه باشن اما ایشون هیچ سابقه ای در تمورات و سیاستهای خارجی ندارن. خدا وکیلی ریاست جمهوری هم دوره ی کاراموزی نیست. پس بنده ایشن رو برای ریاست جمهوری مناسب نمی بینم. از ایشون در دستگاههای اجرایی یا مسائل نظامی استفاده بشه. راستی یه نکته: به جای اینکه از نظامبها در مزارتخونه ها استفاده بشه کاش در تخصص خودشون ازشون استفاده میکردند تا ارتش و سپاهی کارامد تر داشته باشیم. خداییش فکر کن سردار رویانیان و محمدی تو فوتبال دنبال چی می گردن ؟!!!!!!!!!!!!
    • حامد IR ۰۷:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
      0 0
      اولا شما بفرمایید در بین این کاندیداها کدامیک تجربه اجرایی بیشتری دارند. ودر ثانی احتمالا جنابعالی از نوسانات ارز و قیمت اجتاس سود می برید که اینطور آزرده خاطر شده اید.
  • خ A1 ۰۶:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    قالیباف از همه بهتر بود
  • بی نام IR ۰۷:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    من فکر میکنم ایشان از گندم ری نخواهد خورد!
  • بی نام IR ۰۷:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    41 79
    فرق محسن رضایی با همه این نامزدها در اینه که رضایی میدونه داره چی میگه و با اطمینان از برنامه هاش حرف میزنه ولی مابقی فقط دجار یه سری کلی گویی شدن...
    • بی نام IR ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
      32 9
      فرق شما با اکثریت در اینه که زود گول میخورید
  • بی نام A1 ۰۷:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    97 13
    آقای احمدی نژاد هم می گفتند 6 ماهه مردم تغییرات را احساس خواهند کرد. الان فکر کنم ما تا چندیدن سال بعد ایشان هم تغییراتشان را مشاهده کنیم
  • SAMA IR ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    28 2
    من انشا هم اینقدر نمینوشتم ها...
  • بی نام IR ۱۰:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    1 0
    سردار قالیباف حداکثر سعی و تلاش خود را برای بهره بردن از بازگو کردن مشکلات معیشتی مردم نمودند. ایشان سعی نمودند تا بامثبت نشان دادن فعالیتهایشان در نیروی انتظامی و شهرداری برای خود رای جمع کنند. اما آیا اذهان مطلعین جامعه حوادث کوی دانشگاه و ایضا نوار صوتی مرتبطی که اخیرا از ایشان پخش شده را براحتی فراموش می کند؟ نواری که در آن سردار از رشادت ها و یکه تازی هایش در حادثه کوی دانشگاه با افتخار در بین عده ای بسیجی پرده بر می داشت. سرداری که خطاب به حاضر ین در آن جلسه می فرمود :(جایی که لازم است بایستی مثل من پشت موتور 1000 نشست و چوب در دست گرفت و ...) واقعا کدام چهره ایشان را باید باور کرد؟چهره سردار دلسوزو مهربانی که دقایقی پیش از مشکل بیکاری دانشجویان و فارغ التحصیلان ابراز تاسف می نمود ؟ یا سرداری که وقتی در راس قدرت است دانشجو وغیره برایش فرقی ندارد؟ واقعا آیا می شود زمام امور را در دست یک چنین نظامی داد؟؟؟؟؟
  • محمد IR ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    68 21
    اقای قالیباف خیالت راحت امکان نداره رئیس جهمور بشی!
  • بی نام IR ۱۲:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    16 20
    یافتیمش ، خودش .......
  • رزاق A1 ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    40 6
    مردم پاک ایران.خوب در انتخاب خود دقت کنید.یادتان هست هشت سال گذشته رو .چقدر شعارهای قشنگ و رنگارنگ داد این آقای ریس جمهور .اما الان کجا هستیم؟
  • بی نام IR ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۹
    6 6
    فقط قالیباف...
  • رضا A1 ۰۶:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
    1 0
    من همیشه طرفدار اصلاح طلبها هستم اما اگر آن دو بزرگوار رای نیاورند امیدوارم آقای قالیباف موفق شوند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین