حسین شریعتمداری در سرمقاله امروز کیهان با عنوان«همراهان ناهمراه!» نوشت:

پیروزی آقای دکتر حسن روحانی در انتخابات پرشور و حماسی اخیر، بلافاصله بعد از اعلام نتیجه انتخابات با تحلیل‌ها و گمانه‌زنی‌های فراوان و متفاوتی در داخل و خارج کشور روبرو شد. بیشترین حجم این تفسیرها به دو موضوع؛ «احتمال تغییرات جدی در سیاست‌های کلان نظام» و «نقش و تاثیر این انتخاب بر آرایش سیاسی احزاب و جریانات داخلی» اختصاص داشت که هنوز هم ادامه دارد. یادداشت پیش روی اشاره‌ای گذرا به نکات یاد شده دارد.
1- آقای روحانی که در انتخابات حماسی 24 خرداد با کسب اکثریت آرای مردم به ریاست جمهوری اسلامی ایران انتخاب شده‌اند، اگرچه اعلام کرده‌اند در اداره امور اجرایی کشور سلیقه‌ای متفاوت با اصولگرایان و سایر نامزدها دارند ولی این سلیقه سیاسی متفاوت در چارچوب سلیقه‌های درون نظام تعریف شده و احراز صلاحیت ایشان از سوی شورای نگهبان را در پی داشته است بنابراین، تنها رخداد تازه‌ای که این روزها، با انتخاب آقای روحانی اتفاق افتاده- و اتفاق مهمی نیز هست- جابه‌جایی مسئولیت امور اجرایی کشور از یک سلیقه سیاسی به سلیقه سیاسی دیگری در چارچوب و بستر تعریف شده نظام است. رخدادی که در عمر سی‌و چند ساله نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بارها اتفاق افتاده است. این جابه‌جایی نشان می‌دهد که اولا؛ نگاه مردم برای حل مشکلات و از جمله مشکلات اقتصادی به درون نظام است و به قول حضرت آقا؛ «نظر دشمنان برای ملت ایران اهمیتی ندارد» و ثانیا؛ برخلاف آنچه دشمنان بیرونی ادعا می‌کنند، «حلقه‌مدیریت» در نظام اسلامی بسته نیست و مسئولیت‌ها می‌تواند با انتخاب مردم در میان سلیقه‌های مختلف درون نظام جابه‌جا شود.
2- تعیین سیاست‌های کلی و کلان نظام مطابق اصل 110 قانون اساسی از اختیارات رهبری است. بنابراین برخلاف هیاهوی دشمنان بیرونی و دنباله‌های داخلی آنها، با انتخاب آقای دکتر روحانی، سیاست‌های کلان نظام تغییری نکرده و نخواهد کرد. آقای روحانی سال‌های متمادی دبیر شورای عالی امنیت ملی و یکی از نمایندگان رهبر معظم انقلاب در این شورا بوده- و هنوز هم هستند- و می‌دانند که علاوه بر اختیار قانونی رهبری در تعیین سیاست‌های کلی نظام- ولایت مطلقه فقیه- بسیاری از سیاست‌های کلان با ارجاع رهبر انقلاب، در این شورا مورد بحث و بررسی قرار گرفته و نهایتاً در صورت تأیید ایشان به اجرا درمی‌آید. اعضای این شورا مطابق اصل 176 قانون اساسی عبارتند از؛ رؤسای سه قوه، رئیس ستاد فرماندهی کل نیروهای مسلح، مسئول امور برنامه و بودجه، دو نماینده به انتخاب مقام‌رهبری، وزرای امور خارجه، کشور و اطلاعات و برحسب موضوع، وزیر مربوطه و عالی‌ترین مقام‌های ارتش و سپاه. با توجه به نکته یاد شده، با حضور آقای دکتر روحانی در رأس قوه اجرایی کشور، هم نگرانی بعضی‌ها و هم انتظار برخی دیگر درباره تغییر سیاست‌های کلان نظام بی‌اساس و نشدنی است و البته ایشان نیز تاکنون چنین ادعایی را مطرح نکرده‌اند.
3- همزمان با انتخاب آقای روحانی، سه جریان جبهه اصلاحات، اطرافیان آقای هاشمی رفسنجانی و اصحاب فتنه تلاش گسترده و از قبل پیش‌بینی شده‌ای را برای مصادره آرای ایشان به نفع خود آغاز کردند. این تلاش با استناد به حمایت آقایان هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی از آقای روحانی صورت گرفته و ادامه دارد. جریانات یاد شده در تبلیغات و اظهارنظرهای خود به طور زیرکانه‌ای موقعیت آقای دکتر روحانی را تضعیف کرده و ادعا می‌کنند چنانچه هاشمی و خاتمی از وی حمایت نکرده بودند نمی‌توانست اکثریت آراء مردم را به دست آورد! این عملیات روانی گسترده و پرحجم برای مصادره آرای آقای دکتر روحانی در حالی است که؛
الف: مدعیان اصلاحات در همان اوایل کار متوجه شدند نامزد اختصاصی آنها، آقای عارف کمترین شانسی برای پیروزی ندارد و تمامی نظرسنجی‌ها از پایین‌ترین رده مقبولیت ایشان در میان 8 نامزد ریاست جمهوری یازدهم حکایت می‌کند. اصرار آقای عارف که نامزد اصلاح‌طلبان است آراء ایشان را کمتر و کمتر می‌کرد و نهایتا تصمیم به حذف ایشان گرفته شد و با وجود مخالفت‌ها و مقاومت‌های فراوان آقای عارف، او را وادار به انصراف کردند و این در حالی بود که حلقه‌های دوم و سوم جبهه اصلاحات- که معمولاً در جریان تصمیم‌های اصلی نیستند- به شدت اعتراض می‌کردند که چرا نامزد اصلاح‌طلبان را حذف می‌کنید و از روحانی که هیچ قرابتی با اصلاحات ندارد حمایت می‌شود؟!
ب: درباره حمایت گروه‌ها و جریانات اپوزیسیون از کاندیداتوری آقای دکتر روحانی، قبل از همه باید از هوشمندی ایشان قدردانی کرد که برخلاف خاتمی و موسوی و کروبی، نه فقط روی خوشی به این جرثومه‌های فساد و تباهی نشان نداد بلکه با اظهارات خود در مناظره‌های تلویزیونی و تأکید بر آموزه‌های نظام و انقلاب- ولو با سلیقه و بیانی متفاوت- راه سوءاستفاده آنها را در مقیاس قابل توجهی سد کرد.
4- اگرچه مدعیان اصلاحات با سر و صدا و هیاهو و تیترهای اول روزنامه‌ها و نشریات تحت مدیریت خود اصرار داشته و دارند که انتخاب آقای دکتر روحانی را پیروزی اصلاح‌طلبان قلمداد کنند و ایشان را وامدار و مدیون خود بدانند! ولی با توجه به نکته یاد شده؛
الف: آقای روحانی نه فقط مدیون آنها نیست، بلکه مدعیان اصلاحات به ایشان بدهکار هستند، چرا که آنان در پوشش حمایت از نامزدی آقای روحانی فرصت حضور و خودنمایی در عرصه سیاسی کشور را یافته بودند.
ب: اصحاب فتنه و برخی از مدعیان اصلاحات- تاکید می‌شود که برخی و نه همه آنها- بعد از وطن‌فروشی در فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 که با ادعای تقلب در انتخابات کلید خورده بود، در پی آن بودند که از یکسو پشیمانی خود از جنایاتی که مرتکب شده بودند را نشان بدهند و از سوی دیگر برای این شرمندگی و رسوایی پوششی دست و پا کنند. اعلام حمایت آنان از نامزدی آقای روحانی اگرچه نمی‌تواند مانع مجازات آنها باشد ولی پوشش مورد اشاره را در اختیارشان گذارده است. از این روی با جرأت می‌توان گفت که نه فقط آقای روحانی وامدار مدعیان اصلاحات نیست، بلکه آنها به آقای دکتر روحانی بدهکار هستند، اگرچه پُز طلبکارانه گرفته‌اند.
5- به اعتقاد نگارنده که با شواهد قابل ارائه فراوانی نیز همراه است، آرای آقای دکتر روحانی قبل از آن که خاستگاه گروهی و حزبی داشته باشد، خاستگاه مردمی داشته است و عوامل زیر را می‌توان در کسب آرای ایشان موثر دانست.
الف: روحانی بودن که در میان مردم از اعتبار و اعتماد ویژه برخوردار است. این ویژگی از قضا در میان حلقه‌های اول و دوم جبهه اصلاحات منفی تلقی می‌شود! یکی از همین طیف طی مصاحبه‌ای درباره آقای خاتمی- مصاحبه وی موجود است- گفته بود «گروه خونی ایشان به علت آن که روحانی است، با اصلاحات سازگار نیست!»
ب: تعدد نامزدهای اصولگرا که نهایتا هیچکدام از آنها حاضر نشدند به نفع یکی از میان خود انصراف بدهند. ممکن است گفته شود مجموعه آراء آنها نیز کمتر از آراء آقای روحانی بود که در پاسخ باید گفت؛ مردم با مشاهده تعدد آنها و مخصوصا موضع‌گیری برخی از آنان علیه یکدیگر در مناظره‌های تلویزیونی، بیم آن داشتند که این تفاوت نظرها و کنار نرفتن به نفع دیگری رویه و روشی باشد که هنگام ریاست بر قوه مجریه نیز ادامه یابد و همانند آنچه در دولت دهم شاهد بودند برخی از تنش‌های آسیب‌رسان را در پی داشته باشد.
ج: شرایط ناهنجار اقتصادی کشور و مخصوصا گرانی‌های لگام‌گسیخته و افزایش جهشی قیمت‌ها، همراه با سیاه‌نمایی‌های گسترده علیه دولت کنونی و نادیده گرفتن خدمات برجسته و بعضا کم‌نظیر آن از یکسو و پرداختن دولت به مسائل حاشیه‌ای و بی‌توجهی غیرقابل توجیه به مشکلات معیشتی مردم از سوی دیگر نقش فراوانی در جلب آراء به سمت آقای روحانی داشت. از این روی جناب دکتر روحانی قبل از آن که از حمایت کارگزاران و مدعیان اصلاحات تشکر کنند بایستی خود را مدیون حلقه انحرافی نفوذی در دولت بدانند!
د: تاکید آقای روحانی بر پیروی از رهبر معظم انقلاب، دو دهه نمایندگی حضرت آقا در شورای عالی امنیت ملی و... از جمله عوامل دیگری است که در همپوشانی با سایر عوامل یاد شده در کسب اکثریت آرای مردم نقش داشته است.
6- این روزها مدعیان اصلاحات و اصحاب فتنه در هماهنگی با رسانه‌ها و مراکز بیرونی، اصرار دارند انتخاب آقای روحانی را با مشخصاتی که خود برای ایشان ترسیم نموده‌اند، نشانه تضعیف اصولگرایی و تفکر بسیجی در این مرز و بوم قلمداد کرده و سرخوردگی آنان را دنبال کنند، و حال آن که اقتدار نظام و جایگاه برجسته کنونی آن در منطقه و جهان مدیون فداکاری بسیجیان و حزب‌الله پاکباخته است و این جریان الهی و انقلابی در همه عرصه‌های داخلی و خارجی کشور حرف اول را می‌زند... و شرح بیشتر در این باره را به زمان دیگری موکول می‌کنیم.
7- و بالاخره، اکنون آقای روحانی رئیس جمهور همه ملت هستند و به قول حکیمانه رهبر معظم انقلاب، باید رقابت‌ها تبدیل به رفاقت شود و همگان برای تحقق آنچه رئیس جمهور منتخب وعده داده است به کمک ایشان بشتابند.

/2727

کد خبر 298967

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 56
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۲۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
    جاااان؟؟؟! این کجاش حمایت بود؟! بیشتر شبیه همان بی حرمتی ها به رای مردم و وارونه نمایی های هشت سال گذشته بود. که آقای شریعتمداری استارتشو دوباره زدن! دارن شادی و امید مردمو کور میکنن.
    • فرهاد IR ۰۶:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
      من فقط به خاطر وطنم ایران رأی دادم و نه به خاطر هیچ چیز دیگه!
    • محمد IR ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
      37 1
      بنظر من بهتر بود بجای اولین تحلیل تیتر میزدین اولین تخریب .
    • بی نام IR ۰۸:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
      75 2
      من رای دادم تا جلیلی رای نیاره و حسین شریعتمدار برای یک روز هم که شده اعصابش به هم بریزه....
    • بابک اورمو A1 ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
      46 2
      شریعتمداری حرف نزنه سنگین تره!
  • بی نام A1 ۲۳:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
    402 8
    میخوام صد سال حمایت نکنه!
  • بی نام A1 ۲۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
    418 7
    این حمایت نبود بیشتر نفاق انگیزی بود بین آقای روحانی و تنها کسانی از ایشون حمایت کردن. باید از آقای شریعتمداری پرسید شما که اینقدر محسنات آقای روحانی رو خوب میدونین قبل از انتخاب شدنشون چه در مورد ایشون میگفتید؟؟
  • بی نام IR ۲۳:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
    42 1
    باشه بابا ....اصولگراها بعد از اصلاحطلبا اولا!
    • شهاب IR ۰۹:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
      2 0
      عالی بود کلی خندیدم...دمت گرم
  • مجید A1 ۲۳:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۶
    378 5
    همون نطرسنجی هایی که قالیباف توش اول بود عارف هم لابد آخر بوده دیگه !!! ضمناً تا همین اواخر هم فارس نیوز و سایت های اصولگرا و حتی پرس تی وی روحانی رو اصلاح طلب معرفی میکردند ...
  • محمد سعید A1 ۰۰:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    باز هم جناب شریعتمداری شروع کردند .
  • قزويني A1 ۰۲:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    54 1
    گويا اين همه راي نيز باعث نمي شود بعضي آقايان پرده از چشمان خود بردارند. كار از مطربي گذشته ......
  • بی نام A1 ۰۳:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    450 8
    آقاي شريعتمداري، تسليت تسليت!!
  • عادل NL ۰۳:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    آقای شریعتمداری انگار توی ایران زندگی نمیکنه! واقعا این تحلیل ها رو از کجاش در میاره!؟ دیروز سر مقاله نزده بود داشت فکر میکرد که این تحلیل های پرمغز!!! رو رو کنه؟
  • kadabak IR ۰۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    340 8
    کیهان جون خیلی هیجان زده ای بزار رئیس جمهور از راه برسه بعد شروع کن
  • رضا IR ۰۳:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    من ديروز هم براي سايت خبرآنلاين نوشتم كه فرداي انتخابات شريعتمداري شروع به ايجاد شكاف و انشقاق در بين آقيان هاشمي، خاتمي و روحاني خواهد كرد و از طريق عمليات رواني و تضعيف جايگاه دكتر روحاني اين كار را آغاز خواهد كرد. شريعتمداري كه در طي 8 سال و بلكه 16 سال گذشته تلاشهاي بسياري براي حذف جريان اصلاحات از صحنه سياسي كشور نموده، پس از حوادث سال 88 نقش بسيار زيادي در امنيتي كردن فضاي كشور داشته است و تلاش نمود تا اينگونه القا كند كه جريان اصلاحات مرده است و پايگاهي بين مردم ندارد. اما تلاشهاي ......ايشان در 24 خرداد 92 با حضور حماسي مردم و تحت هدايت سيدمحمد خاتمي و آيت الله هاشمي نقش بر آب شد. آنچه بيش از همه شريعتمداري را خشمگين كرده اين است كه طي 8 سال گذشته و بويژه چهار سال اخير شريعتمداري
  • بی نام IR ۰۳:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    336 8
    خدا وكيلي به اين تحليل حسين شريعتمداري از لحاظ طنز و فكاهي بايد نمره بيست بدهيم . خدا رحمت كنه كيومرث صابري را . اگه ايشون ميدونست اين حسين شريعتمداري اينگونه تحليلهاي مضحك و خنده دار ميكند مطمئنا در مجله گل آقا استخدامش ميكرد . من كه خيلي خنديدم .دستتان درد نكند
  • asad IR ۰۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    321 7
    .....دارید جر میزنید.رای روحانی رای به اصلاحات بود وخود ایشان هم میدانند که چقدر تلاش کردید مردم به او رای ندهند......
  • omid IR ۰۳:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    چقدروداره این بنده خدا.کمی واقعیتهاراببینیم بد نیست.بروببین بطن جامعه چطوریه.همه از افراد کوتاه نظری همچون جنابعالی دلخورن.
  • بی نام IR ۰۳:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    آقای شریعتمداری این همه کینه را تمام کنید !!!!!!!!
  • یکی ازمردم IR ۰۳:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    آقای شریعتمداری شروع کرد خدا عاقبت به خیرمان کند
  • بی نام IR ۰۳:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    باشه عزیزم :) ! حرص نخور
  • ali A1 ۰۳:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    ما اگه بخواهيم كيهان بخونيم خودمون ميريم ميخريم لطفا با نوشتن مقاله هاي ايشان رو اعصاب خوانندگان راه نرويد
  • بی نام A1 ۰۳:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    پنجاه درصد تحليل ها را يك بچه كوچك هم ميداند كه غلط است و پنجاه درصد ديگر كه مربوط به مسائل چارچوب نظام است همه ميدانند
  • بی نام IR ۰۳:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    200 4
    آقای شریعتمداری آیه ای جهت بیداری از خواب: قُلْ إِنَّما أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ یُوحى‏ إِلَیَّ أَنَّما إِلهُكُمْ إِلهٌ واحِدٌ فَمَنْ كانَ یَرْجُوا لِقاءَ رَبِّهِ فَلْیَعْمَلْ عَمَلاً صالِحاً وَ لا یُشْرِكْ بِعِبادَةِ رَبِّهِ أَحَداً (كهف/110)
  • علی حسن IR ۰۴:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    از این پس، تحلیل های حسین آقا با مزه تر می شود و ما هم بیشتر می خندیم!
  • جواد A1 ۰۴:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    ایشان یادش رفته که دو روز قبل از انتخابات در سرمقاله‌اش اینگونه اصولگرایان را به ائتلاف ترغیب کرده بود: «چرا به این نکته بسیار بدیهى توجه نمى کنند و آیا نمى بینند که نامزد فتنه گران ٨٨، به حمایت آنها افتخار مى کند؟ چرا هر کدامشان تکه‌ای از امانت را در دست گرفته و به سوی خود مى کشند؟»
  • بهراد IR ۰۵:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    آقای شریعتمداری!!دیگر همه می دانیم که تعيين‌كننده سرنوشت انتخابات در ايران، اصلاح‌طلبان هستند.و امثال شما با این تفکرات خصمانه دیگر جایی بین مردم ندارید.
  • محمد A1 ۰۵:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    هدف ایشون ایجاد نفاق بین آقای روحانی و آقایان خاتمی و هاشمی است. و البته ایجاد یاس بین مردم حامیان آقای روحانی
  • مهدی IR ۰۵:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    نمیشه یروز هم که شده توی روزنامتون چیزی شبیه بقض و کینه نبینیم !
  • بی نام A1 ۰۵:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    جناب آقای شریعتمداری تاکی باید این تحلیل های ........ شما را مردم تحمل کنند آخه چرا فکر می کنید فقط شما عقل کل هستید تاکی می خواهید به شعور و فهم مردم توهین کنید بابا یکی از علتهای مهمی که طیف هم سال شماها در مردم جایگاه ندارد همین تفکر بسته و غلطی است که در پیش کرفتید
  • بی نام RS ۰۵:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    این آقا دست از توهم بر نمیداره
  • امین برجی A1 ۰۵:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    خوبه این شریعتمداری روش میشه بازم مقاله بنویشه!
  • le petit prince IR ۰۵:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    حرفاي تكراري و بهونه هاي الكي.از شما بيش از اين انتظاري نيس آقاي كيهان
  • بی نام IR ۰۵:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    337 6
    بس كن حاج حسين خودت خسته نشدي؟ واقعا نميدوني مردم چي ميخوان؟ هيچ حدس زدي اگه خود خاتمي يا هاشمي بودن چقدر راي مياوردن؟ بس كن ديگه
  • بی نام IR ۰۵:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    297 7
    تحلیل آبکی بود !! آقای شریعتمداری دارند فرار رو به جلو می کنند!! در مورد اعتلاف هم حرفشان کاملا غلط است و همین طور که اکثریت کارشناسان ذکر می کنند گروه های اصولگرا در صورت اعتلاف هم کاری از پیش نمی بردند و به طور قطع و یقین آرای آقای روحانی بیشتر هم میشد!! در ضمن همین آقای شریعتمداری قبل از انتخابات آقای روحانی و حامیانشان آقایان هاشمی و خاتمی را هدف مستقیم توپخانه خود قرار داده بودند و مدام به اصولگراها هشدار میدادند که اعتلاف کنید تا سیل خروشان اصولگرایی به چند نهر تبدیل نشود که برای اصلاح طلبان قابل عبور شود!! به قول خودتون عارف که رایش خیلی کم بوده و هیچ شانسی نداشته! پس ترستان از آقای روحانی بوده!! پس اصلاح طلبان به حق خوشحالند! چون پیروز شدند!! شما هم بهتره شکست را قبول کنید !!
  • بی نام IR ۰۶:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    225 6
    به خدا قسم مردم به روحانی رای دادند چون از رفتار و گفتار امثال آقای شریعتمداری و ده نمکی و ... خسته و عاصی شده بودند!! رای به آقای روحانی یک نه محکم به افراطیون و تند روهایی نظیر آقای شریعتمداری بود که خودشان را مرجع تشخیص حق و باطل می دانند و مدام در جامعه التهاب و تشنج ایجاد می کنند!! واقعه سال 88 زخمی است که امثال این آقا نمی گذارند بهبود و التیام یابد و انشقاق موجود در جامعه از بین رفته و بین همه آحاد مردم وحدت و همدلی بوجود آید!! آقای شریعتمداری علت شکست اصولگرایان شما و امثال شما هستید!! حالا هی سرمقاله بده!!
    • رحیمی IR ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
      دروغ میگی قسم هم میخوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تو نماینده چند نفری که اینطوری حرف میزنی ؟
    • بی نام IR ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
      28 2
      به تعداد لایک های پیام نگاه کن میفهمی نماینده چند نفرم!!!
    • محمد A1 ۱۵:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
      18 1
      عقل ميگه سال 88 ميرحسين موسوي با قشر دور و ور خودش آشنا بود . چرا الكي 88 ، 88 ميكنين . به نظرت سال 88 راي هاي روستا ها و شهر هاي كوچيك به سبد كي ريخته شد ؟‌ موسوي طرحي ارائه داده بود ؟‌ هاشمي گفته بود به موسوي راي ميدم ؟ موسوي سال 88 نسبت به روحاني سال 92 بسيار غريب و تنها بود.
  • بی نام A1 ۰۶:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    218 3
    عجب! توی سرمقاله های هفته قبل که آقای روحانی را نماینده اصلاح طلبان و ف... خواندید و اصولگرایان را دعوت به ائتلاف کردید.
  • بی نام IR ۰۶:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    239 5
    اطمینان داشته باش اگر عارف شرکت کرده بود حداقل از همه نامزدهای اصولگرا رای بیشتری می آورد!! تحلیل های آبکیتان به درد خودتان می خورد!! در پس تک تک کلمات این سرمقاله خشم ناشی از شکست را به راحتی می توان احساس کرد!! منتها آقای شریعتمداری شجاعت قبول شکست را ندارند و با کلمات بازی می کنند!! کافیه مطالب انتخاباتی ایشان قبل از روز 24 خرداد را با این سرمقاله مقایسه کنید تا علت پیروزی اصلاحات را دریابید!! راستی کسی هم هست که کیهان بخونه؟؟!!
  • یاسی IR ۰۶:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    215 5
    باشه... تو خوبی!!!!!
  • سيدمجيد A1 ۰۷:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    28 0
    اصولگرايان بايد تجديد نظر اساسي در برنامه ها و شعارهايشان بكنند. يكبار قبل از دوم خرداد 76 وضعيت كشور و مردم را به حالت انفجار دراوردند و مردم با قاطعيت جواب آنها را دادند و يكبار هم در هشت سال اخير پدر ملت را دراوردند و فشارهاي زيادي به مردم تحميل كردند و باز هم مردم با قاطعيت جواب انها را دادند. خب اين نشانه چيه؟ چرا هر بار كه اصلاح طلبان يا اعتدال گرايان اشتباهات اصولگرايان را درست ميكنند و جامعه و كشور را به مسير عادي برميگردونند دوباره اصولگرايان ميايند و وضعيت را تخريب كرده و مردم را به استيصال ميرسونند؟ اين چه سيستم و اصولگراييه؟ الان بايد باور كنيم كه داعيه اصولگرايي و مدام از اسلام و انقلاب و شهدا و رهبري خرج كردن يعني تورم و ركود اقتصادي و انزواي بين المللي و بي ارزش كردن پول ملي؟
  • حسین IR ۰۷:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    23 0
    جین شارپ شناس و سورس دان عالم خوب است کمی هم به تحلیل های قبل از انتخابات بیاندازند .شاید خدا خواست و در روش تخریبی خود تجدید نظر بفرمایند
  • بی نام A1 ۰۷:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    17 0
    دوست داشتي كشور به كجا برسه كه تو اين هشت سال نرسيده
  • بی نام IR ۰۸:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    12 0
    بابا چرا هیچوقت از عملکرد خودت انتقاد نمی کنی آقای همه چی بلد
  • ناصري IR ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    42 0
    اولا اگر حالا مي خواهيد بگوييد رئيس جمهور اختيارات كمي دارد پس اين وسط تكليف جمهوريت و دموكراسي چه مي شود؟ دوما همان نظرسنجي ها كه به قول شما از پايين ترين رده براي آقاي عارف حكايت مي كردند از پيروزي قاطع اصول گراها هم حكايت مي كردند!!!!! سوما همه عالم و آدم مي دانند گه آقاي روحاني اكنون يك اصلاح طلب هستند و حمايت هاشمي و خاتمي بيشترين تأثير را داشت و اين انتخابات پيروزي تمام عيار اصلاح طلبان است، بهتر است چشمهايتان را باز كنيد و واقعيت ها را انكار نكنيد
  • ايران IR ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    22 2
    دوستان ميگن واقعيت تلخه راست ميگنا !!!چرا واقعيت ها رو ميشنوين ناراحت ميشين؟؟؟؟؟؟؟ جوجه رو آخر پاييز ميشمرن حالا مونده تا پاييز
  • بی نام IR ۰۹:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    24 0
    امیدوارم با آمدن آقای روحانی ، دیگر شاهد ردو بدل شدن کلمه های زشتی چون واژهای آورده شده دراین مقاله نباشیم .واقعا در شان مردم ما نیست که روزنامه هایی اینچنین داشته باشند و مانند سابق شاهد پس رفتن اخلاقیات در جامعه باشند
  • نعمت منصوری IR ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    3 42
    درود بر این رهبر و درود بر این حماسه ی سیاسی وانسجام ملی فقط
  • بی نام IR ۱۹:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    24 0
    سلام آقای روحانی در همه سفرهای تبلیغاتیشون اعلام کردن که راه آقایان هاشمی و خاتمی رو میخوام برم بازم شما میگین نه؟!! خبرآنلاین خواهش میکنم حذف نکن نظرمو
  • پیام A1 ۲۱:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    24 1
    آقای شریعتمداری که داره مثلا از روحانی دفاع میکنه ... یکی دو روز قبل از انتخابات به آقای روحانی چی گفتن؟ مطمئنا باید یادش باشه ... گفت " نامزد فتنه گران 88 " خب چی شد ... جریان باد عوض شد که حالا آقای روحانی رو نمایده جریان فتنه نمیدونه؟... در عین توهین که چند روز هم ازش نمیگذره حالا میخواد دل دکتر روحانی رو بدست بیاره ... ولی از این خبرا نیست برادر ... تموم شد ... مردم نشون دادن که رایشون چقدر با ارزش ... زنده باد هاشمی رفسنجانی با سیاست ... زنده باد جریان اصلاح طلب.
  • حسن A1 ۲۲:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    0 13
    اقایون اصلاح طلب مثل اینکه یادشون رفته شانزده سال پیش با هاشمی چقدر بد بودند.اصلا کی گفته هاشمی اصلاح طلبه؟شاید جوجه دانشجوها یادشون نیاد اما اصلاح طلب ‏
های ‏
قدیمی ‏
تر ‏
که ‏
می ‏
دونند ‏
هاشمی ‏
راست ‏
گرا ‏
حساب ‏
می ‏
شد ‏
و ‏
چپی ‏
های ‏
بالا ‏
با ‏
اون ‏
چقدر ‏
دشمن ‏
بودند.حالا ‏
شد ‏
اصلاح ‏
طلب ‏
.واقعا ‏
که ‏
خنده ‏
داره ‏
.نخیر ‏
من ‏
با ‏
تحلیل ‏
شریعتمداری ‏
کامل ‏
موافق ‏
نیستم.ولی ‏
می ‏
دونم ‏
هاشمی ‏
یکی ‏
مةل ‏
خودشو ‏
یه ‏
کاری ‏
کرد ‏
زای ‏
بیاره ‏
.سر ‏
اصلاح ‏
طلبها ‏
هم ‏
یه ‏
کلاه ‏
گشاد ‏
گذاشت.همینطور ‏
که ‏
سر ‏
اصول گراها ‏
گذاشت ‏
با ‏
خراب ‏
کردن ‏
احمدی ‏
نژادبا ‏
استفاده ‏
از ‏
اشتباهات ‏
خود ‏
دکتر ‏
و ‏
دستهای ‏
پشت ‏
پرده ‏
در ‏
اقتصاد ‏
و ‏
سیاست.من ‏
که ‏
ففط ‏
به ‏
عشق ‏
رهبرم ‏
رأی ‏
دادم ‏
و ‏
امیدوارم ‏
آقای ‏
روحانی ‏
اسباب ‏
دست ‏
هاشمی ‏
نشه ‏
که ‏
دودمان ‏
هردوجناح ‏
رو ‏
به ‏
باد ‏
خواهد ‏
داد.
  • بی نام IR ۲۱:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۲
    5 1
    چقدر دوست دارم کاندید شه تاببینیم چقدر رای میاره
  • ضد حاجي IR ۱۶:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۵
    4 1
    بابا يكي هم از مقاله حاجي خوب بگه شما كه حاجي رو تركوندين..........

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین