ایسنا نوشت:

وزیر راه و شهرسازی گفت: گاهی یک ایرانی 15 واحد مسکونی دارد و 15 ایرانی حتی یک واحد مسکونی هم ندارند که ضروریست با استفاده از ابزارهای قانونی مانند مالیات بر واحدهای خالی از سکنه، مالیات بر معاملات مکرر مسکن و مالیات بر زمین‌های بایر، بازار مسکن را کنترل کرد.

علی نیکزاد با اعلام اینکه در حال حاضر تعداد واحدهای مسکونی بیش از تعداد خانوارهای کشور است، بر لزوم بکارگیری ابزارهای مالیاتی برای کنترل بازار مسکن تأکید کرد.

 وی با بیان اینکه تأمین مسکن برای اقشار مختلف و فاقد مسکن جامعه از وظایف دینی و قانونی دولت است، اظهار کرد: اهمیت تأمین مسکن برای مردم به اندازه‌ای است که حضرت علی (ع) در حکومت خود که عمق آن تا روز قیامت ادامه دارد، از تأمین مسکن در کنار تأمین آب گوارا و نان گندم برای پایین‌ترین قشر جامعه به عنوان یکی از دستاوردهای حکومت خود یاد می‌کند.

 نیکزاد با اشاره به اصول 3 ، 31 و 43 قانون اساسی که در آنها بر تأمین مسکن در شأن افراد جامعه تأکید شده است، گفت: در بند 6 قانون مترقی ساماندهی و حمایت از عرضه و تولید مسکن نیز این اختیار به دولت داده شده تا تمام زمین‌های دولتی را به صورت رایگان برای ساخت مسکن در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دهد.

 وزیر راه و شهرسازی به فرمان بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران برای افتتاح حساب 100 نیز اشاره کرد و افزود: در این فرمان حضرت امام خمینی (ره) به صراحت از دولت اسلامی می‌خواهند تا برای افراد مستضعف فاقد مسکن، خانه بسازد و افراد متدین و حتی بنیاد مستضعفان نیز زمین‌های خود را برای انجام این کار در اختیار دولت قرار دهند.

 زمین تعیین‌کننده قیمت خانه‌های تهران

 وی با بیان این که قیمت مسکن در کلان‌شهری مانند تهران را زمین تعیین می‌کند و نه قیمت ساخت آن، تصریح کرد: حذف قیمت زمین از مسکن با واگذاری زمین رایگان به مردم اقدامی انقلابی بود که در کنار پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه، تأمین تأسیسات زیربنایی و تأسیسات روبنایی با هدف تأمین مسکن اقشار فاقد مسکن در دولت‌های نهم و دهم انجام شد.

 نیکزاد ادامه داد: در حالی که سرشماری سال 1385 کسری 1.5 میلیون واحد مسکونی در کشور را نشان می‌داد، بر اساس سرشماری سال 1390 تعداد واحدهای مسکونی کشور 400 هزار واحد بیشتر از تعداد خانواردهای موجود در کشور است.

 وزیر راه و شهرسازی تأمین مسکن را یکی از مصداق‌های توزیع عادلانه ثروت دانست و گفت: این امر که گاهی یک ایرانی 15 واحد مسکونی دارد و 15 ایرانی حتی یک واحد مسکونی هم ندارد، نشان‌دهنده نیاز به انجام یک اقدام انقلابی دیگر از سوی دولت و مجلس است تا بتوان با استفاده از ابزارهای قانونی مانند مالیات بر واحدهای خالی از سکنه، مالیات بر معاملات مکرر مسکن و مالیات بر زمین های بایر بازار مسکن را کنترل کرد.

 او با اشاره به نقش مسکن در تسریع و تسهیل ازدواج جوانان گفت: چنانچه مسکن مورد نیاز جوانان را تأمین کنیم نه تنها موجب تحکیم بنیان‌های خانواده شده‌ایم بلکه شاهد رخت بر بستن بزهکاری اجتماعی نیز خواهیم بود.

 تکمیل 920 هزار واحد مسکونی تا پایان سال

 نیکزاد ادامه داد: در حال حاضر دو میلیون نفر در بخش مسکن اشتغال دارند و تداوم اشتغال 130 رشته کاری نیز به آن مرتبط است.

 وزیر راه و شهرسازی دولت دهم گفت: بخش مسکن در رشد صنعتی‌سازی، ایجاد اشتغال، کاهش تورم و صدور خدمات فنی و مهندسی تأثیر غیرقابل انکاری دارد.

 وی تعداد کل واحدهای مسکونی شهری و روستایی که کار ساخت آنها طی هشت سال گذشته شروع شده است را چهار میلیون و 300 هزار واحد اعلام کرد و گفت: از این تعداد تاکنون سه میلیون و 380 هزار واحد به متقاضیان تحویل داده شده است و مابقی واحدها نیز تا پایان سال 92 به اتمام می‌رسند.

3131

کد خبر 300756

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 27
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۶:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    130 6
    جناب نیکزاد "درد" رو که همه ما میدونیم.شما به عنوان وزیر بفرمایید "درمان" چی هست؟!! بعد میشه بفرمایید شما منتظرین بنده بیان این قوانین رو وضع کنن؟!!یا خدایی ناکرده این از وظایف شماست؟که اگر هست بفرمایین تو این 8 سال چرا هیچکدوم این سیاستهایی که شمردین رو اجرایی نکردین؟!! تعداد خونه از سال 85 زیاد شده؟!!!بله!لابد درست میفرمایین/ولی سوالم اینه چطور بنده همون سال ازدواج کردم و راحت تر از امروز یه 60 متری رو دوازده میلیون رهن کردم.امروز همون 60 متری کلنگی تر از قبل شده رو باید براش 50-60 میلیون بدم؟!!!!!! به جای بازی با کلمات و شعارهای الکی این روزهای اخر بفرمایید ما اینکاره نبودیم و تشریف ببرین..بیچاره امون کردین رفت!!
    • بی نام EU ۰۷:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      16 1
      گل گفتی.
    • بی نام A1 ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      4 6
      استفاده از ابزارهای قانونی مانند مالیات بر واحدهای خالی از سکنه، مالیات بر معاملات مکرر مسکن و مالیات بر زمین های بایر بازار مسکن را کنترل کرد
    • بی نام IR ۰۷:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۷
      4 4
      افرادی که یک خونه دارند و در ان ساکن هستند با افرادی که 15 خونه دارند و بعضیشو اجاره دادند و بعضی هم خالی است ، به صورت برابر مالیات میدن !!!!!! این عدالت است؟؟
  • بی نام A1 ۰۷:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    13 1
    واقعا یک فکر اساسی برای این مسئله کنید دارد از تحمل خارج میشود
  • بی نام A1 ۰۷:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    15 0
    الان يادش اومده! هاهاها خيلي بامزست!
  • saeed A1 ۰۸:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    13 5
    هر چی بیشتر خونه بسازید پولدار ها می خرند و دوباره به چندین برابر قیمت به افراد ضعیف تر کرایه می دهند تا پولش را در بیاوردند .اگر برای هر واحد اضافه به اسم هر نفر قیمت کارشناسی نه قیمتی را خودش روش گذاشته 50درصد مالیات سالیانه تعیین کنی بعد ببین کسی سعی میکنه بیشتر از یک واحد داشته باشه؟
    • بی نام A1 ۱۲:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      7 0
      اونوقت اونا اون 50 در صد روهم میکشن روش دوباره گرونتر بهمون میفروشن
  • بی نام IR ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    9 8
    خداییش حق ملت ایران با این همه منابع اینه؟ ترستون از چیه؟ اینه همه در رفاه کامل باشند؟
  • بی نام A1 ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    9 13
    مشکل اینجاس که شما میخاید با سیستم کمونیستی با قضیه برخورد کنید که جواب نمیده!! اینکه یکی چندتا خونه داره اون یکی نداره چاره ی کار نیس چون هیچ وقت به جواب نخواهید رسید و عدالت بر قرار نمیشه. یکی از راهها شفاف سازی درآمدها و مالیاته
  • بی نام IR ۰۹:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    10 4
    بنده خودم خانه ای ندارم اما میدانم دلیل بی خانه بودن یک نفر 15 خانه دار بودن دیگری نیست . مطمئنا آن شخص 15 خانه دار خانه ها را خالی نگذاشته و اجاره داده. حالا فرض کنید اگر آن شخص مایه دار آن خانه ها را نمیساخت دولت اینکار را میکرد؟ اگر آن 15 خانه ساخته نشده بود میدانید که کمبود خانه بوجود میامد و اجاره ها سر به فلک میکشید. پس لطفا شعار ندهید و زودتر بروید تا کاردانش بیاید. (منظورم از ساخت میتواند همان سرمایه گذاری در مسکن هم باشد)
    • تهرانی بدبخت IR ۱۶:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۷
      3 0
      شما مطمئنید اون‌که ۱۵ خانه دارد خانه‌هاش رو خالی نگذاشته؟! البته این مشکل فقط توی تهران هست. من خودم چند سال شهرستان بودم و هیچ مشکل مسکن نداشتم. اما از آنجا که زاده‌ی تهران هستم و خانواده‌ام و شغلم نیز تهران هست بالاجبار تهران هستم و آواره... یک سرپناه ندارم... آهای شهرستانی‌های عزیزی که هرچی میشد می‌ریخت داد و هوار ... الآن کجایید؟ هیچ می‌دونید یه بچه‌ی تهران باید ماهانه نصف بیشتر حقوقش رو بده بابت اجاره مسکن و خانه‌دار شدن رو که اصلاً خوابش رو ببینه... کجایید؟
  • سامان IR ۱۰:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    8 0
    جناب وزیر یا داری چشم بسته غیب میگی یا خدایی ناکرده تا حالا نمیدونستی که وضعیت اینجوره.اگه دومی باشه که وااااااااویلا.چشم و دل مردم روشن واسه وزیر نمونشون
  • بی نام A1 ۱۰:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    5 3
    از سال 84 قیمت مسکن در تبریز در نقاط بالای شهر حدود 500 تا هزار 600 تومن بود نهایتا تا 1 میلون و 500 هزار تومن ولی سال 92 حداقل به قیمت 2 میلیون 700 هزار تومن تا 5/5 میلیون تومن رسید علت اینها را بفرمائید آقای وزیر محترم ؟؟؟؟؟؟
  • بی نام A1 ۱۰:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    3 2
    از یه طرف اینجوری صحبت میکنن از طرف دیگه 4 روز بعد دوباره خونه گرون میشه ..هممون سر کاریم
  • بی نام IR ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    3 2
    واقعا نباید بازار مسکن جای سرمایه گذاری باشه به دید ضرورت و نیاز باید نگاه کرد.راه حلش هم اینه که هرکس در نهایت یه خونه میتونه داشته باشه
  • ايمان A1 ۱۱:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    24 1
    يعني لازمه آدم 8 سال وزير باشه تا اين موضوع رو بفهمه؟
  • mgh IR ۱۲:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    18 0
    ما که از این 400 هزارتا چیزی ندیدیم . اگه راست میگی برو بیرون از وزارت خونه و دنبال یک خونه خالی بگرد ببینم میتونی 24 ساعته یه خونه مناسب پیدا کنی ؟ (نکته بسیار مهم : فرض کن حقوقت ماهی 450 هزار تومان است)
  • بی نام A1 ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    1 0
    شما یه مسکن مهر ساختین،اجازه خرید و فروش هم مثلا ندارن..همین الان مثل نقل و نبات دارن خرید و فروش میکنن مسکن مهر رو...جلوی همین یه مورد ساده رو نمیتونین بگیرین!اینارو میگین که مثلا وزیر بعدی که اومد بگین ما که گفته بودیم راه حل چیه؟!! به جای طرفداری از مشایی و راه افتادن دنبال اقای رئیس در حال رجعتتون!!!بهتر بود کمی به فکر مردم و مستاجرین بودین تا یه دعای خیر دنبالتون باشه نه:بری که الهی دیگه برنگردی!
  • حسين IR ۲۲:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    8 0
    در جواب بعضی دوستان و مسیؤلین که میگویند مالیاتهای جدید باعث کاهش قیمت مسکن میشود عرض نمایم که میزان مالیات کم ، تاثیر قابل ملاحظه ای ندارد و اگر میزان مالیات زیاد باشد هم به قیمت تمام شده ساخت میافزاید که باعث افزایش قیمت مسکن میشود و یا به عنوان اهرم فشار به سازنده ها باعث کاهش تولید و عرضه میشود که باز هم قیمتها افزایش میابد .
  • حسين IR ۲۲:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    7 0
    در جواب بعضی دوستان و مسیؤلین که میگویند مالیاتهای جدید باعث کاهش قیمت مسکن میشود عرض نمایم که میزان مالیات کم ، تاثیر قابل ملاحظه ای ندارد و اگر میزان مالیات زیاد باشد هم به قیمت تمام شده ساخت میافزاید که باعث افزایش قیمت مسکن میشود و یا به عنوان اهرم فشار به سازنده ها باعث کاهش تولید و عرضه میشود که باز هم قیمتها افزایش میابد .
  • محمد رضا EU ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۷
    5 3
    سلام ، آقا هر کی هر چقدر خانه دارد به خودش ربط دارد چرا وقتی کم می آورید دست تو جیب ملت می کنید یک ذره از پول نفت را خرج مسکن و تولید مصالح ارزان قیمت بکنید وقتی مصالح گران می شود به تبع مسکن هم گران میشود راه حل این نیست که سازندگان مسکن را با مالیات زیر فشار قرار دهید راه حل اصلاح زیر ساخت ها و تولید مصالح با حداقل قیمت و با کیفیت بالا و جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت مصالح میباشد من باب مثال سیمان ظرف یک سال از کیه ای 3200 تومان به 7500 تومان رسیده یا یک دست شیر آلات از 300000 تومان به 800000 تومان رسیده حال توقع دارید مسکن قیمتش دوبربر نشود ؟؟؟!!!!!
  • املاکی IR ۰۷:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۸
    9 1
    سلام.من خودم املاک تو تهران دارم و دار میبینم خیلی ها حقوقشون کفاف اجاره ماهیانه را نمیده واقعا خیلی گرون شده و کل خانواده کار میکنن تا اجاره خونه را بتونن بدن. هر کی هم میگه ارزان شده دورغ میگه طرفی که خونه را خریده متری 6میلیون نمیاد 5 میلیون بده تازه توقع داره گرانتر هم بفروشه چون الان بانکها خودشون روز شمار 20 درصد سود میدن و این نشان میده ارزانی در کار نیست.
  • بی نام IR ۱۳:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۸
    6 2
    در اتوبان ایت الله سعیدی محله ای است بنام اسماعیل اباد که یه بنده خدایی 90 واحد مسکونی اونجا ساخته نه اجاره میده و نه میفروشه . این یعنی افزایش قیمت مسکن
    • بی نام A1 ۲۲:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۸
      3 2
      ایشون بنده خدا " نیستن .. بنده شیطان تشریف دارن .
  • حسن A1 ۰۷:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۰
    1 1
    بنده از نزدیک این مرد را میشناسم و به درایت و عملکرد ایشان ایمان دارم برای کم کردن شکاف میان اغنیا و فقرا سختگیری بر صاحبان مستقلات لازم و ضروریست که این راه و منش حضرت علی ع بوده و این امر می بایست از 5 سال قبل اجرا میشد .
  • ا-ک IR ۱۵:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۰
    0 0
    تشویق انبوه سازان و انتقال پایتخت کاهش قیمت مصالح مانند اهن الات تغییرنوع ساخت و امادهسازی زمین و دادن وام از سوی بانک ها که متناسب با قیمت خرید باشد یعنی وام طویل مدت با بهر کم مانند بسیاری از کشورها و.........بسیاری از راه حلها که مدیران میدانند اما می خواهند ؟ گرفتن مالیات و مصادره یکنفر که 15 خانه دارد به بیراهه رفتن است .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین