به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمود احمدینژاد در ادامه سخنانش در همایش نکوداشت 8 سال تلاش جهادی گفت: در دنیا فاصله ها و تبعیض ها و بی عدالتی ها بیشتر می شود. این آمار سازمان ملل است که هر روز تعداد گرسنه ها بیشتر می شود. فرصت ها و قدرت هم در دست یک عده خاص هستند. یکی از این کارها بازی با قدرت و برابری ارزشهاست. یک بازی می کنند میلیاردها ثروت از جیب یک ملت خارج میشود. ما یک آماری پیدا کردیم که آمریکا از سال 1973 تا 4 سال قبل 32 هزار میلیارد دلار به بازار جهانی پول تزریق کرده، یعنی 32 هزار میلیارد دلار از جیب ملت ها برداشتهاند. دولت آمریکا 16 هزار میلیارد دلار بدهی دارد. باید کل آمریکا را بفروشند تا بدهی خود را بدهد. اینها ورشکستهاند ولی کار میکنند و این هم به خاطر ساز و کارهای بین المللی است که مشکلاتشان را منتقل می کنند به سایر کشورها. یک جنگ تمام عیار سیاسی، فرهنگی، اقتصادی علیه ملت ها در جریان است.
رئیس جمهور افزود: ما دو راه بیشتر نداریم. یک راه این است که برویم و این نظام را بپذیریم و ما هم در این سلسله مراتب انتقال ثروت از فقیران به پولداران جایی بگیریم و از این سفره یک بهرهای بگیریم. راه دوم تعامل کردن اما استفاده کردن از همه فرصت ها برای جایگزین کردن نظام صالح است. دولت هم راه دوم را انتخاب کرد. یعنی یک سیاست خارجی فعال و اثرگذار. حتی یک ثانیه هم در ذهن من نیامده است که این ارباب جهانی از ما تعریف کند و ما خوشمان بیاید. آن ها با یک سازوکار روشن و ایدوئولوژی روشن دارند دنیا را اداره میکنند. خوب ما هم باید ایدئولوژی و سازو کار خودمان را بدهیم.
وی همجنین گفت: مبنای اصلی اندیشه سرمایه داری میگوید آزادی حقوق بشر و چه و چه! ولی اصل آن که نمیگویند، اندیشه بقای نوع اصلح است. شما فیلمهای آمریکایی را ببینید؛ یک فیلم را می شناسید که اندیشه برای تنازع و بقا وجود نداشته باشد. در تمام این فیلم ها درگیریهای دو یا چند نفره است و مدام می خواهند یکی را بکشند! آنها به دنبال طمع و بهرهمندی فردی از جهان هستند. آنها یک انسان لذت جو تعریف کردند. ما باید اول تعریف یک انسان صالح را بدهیم. ما هم این را گفتیم که باید از این دنیا استفاده شود برای کمال انسان. گفتیم ایثار ارزش دارد نه چپاول و زورگویی. به جای تنازع، تعامل لازم است. ما این را همه جا فریاد زدیم. گفتیم از نظر ما انسان بالاتر از آن انسانی است که شما تعریف میکنید. در مقابل نظام یک سویه هم یک نظام معرفی کردیم. اینگونه نبود که برویم و فقط بگوییم شما ظالمید، غارتگر هستید و غیره. نظام هم معرفی کردیم. گفتیم مشارکت در مدیریت جهانی که همه باید شرکت کنند. گفتیم همه ملت ها باید از رفاه علم سعادت و کرامت بهرهمند باشند. آشکارا از پیشرفت دیگران استقبال کردیم.
احمدینژاد ادامه داد: سومین گام هم حمایت از حاکمیت انسانهای صالح بود. رفتیم در مرز اندیشه جهان و یک دنیای زیبا را معرفی کردیم. آن اندیشه را فقط با یک اندیشه برتر میتوان زمینگیر کرد. اگر این اندیشه صحیح و صادقانه معرفی شود اکثریت قاطع به آن میگروند. ما این را تجربه کردیم.
احمدینژاد تصریح کرد: من در الازهر که رفتم، در حرفهایشان از دعوای شیعه و سنی گفتند و اینکه آن با زنش دعوا کرده و فلان..... اما من گفتم پیامبر محور هستی و وحدت ماست. اگر پیامبر الان بود چکار می کرد. مگر نمیگوییم که پیرو او هستیم. این همه ظلم میشود شما چسبیدهاید به دعوای این قبیله با آن قبیله! شما الازهرید! برنامه تان برای اداره جهان چیست؟ حالا هم دیدیم که تنیجه اش چه شد. من فکر می کنم این اندیشه برای قدرتمندان و ثروتمندان جهان هم مفید است. آن ها هم با سرعت نور دارند از این طرفی می روند.
ادامه دارد...
29219
نظر شما