باهنر: سال 76 خاتمی گفت حس کردم 5-6 میلیون نفر که از نظام دلخورند به من رای می​دهند/در مجلس ژنرالم

باهنر می گوید در سال 76 احتمال شکست ناطق نوری نامزد انتخابات ریاست جمهوری بسیار پائین و در حد صفر بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد رضا باهنر نایب رئیس مجلس در برنامه تلویزیونی شناسنامه در مورد انتخابات 76 و اینکه چند درصد شکست آقای ناطق نوری را محتمل می دانسته اظهار داشت:«احتمال شکست آقای ناطق بسیار پایین و نزدیک به صفر بود. سال 74 که انتخابات مجلس پنجم برگزار شد، همه اصولگرایان برای انتخابات ریاست جمهوری 76 روی آقای ناطق نوری تفاهم کردند و هیچ رقیبی برای ایشان وجود نداشت. چهره های ریاست جمهوری هم در آن ایام کاریزماتیک بودند. مثلاً زمانی که مقام معظم رهبری کاندیدای ریاست جمهوری شدند رقیب نداشتند و حتی کسانی که در کنار ایشان نامزد بودند هم می گفتند ما به این آقا رای خواهیم داد. یا آقای هاشمی در دوره اول رقیبی نداشتند.»

وی افزود:« در دوره آقای هاشمی آقای احمد توکلی به صورت جدی وارد میدان شدند و 6-7 میلیون هم رای آوردند. باتوجه به این که چهره های کاریزماتیک اندکی از اوایل انقلاب باقی مانده بودند همه ما تقریباً مطمئن بودیم آقای ناطق نوری در انتخابات پیروز خواهند شد. کما اینکه رقبا هم باور نمی کردند در این انتخابات پیروز شوند. بعد از انتخابات که به دیدار آقای خاتمی رفتم به ایشان گفتم به شرط دفاع از اصول حاضریم به شما کمک کنیم.»

 دیدار با خاتمی 
باهنر ادامه داد:«در دیداری که با آقای خاتمی داشتم گفتم در زمینه های مختلف چه برنامه هایی دارید که ایشان زدند زیر خنده و گفتند چه برنامه ای؟ مگر من فکر می کردم که رئیس جمهور خواهم شد؟ گفتم پس چرا کاندیدا شدید؟ ایشان در پاسخ گفتند کاندید شدم و حس کردم 5-6 میلیون نفر که از نظام دلخور هستند به من رای خواهند داد و دور هم جمع می شویم و یک حالی می کنیم.»
وی افزود:«بعد از اینکه یکی- دو سال از دوران ریاست آقای خاتمی گذشته بود، در جلسه ای بنده انتقاداتی را نسبت به بچه های تحکیم وحدت و... انجام دادم. آقای خاتمی آنجا به صراحت گفتند که من به این ها گفتم شما 2،3 یا 5 میلیون رای دارید. بیایید و رای هایتان را ببرید و بگذارید خاتمی با بقیه 15 میلیون رای خود حکومت کند.»
باهنر با بیان اینکه همه می دانستم آرای آقای خاتمی حزبی نیست، اظهار داشت:« یک مقدار از آرای آقای خاتمی رای منفی به دوره آقای هاشمی بود، یک مقدار هم به محبوبت شخصی ایشان باز می گشت و یک مقدار از رای ایشان هم به این دلیل بود که مردم حس می کردند باید در قوه مجریه یک نوع تغییر ایجا شود. در انتخابات 76 طی 15-20 روز یک نوع سونامی راه افتاد و باعث شد آقای خاتمی به ریاست جمهوری برسند.»

سونامی اصلاح طلبی در سال 76
وی ادامه داد:«سال 76 یک سونامی به نام اصلاح طلبی آمد. آقای خاتمی و دوستانشان یا نخواستند و یا نتوانستند میدان را به معتدلین اصلاح طلب بسپارند. میدان به دست رادیکال های اصلاح طلب افتاد. کسانی که بدترین حرف ها را در مورد آقای هاشمی بیان می کردند و بدترین هجمه ها را به سمت ایشان روانه کردند. بعد از هشت سال مردم فهمیدند مردم این اندازه از تغییر را نمی خواستند. مردم افراط را دوست ندارند، فرقی ندارد که کدام جناح باشد. من فکر می کنم مردم هشت سال رادیکال های اصلاح طلب را تجربه کردند و هشت سال هم رادیکال های تحت نام اصولگرا)البته آقای احمدی نژاد از همان ابتدا خودشان را اصولگرا نمی دانستند) را تجربه کردند.»
باهنر افزود:«بعد از این تجارب، مردم از این افراط و تفریط ها به نقطه اعتدال پناه آورده اند. باتوجه به شعارهای جناب آقای روحانی مردم به دنبال حکومت فراجناحی، معتدل و مدبری هستند که مشکلات زندگی آن ها را در کنار دفاع از ارزش ها حل کند.»

هاشمی درباره انتخابات با احتیاط اظهار نظر می کرد

محمدرضا باهنر در ادامه صحبت هایش در مورد اینکه آیا گرایش دولت سازندگی و آقای هاشمی در انتخابات 76 به سمت آقای خاتمی بود یا خیر اظهار داشت:«نه اینطور نبود. آقای هاشمی در مورد اینگونه مسائل خیلی با احتیاط اظهار نظر می کردند. در انتخابات 76 آقای ناطق و آقای هاشمی خیلی بهم نزدیک بودند، اینقدر بهم نزدیک بودند که حتی یک جاهایی مردم حس می کردند اگر آقای ناطق انتخاب شود قدم به قدم کارهای آقای هاشمی را دنبال خواهد کرد. از طرف دیگر آقای خاتمی با آقای هاشمی فاصله زیادی داشت. کما اینکه بعدها طرفداران آقای خاتمی بودند که آقای هاشمی را به حد فجیع که حرمت او را شکستند و... رساند.»

نماز جمعه هاشمی و رای خاتمی

وی ادامه داد:«آقای هاشمی در ایام نزدیک به انتخابات و در خطبه های نماز جمعه یک جوری صحبت کردند که از طرف مردم اینطور ترجمه شد که آقای هاشمی علاقمند است که آقای خاتمی رئیس جمهور شود. من نمی دانم آقای هاشمی خودشان این اراده را داشتند یا خیر اما حس مخاطب این بود. آقای ناطق معتقد بودند که آقای هاشمی دقیق عمل نکردند، یعنی برداشت نهایی جامعه از آقای هاشمی این شد که ایشان طرفدار خاتمی است.»

دولت اصلاحات علیه دولت سازندگی رای آورد
باهنر در بخش دیگری از صحبت هایش با رد این نظر که دولت اصلاحات متولد دولت سازندگی است، گفت:«دولت اصلاحات برعلیه و در مقابل دولت سازندگی رای آورد. تقریباً همه می دانستند آقای ناطق دنباله روی آقای هاشمی است. البته اگر آقای هاشمی هم از آقای ناطق حمایت می کردند به این معنا نبود که آقای خاتمی رای نمی آورد اما در این مورد هیچ کس تردید ندارد کسانی که دوم خرداد برنده انتخابات شدند بیشترین حملات را به آقای هاشمی داشتند و در برخی موارد تا داغون کردن ایشان پیش رفتند.»

مهندس باهنر راجع به مجلس ششم هم گفت:«هیچ کدام از ما در مجلس ششم رای نیاوردیم و مجلس ششم مجلس اصلاح طلب شد. مجلس ششمی ها آنقدر تندروی کردند و این موضوع باعث شد مردم برای یک دوره دیگر این ترکیب را تحمل نکنند.»
نایب رئیس مجلس در مورد پیوند هاشمی، خاتمی و ناطق نوری گفت:«فکر می کنم اگر جریان اصولگرایی و اصلاح طلبی را به دو گروه رادیکال و میانه رو تقسیم کنیم، این سه نفری که اسم بردید، جزو میانه روهای دو جریان هستند که خیلی راحت می توانند با هم کار کنند. در انتخابات مجلس نهم رقابتی بین اصولگرایان بود که میانه روها مورد توجه مردم قرار گرفتند.»

روحانی بهتر است زودتر منظورش از اعتدال را تعریف کند
وی با بیان اینکه اعتدال به معنای پشت کردن به ارزش ها نیست اظهار داشت:« اخیراً برخی مراجع از دکتر روحانی خواسته اند که اعتدال را تعریف کنند. من هم این درخواست را از ایشان دارم. مشکلی در دوره اصلاح طلبی بود که از جامعه مدنی تعریف درستی وجود نداشت و بر سر معنای آن اختلافات زیادی وجود داشت. برای اینکه با این مشکلات مواجه نشویم بهتر است آقای روحانی هرچه زودتر اعتدال مد نظرشان را تعریف کنند تا خدایی ناکرده مورد سوء استفاده قرار نگیرد.»
باهنر ادامه داد:«مساله 24 خرداد کاملاً قابل تحلیل است. مردم از افراط گری اصلاح طلبی و اصولگرایی به سوی یک نوع اعتدال پناه آوردند.»
باهنر در بخش دیگری از گفت و گوی خود  اظهار داشت:« اگر مناظره های تلویزیونی را مرور کنیم می بینیم مشکلات بین برخی اصولگرایان خیلی بیشتر از مشکلات بین اصولگرایان و اصلاح طلبان بود. علت این است که اصولگرایی و اصلاح طلبی تعریف جامعی از خود نداشته. فکر می کنم برای اینکه بتوانیم یک نظام پایدار،مستمر و با بهره وری بالا داشته باشیم باید به سمت ایجاد چند حزب قدرتمند، شناسنامه دارد و پاسخگو حرکت کنیم.»
وی افزود:«چهارسال آینده را دوره خوبی می دانم و آن را یک فرصت طلایی می دانم. الان بیش از 100 حزب از لحاظ قانونی به ثبت رسیده اند اما حزبی که نتواند یک نماینده به مجلس بفرستد کارآیی لازم را ندارد. ما به چند حزب فراگیر با مواضع، شناسنامه و رهبران روشن و مشخص نیاز داریم.»
باهنر در بخش دیگری از برنامه در مورد شاخصه های طیف تندرو و معتدل اصولگرایی گفت:«بیان ساده اش این است که ما آن ها را اصولگرا می دانیم اما آن ها ما را اصولگرا نمی دانند. دایره اصولگرایی این دوستان آنقدر محدود است که در نهایت مجموعه ای کوچکی در کنار هم باقی می مانند اما ما این دایره را قبول نداریم. این ظلم به اصواگرایی است که بگوییم 90 درصد از مردم اصولگرا نیستند.»

 رابطه باهنر با احمدی نژاد از کجا شروع شد
وی در مورد رابطه اش با احمدی نژاد هم گفت:«آشنایی ما به خاطر انقلاب بود نه به خاطر دانشگاه! اوایل انقلاب با هم آشنا شدیم و بعد از انقلاب حزب جامعه اسلامی مهندسین را تاسیس کردیم که ایشان هم به این حزب اضافه شدند.»
باهنر افزود:«من هنوز هم به آقای احمدی نژاد علاقمندم و معتقدم در دوره خدمتشان زحمات زیادی کشیدند اما نتایج خدمت ایشان می توانست ده ها برابر بهتر از وضع موجود باشد.»
نایب رئیس مجلس گفت:«من با آقای ثمره هاشمی (خواهر زاده مهندس باهنر) اصلاً بحث سیاسی نمی کردم. شاید در طول این هشت سال نیم ساعت هم با یکدیگر بحث سیاسی نداشتیم چون حس می کردم ایشان تحت تاثیر شدید افکار آقای احمدی نژاد است و من هم با خودم گفتم اگر قرار است دعوایی انجام دهیم بهتر است با خود ِ آقای احمدی نژاد دعوا کنیم، چرا با خواهرزاده مان دعوا کنیم (خنده).»

نقاط ضغف و قوت سه دولت 
وی در مورد نقاط قوت و ضعف دولت هاشمی، خاتمی و احمدی نژاد هم اظهار داشت:«آقای هاشمی به دنبال عمران و سازندگی کشور بود. ایشان اشتباه اقتصادی که مرتکب شد این بود که سیاست های پولی را آورد در خدمت سیاست های مالی. ترجمه این کار این است که ایشان از سیستم بانکی برای پیشبرد کارهای دولت کمک گرفت. آقای هاشمی و حتی دولت های بعدی این تصور را داشتند که دولت اختیار دار پول های موجود در بانک هاست در حالی که ما می گفتیم این تصور اشتباه است و مردم صاحب این پول ها هستند.»
باهنر ادامه داد:«مثلاً یک بانک کاملاً دولتی مثل بانک ملی را در نظر بگیرید. تا سال گذشته حداکثر هشت درصد از دارایی های این بانک متعلق به دولت است و 92 درصد از منابع آن متعلق به مردم است. دولت حق ندارد برای این منابع تصمیم بگیرد، آن هم تصمیمی که به نفع دولت است. یکی از اشتباهات آقای هاشمی این بود که می خواست باپول بانک ها کار عمرانی انجام دهد. به نظر من با پول بانک ها نمی توان کار عمرانی کرد و باید با توجه به درآمد دولت به کارهای عمرانی پرداخت.»
مهندس باهنر همچنین گفت:«آقای خاتمی در چهار سال ابتدا گرفتار دعواهای سیاسی بود و کارهای عمرانی و اقتصادی به نوعی مسکوت باقی مانده بود. دوره دوم ایشان خیلی بهتر از دور اول بود و ایشان وارد کارهای اقتصادی و عمرانی شد و یک سری کارها را پیش برد. در مجموع آقای خاتمی در دوره دوم خیلی دقیق تر و منطقی تر کار کرد.»
وی ادامه داد:« آقای احمدی نژاد بسیار پرتلاش و علاقمند برای خدمت رسانی به مردم بودند. ایشان به هیچ وجه خرد جمعی را قبول نداشت و سیاست راهبردی هم در کارش نداشت. ایشان می خواست مسائل مملکت را پروژه ای حل کند.»

باهنر در پاسخ به اینکه بین لاریجانی و حدادعادل کدام یک در تعامل با احمدی نژاد موفق تر بودند گفت:«اصطکاک هایی که در زمان آقای حدادعادل بود قطعاً از اصطکاک های دوران آقای لاریجانی کمتر بود. اما این که آیا کارهای خلاف قانون آقای احمدی نژاد در دوره آقای حداد کمتر بود یا خیر چیزی است که ما روی آن حرف داریم.»
وی ادامه داد:«مجلس باید به وظایف خود به طور کامل عمل کند. مجلس حق گذشت ندارد. البته مجلس می تواند هدایت و راهنمایی نماید اما مجلس نمی تواند خارج از موازین قانونی به دولت اجازه دهد برخی قوانین را اجرا نکند.»

باهنر در ادامه برنامه در مورد ورود به انتخابات ریاست جمهوری گفت:«من این سیاست که همه باید وارد میدان شوند و در نهایت یک نفر به عنوان نامزد نهایی معرفی شود را درست می دانسته و می دانم. آن موقع یک گروه پنج نفره بود و یک گروه سه نفره! ما اصراری نداشتیم که نامزد نهایی اصولگرایی حتماً از گروه پنج نفره ما انتخاب شود بلکه می گفتیم همه در کنار هم کار کنیم و در نهایت یک نفر به عنوان کاندید نهایی به مسیر ادامه دهد. زمانی که من حس کردم نباید ادامه دهم و یک نفر دیگر انتخاب شد، انصراف دادم.»

ولایتی به روحانی نزدیک بود؟
باهنر در واکنش به این نظر که برخی می گویند آقای ولایتی بیشتر از اینکه به آقای قالیباف نزدیک باشد، به آقای روحانی نزدیک بود، گفت:«نه، این نظریه را قبول ندارم. آقای ولایتی با آقای قالیباف و آقای حداد عادل اختلاف داشتند اما اینطور نبود که پشت پرده زد و بندی انجام شده باشد.»
باهنر در واکنش به این سوال که گفت شما در مصاحبه ای گفته بودید دولت آقای روحانی، دولت ژنرال هاست، آیا شما هم جزو این ژنرال ها خواهید بود؟ گفت:«اگر ژنرالی باشم، در مجلس ژنرالم. البته منظور من از ژنرال بچه های سپاه و ارتش نبود من معتقدم آدم های متخصص باید در راس وزارتخانه ها باشند. در واقع معتقدم دولت را باید با مدیران مجرب و کارآمد اداره کرد.»
وی ادامه داد:«مجرب ترین، متخصص ترین، کارآمدترین و متعهدترین انسان باید به وزارت برسد. نه اینکه بگوییم فلانی بچه خوبی است بیاید وزیر شود.»
باهنر همچنین گفت:«تندروی را بزرگترین افراط می دانم. سهم خواهی را هم در حال حاضر مضر می دانم. آقای روحانی گفته اند که دولت ایشان فراجناحی خواهد بود و از افراد با تدبیر، عاقل و معتدل استفاده خواهند کرد. آقای روحانی آدم تحمیل پذیری نیست اما اگر فشارها زیاد شود و ایشان هم مجبور شوند از برخی نیروهای جریان های تندرو استفاده کنند، مردم یک مقدار ممکن است شرایط را پس بزنند. الان امید خوبی در مورد رفع مشکلات داخلی و هم پیدا کردن جایگاه مطلوب در نظام بین الملل در جامعه به وجود آمده است.»

دیگر اظهارات نائب رئیس مجلس به شرح زیر است:

خیلی سیاسی بودن باهنر

*نمی دانم سیاست ورزی را چطور باید تعریف کنیم. این واژه ها در علم سیاست تعریف دیگری دارد اما متاسفانه بعضاً در عرف معنای دیگری پیدا کرده اند. در گذشته نه چندان دور وقتی می خواستند یک نفر را شکنجه کنند می گفتند فلانی را سیاست کنید. یک زمانی هم هست که ما همه ابعاد کشور را سیاسی می دانیم. کما اینکه واژه هایی مثل سیاست فرهنگی، سیاست اجتماعی، سیاست بین الملل و... را هم داریم. سیاست اگر حکومت داری و اداره مطلوب کشور هست، باید بگویم ما از اوایل انقلاب عمدتاً مشغول اینگونه امور بوده ایم. حالا اینکه ما چقدر در این مسیر موثر و موفق بوده ایم یک بحث دیگر است.

*اگر می خواهیم سیاست را در کنار یا مقابل فرهنگ و اقتصاد و برنامه ریزی و... قرار دهیم باید بگویم که عمده وقت من در مجلس صرف مسائل اقتصادی شده است.در واقع بیشتر وقت من در مجلس شورای اسلامی در فضای برنامه ریزی و تصویب قوانین برنامه و بودجه صرف شده تا قوانین سیاسی کشور. البته کلیت مجلس به همین شکل است. شاید بالای 90 درصد از تصمیمات مجلس، به معنای عرفی کلمه، سیاسی نیست. تصمیمات کارشناسی است.

* اگر دقت کنیم می بینیم که فعالیت های سیاسی فراکسیون ها در موارد معدودی نمود می کند، ادامه داد:«وقتی طرح ها ولوایح بسیار مهمی مطرح می شود که نمایندگان احساس می کنند این طرح غیر از خواص طبیعی خود، آثار جانبی دیگری هم دارد، نگاه سیاسی هم در کنار نگاه کارشناسی به نمایندگان مجلس کمک می کند. اما همانطور که گفتم عمده تصمیمات مجلس، تصمیمات کارشناسی است.

مشکل دو -سه رئیس جمهور اخیر با احزاب

مشکلی که ما با دو-سه رئیس جمهور اخیر که همه آن ها زحمت های زیادی کشیده اند و انشالله سلامت باشند، داشتیم این بود که این عزیزان بلافاصله بعد از اینکه به ریاست جمهوری رسیدند اعلام کردند که ما وابسته به هیچ گروه ، جریان و حزبی نیستیم و عموماً می خواستند به نوعی از کارهای تشکیلاتی سیاسی اعلام برائت کنند. در حالی که در واقعیت ماجرا به این شکل نیست.»

*رئیس جمهور منتخب (دکتر روحانی) گفته اند من وامدار کسی نیستم اما بعضی ار روسای جمهور از ریشه کارهای حزبی را کارهای نادرست و قبیله ای ترجمه کردند. این در حالی است که بنده معتقدم نظام مردم سالاری دینی ما که برای مستقر شدنش تلاش زیادی شده، بدون داشتن چند حزب فراگیر،جامع، پاسخگو و شناسنامه دار به نوعی ابتر است. این موضوع در آینده می تواند باعث بروز مشکلات زیادی شود که کمترین آسیب آن را می توان کاهش حداکثری بهره وری از نیروی انسانی عنوان کرد. اگر حزب داشته باشیم می توانیم بهره وری از نیروی انسانی، فرصت ها و امکانات به حداکثر ممکن برسانیم.

ایام انقلاب و فعالیت های باهنر

در آن ایام قطعاً از برادرم (شهید باهنر) عقب تر بودم. از لحاظ سنی من 18 سال کوچکتر از ایشان بودم. دانشگاه که قبول شدم، در منزل شهید باهنر مستقر شدم. این کار هم چندان معمولی نبود چون ایشان ازدواج کرده بودند و صاحب خانواده بودند و من به عنوان یک جوان شهرستانی آمده بودم. جا دارد از همسر شهید باهنر یاد کنم که در آن ایام خیلی لطف داشتند. به هرحال این یک کار خارج از عرف بود که ما حدود 3-4 سال در کنار شهید باهنر و خانواده ایشان زندگی کردیم.»

*قبل از قبولی در دانشگاه، در جلسات مذهبی کرمان که بوی سیاسی می داد شرکت می کردیم. اما فعالیت های رسمی سیاسی ام از دانشگاه علم و صنعت تهران آغاز شد. من مهر سال 50 وارد دانشگاه شدم و خیلی زود یعنی بهمن یا اسفند همان سال دستگیر شدم.

*آن روزها با عده از دانشجویان دانشگاه های شاخص تهران قرار گذاشتیم به بازار برویم وعلیه شاه و به نفع حضرت امام تظاهرات کنیم. کسانی که آن روزها را درک کرده اند می دانند که سال 50 برای علنی کردن این نوع تلاش ها خیلی زود بود. در هر صورت به یکی از مناطق شلوغ بازار بزرگ تهران رفتیم و با یک برنامه از قبل تعیین شده، تظاهرات را آغاز کردیم. ما حدود 10 دقیقه فرصت کردیم و شعارهایمان را دادیم اما خیلی زود ماموران ساواک و شهربانی رسیدند و یک عده از جمله من را دستگیر کردند.

*آن روزها من 19 ساله بودم. محل اولین بازجویی ما در محل فعلی موزه عبرت است. ما 100-150 نفر بودیم اما در نهایت فقط توانستند 7-8 نفر ما را دستگیر کنند. دلیل اینکه توانستد من را دستگیر کنند هم این بود که من راه های فرعی بازار را نمی شناختم و در تعقیب و گریزهایی که بود گیر افتادم.»

نخستین سمت سیاسی باهنر

*اوایل انقلاب به نوعی آچار فرانسه کمیته انقلاب کرمان بودم. آخرین سمتم قبل از معاونت سیاسی استانداری کرمان، حضور در سازمان زمین شهری کرمان بود.

*قطعاً بالای پنجاه درصد از آرای بنده مربوط به نسبت برادری با شهید باهنر بود. البته من معاون سیاسی استاندار کرمان بودم و از بافت همین شهر هم کاندیدا شده بودم. در نهایت فکر می کنم درصد بالایی از آرای آن دوره را مدیون شهید باهنر هستم. در خیلی دیگر از امور هم خودم را مدیون ایشان می دانم.

نقاط ضعف قوت مجلس دوم تا پنجم

*مجلس دوم عمدتاً درگیر مسائل مربوط به دفاع مقدس بود. در مجلس سوم اما اتفاقات زیادی افتاد. در این دوره حادثه بزرگ رحلت حضرت امام و رهبری مقام معظم رهبری را تجربه کردیم، قانون اساسی در این دوره اصلاح شد، آقای هاشمی به عنوان اولین رئیس جمهوری که نخست وزیر نداشت در این دوره انتخاب شد.

*بعد از پایان جنگ حضرت اما چند نفر را مامور کردند که بنشینند و سیاست های بازسازی اقتصادی کشور را بنویسند. مقام معظم رهبری خطاب نامه امام بودند که امام از ایشان خواسته بود به کمک آقای هاشمی (رئیس مجلس وقت)، آقای موسوی اردبیلی(رئیس قوه قضاییه وقت) و به کمک آقای مهندس موسوی(نخست وزیر) و با حضور سید احمد خمینی (به نمایندگی از امام) این کار را انجام دهند. این سیاست ها که نوشته شد، مقدار زیادی از بحث های ما با تئوریک ما چپ های اقتصاد حل شد.

*ما از قدیم الایام به عنوان راست اقتصادی به حساب می آمدیم و دوستان سازمان مجاهدین انقلاب و ... جزو چپ های اقتصاد محسوب می شدند. خواستگاه دولت جنگ هم خواستگاه چپ روانه اقتصاد بود. سال 76 بود که با اوج گیری اختلافات، چپ و راستی فرهنگی و اجتماعی و سیاسی هم مطرح شد. اما اصل اختلاف از مباحث اقتصادی بود که شروع شد.

* در تمام طول جنگ به عنوان نماینده مجلس فعالیت می کردم و نتوانستم در جبهه ها حضور داشته باشم.البته به جبهه ها زیاد سرکشی می کردم اما به عنوان نماینده مجلس نمی توانستیم تفنگ روی دوش بگیریم و بجنگیم. این موضوع مانع از رفتن ما به جبهه می شد. قبل از اینکه وارد مجلس شوم با حاج قاسم سلیمانی صحبت کردم و گفتم اجازه بده چند ماه مثل یک بسیجی به جبهه بروم و چند ماهی را به جهاد و جنگ مشغول باشم. ایشان گفت تو دیگر نمی توانی یک بسیجی باشی. گفتم چرا؟ ایشان پاسخ داد تو به عالم مدیریت و سیاست وارد شدی و دیگر نمی توانی یک بسیجی عادی باشی.

/29212

 

 

کد خبر 304289

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 66
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • اقا الياس A1 ۱۴:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    عاشق خاتمي هستم...بدونه برنامه تورم کشور رو از 45 به 10 رسوند بعد اقايون اصولگرا با برنامه تورم 10 درصدي رو به 42 الان رسوندن.
    • بی نام IR ۲۲:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
      از نوشتن اسمت معلومه كه چه آدمي هستي!!!
    • بابك IR ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
      106 6
      چجوري ميتوني بگي در مجلس ژنرالم ؟؟ مردم راي ندادن كه شما بري اونجا ژنرال بازي در بياري اقا
    • محمد IR ۱۳:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
      11 1
      من نمی دونم منظور آقای باهنر از این حرفهای تاریخ گذشته چیه و میخواهد چی رو ثابت کنه من هم با دوست خوبم هم نظرم که مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید این همه خاتمی رو سرکوب کردید نتیجه اش رو دیدید و این همه نابجا احمدی نژاد رو به اعلی علیین بردید و معجزه هزاره سوم نامیدید نتیجه اش رو دیدید دیگه چرا این همه خاتمی رو سرزنش می کنید؟ بنده خدا 8 ساله مملکت رو تحویل شما داده چرا وضع بدتر شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • ناشناس A1 ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    ای کاش یک بار دیگه جرات کنید و یک مناظره با اصلاحطلبا (در حد جواد اطاعت!) بذارید تا بفهمید که در گفتگو و مناظره هیچی واسه گفتن ندارین دوستان اصولگرا!
  • حسین علی IR ۱۴:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    آقا ما بگیم روحانی یه اصولگرای دوآتیشه و متعصبه و از اصلاح طلبا متنفره شما راحت میشید...بابا ای ولله داره اگه ماییم که به اصولگرایی رای ندادیم...همش توجیه توجیه توجیه...به واقعیت برگردید ..ولله به قرآن
    • بی نام A1 ۰۲:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
      37 1
      بابا همینو بگو ....90% مردم اصولگران!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس چرا اصولیا رای نیاوردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوشم اومد باحال نوشابه باز میکنی ....توصیه میکنم بری با حاج حسین مناظره بذاری هی هندونه زیر بغل هم بذارید هی بذارید
    • بی نام IR ۰۴:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
      6 14
      حالا مگه چی گفت ... مگه گفت دکتر روحانی از اصولگرایانه یا نظراتش مثله اوناست یا ..
  • بی نام IR ۱۴:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    اقاي باهنر در مجلس هفتم تمامي اصلاح طلبان رد صلاحيت شدند وگرنه معلوم ميشد مردم از انها روي برگرداندند يا نه
  • هادی A1 ۱۵:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    250 4
    ابن آقا حرفهاش با هم تناقض دارند: یه جا میگه تو انتخابات 76 چون مردم فکر می کردند آقای ناطق نوری به آقای هاشمی نزدیک هستند و سیاستهای گذشته ادامه خواهند یافت پس به ناطق رای ندادند بعدش هم میگن چون تو نماز جمعه هاشمی یه جور صحبت کرد که که از طرف مردم اینطور ترجمه شد که آقای هاشمی علاقمند است که آقای خاتمی رئیس جمهور شود و ... شما اصلا متوجه هستی چی می گی؟ یا می خوای روحانی رو و رای مردم رو مصادره کنی!
    • بی نام A1 ۱۹:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
      16 2
      همه حرف هایی که زدی درست ولی من ربط این تناقض گویی باهنر رو به مصادره رای مردم به روحانی نمی فهمم!!!
  • بی نام A1 ۱۵:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    279 7
    اینهمه برای روحانی تعیین تکلیف نکنید اقای باهنر اگه شمابین مردم رای داشتید نامزدتون رای می اورد
    • مهدی A1 ۰۴:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
      خوبه والا به خاطر هفت دهم درصد پیروز شدید و اینقدر ادعا دارید.
    • معصومه IR ۰۷:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
      97 2
      به خاطر هفت دهم درصد؟ هیچ فکر کردی و حرف زدی؟ هیچکس اصلا فکر می کرد انتخابات یک مرحله ای بشه!!!؟؟؟ واقعا دلم می خواست روحانی با هر یک از بقیه می رفت دور دوم... بعد میدیدی رای یعنی چی؟ احمدی نژاد دور اولش با هفده میلیون در دور دوم رای آورد! این یعنی معجزه که در دور اول روحانی با 18و نیم میلیون رای بیاره!
    • امیر IR ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
      60 1
      آقا مهدی شما کل 4-5 کاندیداتون به اندازه روحانی رای نیاوردند میشه بگید کدوه هفت دهم داداش؟!!!
  • احمد A1 ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    آقایان کی میخواهید بفهمید نه رای خاتمی رای به اصلاحطلبی بود نه رای به احمدینژاد رای به اصولگرایی !!مردم ایران شاید فرا جناحی ترین مردم دنیا باشند . به همین دلیل حزب بازی در ایران جواب نمی دهد.
    • عدالت DE ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
      58 4
      شما کجا زندگی میکنین؟ کی گفته ملت ایران فراجناحیه؟ پس بفرما ملت رو حساب یه قل دو قل رای میدن دیگه؟ عجیبه والله یه سر به امار دانشجوها و لیسانس و بالاترای کشور بنداز بعد اظهار نظر کن عزیزدل
    • بی نام IR ۱۴:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
      11 17
      جواب به عدالت : اینهای که گفتید در بهترین حالت 7 میلیون نفر هستند 30 میلیون باقی مردم عادی هستند و کاملا فرجناحی و خواستار حل مشکلات اقتصادی
  • بی نام A1 ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    234 6
    آقای باهنر من جای شما بودم حداقل تا 3-4 سال اصلا حرف نمی زدم
  • محمد IR ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    173 5
    آقای باهنر شما چرا اینقدر فکر می کنی که تحلیل‏هایت برای من مخاطب مهم است، اصلا شما چرا سعی در تفسیر اتفاقات چند ساله را داریذ، فکر کنم کمی دچار هیجان شده‏اید!!!
  • بی نام A1 ۱۵:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    219 2
    تورو خدا يكي اينو ترجمه كنه: آقاي هاشمي به نفع خاتمي حرف زد و مردم چون از دولت هاشمي شاكي بودند به خاتمي راي دادند!!!!!
  • بی نام IR ۱۵:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    119 1
    آقای باهنر این گفته هایتان را امید دارید باور کنیم ؟؟؟؟؟؟
  • بی نام IR ۱۶:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    1 0
    نکته مهم این متن میشه گفت این قسمته که سخن کاملاً درستی هست: «علت این است که اصولگرایی و اصلاح طلبی تعریف جامعی از خود نداشته. فکر می کنم برای اینکه بتوانیم یک نظام پایدار،مستمر و با بهره وری بالا داشته باشیم باید به سمت ایجاد چند حزب قدرتمند، شناسنامه دارد و پاسخگو حرکت کنیم». اصولگرایی و اصلاح طلبی بیشتر یک جریان فکری، سیاسی هستند تا اینکه یک حزب با شناسنامه مشخص باشن. خب اشکالش چیه؟ اشکالش اینه که این دو جریان فکری تعریف مشخصی ندارن و چون یک حزب نیستن اساس نامه ندارن و وقتی رئیس جمهوری از دل این جریان ها میاد بیرون نمیشه گفت که آیا مطابق اساس نامشون عمل کرده یا نه و نمیشه مورد بازخواست قرار داد. در واقع هر کی از مردم ممکنه تعریفش از اصولگرایی و اصلاح طلبی یه چیزی باشه.
  • بی نام IR ۱۶:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    261 7
    اعتدال یعنی اینکه شما در کار دولت دخالت نکنید و چوب لای چرخش نگذارید. اعتدال یعنی اینکه دیگه بسه، از دست شما خسته شدیم و دوره خانمی صد شرف داشت به شما
  • بی نام EU ۱۶:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    161 4
    "کیه"!!!!!!!!
    • بی نام A1 ۰۵:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
      77 1
      اين كوتاه ترين و قشنگ ترين نظري بود كه راجع به خيلي ها ميشه گفت.
  • ali IR ۱۶:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    درود بر اصلاحات/ و اصلاح طلبی
  • علیرضا IR ۱۶:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    139 1
    مشکل شما آقای باهنر این است که فکر می کنید که خیلی همه فن حریف هستید. من قول میدم که اگر اسم براردرتون رو به یدک نمی کشیدید، جایگاهی نداشتید. چقدر راحت در مورد همه صحبت می کنید. باور کنید که اصولگرایی شکست خورده است. اگر به فرض هم آقای احمدی نژاد، خودشان را اصولگرا ندادند، پس فاتحه اصولگرایی خیلی وقته بسته شده. درود بر اعتدال و اصلاحات.
  • بی نام IR ۱۷:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    197 3
    بالاخره ما نفهميديم كه خاتمي راي اورد چون هاشمي گفت يا اين گه چون مردم با هاشمي بد بودن اين همه تناقض؟؟؟؟؟؟؟؟ كاش واقعا با. هنر. بودي!!!!!!!!!
    • محمد IR ۱۹:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
      سنت قد نميده خب . نزديكاي انتخابات بود كه هاشمي دست از حمايت ناطق برداشت و از خاتمي حمايت كرد.
    • باب اتش IR ۰۷:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
      10 2
      اقا محمد پس مردم این وسط هیچ کاره بودن یعنی؟؟
  • سعید A1 ۱۷:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    147 1
    جناب آقای باهنر اتفاقا" هم اصلاح طلبی و هم اعتدال تعریف های دقیق و مشخصی دارند اعتدال همان شعارهای انتخاباتی آقای روحانی است که مردم به آن رای داده اند و حالا هم از ایشان تحقق همان وعده ها را بدون کم و کاست میخواهند لطفا" اینقدر از جانب مردم صحبت نکنید و سعی نکنید با گل آلود کردن آب ماهی خود را صید کنید چون چیزی دستگیرتان نخواهد شد.
  • سامان IR ۱۷:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    250 1
    آقای با هنر مردم شعور و فهم دارن هم ما شما رو می شناسیم هم آقای خاتمی رو . هم با ادبیات شما و حذب سمت شما را آشنا هستیم و هم آقای خاتمی و افکراشان . اینکه گفتید :‌ایشان زدند زیر خنده و گفتند چه برنامه ای؟ مگر من فکر می کردم که رئیس جمهور خواهم شد؟ گفتم پس چرا کاندیدا شدید؟ ایشان در پاسخ گفتند کاندید شدم و حس کردم 5-6 میلیون نفر که از نظام دلخور هستند به من رای خواهند داد و دور هم جمع می شویم و یک حالی می کنیم. اصلا این گفتمان می توانید مال ایشان باشد ؟ نه خدایی دوستان نظر بدن اصن این لحن این نوع بیان ؟ من کاری به چی اون ندارم فرضا آقای خاتمی بخواد بگه من فکر نمی کردم رای بیارم و فلان اما اینطور میگه ؟! هرکی باشه اینطور نمیگه چه برسه شخصیتی که با اون همه متانت سخن میگه بسه دیگه آقای باهنر
  • بی نام IR ۱۷:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    149 2
    من یک سئوال دارم. مهندسی شما به بدی سیاستمداری اتان است؟ تحلیل های اشتباه شما به دلیل ماندن طولانی مدت در قدرت است و من توصیه می کنم مدتی از قدرت فاصله بگیرید.
  • آرمان IR ۱۸:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    306 8
    این آقای باهنر فکر میکنه کیه که راجع به همه چیزو همه کس اظهار نظر کنه.....
  • بی نام A1 ۱۸:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    278 4
    اخیراً چقدر ایشون هست همه جا
    • بی نام IR ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
      10 2
      ميخواد يه وزارتى چيزى بگيره،!!
  • بی نام A1 ۱۸:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    219 9
    ما عاشق خاتمی هستیم
  • بی نام IR ۱۹:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    157 1
    مثله اینکه هنوز اقای باهنر متوجه نشدند اقای روحانی رییس جمهور می باشند و لازم نیست به ایشان توضیحی بدهند مگر در چهارچوب قانون
  • بی نام IR ۱۹:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    161 2
    ایشون یه جوری صحبت میکنه انگار نفر اول سیاست ایرانه و همه مردم خودشو قبول دارن. آقا شما هم کاندیدا میشدی که یه وزن کشی درست و حسابی بشی تا حد خودتو بدونی
    • با حافظه IR ۰۱:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
      57 1
      اگر خاطرتون باشه تلاش هم کردند ولی از قرار اقبالی نبود براشون.
  • بی نام IR ۱۹:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    143 5
    ببینین چنتا تناقض تو هرفاش هست!!!!!
  • بی نام A1 ۱۹:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    127 3
    ظاهراً جناح اصولگرا از الان داره کاندیدای ریاست جمهوریشو معرفی میکنه...
  • علیرضا احمدی EU ۱۹:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    154 5
    اقای باهنر از اینکه بعد از روزه داری در یک روز گرم وطاقت فرسا ما رو حسابی شاد کردین بسیار ممنونم
  • بی نام A1 ۱۹:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    198 4
    چقدر خنديديم ايشون ميگه آقايان هاشمي وخاتمي در راي روحاني تاثير نداشتند.
  • استاد دانشگاه IR ۱۹:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    62 2
    از خبر آنلاین گله مندم که اخراج اساتید دانشگاه آزاد را دنبال نکرد. یکشنبه ساعت 8 و نیم صبح روبروی سازمان مرکزی تحصنی انجام می شود. بعد از 4 سال سابقه می خواهند ما را اخراج کنند. آن وقت پوز تولید علم و تعداد مقالات را می دهند. بنده خودم به عنوان پژوهشگر برتر واحد شناخته شدم. به جای تشویق می خواهند ما را اخراج کنند. اما با این همه پیغامی که برای شما فرستادم و شماره تماس گذاشتم. اصلا پیگیری نکردید. واقعا متاسفم من هر روز حداقل دو بار وارد سایت خبر آنلاین می شدم. اما دیگر واقعا این خبرگزاری را قبول ندارم. خبرگزاری که مشکل اساتید دانشگاه را دنبال کند خبرگزاری نیست. دیروز ایلنا این خبر را پوشش داد. خبرگزاری مهر و تابناک و فارس هم قول داده اند که گردهمایی یکشنبه را پوشش دهند.
  • بی نام A1 ۱۹:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    9 173
    بايد به همه بيسواد ها از جمله دوستاني كه اظهار فضل كردن گفت: اگر حتي با اقاي باهنر همفكر نيستيد ايشون رو به عنوان يك مخالف قوي و استخوان دار احترام كني. شطرنج منافع ملي محل حضور نخبه هاست
    • بی نام IR ۱۴:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
      1 0
      خبرآنلاين ديكتاتوووووووووور نظر منو چرا تاييد نكردي به اين آقاي باسوووووواااااد جواب دادم؟؟؟ شما و همه ي افرادي مثل شما كه خودتونو علامه دهر ميدونيد مملكتو به اين وضع در آورديد.
  • محمد IR ۱۹:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    119 3
    مشكلات دقيقأ از اينجا شروع ميشه كه هركسي هرچي دلش ميخواد ميگه و هيشكي كاري به كارش نداره...مثل ح.ش...كي؟هان؟
  • حسام A1 ۱۹:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    151 1
    کسانی که پایگاه مردمی ندارد و با خالی شدن عرصه از آدم های کارآمد به یک نون و نوایی رسیدن حالا حمله میکنن به کسی که هنوز آنقدر برای مردم ارزش دارن که با یک اشاره پای صندوق می آیند و به کسی که مد نظر ایشان است رای میدهند،برادر بزرگوار و ارزشی به جای فرا فکنی به فکر توبه باشین در این ماه عزیز که شما اگر یادتان نباشد مردم خوب یادشان هست که گفتید "احمدی نژاد از همان روز که شهردار شد رئیس جمهور ما بود"
  • بی نام IR ۲۰:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    0 0
    چرا نظرات رو سلیقه ای تأیید می کنید. نظر من چه اشکالی داشت؟ اسم سایتتون رو گذاشتید اصولگرا ولی اصلاً نظرات من که یک اصولگرای میانه هستم رو تأیید نمی کنید پس دقیقاً چه جور اصولگرایی هستید؟ احتمالاً اصولگرای سلیقه ای!!! فکر کنم از این به بعد باید نظرات اصلاح طلبی بذارم تا تأیید کنید!!!
  • بی نام IR ۲۰:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    134 3
    "در جایی که فقط یک گروه حق حرف زدن دارند هیچ حرفی رو باور نکنید"
  • بی نام IR ۲۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    91 0
    حرف های آقای لابی گر جالب توجهه!
  • حسین A1 ۲۳:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    51 0
    همین فرداست که نه تنها حرفاشو تکذیب میکنه بلکه میگه من اصلا تو این برنامه حضور نداشتم
  • سارا IR ۰۵:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    71 1
    آقای باهنر اگه ما مردم رای دادیم خودمون میدونیم به خاطر کیا به کی رای دادیم ....روز روشن رو انکار نکنید دیگه..
  • بی نام IR ۰۶:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    60 2
    آقای باهنر با گفتن این حرف هایی که صحتش برای هیچکس مشخص نیست فقط محبوبیت خودتون کمتر از پیش و محبوبیت سید محمد خاتمی بیشتر از پیش میکنین....با خوندن خاطره گفتگوی شخصی شما یاد حرف های قالیباف در مناظره با دکتر روحانی افتادم.....!!
  • باربارا IR ۰۸:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    40 1
    ایشون ظاهرن نظرات مردم و جامعه اصلن براش مهم نیست. مطمئنم که نظرات مردم رو حداقل در همین خبرآنلاین میخونه، اما نمی دونم چرا اینقدر فرافکنی می کنه و دور از واقعیت زندگی میکنه و حرف می زنه؟ اینقدر به دور از منطق و واقعیته ایشون، که به خودش هم رحم نمیکنه. خُب، برادر من حداقل به فکر خودت باش. با این حرفها و اینگونه جبهه گیری ها فقط و فقط از میزان اعتبار و محبوبیت خودت در میان مردم کم میشه. از ما گفتن بود و از شما نشنیدن!
  • بی نام A1 ۰۸:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    81 4
    برادران اصولگرا اگر خاتمی کاندید میشد وتایید صلاحیت میشد مطمئا با رای 40000000 به بالا رئیس جمهور میشد .
  • بی نام IR ۱۹:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    14 0
    اصلا يك راى ارى يا خير به اصلاح طلبى خيالتان راراحت مى كند؟!
  • masih IR ۲۰:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    26 0
    درود بر اصلاحات و اعتدال
  • ساسان IR ۰۴:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    16 0
    بالاخره مردم به خاطر نارضایتی از هاشمی به خاتمی رای دادن یا به خاطر توصیه هاشمی در نماز جمعه
  • علی A1 ۰۴:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    19 0
    کارامدترین دولت تا این لحظه دولت اصلاحات بوده آقای باهنر هم دیگه هیچ کاری از دستش بر نمی یاد فقط تهمت زدن رو مثل بقیه بلده آقای روحانی هم ادامه دهنده اصلاحات است
  • بی نام A1 ۰۷:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۳۱
    3 1
    «زدند زیر خنده و گفتند چه برنامه ای؟ مگر من فکر می کردم که رئیس جمهور خواهم شد؟ گفتم پس چرا کاندیدا شدید؟ ایشان در پاسخ گفتند کاندید شدم و حس کردم 5-6 میلیون نفر که از نظام دلخور هستند به من رای خواهند داد و دور هم جمع می شویم و «یک حالی می کنیم.» واقعا متاسفم برای آقای ژنرال عزیز
  • محمود IR ۰۶:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۱
    0 1
    با نظرات آقای با هنر موافقم اما اصولگرایان در انتخابات اخیر رقیب را خیلی دست کم گرفتند و با انتقادات غیر منصفانه از دولت احمدی نژاد زحمات و خدمات هشت ساله اصولگرایان را به چوب هراج زدند و خودشان برنامه ها و عملکرد هشت ساله اشان را زیر سوال بردند غافل از این که رقیب از این فرصت استفاده میکند این الفبای سیاست است همه میدانند که قوی ترین نیروی میدانی اصولگرایان و انقلابی ترین نیروی اجرایی که همواره در خط مقدم حضور داشته احمدی نژاد است
    • بی نام IR ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۹
      2 0
      کدوم زحمت هشت ساله؟؟؟جز بدبختی که چیزی ندیدیم
  • میثم A1 ۱۰:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۴
    1 0
    سیاست آقای باهنر خیلی بیشتر از اینهاست که شما بتونید بهش فکر کنید . باهنر با خاتمی و هاشمی شیش شیشه . از اون طرف هم تو اصول گرایی حرف اول رو میزنه . آهای مردم ساده اینها همه بازی سیاسیه .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین