بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با فومیو کیشیدا، وزیر امور خارجه ژاپن در بیتالمقدس «اعمال فشار بیشتر بر ایران» در زمینه برنامه هستهیی را خواستار شد.
ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه نوشت: دفتر نتانیاهو به نقل از وی در این دیدار گزارش داد: فکر میکنم باید فشار بر ایران افزایش یابد و فقط با این کار تغییراتی واقعی در رویکرد این کشور ایجاد خواهد شد.
در همین حال یووال استینیتز، وزیر اطلاعات و امور استراتژیک رژیم صهیونیستی در لندن با ویلیام هیگ ، وزیر امور خارجه انگلیس دیدار و مذاکره کرد. بیانیه صادر شده توسط دفتر هیگ، وزیر امور خارجه انگلیس در این دیدار که روز چهارشنبه انجام شد، خاطر نشان می کند که موضوع ایران نیز از موضوعات در دستور کار این دیدار دوجانبه بود که و ویلیام هیگ به همتای صهیونیستی خود گفته است که اگرچه پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری اخیر ایران فرصتی برای بهبود روابط ایران با جامعه بین المللی در نظر گرفته می شود اما این امر به "اقداماتی ملموس" نیاز دارد.
علیرغم تکرار موضع خصمانه رژیم صهیونیستی در قبال ایران که پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم چندین بار از سوی نتانیاهو اعلام شده و تا مرز اهانت به رئیس جمهور منتخب ملت ایران پیش رفته است، سخنگوی وزارت خارجه این رژیم جعلی مدعی برقراری ارتباط با ایران در آینده شده است. {واکنش رژیم صهیونیستی به عدم دعوت برای حضور در مراسم تحلیف روحانی را اینجا ببینید.}
تلاش برای اعمال تحریم بیشتر نیز از درخواستهای رژیم صهیونیستی از مقامات آمریکا است که در سالهای گذشته شاهد آن بوده ایم. با این وجود اخیرا مقامات آمریکایی تاکید کرده اند در اعمال تحریم بر ایران آسیبی به مردم عادی وارد نشود و برای این کار به عنوان مثال مجوزهایی برای شرکت های آمریکایی که به دنبال صادرات دارویی، تجهیزات پزشکی، خوراکی و دیگر کالاهای بشردوستانه به ایران هستند، صادر کردهاند.
بنا بر گزارش ایسنا به نقل از رویترز وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه اعلام کرد که فهرست اقلامی را که شرکتها بدون نیاز به دریافت مجوزهای خاص، مجاز به صادرات آن هستند، گسترش داده است و ابزارآلاتی نظیر الکتروکاردیوگراف و دستگاههای دیالیز را به این فهرست افزوده است.
دیوید کوهن، معاون امور تروریسم و اطلاعات مالی وزارت خزانهداری آمریکا مدعی شد که «تضمین تجارت بشردوستانه بخش مهمی از سیاست ما (در قبال ایران) است» و افزود که « ما به اعمال فشار شدید بر ایران ادامه خواهیم داد و در عین حال گام هایی را برای اطمینان یافتن از این که نیازهای بشردوستانه مردم ایران را تحت تاثیر قرار نمی دهیم گاه هایی را بر می داریم.»
با وجود ادعاهای بشر دوستانه آمریکاییها، محمود استاد محمد نمایشنامهنویس و کارگردان تئاتر ایرانی صبح روز گذشته در حالی به دلیل ابتلا به سرطان کبد درگذشت که به نوشته خبرگزاریها حدود یک ماه از داروی مورد نیازش به دلیل تحریم دارویی ایران محروم بود.
این نخستین رویکرد متناقض آمریکا در قبال ایران نیست. چه آنکه از یکسو اخباری از اختلاف نظر اوباما و کنگره آمریکا بر سر اعمال تحریمهای جدید علیه ایران خبر میرسد و از سوی دیگر یک سناتور آمریکایی پا را فراتر نهاده و به دنبال جنگ علیه ایران است. {اینجا}
/29212
نظر شما