در بخشی از این نامه سرگشاده آمده است: « من فیلمساز جوان ایرانی و همانطور که میدانید کارگردان و تهیه کننده فیلم مستند بلند «نه یک توهم» با فیلمبرداری آقای تورج اصلانی هستم. فیلمی که از طریق داستان، زندگی یک موزیسین آلترناتیو در تهران، دغدغههای جوانان اهالی موسیقی، و مسائل مربوط به آن را در جامعه ایران مطرح میکند. در این فیلم مستند، شهر تهران - که متولد و بزرگ شده آن هستم - با دقت و به عنوان یک شخصیت همراه با شعر و موسیقی به تصویر کشیده شده است.
در این دوره تاریخی دیگر همه به روشنی میدانیم که دائم در حال تحقیر شدن هستیم و دروغ و سفسطه بیداد میکند، که حقوق بسیاری دائم پایمال میشود. این موضوع تکراری را هم بارها شنیده، خوانده و یا دیدهایم که خیلی از کارهایی که توسط شخص مشهور و با پشتوانه مالی عرضه میشوند، حاصل کار، تفکر و زحمت کسانی دیگر هستند که گاه ناشناس باقی مانده و یا در فقر میمیرند.
آقای قبادی، شما و آقای تورج اصلانی از خط اصلی داستان فیلم «نه یک توهم»، از تحقیقات انجام گرفته تا ایدههای اجرا شده، برخی لوکیشنهای خاص، فضاها، فرم و ریتم و تدوین قسمتهایی از آن و حتا ایده برخی از قسمتهای فیلمبرداری شده که من در تدوین استفاده نکردهام هم، بدون اجازه، بیاحترام به اصول حرفهای سینما و اخلاق، و بدون توجه به حقوق مولف نسخهبرداری و برای ساخت فیلم «کسی از گربههای ایرانی خبر ندارد» استفاده کردید. راستی شما اگر جای من بودید چه میکردید ؟ راستی شما چگونه میتوانید آسوده بخوابید؟ ...»
ترنگ عابدیان متولد تهران است و تحصیلات خود را در عکاسی و فیلمسازی (کارگردانی و تدوین) در لندن انجام داده. از جمله کارهای او همکاری با جان مککی، کارگردان اسکاتلندی به عنوان دستیار در 2 فیلم داستانی: «نکته را گرفتم»، و «محبوب» (نمایش در فستیوال لندن و ادینبرا)، و فیلمبرداری مستند - بم شاه بیدفاع - است که در جشنواره فجر 87 اکران شده است.
فیلمبردار اصلی فیلم «نه یک توهم» تورج اصلانی است و خود ترنگ عابدیان هم بعضی از صحنههای فیلم را فیلمبرداری کردهاست.
وبسایت «موسیقی ما» آمادگی خود را برای هرنوع دیالوگ، شفافسازی و پاسخگویی از سوی بهمن قبادی به نامه سرگشاده ترنگ عابدیان ابراز کرده است.
نظر شما