ترنگ عابدیان کارگردان فیلم بلند مستند داستانی «نه یک توهم»، طی نامه‌ای سرگشاده که متن کامل آن در سایت «موسیقی ما» به چاپ رسیده، تحقیقات انجام گرفته تا ایده‌های اجرا شده، لوکیشن‌ها، فضاها، فرم و ریتم فیلم «کسی‌ از گربه‌های ایرانی‌ خبر ندارد» را یک کپی از روی فیلم خود عنوان کرد.

در بخشی از این نامه سرگشاده آمده است: « من فیلمساز جوان ایرانی‌ و همان‌طور که می‌دانید کارگردان و تهیه کننده فیلم مستند بلند «نه یک توهم» با فیلمبرداری آقای تورج اصلانی هستم. فیلمی که از طریق داستان، زندگی یک موزیسین آلترناتیو در تهران، دغدغه‌های جوانان اهالی موسیقی، و مسائل مربوط به آن را در جامعه ایران مطرح می‌کند. در این فیلم مستند، شهر تهران - که متولد و بزرگ شده آن‌ هستم - با دقت و به عنوان یک شخصیت همراه با شعر و موسیقی‌ به تصویر کشیده شده است.

در این دوره تاریخی‌ دیگر همه به روشنی می‌دانیم که دائم در حال تحقیر شدن هستیم و دروغ و سفسطه بیداد می‌کند، که حقوق بسیاری دائم پایمال می‌شود. این موضوع تکراری را هم بارها شنیده، خوانده و یا دیده‌ایم که خیلی‌ از کارهایی‌ که توسط شخص مشهور و با پشتوانه مالی‌ عرضه می‌شوند، حاصل کار، تفکر و زحمت کسانی دیگر هستند که گاه ناشناس باقی‌ مانده و یا در فقر می‌میرند.

آقای قبادی، شما و آقای تورج اصلانی از خط اصلی‌ داستان فیلم «نه یک توهم»، از تحقیقات انجام گرفته تا ایده‌های اجرا شده، برخی‌ لوکیشن‌های خاص، فضاها، فرم و ریتم و تدوین قسمت‌هایی از آن و حتا ایده برخی‌ از قسمت‌های فیلمبرداری شده که من در تدوین استفاده نکرده‌ام هم، بدون اجازه، بی‌احترام به اصول حرفه‌ای سینما و اخلاق، و بدون توجه به حقوق مولف نسخه‌برداری و برای ساخت فیلم «کسی‌ از گربه‌های ایرانی‌ خبر ندارد» استفاده کردید. راستی‌ شما اگر جای من بودید چه می‌کردید ؟ راستی‌ شما چگونه می‌توانید آسوده بخوابید؟ ...»

ترنگ عابدیان متولد تهران است و تحصیلات خود را در عکاسی و فیلم‌سازی (کارگردانی و تدوین) در لندن انجام داده. از جمله کارهای او هم‌کاری با جان مک‌کی، کارگردان اسکاتلندی به عنوان دستیار در 2 فیلم داستانی: «نکته را گرفتم»، و «محبوب» (نمایش در فستیوال لندن و ادینبرا)، و فیلم‌برداری مستند - بم شاه بی‌دفاع - است که در جشنواره فجر 87 اکران شده است.
فیلم‌بردار اصلی فیلم «نه یک توهم» تورج اصلانی است و خود ترنگ عابدیان هم بعضی از صحنه‌های فیلم را فیلم‌برداری کرده‌است.

وب‌سایت «موسیقی ما» آمادگی خود را برای هرنوع دیالوگ، شفاف‌سازی و پاسخ‌گویی از سوی بهمن قبادی به نامه‌ سرگشاده‌ ترنگ عابدیان ابراز کرده است.

کد خبر 30623

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۶:۱۰ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۵
    1 1
    راست بگو از كجا داري خط مي گيري؟
  • علی CA ۰۷:۲۷ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۵
    1 1
    از این قبادی هوچی هیچی بعید نیست!
  • firouzeh AT ۲۲:۴۳ - ۱۳۸۸/۱۰/۰۷
    0 0
    salam , soal man ine bahman ghobadi javabi nadae hanuz ? ya shoma too in safhe nazashtin ? ya harfi nadara?
  • shayan amini MY ۰۷:۵۵ - ۱۳۸۸/۱۱/۳۰
    1 0
    kheyli khoshal shodam vaghti in khabar ro khondam chon zamani ke man be atrafiyanam migoftam in film mozakhrafe va mored dare kasi bavar nemikard . man tamame bacheaye to film ro mishnasam bekhatere karam va ba khode ashkane kosha to zendan bodam vamotonam begam ke in bacheha khodeshon ro be ghobadi moft forokhtan, chon in bache ha arzesh daran va zahmat keshidan ta be inja residan . beharhal merci az khabar resaniton.
  • بدون نام IR ۱۶:۴۷ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۹
    0 0
    من واقعا برای شما متاسفم من بازیگر تئاتر و مجری رادیو هستم و برای شما متاسفم که بدون هیچ اگاهی اینگونه حرف می زنید. برای همتون متاسفم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین