عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات صخن گفت.

بهروز نعمتی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در مخالفت با محمود واعظی، وزیر پیشنهادی فناوری اطلاعات و ارتباطات سخن گفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین نعمتی در ابتدای مخالفت خود بر این موضوع تاکید کرد که جنس مخالفت او با وزیر پیشنهادی ارتباطات سیاسی نیست: « جنس مخالفت من با این برادر بزرگوار، مخالفت سیاسی نیست. مخالفت بنده به عنوان یک برادر کوچک براساس مخالفت کارشناسی با برنامه های ایشان است. »  

او در ادامه به نقد برنامه های واعظی پرداخت و گفت: « برنامه هایی که آقای واعظی ارائه کردند دارای نقاط ضعف جدی است که این برنامه ها باید مورد نقد و تجدید نظر قرار گیرد. خواهشم این است که این موارد را آقای واعظی یادداشت کنند تا پاسخ آنها را به نمایندگان بدهند. »

نعمتی توضیحات خود را اینگونه ادامه داد: « سوال اولی که مطرح است اینکه شما به عنوان یک دیپلمات شناخته شده در مجامع بین المللی و کشور شناخته شده هستید. شناختی که شما در دهه 60 از ارتباطات و فناوری دارید با امروز متفاوت است. ما فکر می کنیم باید به گونه ای رفتار شود که تحولات اساسی و جدی که در وزارت ارتباطات ایجاد شده را شما مد نظر قرار دهید. شما بعد از دورانی که از وزارت ارتباطات فارغ شدید در دانشگاه تهران و ورشو، فوق لیسانس و دکترا در رشته علوم سیاسی گرفتید. این سوالی است که شما باید به آن پاسخ دهید. »

عضو کمیسیون صنایع مجلس بحث بعدی خود را به این شکل مطرح کرد: « الان مرکز پژوهش و تحقیقات وزارت ارتباطات به عنوان یک مکان پژوهشگر، پر پتانسیل، توانمند و قانونی از مجموعه وزارت ارتباطات جدا شده است. مجموعه ای که می تواند عصای دست شما باشد. مجموعه ای که می تواند به عنوان یک منبع تحول مورد اشاره قرار یگیرد. شما در برنامه های تان به این موضوع اشاره نکردید. »  

سازمان فضایی دیگر موضوعی بود که نعمتی در ادامه مخالفت خود با وزیر پیشنهادی ارتباطات روی آن دست گذاشت و گفت: « سازمان فضایی حائز اهمیت است. مجلس به صورت قانونی رای داده که سازمان فضایی باید در زیر مجموعه وزارت ارتباطات باشد و به عنوان یک مجموعه سیاست گذار باشد اما شما در برنامه هایتان به این موضوع اشاره نکردید. آیا مجومعه ای با این ظرفیت و پتانسیل نیابد فکری برای آن در برنامه ها شود؟ »

نعمتی ادامه داد: « در بحث شورای عالی مجازی باید سیاست گذاری آن در مخابرات و ارتباطات صورت بگیرد شما به صورت شفاف به آن ورود پیدا نکردید. من فکر می کنم در این بخش مهم و استراتژیک شما باید ورود پیدا کنید. جز وظایف ذاتی وزارتخانه تحت امر شماست. »  

عضو کمیسیون صنایع معادن افزود: « مطلب بعدی در خصوص توسعه آی سی تی روستایی است. بیش از 50 درصد کشور مردمانی هستند که در روستاها دارند زندگی می کنند و ما نمی توانیم دلیل بیاوریم که چون بخش خصوصی در روستاها سرمایه گذاری نمی کند این موضوع از ما ساقط است. مگر می شود روستا را از خدمات به دلیل عدم سرمایه گذاری بخش خصوصی محروم کرد؟ وظیفه شما به عنوان وزیر پیشنهادی در این موضوع چیست؟ آیا بحث امیدی که دکتر روحانی مطرح کردند فقط امید به شهری ها ست؟ حداقل شما در بخش خودتان به عنوان بخش راهبردی و بخشی که می تواند ارتباطات را گسترش بدهد نباید به مردم این امید را بدهید؟ بد است که یک روستازاده ما نتواند از امکانات ارتباطات در دنیای امروز بهره ببرد. »  

نعمتی در ادامه مخالفت خود با وزیر پیشنهادی ارتباطات گفت: « موضوع بعدی میلیاردها تومان ودیعه مردمی است که نزد مخابرات سپرده گذاشته شده است. این پول حق الناس است. آیا می توانیم پول مردم را نادیده بگیریم؟ از نظر شرعی آن مکانی که ما در آن نشستیم مشروعیت دارد؟ میلیارد ها تومان ها پول مردم نزد شرکت مخابرات است که این پول باید برگردد. در برنامه های شما هیچ گونه اشاره ای به آن نشده است. »  

او ادامه داد: « بحث اپراتور ها موضوع بعدی است. امروز آیا به توسعه معتقد هستیم یا خیر؟ آیا معتقدیم باید به صورت واقعا مدیریتی کار کنیم یا اینکه خودمان باید در مجموعه ها حضور داشته باشیم؟ امروز اپراتور های ما به صورت لجام گسیخته دارند کار خودشان را انجام می دهند و هیچ گونه نظارتی بر آن وجود ندارد. مطلب مهم تر اینکه در خصوص واگذاری شرکت مخابرات و همچنین سهام شرکت مخابرات آیا شما واگذاری شرکت مخابرات را محق می دانید؟ آیا سهامی که در اختیار شماست و ممتاز است شما از آن دفاع می کنید یا آن را به عده افرادی واگذار می کنید که فقط و فقط برای خودشان دارند در آن محل کاسبی می کنند؟ اگر لازم شد به صورت خصوصی اسم افراد را خواهم آورد.»  

در همین حال حسن روحانی رییس جمهوری وارد مجلس شد که نعمتی ضمن خیر مقدم به رییس جمهوری بار دیگر تاکید کرد: « مخالفت من با برنامه های آقای واعظی است و با کل دولت مخالفت ندارم.»

او در ادامه تعدادی سوال از وزیر پیشنهادی ارتباطات پرسید و از واعظی خواست در توضیحات خود در رابطه با آنها توضیح دهد.

3939

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 308028

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مسعود IR ۰۸:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    1 0
    با اينكه مخالف صحبت كرد اما متين و غيرسياسي و مخالفت با برنامه صحبت كرد. دقيقا دست روي دغدغه هاي مهمي چون واگذاري پرابهام مخابرات و خصولتي سازي اين شركت عظيم و همچنين وديعه هاي مردمي است كه سالهاست در دست مخابرات بلوكه شده است و اين بيت المالي است كه بايد روزي به مردم و صاحبان آن بازگردد. از نظر شرعي هم واگذاري مخابرات با اين وديعه ها و با آن نحوه واگذاري و انحصار و امتياز ويژه برنده آن و اقساط بلند مدت و يك دهم ارزش واقعي اين بلوك عظيم سهام. پرسشهايي مطرح است.