محمد قوچانی، روزنامهنگار، درباره انتصاب حسین انتظامی بهعنوان معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: «نگاه آقای انتظامی به معاونت مطبوعاتی، نگاهی سیستماتیک است و این، مزیتی است که انتصاب او برای معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد دارد.»
سردبیر مجلههای «آسمان» و «مهرنامه» در یادداشتی که در اختیار ایسنا قرار داده، با تأکید بر اینکه نگاه انتظامی به حوزه مطبوعات، نگاه یک مقام دولتی یا مقام سیاسی نیست، آورده است: «این نگاه از جهتهای مختلف، کمک بزرگی به مطبوعات خواهد کرد. من با توجه به آثار و کتابهایی که از آقای انتظامی خواندهام، تصور میکنم نگاه او، نگاه تکبعدی مدیریتی نیست و احساسم این است که این نگاه در آینده، به مطبوعات کمک خواهد کرد. از سویی، به شفافتر شدن روابط دولت و مطبوعات کمک میکند و از سوی دیگر، به تحقق و تصویب نظامنامهی صنفی مطبوعات کشور کمک خواهد کرد.»
قوچانی با اشاره به حضور حسین انتظامی بهعنوان نماینده مدیران مسئول روزنامهها در هیأت نظارت بر مطبوعات، ادامه داده است: «حضور او بهعنوان نماینده مدیران مسئول، نقطه قوتی است که باید آن را در نظر گرفت. تا کنون مدیرانی سیاسی برای این پست انتخاب شدهاند که کمتر نگاه صنفی و حرفهای داشتهاند، اما آقای انتظامی فردی صنفی است و خوشبختانه منسوب به یک جناح خاص نیست. امیدواریم او بهخوبی بتواند وظایف صنفی خود را انجام دهد.»
او افزود: «معتقدم با وجود سیاستهای آقای روحانی و نگاه آقای جنتی و حضور آقای انتظامی در این سمت، شاهد به نتیجه رسیدن نظامنامه صنفی مطبوعات هستیم که موجب ثبات، در کنار آزادی برای مطبوعات شود و تجربههای اندوختهی گذشته، با توجه به توانمندیهای آقای انتظامی در هماهنگی سه ضلع مدیران مسئول و سردبیران مطبوعات، نمایندگان مجلس و همچنین مدیران دولتی، موجب حرکتی امیدآفرین برای مطبوعات کشور باشد.»
5858
نظر شما