به گزارش خبرآنلاین، مجموعه داستان «گرامافون» نوشته مژده الفت منتشر شد. «گرامافون» که مجموعهای از 13 داستان کوتاه است، نخستین کتاب الفت در حوزهی ادبیات داستانی است.
درونمایه اصلی داستانهای این کتاب که نخستین کتاب برآمده از کارگاه کامران محمدی است، نبود درک متقابل و شکل ارتباط انسانهاست. الفت درباره این کتاب میگوید: هر داستان این مجموعه، فقط یک مهره است و هر مهره طرح و رنگی دارد از حس و حال، دغدغهها و ایدههای خودم. «عبور موقت»، «روزی که ماهی شدم»، «اسپایدرمن»، «پشهها باسوادند»، «منگنه» و... از جمله داستانهای این مجموعه هستند. مجموعه داستان «گرامافون» در 92 صفحه با شمارگان 1500 نسخه و قیمت 4500 تومان توسط انتشارات همشهری به چاپ رسیده است.
خبر دیگر از حوزه نشر اینکه ایسنا گزارش داده حسین مسنن فارسی اولین اثر تألیفی خود را با عنوان «عمقزی دور کلاش قرمزی» نوشت. این اثر در قالب سه جلد که هر جلد آن پنج داستان را شامل میشود، به مسائل کودکان از زبان خود آنها میپردازد.
به اعتقاد نویسنده نگرانیها و دلمشغولیهای دوران کودکی دستمایه پیدایش این اثر سهجلدی است که بناست توسط انتشارات بهنشر، واحد کودک و نوجوان آستان قدس رضوی، راهی بازار شود.
به تازگی سه جلد از مجموعه «چه باید بکنم؟» اثر جمعی از پژوهشگران با ترجمه مسنن فارسی توسط نشر پیدایش راهی بازار شده است. «وقتی بیست لازم نیست، چه باید بکنم؟» تألیف دکتر توماس اس. گرینسیون با موضوعیت کمالگرایی، «وقتی نگران و وحشتزده هستم، چه باید بکنم؟» نوشته دکتر جیمز جی. کریست با محوریت غلبه بر ترس و «وقتی غمگین و تنها هستم، چه باید بکنم؟» با درونمایه درمان افسردگی از همین نویسنده با ترجمه این مترجم منتشر شدهاند.
ترجمه جلد دیگری از این مجموعه با عنوان «با مشکل بیشفعالی، چه باید بکنم؟» نوشته جان اف. تیلر با موضوع کمتوجهی در کودکان توسط شاهرخ امیری انجام شده است. حسین مسنن فارسی فوق لیسانس روانشناسی بالینی دارد و دانشجوی دوره دکترا در رشته فلسفه تعلیم و تربیت است.
همچنین بنابر گزارش این خبرگزاری، رمانی از «یاشار کمال»، نویسنده سرشناس ترکیهای پس از حدود نیمقرن به چاپ میرسد. «پرندهای با یک بال» نام رمانی است که یاشار کمال در اواخر دهه 1960 به نگارش درآورد و اکنون پس از گذشت چندین سال روانه بازار کتاب میشود.
یاشار کمال در این کتاب موضوع ترس حاکم بر اعضای جامعه را با روایت داستان یک پستچی به نام «رمزی» و همسرش«ملک» به تصویر میکشد. به گزارش حریت دیلی نیوز، این رماننویس برجسته دربارهی اثرش گفت: من همیشه از ترس هراس داشتم. وقتی داشتم این رمان را مینوشتم، از احساس ترس درونیام دوری میکردم. بالای شهری که من خدمت سربازیام را گذراندم، صخره بزرگی قرار داشت. همه مردم از ترس این که تکه سنگ رویشان بیفتد، زنجیرههایی را اطراف آن میبستند. من سالهاست میخواستم راجع به این احساس داستانی بنویسم.
یاشار کمال 90 ساله که عنوان نخستین نویسنده ترکیهای نامزد شده برای جایزه نوبل ادبیات را یدک میکشد، بیشتر برای نگارش رمان حماسی «محمد، شاهین من» شهرت دارد. کتابهای او اکثرا روی درگیریهای زندگی مردم مناطق جنوبی ترکیه و پیشرفتهای زندگی این ناحیه تمرکز دارند. رمانهای کمال تا کنون به زبانهای بسیاری ترجمه شدهاند.
6060
نظر شما