به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از سایت پلیس، فرمانده نیروی انتظامی در همایش نشست وابستگان نظامی و انتظامی کشورهای خارجی مقیم تهران گفت: علم تربیت سگهای پلیس تنها در اختیار چند کشور است و این کشورها نیز امروزه سگهای خود را به صورت عقیم به فروش میرسانند تا امکان زاد و ولدشان وجود نداشته باشد.
وی به راهاندازی مرکز تولید اسناد الکترونیکی و همچنین توان کنترلی پلیس در مرزها اشاره کرد و گفت: نیروی انتظامی توانسته با تمام مشکلاتی که در مرزهای کشور دارد، از جمله استقرار گروهک پژاک و پ.ک.ک امنیت حداکثری در مرزها ایجاد کند.
احمدیمقدم با بیان اینکه از تکنولوژیهای پیشرفتهای در حوزه کنترل مرز استفاده شده است، گفت: یکی از دلایل کاهش ورود موادمخدر به ایران و افزایش کشفیات و تغییر مسیر در ترانزیت موادمخدر، حضور پلیس در مرزها است که توانستهایم مطلوبترین امنیت را در دنیا ایجاد کنیم و البته این بدین معنا نیست که ما به خود مغرور شویم که خود را بینیاز از دانش و تجارب دیگر کشورها بدانیم. چرا که معتقدیم امنیت یک موضوع جهانی است و هیچ کشوری به تنهایی قادر به تامین امنیت نیست.
وی با اشاره به اهمیت تبادل دانش و تجارب و همکاریهای پلیسی، گفت: در ماههای اخیر عملیاتهای بزرگی در حوزه انهدام باندهای قاچاق داشتیم که در سایه همکاریهای تنگاتنگ با سایر کشورها محقق شد.
احمدیمقدم با بیان اینکه این مسئله که امنیت کشورهای همسایه ربطی به ما ندارد، درست نیست گفت: بدون همکاری پلیسها با یکدیگر نمیتوان امنیت را تامین کرد و اعلام میکنم که نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران آمادگی هر گونه همکاری در زمینه تبادل فنی، اطلاعاتی، تکنولوژی و ... را دارد و درهای نیروی انتظامی برای استفاده از تجربیات متقابل باز است.
احمدی مقدم با تاکید بر اینکه حفظ امنیت شهروندان باید به روز باشد، گفت: پلیس ترکیبی از قدرت و محبت است.
سردار اسماعیل احمدیمقدم ، گفت: در این مقطع نیروی انتظامی از این فرصت مناسب برای ارتباط هر چه بهتر با مردم استفاده میکند.
وی با بیان اینکه در هفته نیروی انتظامی، ناجا نسبت به افزایش خدمترسانی به مردم اقدام کرده و با حضور در محلات و اجتماعات مردمی، ارتباطات خود را با مردم تقویت و مستحکمتر میکند، گفت: برقراری امنیت واقعی بدون مشارکت مردم امکانپذیر نیست و مشارکت مردم نیز تنها با برآورده کردن نیازهای امنیتی آنها محقق میشود.
فرمانده ناجا با بیان اینکه ناجا برای تحقق نیازهای مردم و برآورد مطالبات آنان از بخشهای تحقیقاتی کمک میگیرد، گفت: همواره نیروی انتظامی تلاش دارد تا هر چه بهتر پاسخگوی نیازهای امنیتی مردم باشد.
احمدیمقدم با بیان اینکه هر ساله متناسب با شرایط اجتماعی، سیاسی و امنیتی، شعاری را برای هفته ناجا انتخاب میکنیم، گفت: شعار امسال بر اساس عناصر تشکیلدهنده اقتدار در نیروی انتظامی است.
وی با بیان اینکه اقتدار در پلیس در سایه سه عنصر مردمداری، قانون و روزآمدی محقق میشود، گفت: در حوزه مردمداری باید پلیس بداند که برای مردم و از میان مردم برخاسته و ما خادمان مردمانی هستیم که باید متناسب با نیازشان، محصولات خود را در حوزه نظم و امنیت ارائه کنیم.
فرمانده ناجا با بیان اینکه قانون یکی دیگر از عناصر اقتدار پلیس است، گفت: قانون، پیمان میان مردم و ناجا است و برای جلوگیری از بینظمی و هرج و مرج باید قانون را رعایت کرد و همگی باید به قانون تن بدهند و باید همگان بدانند که تنظیمکننده رابطه پلیس با مردم، قانونمداری است.
به گفته احمدیمقدم، روزآمدی یکی دیگر از عناصر اقتدار پلیس است که باید با توجه به شرایط روز دنیا در حوزه پیشرفت، دانش و فناوری به روز شود.
وی با بیان اینکه پلیس برای حفظ امنیت شهروندان باید به روز باشد، گفت: در حوزه دانش، آموزش و اطلاعات پلیس باید به روز باشد و همچنین از ابزار و فناوریهای جدیدی استفاده کند.
فرمانده ناجا با بیان اینکه اقتدار پلیس ترکیبی از قدرت و محبت است، گفت: ماموران نیروی انتظامی، مامورانی پاک، شجاع، عالم و حرفهای باید باشند که با توجه به این هدفگذاری در سالهای اخیر تلاش شده است تا با حرفهایسازی ساختارها به سمت آموزش به روز ماموران گام برداریم.
احمدیمقدم با بیان اینکه پلیس با مردم سر و کار دارد و باید پلیس به عنوان معلم اجتماعی شناخته شود، گفت: پلیس باید به خوبی با مردم رفتار کند و تنها کاربرد قدرت برای نادر افرادی است که حاضر به تمکین از قانون نیستند.
وی با اشاره به قدرت پلیس هوشمند، گفت: پلیس هوشمند ترکیبی منطقی از توان مادی، سختافزاری و توانایی فکری و قدرت ناپیدا و آشکار پلیس است.
فرمانده ناجا با بیان اینکه پلیس برای دستیابی به قدرت هوشمند، نیازمند تقویت آموزش و پژوهش در این حوزه است، گفت: تحقیقات کاربردی، بنیانی و آیندهپژوهی در دستور کار قرار دارد، به گونهای که ناجا باید حل علمی مسئله را در دستور کار قرار دهد و امروزه برای تحقق این مهم، مراکز تحقیقات کاربردی در تمامی استانها ایجاد شده که بتوانیم مسائل را به صورت علمی و نه با روشهای پرهزینه حل کنیم.
احمدیمقدم با بیان اینکه نیروی انتظامی از محققان درون سازمانی و دانشمندان برون سازمان در راستای تحقق اهداف علمیاش بهره میگیرد، گفت: یک دهه قبل این دانشگاه وجود نداشت و در اینجا بیابانی بود که حالا با توجه به نیازهای مربوطه، این مرکز علمی تاسیس شده که این دانشگاه نشاندهنده عزم جدی پلیس برای علمی شدن است.
فرمانده ناجا با بیان اینکه نیروی انتظامی به سرعت در مسیر پیشرفت قرار گرفته است، گفت: ما در عرصه تامین نیازهای خود در حوزه آموزش، نرمافزار و سختافزارهای تولیدی تقریبا متکی به خود هستیم و تنها در بخش کوچکی واردکننده قطعات هستیم و امروزه قادریم نیازهای اساسی خود را تامین کنیم که در این منطقه بینظیر است.
45232
نظر شما