5 مجموعه داستان کوتاه پدر با ترجمه کره‌ای داستان پسر/ قصه ایرانی که در آلمان تدریس می‌شود

در حالی که پنج مجموعه داستان کوتاه سیدمهدی شجاعی به زودی منتشر می‌شود، کتاب پرطرفدار سید علی شجاعی به زبان کره ای ترجمه می شود.

سیدمظفر شجاعی، برادر سیدمهدی شجاعی و مدیر اجرایی نشر نیستان،  درباره کتاب جدید سید مهدی شجاعی به ایسنا گفت: بیش‌تر داستان‌های این مجموعه پیش از این چاپ شده‌ بودند، اما این‌بار به صورت موضوعی منتشر می‌شوند.

او درباره هدف از چاپ این داستان‌ها در این شکل گفت: این کتاب‌ها قبلا به صورت پراکنده و همچنین در مجموعه‌ای به نام «سانتاماریا 1» چاپ شده‌اند که بیش از 10 بار هم به چاپ رسیده است. اما بسیاری این کتاب‌ها را به صورت جداگانه می‌خواستند و به همین دلیل ما با توجه به نیاز مخاطب، همچنین قیمت بالای کتاب، تصمیم گرفتیم آن‌ها را جداگانه و موضوعی هم چاپ کنیم.

شجاعی درباره این کتاب‌ها گفت: مجموعه داستان «ضیافت» برای اولین‌بار چاپ می‌شود و شامل داستان‌های اجتماعی سیدمهدی شجاعی است که در دهه 50 نوشته شده است. این کتاب در 68 صفحه، با تیراژ 5000 و قیمت 4000 تومان منتشر می‌شود. همچنین چاپ هفتم مجموعه داستان «امروز بشریت» داستان‌های طنزی‌ است که در دهه 60 نوشته شده و در 118 صفحه، با تیراژ 5000 نسخه و قیمت 6000 تومان منتشر می‌شود.

او افزود: چاپ نهم مجموعه داستان «ضریح چشم‌های تو» در موضوع دفاع مقدس در سال‌های دهه 60 نوشته شده و در 84 صفحه، با قیمت 5000 تومان و تیراژ 5000 نسخه منتشر می‌شود. چاپ دوم مجموعه داستان «دو کبوتر، دو پنجره» هم که در موضوع دفاع مقدس در دهه 60 نوشته شده است، در 84 صفحه، تیراژ 5000 نسخه و قیمت 6000 تومان به چاپ می‌رسد. همچنین چاپ اول کتاب «از نیستان... دیگرستان» هم که داستان‌های اجتماعی و انتقادی دهه 70 شجاعی است، در 140 صفحه، با تیراژ 5000 نسخه و قیمت 9000 تومان در نشر نیستان منتشر می‌شود و به بازار می‌آید.

سیدمظفر شجاعی درباره زمان انتشار این کتاب‌ها گفت: این کتاب‌ها مجوز نشر گرفته‌اند و در آینده‌ای نزدیک در نشر نیستان منتشر می‌شوند.

همچنین بنابر گزارش این خبرگزاری، سیدعلی شجاعی گفت: کتاب «اگر آدم‌برفی‌ها آب نشوند» که در مدرسه‌های آلمان تدریس شده، به زودی به زبان کره‌ای به‌ همراه کتاب گویای آن منتشر خواهد شد.

شجاعی که این کتاب منجر به حضورش در سیزدهمین فستیوال ادبی برلین شده بود، درباره محتوای این کتاب گفت: کودکان یک روستا با هزار شوق و آرزو و پس از انتظار بسیار می‌خواهند بزرگ‌ترین آدم‌برفی عمرشان را بسازند. یک روز کامل زحمت می‌کشند و یک آدم‌برفی خیلی خیلی بزرگ‌ می‌سازند. اما صبح روز بعد مردم روستا با دستورهای آدم‌برفی از خواب بلند می‌شوند. آدم‌برفی هزار جور دستور می‌دهد و همه مجبورند عمل کنند. آدم‌برفی آن‌قدر دستور می‌دهد که آخر هم مقابل خورشید می‌ایستد و نمی‌گذارد بهار به روستا بیاید...

او افزود: این کتاب پیش از این توسط انتشارات بائوباب که انتشاراتی سوییسی - آلمانی و یکی از معتبرترین ناشران کتاب‌های کودک و نوجوان آلمانی است، منتشر شده است؛ اگرچه اصل این کتاب به زبان فارسی است و توسط الهه طاهریان تصویرسازی و با همت انتشارات نیستان منتشر شده است.

این نویسنده گفت: این فرصت در کنار برگزیده شدن این کتاب توسط آکادمی آلمان برای دریافت جایزه Buch des Monats در بخش کتاب‌های تصویری منجر شد تا این اثر که در زمره کتاب‌های فلسفی کودکان و نوجوانان است، بتواند به سیزدهمین فستیوال ادبی آلمان راه پیدا کند.

فستیوال ادبی برلین برای نخستین‌بار در سال 2001 آغاز به‌کار کرده است و از همان زمان فستیوال دیگری در داخل این فستیوال شکل گرفت که مختص ادبیات کودک و نوجوان بود. این فستیوال همه‌ساله از 20 نویسنده و تصویرگر مطرح جهان در حوزه‌ی کودک و نوجوان دعوت می‌کند تا آثارشان را در 100 رویداد فرهنگی به بیش از 100 هزار بازدیدکننده‌ی 5 تا 20 ساله، عرضه کنند.

فستیوال ادبی برلین یکی از رویدادهای مهم بنیاد هنری - سیاسی Peter Ulrich Weiss (پیتر ویس: نویسنده، نقاش، گرافیست و فیلم‌ساز آوانگارد آلمانی) و فستیوال فیلم برلین است که تحت حمایت کمیسیون یونسکوی آلمان است.

این فستیوال امسال میزبان 164 نویسنده بود که در 227 برنامه حضور یافتند. در بخش «فستیوال ادبیات جهان» 164 نویسنده از 47 کشور جهان در برنامه‌های تدارک دیده‌شده حضور پیدا کردند که از جمله آن‌ها می توان به روت کلوگر آمریکایی، تایه سلاسی آفریقایی، سوتلانا الکسی یویچ نویسنده روسی و برنده امسال جایزه صلح کتاب‌فروشی های آلمان، جی.ام. کوئتزی نویسنده هلندی‌تبار اهل آفریقای جنوبی و برنده جایزه نوبل ادبیات سال 2003، لیائویو نویسنده چینی‌تبار و دانیل کلمان نویسنده آلمانی اشاره کرد.

در بخش دیگر این فستیوال با عنوان «اولین کتاب‌خوانی» علاوه بر نویسندگان شناخته‌شده در آلمان، نویسندگانی حضور یافتند که آثارشان برای نخستین‌بار در آلمان معرفی می‌شد.

از نقاط عطف محتوایی سیزدهمین فستیوال بین‌المللی برلین می‌توان به پرداختن به موضوع «سالخوردگی» در ادبیات اشاره کرد که این پروژه را وزارت علوم و تحقیقات حمایت می‌کند.

در بخش دیگر که موضوع آن روایت‌گری در فرم متفاوت هنری معاصر است، به مسأله تصویرگری در بازی‌های کامپیوتری و رمان‌های گرافیکی پرداخته ‌شد. به این ترتیب در یک فستیوال ادبی بر روی بازی‌های کامپیوتری که اکنون دیگر به عنوان فرم هنری پذیرفته شده‌اند، تمرکز ‌شد.

همچنین امسال برای سومین سال «روز رمان‌های گرافیکی» با حضور مشهورترین هنرمندان اروپایی آثار کمیک برگزار ‌شد.

 

 

6060

کد خبر 315524

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۳:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
    5 0
    با آرزوي موفقيت بيشتر براي اين نويسندگان فرهيخته
  • پرهام A1 ۰۱:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
    0 0
    بامقایسه سایرکتابهای تازه قیمت کتابها بالامیباشد.

آخرین اخبار