رئیس جمهور در حاشیه‌ جلسه هیات دولت به سوالاتی پیرامون سفر به نیویورک، پرونده هسته‌ای، قانون هدفمندی، نشست مشترک با مجلس و ... پاسخ داد.

حجت‌الاسلام حسن روحانی با اشاره به حضور بیش از 55 هیات خارجی در مراسم تحلیفش که 11 هیات آن در سطح سران و بقیه از وزرا و یا روسای مجلس بودند، گفت: تماس و مذاکره با آنها اولین قدم در دیپلماسی خارجی دولت بود که در فضای بین‌المللی بسیار موثر بود.

وی با اشاره به این که قدم دوم دولت در تعامل سازنده با جهان حضور در اجلاس همکاری‌های شانگ‌های بود، افزود: به ویژه دو ملاقات با رئیس جمهور چین و روسیه داشتیم که بسیار قابل اهمیت بوده است.

به گفته وی قدم سوم دولت در موضوع تعامل سازنده با جهان، حضور رئیس جمهور و هیات همراه در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل بود، و این حرکت در چند بخش انجام شد. در حوزه‌ دیپلماسی رسمی ملاقات‌هایی در این زمینه وجود داشت از جمله 18 ملاقات دو جانبه در این سفر انجام گرفت با مقامات یا روسای سازمان‌های بین‌المللی و در حوزه‌ی دیپلماسی عمومی، سخنرانی‌ها، حضور در جلسات مسئولین رسانه‌ها و رهبران اسلامی در آمریکا و صاحب‌نظران بود.

اهم اظهارات رییس جمهور را در ادامه به نقل از ایسنا بخوانید؛

* ملت عزیز ایران باید بداند که مسائل سیاست خارجی پیش‌رو راه همواری نیست و ما راه دشواری را پیش‌رو داریم و نمی‌شود، مشکلات هشت ساله و 10 ساله را در 10 روز حل و فصل کرد و فراز و نشیب‌های زیادی در دنیای سیاست وجود دارد.

*در ملاقات​هایمان در حاشیه سازمان ملل بعضا غیرانسانی بودن تحریم‌ها را نیز می‌پذیرفتند و آن را بیان می‌کردند. به نظر می‌رسد که فضای بین‌المللی اینگونه است که تحریم‌ها باید کنار گذاشته شود. باید در این زمینه قدم‌های بیشتری برداشت و می‌توانیم در قدم‌های بعدی این تحریم‌ها را برداریم، فکر می‌کنم در این زمینه قدم‌های مهمی برداشته شده است.

* وزرای خارجه شش کشور نیز به حقوق هسته‌ای ایران اذعان کردند و این در صحبت‌های آن مشهود بود، بنابراین ما یک قدم پیش گذاشتیم. در اجلاس بعدی در ژنو در ارتباط با ریز مسائل بحث و گفت‌وگو می‌شود و این‌که اولین مرحله در این زمینه چگونه باید انجام شود.

*درباره دروغ‌افکنی‌های رژیم صهیونیستی علیه ایران قبل و بعد از سفر به نیویورک و حین این سفر، ما می‌خواستیم این فضا را برای اسرائیل سخت کنیم و این‌که افکار عمومی آمریکا را متوجه نادرست بودن ادعاهای رژیم صهیونیستی کنیم.

*اسرائیل لابی قوی در آمریکا دارد و با استفاده از این لابی فشار می‌آورد و ما باید جای خالی لابی قوی ایران را در آنجا پر کنیم و کاری کنیم که برخی تلاش کنند که افکار و نظرات ایران را بیان کنند و به گوش افکار عمومی آنجا برسانند.

* ما در جریان تبلیغات انتخاباتی نیز گفته بودیم که ما خواهان افزایش تنش با هیچ کشوری از جمله آمریکا نیستیم و معتقدیم که می‌توانیم این تنش‌ها را کاهش دهیم.

* مقامات آمریکایی اصرار داشتند که بین دو رییس‌جمهور ایران و آمریکا ملاقاتی صورت بگیرد، از چند روز قبل از سفر به نیویورک پیام‌هایی را در این زمینه ارسال کردند. اولین پیام روز جمعه قبل از سفر ارسال شد و پیام‌های بعدی تا قبل از آغاز سفر ارسال شد. در مجموع قبل از سفر پنج پیام در این زمینه از سوی آمریکایی‌ها ارسال شدند و ما پاسخی به این پیام‌ها ندادیم و به دوستانم در وزارت خارجه گفتم که وقتی وارد نیویورک شدیم در این زمینه تصمیم می‌گیریم. در آنجا نیز این پیام‌ها و صحبت‌ها وجود داشت، ولی فرصت توافق روی جزئیات تمام ابعاد و زوایای این موضوع نبود.

* صحبت این بود که مثلا ملاقات چند دقیقه‌ای بین ما در یکی از راهروهای مجمع عمومی سازمان ملل و یا در حاشیه یکی از جلسات انجام شود، البته من موافق این نبودم و این موضوع نیز عملی نشد. بعد از 35 سال قرار بود که دو رییس‌جمهور برای اولین بار مذاکره کنند، ولی همان‌طور که گفتم مقدمات و شرایط لازم در این زمینه فراهم نبود و عده‌ای نیز درصدد بودند که از این فضای گل‌آلود ماهی بگیرند و معتقد بودیم که اگر این موضوع ترمیم شود بلامانع است.

* بحثی بود مبنی بر اینکه روز جمعه آقای اوباما با ما تماس بگیرد و گفت‌وگوی کوتاهی انجام شود و ما در لحظه بازگشت به تهران و خروج از هتل با این موضوع روبرو شدیم و آنها به موبایل سفیر ما زنگ زدند. در جریان این تماس چند دقیقه‌ای تلفنی صحبت کردیم و تاکید بر این شد که در مورد ایران و آمریکا مسائل بسیار فراوانی وجود دارد. من به آقای اوباما در این تماس تلفنی گفتم که در طول 35 سال گذشته مسائل زیادی به وجود آمده است و در موارد مختلفی مردم ما با عملکردی که آمریکا از خود نشان داده مخالف بوده است و مسائلی که بین دو کشور وجود دارد کوتاه مدت حل نمی‌شود. آنها نیز تاکید داشتند که یک شبه این مسائل حل نمی‌شود.

*آقای اوباما در این تماس تلفنی به ما گفت که شما در سخنرانی‌تان تاکید کردید که به دنبال سلاح هسته‌ای نیستید و رهبر ایران نیز بر حرام بودن ساخت و استفاده از سلاح‌های هسته‌ای تاکید داشته‌اند و با توجه به این موضوعات راه برای به نتیجه رسیدن مذاکرات باز است. آقای اوباما در تماس تلفنی که داشتند، گفتند که ما مشکلات فراوانی در داخل آمریکا داریم و شما نیز همین‌طور و باید فکری کنیم که از مشکلات عبور کنیم.

* مقامات آمریکایی هر روز با یک لحن صحبت می‌کنند، فکر می‌کردند که با تحریم ملت ایران سر فرود می‌آورد و بالاتر از آن با فشار تحریم مردم از نظام جدا می‌شوند ولی با انتخابات شکوهمندی که در 24 خرداد برگزار شد آنها مایوس شدند و دیدند که علیرغم همه فشارها، مردم از نظام جدا نمی‌شوند و نشاط سیاسی مردم از بین نمی‌رود و تحریم راه‌حل درستی نیست و به نظر من این بسیار مهم است.

* من به خانم اشتون نیز در ملاقاتی که داشتم، گفتم که تحریم راه‌حل درستی نیست و آنها نیز علی‌الظاهر با سکوت در برابر این حرف علی‌القاعده آن را قبول داشتند. من در جریان این ملاقات به ایشان گفتم بحث شما چیست؟ بحث اعتماد است؟ این موضوع راه‌حل دارد. تنها و تنها راه‌حل این مساله، میز مذاکرات است و بس. رییس اتحادیه اروپا نیز در آن جلسه گفت حرف شما را قبول دارم و راه‌حل مذاکره است.

* معتقدم تلاش شد اولین قدم‌ برای بازگشت از راه اشتباهی که دیگران رفته‌اند برداشته شود، البته تاکید می‌کنم که همه مسائل با یک تلفن و دو جلسه حل نمی‌شود.ممکن است یک هفته یا دو هفته، یک یا دو ماه طول بکشد و به نتیجه نرسد، اما مسیر برای رسیدن به نتیجه روشن است.

* لحن اروپایی‌ها و لحن دبیرکل و رییس جمهور آمریکا در مذاکرات کاملا با گذشته تغییر کرده است، نامه اولی اوباما پس از انتخابات برای تبریک و مطرح کردن مسائل دیگر به من نوشت، در همان نامه لحن عوض شده بود و همچنین در مذاکره تلفنی هم کاملا مشهود بود که لحن عوض شده است اما یادمان باشد این قدم اول است.

* باید حواسمان باشد در میان مردم انتظار قدم آخر را ایجاد نکنیم، رسانه‌ها حواسان باشد و فکر نکنند با یک سفر ملاقات ، 35 سال مشکلات و یا 10 سال مشکلات هسته‌یی حل شده است و فکر نکنند همه مسائل تمام شده است.

* در حد زمان خود به نظر من این سفر‌ و راه جمهوری اسلامی ایران، موفق بوده است، آنچه به نظر من موفق بوده است کار و اراده و حضور مردم و تدبیر مقام معظم رهبری بوده است. من به عنوان خدمتگذار مردم ایران و نظام فقط پیام مردم ایران را منتقل کردم و امیدوارم بتوانیم این مسیر را ادامه دهیم و مردم در آینده نه چندان دور شاهد پیروزی‌های بیشتری از حرکت، مقاومت و ایستادگی خودشان باشند و ما هم بتوانیم در این راستا خدمت به مردم انجام دهیم.

* در آمریکا دو نظر وجود دارد نظر کنگره این است که تحریم‌ها تشدید شود، اما این راه راه خطا و اشتباه است و ظاهر امر این است که دولت آمریکا با این راه مخالف است. من فکر می‌کنم مذاکرات ژنو اگر با موفقیت توام باشد حتما جلوی بسیاری از کارهای تندروانه‌،افراطی‌،خشونت و جنگ گرفته می شود وهمه تلاش بر این است که نتیجه بازی برد- برد باشد و هم ما ببریم و هم آنها.

* وقتی تحریم‌ها برداشته شود‌،اعتماد دو طرفه ایجاد شود، برد هر دو خواهد بود و امیدواریم اجلاس آینده ژنو با موفقیت انجام شود و سنای آمریکا دچار خطای گذشته نشود.

* در مورد نشست مشترک شب گذشته دولت و مجلس و مسئله رای اعتماد به سه وزیر باقی مانده هم، مسائل کشور با وحدت و اتحاد و هماهنگی بین قوا برطرف می‌شود و قطعا دولت به تنهایی قادر نیست همه مشکلات را حل کند. دولت نیازمند حمایت مجلس، حمایت قاطع مقام معظم رهبری و حمایت مردم است، مجلس نقش بسیار تاثیرگذاری دارد، چون مجلس به وزرا رای اعتماد می‌دهد و ان شالله در مهلت مقرر سه وزیر به مجلس معرفی خواهند شد و دولت به طور کامل به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

* از دو دستگاه مهم نظرسنجی خواسته‌ام نظر مردم را بگیرند که با حرکت دولت در سفر به آمریکا و مذاکره موافق هستند و آنهایی که مخالف هستند چند درصد هستند؟ و حتی اگر مخالفین راه این دولت یک درصد باشند آن یک درصد حق دارند و باید نقد کنند اما همه باید یادمان باشد‌،در نقد منافع ملی را مد نظر داشته باشیم و نقدمان سازنده و اخلاقی باشد.

* ایران طرح دقیقی برای مذاکرات ژنو آماده کرده است. امیدواریم به طور کلی در این طرح به موافقت کامل برسیم و یا در کلیات آن به موافقت برسیم و توافق ما می‌تواند بسیار برای قدم‌های بعدی تاثیرگذار باشد و می دانیم برداشتن قدم اول سخت است اما اگر بتوانیم قدم موثری در این اجلاس و اجلاس بعدی برداریم، قدم‌های بعدی آسانتر خواهد شد.

*در مورد خط هوایی ایران و آمریکا، نیز قبل از تحریم ‌ها و در سال‌های پیش هم ایران به دنبال این کار بود، اما طرف آمریکایی موافقت نکرده بود و این‌بار هم به طور قطع، با مشکلات زیادی مواجهه خواهیم بود.

*درباره حضور شهردار تهران در جلسات دولت، صحبتی در این رابطه شده بود اما بعد از این‌که آقای شهردار انتخاب شدند فرصت نشد همدیگر را ببینیم، اما اگر ضرورت داشته باشد مشکلی برای این کار وجود ندارد.

* در مورد اتفاقات و حاشیه‌های فرودگاه مهرآباد در مراسم استقبال از وی در بازگشت نیویورک، در این که با گروه‌های خودسر مقابله می‌کنیم، هیچ تردیدی نیست، اما دولت دلش نمی‌خواهد در این زمینه شبهه‌ای داشته باشد. خواهش ما این است که بداخلاقی‌ها کنار گذاشته شود تا نیاز نباشد دولت‌،دستگاه قضایی و یا دستگاه اطلاعاتی برخورد بکند. من همانطور که برای دوستداران خود دست تکان دادم و لبخند زدم برای منتقدان هم دست تکان دادم و لبخند زدم پس من در لبخند و دست تکان دادن عدالت را رعایت کردم چون آنها هم هموطن عزیز ما هستند پس اگر در شیوه اشتباهی کرده‌اند باید آنها را نصحیت کنیم. دولت قصد ندارد در سال اول کارش شکایتی مطرح کند، اما حتما تصمیم دارد با کمک دیگران تندرویی در کشور را به انزوا کشاند.

*در رابطه با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، 4 کمیته برای بررسی و اصلاح مرحله اول هدفمندی یارانه‌ها تشکیل داده‌ایم و ما فکر می‌کنیم در مرحله اول اجرای هدفمندی اصلاحاتی لازم است و بررسی‌ها انجام شده اما هنوز نتایج نیامده است و احتمالا در لایحه بودجه سال 93 بخشی از این اصلاحات ظاهر شود. هدفمندی یارانه‌ها اهدافی داشته است، متاسفانه هدف‌ها کم‌کم فراموش شده است و باید به آن اهداف برگردیم.

* در مورد طرح توقف غنی‌سازی 20 درصد، مردم مطمئن باشند اصل فناوری و اصل غنی‌سازی در ایران قابل گفت‌وگو نیست، اما در مورد ویژگی‌ها و خصوصیات باید وارد بحث شویم ، اصول ما این است که در برابر آژانس درهای سایت‌های هسته‌یی را باز گذاشته‌ایم و آنها می‌توانند نظارت کنند.

/29220

 

کد خبر 315794

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 32
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد رضا IR ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    آقای دکتر روحانی عزیز٫ مردم هم پشت سر شما در به انزوا کشیدن این عده قلیل افراطی همراهی خواهند داشت.
  • بی نام IR ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    آقای روحانی هیچ کس تا به الان از این چهار کشور غربی رسما به حقوق هسته ای ایران اذعان نکرده است چه سخنانشان در سازمان ملل و چه سخنان بعدی ایشان دال بر این امر نیست شما چگونه می فرمایید آنان به حقوق هسته ای ایران اذعان داشتند؟؟؟
  • حامی دولت IR ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    393 5
    واقعا از صمیم قلب خسته نباشید میگم... امیدوارم که همه این مراحل رو به خوبی پشت سر بزارید... مردم هم مطمئنا حامی و پشتیبان شما هستند... در مورد نظرسنجی هم من که کاملا موافقم...
  • بی نام AU ۱۲:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    358 6
    به این میگن حرف حساب خدا پدرت رو بیامرزه آقای رییس جمهور
  • بی نام IR ۱۲:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    خوب شد کلمه تندرو ساخته شد ، وگرنه از چه کلمه اي استفاده ميکرديد، جالبه طرفداراي شما هرکاري بکنند اعتدال هست ولي اگر کسي کاري مخالف شما انجام بدهند ميشه تندروي‌، متاسفانه يا خوشبختانه فعلا همه مشکلات رو گردن قبلي ميندازيد و با روش خودتون پيش ميريد . آقاي ظريف که کلا هولوکاست رو به رسميت شناخته ، شما هم که هرکاري انجام ميديد درست و صحيح هست و هيچ خطايي نداريد . به قبلي ها ميگفتيد اتوبوسي اومدن و بدون بليط ، مثل اينکه الان با قطار داريد جابجايي انجام ميديد ، ولي اين قضايا اصلا اشتباه نيست . کل کار دولت قبلي در هر زمينه اي رو سياه نشون دادن عاقبت داره ، و هرکاري خطايي که داريد انجام ميديد اسم قانون روش ميگذاريد اينم مثل اون عاقبت داره .
    • مصطفی IR ۰۶:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۱
      112 9
      شما میگید احمدی نژاد خوب بود؟/اره خوب سیاست قوی اقتصاد قوی فرهنگ قوی.... لطفا کمی فکر کنید
    • بی نام EU ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۱
      70 5
      دوست عزيز منفي هايي كه به نظر شما داده شده رو با مثبت ها مقايسه كنيد متوجه ميشويد در اقليت كامليد ولي باز ما براي نظر شما احترام قائليم ولي شما بااينكه اقليت كامل جامعه هستيد هيچ احترامي براي نظر مخالف خود قائل نيستيد و ميخواهيد به زور وشلوغ كاري وشعارهاي پوپوليستي به مقصود نامبارك خود برسيد كه اين همان تندروي است خدا همه ما را به راه راست واقعي هدايت كند
  • وحید A1 ۱۳:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    روحانی مچکریم
  • حمید IR ۱۳:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    احسنت بر سیاستمدار نیک اندیش انسان از داشتن شما به عنوان رییس قوه مجریه کشورش احساس مباهات میکنه
  • بی نام IR ۱۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    درود بر تو شیخ دیپلمات...واقعا آدم کیف میکنه از ادبیاتت...موفق باشی...
  • عليرضا IR ۱۴:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    آقاي روحاني بنده پذيرفته ام كه شما مراقب تك تك گفتارها و رفتارهايتان هستيد و به همين دليل منتظر اخبار خوب از سوي شما هستم. خداوند يار و ياور شما باشد.
  • بی نام A1 ۱۴:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    "باید حواسمان باشد در میان مردم انتظار قدم آخر را ایجاد نکنیم، رسانه‌ها حواسان باشد و فکر نکنند با یک سفر ملاقات ، 35 سال مشکلات و یا 10 سال مشکلات هسته‌یی حل شده است و فکر نکنند همه مسائل تمام شده است." 35 سال مشکلات یعنی چه؟
  • بی نام A1 ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    280 8
    از رئیس جمهور باشعور و محبوبم تشکر می کنم راستش من اول موافقتی با دکتر نداشتم ولی با این اقدامات حساب شده و دقیقشان یکی از طرفداران پروپا قرصشان شدم .پرتوان ،مانا،وپاینده باشید رئیس جمهور محبوب
  • بی نام A1 ۱۵:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    فقط احمدی نژاد
  • بی نام A1 ۱۸:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    51 3
    منم به قالیباف رای دادم اما الان با دیدن اینکه ایشون چه سیاستمدار ماهر و فرد خردمندی هستن و کادر وزارتی ایشون واقعا هشون اعتقاد پیدا کردم و تبدیل شدم به طرفدار سرسخت ایشون. خدا رئیس جمهوری که بعد از ۸سال باز هم امیدرو در کشور زنده کرد حفظ کنه.
    • مصطفی A1 ۱۴:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۲
      23 0
      دقیقا مثل من . فکر کنم دیپلماسی سنجیده و درست ایشون باعث شده تا سایر طیف های مردم هم درباره ایشون نطر مثبتی داشته باشند .
  • majid A1 ۱۸:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
    22 0
    آقای روحانی باید در زمینه سیاستهای داخلی هم مثل سیاست خارجی خود انرژی صرف کند و هر دو را همراه با هم پیش ببرد غفلت در هر کدام از این دو موجب خسارات فراوانی می شود.
  • بی نام A1 ۰۰:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۱
    23 1
    آقای رئیس جمهور، نامی که تا آخر تو را با این نام صدا خواهم زد
  • علی A1 ۰۴:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۱
    12 1
    چرا اقای روحانی در مورد اموال بلوکه شده ایران که از زمان حکومت شاه مانده و میلیاردها دلار است با امریکا مذاکره نکرد فکر میکنم اگر در این مورد موفق میشد کسری بودجه تامین خواهد شد به نظر میرسد امریکا جهت حسن نیت با ازادی قسمتی از اموال بلوکه شده ایران موافقت کند
    • مهدي IR ۰۵:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۷
      4 0
      عزيزم عجله نكن .كم كم نكنه شما توقع داري يك شبه تمام اختلافات حل شود.اجازه بدهيد رئيس جمهور محبوب خودش مي داند كه چه كند.
  • بی نام IR ۰۵:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۱
    66 1
    به نظر من باید منتظر ماند وبگذاریم که دولت جدید چه اهدافی دارد نباید هجوم اورد واین رسوایی رادر فرودگاه انجام داد کسانیکه دست به چنین کار زشتی زدند مطمئنا کسانی هستند چون نتانیاهو منافع خود رادر خطر دیدند نه منافع دولت را.عدالت کلمه ایست که خداوند ان رادر صدر کار قرار داده .راهی که به نظرم دکتر روحانی در پیش گرفت راهیست که حضرت علی میگفت با دشمن من ابن ملجم با مدارا برخورد کنید.دکترروحانی ما برای پیشبرد احدافتان دعا میکنیم وان شاالله در زمره کسانی قرار نگیرید که فقط بگوید من.......
    • بی نام A1 ۱۶:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۱
      11 0
      خوب اگر این دولت رفت و هزار کار کرد و یکسال بعدش صدایش درآمد ما چه کسی را باید ببینیم؟ مساله نظارت حتی اگر در قانون هم نیامده بود یک حق الهی است. درست است که ما باید به دولت زمان بدهیم اما دولت هم باید برای کارهایی که می خواهد بکند و بحث های علمی نیستند بلکه روشی و سلیقه ای هستند نیاز دارد سایق گوناگون را در نظر بگیرد. البته این را به این دولت میگوئیم چون حسب نظر رئیس جمهور محترم برای آن یک درصد هم حق و حقوق قائل است وگرنه اگر دولت قبلی بود که چهل درصد را خش و خاساک می دانست که گفتن نداشت.
  • شمالی A1 ۰۶:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۱
    15 1
    ایکاش در موارد مهم دیگر هم قائل به نظر سنجی باشید.
  • بی نام IR ۰۹:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۱
    19 0
    جناب اقای روحانی ما به شما اعتماد کامل داریم و واز شما حمایت می کنیم. ما با کسی دشمنی نداریم و خواهان صلح با تمام ملتهای دنیا هستیم. فکر می کنم کسانی را هم که در جلوی شما قرار می گیرند، کسانی هستند که یا از روی جهل این کار را انجام میدهند و یا اینکه منافعشان را در خطر میبینند که در هر دو صورت از درگاه خداوند هدایت انها را خواهانم.
  • ملت ایران IR ۱۰:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۱
    18 0
    درود بر رییس جمهور فهیم و عزیزمان...ملت پشت شما و دولت خواهند بود و قاطعانه از اقدامات شما برای تعامل با جهان و ریشه کن کردن افراط حمایت خواهند کرد.
  • mohammad A1 ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۱
    19 0
    ما برای وصل کردن آمدیم نی برای فصل کردن امدیم.
  • دلشکسته A1 ۱۸:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۱
    6 53
    اقای روحانی شما تازه فهمیدین مشکلات به این راحتی حل نمیشه اون روزها که تبلیغات میکردین گفتید ۱۰۰روزه مشکلات حل میشه حالام هر چه میبینیم گرانی های بدتر هست راسش اولش فکر میکردم شما آدم حسابی هستین اما متاسفانه شما هم مثل بقیه هستین.......
  • رند تبریزی IR ۰۴:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۲
    15 3
    جناب روحانی لطفا برابر اصول قانون اساسی در رابطه با این موضوع از رفراندوم استاده کنید نه از سازمان های نظر سنج نظر ساز
  • محمد A1 ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۳
    15 1
    درود بر روحاني بزرگ، درود بر ارتباط طلبان و نفرت از انزوا طلبي كه هيچ كس با انزوا به جايي نرسيد حتي امريكا و روسيه هم به دنبال ارتباط با دنيا هستند از گذشته درس بگيريم تا به ما در دنيا به شكل تروريست نگاه نكنند ما سرچشمه فرهنگ و آموزه هاي ديني (اسلام ) هستيم چرا با سياه نماها همراهي كنيم ايراني بهترين است بياييد خوب نمايشش دهيم
  • عباسی A1 ۱۵:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۷
    5 2
    با احترام متقابل ارتباط با دنیا داشتن کار خوبیه.
  • بی نام GB ۱۰:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    3 0
    مارا با رابطه با امريكا موافقيم
  • بی نام A1 ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۶
    0 0
    بهنام درود بر روحانی عزیز

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین