عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی: نقد دولت و مجلس جرم نیست/ غضنفرآبادی: تعریف جرم سیاسی راحت نیست

نماینده مردم اراک در مجلس گفت: مسائلی که می​تواند به منافع ملی کشور ضربه بزند جرم است و باید با آنها برخورد شود.

محمدحسن آصفری عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره طرح جرم سیاسی که از سوی برخی نمایندگان ارائه شده، گفت: این طرح هم اکنون در کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در حال بررسی است و به احتمال فراوان هفته نخست پس از تعطیلات مجلس به صحن علنی می رسد.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران کشور دموکرات و آزادی است و آزادی بیان آنقدر که در ایران وجود دارد در هیچ کشوری وجود ندارد.

وی تاکید کرد: روزنامه​ها و مجلات و سایت های مختلف و سخنرانان هر گونه نقد و انتقادی را نسبت به دولت و مجلس مطرح می کنند و کسی هم با آنها برخورد نمی کند. این نشان دهنده محکم و قوی بودن نظام است که با هر گونه اعتراضی با مشکل و چالش رو به رو نمی شود.

عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که مصادیق جرم باید به دقت مشخص شود، گفت: اعتقاد داریم مسائلی که می تواند به منافع ملی کشور ضربه بزند، جرم است و باید با آنها برخورد شود.

آصفری ادامه داد: به طور مثال فردی که موضع گیری در مسائل سیاسی داشته که به منافع ملی کشور لطمه وارد کرده و یا در کارهای سیاسی تهمتی بزند و نشر اکاذیب کند، مجرم سیاسی تلقی می شود و رفتارش قابل پیگیری است. اما این که کسی از دولت و یا مجلس و مسئولان نقد کند، جرم نیست و مشکلی هم ندارد.

همچنین موسی غضنفرآبادی عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس نیز در گفت وگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره آخرین وضعیت طرح جرم سیاسی گفت: این طرح در حال بررسی است و امیدواریم به زودی کار رسیدگی به آن پایان یابد. تعریف جرم سیاسی به این سادگی ها نیست و تعیین جرم سیاسی کار سختی است که باید با دقت مورد بررسی قرار داد.

این عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس تصریح کرد: با توجه به حساسیت موضوع، نمایندگان مجلس نیز با دقت طرح جرم سیاسی را مورد بررسی قرار می دهند چرا که به راحتی نمی توان جرم سیاسی را تعریف کرد.

/29295

 

کد خبر 316361

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهروند IR ۱۴:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
    0 0
    مسلما نباید جرم باشد چون هم رئیس جمهوری هم اعضای مجلس منتخب مردم هستند و این حق مردم است که وقتی میبینند منتخب آنها کاری غیر از مسائلی که هنگام انتخابات آنها رای به ایشان دادند انجام میدهد باید ضمن اعتراض درصدد احقاق حق خود باشند!
  • محسن IR ۱۸:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
    0 0
    اصل موضوع غلط و اشتباه است . در کشور طبق قانون اساسی کسی را نمی توان بخاطر داشتن اعتقادی و تفکری مجرم و متهم دانست آنچه باید روشن شود محدوده امنیتی برای خطوط قرمز نظام است که باید براساس قانون حدود آن به روشنی تعیین و فعالیت سیاسی را در چهارچوب آن تعریف کنیم مثلا فعالیت سیاسی برای تغییر نظام خط قرمز و جرم محسوب شود و سایر مسایل ..... اینکه ما تعریفی از جرم سیاسی نداریم این را واگذار کنیم به نظرات و سلیقه شخصی و حزبی یا جناحی مقامات مرتبط.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین