معاون رئیس قوه قضاییه و رئیس سازمان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نشست خبری امروز خود، آخرین آمار ثبت وقایع حیاتی ازدواج و طلاق را اعلام کرد.

امید سلیمی بنی : بنا به اعلام تویسرکانی، جداول آماری پایین در نیمه اول سال 92، بیانگر، تعداد وقایع ازدواج و طلاق در کشور است.

جدول آماری ازدواج و طلاق 6 ماهه اول سال 92 از زبان رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور

تعداد ازدواج

تغییرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته

تعداد طلاق

تغییرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته

395 هزارو 626 مورد

5 درصد کاهش

76 هزار و 644 مورد

7 درصد افزایش

 

وی همچنین آمار ثبت ازدواج موقت را اینطور اعلام کرد: "در شش ماهه اول سال 92، تعداد 146 ازدواج موقت ثبت شده است که 10 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایش داشته است."

تویسرکانی علل به وجود آمدن طلاق را نیز اینطور توصیف کرد:

جدول آماری علل اعلام شده طلاق در 6 ماهه ابتدای سال 92

ردیف

علت

درصد اعلام شده

1

دخالت خانواده ها

15 درصد و 4 دهم

2

عدم تحقق شرط ضمن عقد

14 درصد و 8 دهم

3

ترک زندگی توسط یکی از زوجین

7 درصد و 7 دهم

4

اعتیاد

6 و نیم درصد

7

استنکاف شوهر از دادن نفقه

4 درصد و یک دهم

6

فقر مالی به صورت مشخص

4 درصد

7

ضرب و شتم و سوءرفتار

3 درصد و 2 دهم

8

اختلالات روانی

1درصد و 3 دهم

9

محکومیت یکی از زوجین به حبس بیش از 5 سال

یک درصد

10

سایر عوامل

-

 

آمار تخلفات را نداریم

تویسرکانی در این نشست در پاسخ به خبرآنلاین درباره آمار تخلفات کشف شده شش ماهه ابتدای سال 92 نسبت به مدت مشابه سال گذشته گفت چنین آماری را در اختیار ندارد.

معاون رئیس قوه قضاییه در توضیح این موضوع اعلام کرد: " آمار تخلفات انجام شده در سازمان ثبت موجود نیست و چون این تخلفات در هیاتهای رسیدگی و محاکم مورد بررسی است هنوز ما برای آن، آماری موجود نداریم."

تویسرکانی همچنین میزان وصول مطالبات معوق بانکها از طریق سازمان ثبت را در نیمه ابتدای سال 92، 15 هزار و 265 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل 65 درصد رشد داشته است.

وی در قسمت دیگری از سخنان خود اظهار کرد این سازمان در نیمه اول سال جاری، یکهزار و 656 نفر را به علت بدهکاری مالی، ممنوع الخروج کرده است که 618 نفر از این تعداد، با پرداخت بدهی، رفع ممنوع الخروجی خود را گرفته اند.

نتایج ثبت الکترونیک

با وجودی که در ابتدای راه اندازی سیستم ثبت آنی و الکترونیک اسناد مالی، دفترخانه ها، اعتراضات زیادی درباره کندی پایانه الکترونیک و سایت مربوطه داشتند، ولی اکنون تویسرکانی می گوید از 26 شهریورماه تاکنون یک میلیون و 650 هزار و 208 سند در سیتسم ثبت به صورت الکترونیکی به ثبت رسیده که هر دفترخانه در سطح کشور به طور متوسط موفق به ثبت 207 سند الکترونیک شده است ولی این میزان در تهران 185 سند برای هر دفتر خانه بوده است. همچنین از این میزانف 2 هزار و 614 سند یکی از اطراف سند، تبعه خارجه بوده اند. معاون رئیس قوه قضاییه همچنین گفت: "از مجموع اسناد الکترونیک 304 هزار و 704 سند یکی از اطراف سند، یک شخصیت حقوقی (شرکت یا نهاد) بوده است."

سایر عملکردهای سازمان ثبت

به گفته رئیس سازمان ثبت اسناد و املاکف گزارش عملکرد این سازمان نشان می دهد در نیمه اول سال 92، 17 میلیون و 641 هزار و 507 خدمت به مردم ارائه شده که از مجموعه این خدمات 34 درصد که معادل 5 میلیون و 943 هزار و 251 خدمت بود را به مردم به صورت مدرن ارائه شده است.

تویسرکانی همچنین گفت در این سازمان در 6 ماهه اول، یک میلون و 241 هزار و 400 سند مالکیت برای مردم صادر شده است که در مقایسه با شش ماهه اول سال 91، 26 درصد رشد داشته است. در این شش ماهه، شرکتهای تجاری ثبت شده در سازمان، 27 هزار و 900 شرکت بوده که در مقایسه با 6 ماهه اول سال 91، 7 درصد رشد داشته. شرکتهای تعاونی ثبت شده، 4 هزار و 695 شرکت بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، 28 درصد کاهش داشته.

وی افزود: موسسات غیرتجاری ثبت شده در نیمه اول سال 92، تعداد 4 هزار و 471 موسسه در سراسر کشور بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، 13 درصد رشد داشته است. تغییرات در شرکتهای تجاری که باید از لحاظ قانونی به ثبت برسد، در نیمه اول 92، 107 هزار و 894 مورد ثبت تغییرات شرکتهای تجاری بوده. تعداد شرکتهای تجاری منحل شده در نیمه اول امسال، 3 هزار و 522 شرکت بوده است که 34 درصد کاهش نسبت به سال قبل داشته ایم.  شرکتهای تعاونی منحله، 417 مورد بوده که 18 درصد کاهش داشته. اختراعات ثبت شده در نیمه اول سال 92، یکهزار و 552 اختراع بوده که در مقایسه با نیمه اول سل 91، 36 درصد کاهش داشته. علایم تجاری ثبت شده در این مدت، 3هزار و 454 مورد بوده که 36 درصد کاهش داشته است. همچنین در 6 ماهه ابتدای سال 92، یکهزار و 402 علامت تجاری، ثبت بین المللی شده است.

4545

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 319475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 17
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۰:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    17 3
    اون ترك زندگي كه گفتيد همون رابطه با شخص سوم هست كه مودبانه نوشتيد؟؟
    • میلاد حمیدی A1 ۱۲:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
      30 19
      گل گفتید. ولی خدا وکیلی اگر پدر و مادرها دخالت نکنند دختران این دوره پسرها را یک لقمه چپ می کنند
    • بی نام IR ۱۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
      6 1
      آمارها نشون میده گزینه 3 باید جایگزین گزینه 1 بشه.
    • حسین لطفی A1 ۰۸:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
      7 1
      اینا که جمعش میشه ۵۸ درصد...اون ۴۲ درصد بقیه کجان..
  • بی نام A1 ۱۱:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    23 3
    بیشتر دلایل طلاق همون مشکلان جنسی و اقتصادیه
  • بی نام IR ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    13 0
    مشکلات جنسی که در خیلی منابع ،پس زمینه این عوامل ذکر شده ،خود جایی در میان این عوامل نداره؟
  • بی نام A1 ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    12 1
    مشکلات جنسی و عدم رضایت طرفین، و عدم رضایت عاطفی طرفین که اولی باز بر آن تاثیر گزار است مشکل ناگفته ی همه ی عوامل بالا بود که در خبر مطرح کردین
  • بی نام IR ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    27 1
    آخ!!! دخالت نگو که دلمون خون ِ از دست فضولی و سرک کشیدن خونواده ها!!!
  • بی نام A1 ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    8 0
    جمع موارد بالا ميشه 54 درصد 46 درصد بقيه چيه؟؟؟
    • میلاد حمیدی A1 ۱۳:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
      10 2
      اون 54 درصد خورشتشه دیگه اشکالش چیه؟
  • بی نام IR ۱۲:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    34 5
    خدا این مادر شوهر رو به راه راست هدایت کنه!!!!!
    • بی نام A1 ۱۳:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
      22 9
      این مادر زن به راه راست هدایت شه
  • یک دوست IR ۰۵:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    4 18
    بستگی به خود اشخاص داره. الان از یک عروسی برمی گشتم با وجود اینکه داماد حتی دیپلم هم نگرفته بود و عروس فوق لیسانس بود. پدر عروس یک خانه با جهیزیه برای این زوج آماده کرده بود، حتی خرج مراسم هم داده بود . همه رو به یک چسم نبینیییییییید
    • بی نام A1 ۰۷:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
      17 4
      استثناست.شما زنها برای اثبات حرفتان استثنائات را می آورید اما مشکل مهریه که این همه همه گیر شده است را کتمان می کنید
  • بی نام A1 ۰۸:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    14 5
    یکی از دوستای ما زنش حق حبس گرفته نشسته داره از عشق گریه می کنه خانمه پیشش نمیاد. بنده خدا هم نفقه میده هم مهریه. زن هم نداره. فقط سر اینکه خانمه به زور میگه خونه باید نزدیک خونه بابام باشه! فقط هم بخاطر خودخواهی و زوگویی مادر خانمش و دهن بینی خانمش! اینجاست که میگن بالارفتن حقوق مدنی زنها سبب مشکلات میشه! حداقل قانون نمیگه آقا اینکه خونت نمیاد و تمکین نمیکنه دیگه نفقش جیه؟ اون که خودش سر کار میره از جیب باباشم میخوره دیگه نفقش چیه؟ تازه مراجع هم گفتن اگر مرد شروع به پرداخت اقساط مهریه کند زن باید تمکین کند. اما بخاطر پافشاری یک مشت فعال حقوق زن، الان کلی پسر بیچاره باید تاوان سندگدلی ها رو بدن! این اسلامه واقعا تو قوانین ما؟ اگر اسلامه پس نظر مراجع کجاست؟ این قوانین باعث اختلاف بیشتر وطلاقه
  • رضا - بوشهر IR ۰۵:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
    18 0
    تا عروس خانم بدونه خانواده اش دارند دخالت می کنن 10 سالی گذشته و تا آقا داماد هم بدونه دخالت های خانواده اش مخرب زندگیه، اون هم یه 10 سالی زمان می خواد. حق هم دارند چون باور نمی کنند که این پچ بچک ها و سرک کشیدن ها و دفاع از روی به اصطلاح دلسوزی خانواده ها مخرب زندگی جوونهاست. 10 سال جدال بعدش چی؟ زن و مرد هردو داغون. هر دو از هم متنفر!! هر دو کلافه و سر درگم. تا تقی به توقی می خوره خانم زنگ می زنه به مامان یا خواهرش. آقا هم زنگ می زنه به بابا یا داداشش. خدا می دونه این گروکشی ها و این طرفدار زن بودن و اون طرفدار مرد بودن همه اش بی خود و بی جهته. بذارید زن و شوهرا زندگی خودشون رو بکنند. دل این بنده خدا ها رو از هم دور نکنید ای خانواده های محترم. اینا مجرد نیستند. متاهل اند و مستقل.
  • بی نام A1 ۰۷:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
    6 1
    مشکلات اقتصادی پایه اصلی دخالت خانواده هاست...