به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود روشن پژوه از جمله چهرههایی است که او را با اجرای مسابقههای تلویزیونی بخاطر میآوریم. از میان آنها قطعا اجرای «مسابقه محله» با اجرای او یکی از خاطره انگیزترین برنامههای تلویزیون محسوب میشود. او که در سن ۱۹ سالگی اجرای این برنامه را بر عهده داشت درباره ورودش به تلویزیون گفت: «ورود من به تلویزیون کاملا اتفاقی پیش آمد، چون تا قبل از آن کار نمایش انجام میدادم و با اقای امیر سماواتی آشنا شدم که در حال تدارک ساخت «مسابقه محله» بود.»
او ادامه داد: «او از تعداد زیادی از افرادی که به دفترش مراجعه کردند برای اجرای برنامه تست گرفت و در نهایت من انتخاب شدم و فکر میکنم از عهده اجرای برنامه برآمدم، چرا که میدانم شاید توانایی اجرای برنامههای سیاسی یا اقتصادی را نداشته باشم اما «مسابقه محله» برنامهای بود که کاملا با روحیه من همخوانی داشت.»
روشن پژوه تاکید کرد: «آن سالها ورود به تلویزیون ساده نبود و برنامه سازان دقیقا میدانستند هدفشان چیست و وضعیت تلویزیون به سامانتر بود.»
او گفت: «آن زمان که «مسابقه محله» را اجرا میکردم حقوقم ۵۰۰ تومان بود.»
این مجری تلویزیون با بیان اینکه خوشحال است که تکیه کلامش در «مسابقه محله» تا سالها ورد زبان بسیاری بود گفت: «شیوه شمارش اعداد به این صورت که «یک و یک و یک»، «دو دو دو» و... شیوهای بود که خودم استفاده کردم و تا سالها بسیاری از مجریان برای شمارش اعداد استفاده میکردند.»
اوکه در حال حاضر اجرای مسابقه «کلید» را بر عهده دارد در پاسخ به این پرسش که چرا این برنامه کپی برداری ضعیفی از مسابقههایی است که در تمام دنیا اجرا میشود؟ گفت: «تا این حد میتوانم بگویم که خودم هم از اینکه از وسایل بسیار ابتدایی برای ساخت برنامه استفاده شده است متاسفم اما در این برنامه به دنبال آیتمهای مسابقه نبودیم و بیشتر ابطه بین زن و شوهرها برایمان مهم بود. زوجهایی که بتوانند رابطه نزدیکتر و واقعی تری در تلویزیون با هم داشته باشند.»
روشن پژوه ادامه داد: « شاید ساخت ۲۶قسمت از این مسابقه به اندازه ساخت یک قسمت از یک سریال تلویزیونی نباشد و دلیلش هم این است که مسابقهها در تلویزیون در تراز «ج» قرار میگیرد و برآوردی که به این دسته از برنامهها تعلق میگیرد بسیار کم است. امکانات ما در ساخت مسابقه «کلید» آنقدر کم بود که من مجبور شدم یکی از قسمتهای این مسابقه را دراز و نشست بگذارم که خرجی نداشته باشد.»
او با اشاره به اینکه کپی کردن از مسابقههایی که در تمام دنیا اجرا میشود بد نیست گفت: «امکاناتی که ما در تلویزیون با آن روبرو هستیم باعث میشود که کیفیت مسابقههای ما مثل مسابقههایی که در تمام دنیا اجرا میشود نباشد، اما باید این را هم بدانیم که مردم به سرگرمی و دیدن برنامههای مفرح در تلویزیون نیاز دارند.»
57247
نظر شما