تسنیم نوشت:

حجت‌الاسلام علی یونسی دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی در خصوص برخی اظهار نظرها مبنی بر اینکه نباید به این زودی از دولت انتقاد شود، گفت:‌ نه؛ انتقاد کنند. دروغ و تهمت نزنند ولی انتقاد کنند.

وی افزود: وجود ضعف، طبیعی است و در این زمینه باید از دولت انتقاد شود. اما باید تفاوتی بین تحقیر، تضعیف، اهانت و دروغ‌گویی با انتقاد سازنده هم وجود داشته باشد.

دستیار رئیس‌جمهور در پاسخ به این پرسش "این روزها از سوی برخی تریبون‌ها، منتقدان دولت، تندرو و افراطی قلمداد می‌شوند، نظر شما چیست؟" اظهار داشت: هیچ‌وقت نباید به منتقدین تندرو گفت. البته انتقاد تعریف دارد و باید همان‌گونه که ضعف را می‌گویند راه‌حل ضعف را نیز بگویند.

یونسی با بیان "نباید دولت را تضعیف کنیم و بگوییم اینها آمریکایی و اسرائیلی و بی‌دین هستند چرا که این نسبت‌ها، خوب نیست"، در خصوص حضور برخی چهر‌ه‌های چندشغله در دولت تدبیر و امید اظهار داشت: فکر می‌کنم این دسته از انتقادها درست باشد. انتقادهایی از جمله حضور دوشغله‌ها و چندشغله‌ها عیبی ندارد. نبود انتقاد، ما را به استبداد و بدبختی و دیکتاتوری می‌کشاند.

وی در بخش دیگری از گفت‌و‌گوی خود درخصوص تصمیم دولت مبنی بر محرمانه ماندن مذاکرات با 1+5 و از جمله برخی مباحث مطرح شده مبنی بر نظرسنجی از مردم نیز گفت: همه مذاکرات محرمانه هستند و تنها بخش‌هایی از آن اعلام می‌شود. به‌نظر من هجمه در این زمینه، انتقاد نیست بلکه تخریب است.

دستیار رئیس‌جمهور با بیان اینکه رسم همه مذاکرات بر محرمانه ماندن آن است، اظهار داشت: فقط آن‌چیزی که توافق طرفین باشد، اعلام می‌شود. اینکه دیگران فکر می‌کنند اعلام نکردن محتویات مذاکره به‌معنای نامحرم بودن مردم است، اینها توطئه است.

یونسی همچنین خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری هم اخیراً صحبت‌های قاطعانه‌ای داشتند و از رهبری هم همین انتظار است که قاطعانه از دولت خود حمایت کنند.قطعاً مذاکره‌کنندگان ما بدون مجوز از رهبری از خط قرمز عبور نخواهند کرد و با صلاحدید ایشان عمل می‌شود و تمام خطوطی که رهبری تعیین کرده‌اند، باید رعایت شده قدم به قدم پیش رفت، شما مطمئن باشید رهبری در جریان مذاکرات هستند.
/29220

 

کد خبر 321597

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • یک شرکتی منطقه ویژه عسلویه A1 ۰۸:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۸
    4 1
    از ایشون یک سئوال میکنیم که به نظر ایشون همکاران ما که در دولت قبلی در وزارت نفت مخصوصا منطقه ویژه عسلویه از شرکتی به قرارداد مستقیم تبدیل وضعیت شدند و قرار شده بود مابقی شرکتی ها هم بعداز انتخابات تبدیل وضعیت شوند،چرا این کار انجام نشد؟؟مگه خون اون همکاران ما از خون ما رنگی تره؟چرا این تبعیض رو بین ما گذاشتند و ما باید قربانی این تبعیض شویم؟مگه معاونت منابع انسانی نفت اعلام نکرده بود مابقی شرکتی ها از ابتدای سال 92 تبدیل وضعیت میشوند؟تا کی ما باید چوب عوض شدن دولت رو بخوریم؟مگه تبدیل وضعیتها بد بود که دولت جدید تا الان این کار رو تعیین تکلبف نهایی نکرده؟ما به کجا این تبعیض رو بگیم ؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین