تحقیق درباره شبکه های ویچت و وایبر که این روزها گرایش جوانان نسبت به استفاده از آنها بسیار زیاد شده است در دستور کار وزارت ورزش و جوانان و ناجا قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،استفاده از ویچت و وایبر در گوشیهای موبایل موضوعی است که این روزها بسیاری از مسئولان به آن پرداخته اند، روز گذشته هم سرهنگ مسعود زاهدیان رییس پلیس امنیت اخلاقی ناجا گفت:نیروی انتظامی در حوزه‌ اینترنت حضور داشته و فضاهایی نظیر فیس‌بوک، اینستاگرام، وی‌چت و امثال آن تحت نظارت است.

این بار هم مسئولان وزارت ورزش و جوانان به این موضوع پرداخته و رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای راهبردی وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد که تحقیق درباره شبکه های ویچت و وایبر که این روزها گرایش جوانان نسبت به استفاده از آنها بسیار زیاد شده است در دستور کار قرار گرفته است.

محمدتقی حسن زاده رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای راهبردی وزارت ورزش و جوانان در هفته پژوهش به مشکلات جوانان در ازدواج،بیکاری و کاهش جمعیت جوانان در نشست خبری خود با رسانه ها پرداخت.


مهمترین اظهارات او در جدول زیر آمده است:

موضوع شرح موضوع
افزایش طلاق یکی از دلایل افزایش آمار طلاق عدم شناخت زوجها نسبت به یکدیگر است که مراکز مشاوره در این حوزه می توانستند تاثیرگذار باشند. در حال حاضر باید برای حل مشکلات جمعیتی روند افزایش طلاق را کنترل و توسعه ازدواج بهنگام و آسان را در دستور کار قرار دهیم.
مشکلات جوانان
مسکن و اوقات فراغت از چالشهای حوزه جوانان است. متاسفانه در بحث اوقات فراغت هیچ زمان مشخصی برای جوانان تعیین نشده است و موضوع اوقات فراغت برای جوانان شبانه روزی شده است.
موضوع بحران جوانان را در حوزه معنویت و هویت باید جدی گرفت، برخی چالش های جوانان در کشورهای پیشرفته مانند جرایم سازمان یافته و درگیری های قومیتی و یا بیماری های واگیردار در میان جوانان ایران بسیار کم است که کشورهای پیشرفته باید در این حوزه برنامه ریزی های گسترده ای انجام دهند.
بالا رفتن سن ازدواج
در حال حاضر نگرانی ها نسبت به جمعیت آماده به ازدواج است که این جمعیت بین سن 25 تا 29 سال در حال افزایش است. به همین دلیل به پدر و مادرها هشدار می دهیم که باید آنها نقش اصلی را برای افزایش ازدواج فرزندانشان ایفا کنند و حمایت معنوی لازم را از فرزندانشان داشته باشند
متاسفانه جریان احساسی ازدواج در جامعه رخ نداده است به عنوان مثال پدر و مادر خانواده می توانند برای تشویق فرزند خود اجاره نشین شده و خانه خود را در اختیار فرزند قرار دهند یا آنکه در موضوع مهریه به جای افزایش سکه ها سهم اقتصادی زوجین لحاظ شود.
جوانان و زندگی مجردی تحقیقات لازم در این زمینه انجام شده و نتایج آن حاکی از تمایل مجردها و جوانان به زندگی فردی و مجردی است که خانواده ها باید فضایی را فراهم کنند که جوانان به دامن خانواده برگردند البته آمار دقیق تعداد جوانان را نمی توان منتشر کرد چرا که این تحقیقات برای حوزه های تصمیم ساز و تصمیم گیر انجام شده است و نتایج آن نباید رسانه ای شود.
تدوین منشور حقوقی
منشور حقوقی باید با نگاه آسیب شناسانه نسبت به جوانان کشور تدوین شده و بنیادهای برنامه ریزی و مدیریتی در حوزه جوانان تشکیل شود تا بتوان نگاه مدیریتی و جامعه را نسبت به جوانان تغییر داده و کرامت انسانی و مثبت اندیشی به جوانان دوباره سرلوحه فعالیت های مان قرار گیرد.
ریشه مشکلات جوانان در پراکندگی امور اجرایی، ناکارآمدی نهادهای فرهنگی، سوء مدیریت در نظام های اقتصادی است که این موارد همگی نیازمند اصلاح مدیریتی و دستگاههای مسئول باید بتوانند ساز و کار لازم را تدوین و اجرا کنند.
ارتقای بنیان های فرهنگی و کیفیت سبک زندگی، توانمندسازی برای مشارکت همه جانبه، تقویت هویت دینی، شناخت شیوه های اطلاع رسانی، اشتغال پایدار، توسعه فرهنگ مثبت اندیشی، فقر منابع و نبود متخصصان حرفه ای در حوزه پژوهش از مهمترین اهداف برنامه ساماندهی جوانان است.
مراکز افکار سنجی پیشنهاد ایجاد مرکز افکار سنجی به مسئولان وزارتخانه داده شده و به زودی این مرکز راه اندازی خواهد شد ضمن آنکه باید فرهنگ پژوهش و تحقیق در حوزه جوانان احیا شود که با توجه به حضور وزیر جوانان و سوابق پژوهشی ایشان نسبت به این موضوع بسیار خوشبین هستیم.
مهمترین دستاورد مرکز پژوهشها یکی از مهمترین اقدامات تدوین شاخص های ساماندهی جوانان بوده که این شاخصها در 17 محور تدوین و تصویب شد که از جمله این محورها تقویت هویت دینی، بسترسازی برای توانمندسازی جوانان، غنی سازی دوره جوانی و ... بوده است ضمن آنکه نقشه راهی برای اجرایی شدن این محورها تدوین شده است.
هم اکنون در موضوع جوانان خلاء برنامه ریزی وجود ندارد و تنها دستگاهها باید بتوانند برنامه های تدوین شده را اجرا کنند، در مرکز مطالعات پیامدهای ادغام و جداسازی سازمان تربیت بدنی و سازمان ملی جوانان در دستور کار قرار گرفت و 5 جلسه نیز برای آن تشکیل شد. آسیب های مورد نظر تدوین و به مسئولان داده شد و باید گفت در حال حاضر امکان جداسازی بخش ورزش از جوانان به دلیل محدودیت های قوانین وجود ندارد.
همچنین اعلام کرده ایم برای حل مشکلات جوانان ساختار اداری، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی باید اصلاح شود.
به روز رسانی مهندسی وظایف و فعالیت های پژوهشی، تدوین ساز و کارهایی برای پژوهش در استانها، تعیین اولویت های پژوهشی، ارتقای فعالیت های پژوهشی، برگزاری دو کنگره ملی، برگزاری نشست های علمی، تقسیم بندی کشور به 6 منطقه پژوهشی از جمله دستاوردهای ما در یک سال و نیم گذشته بوده است.
بودجه بودجه ما در سال گذشته 3 میلیارد تومان بود که امسال این بودجه 22 درصد رشد داشته است به این معنی که تمامی دستگاهها مکلف هستند یک تا 3 درصد از بودجه خود را برای پژوهش و تحقیق به موضوع جوانان اختصاص دهند که با این احتساب بودجه مرکز 22 درصد رشد پیدا می کند.
اتاق فکر جوانان ایجاد اتاق فکر در حوزه جوانان را در سطح مدیریتی پیشنهاد کرده و بانک اطلاعاتی آن نیز تدوین شده است. در سال گذشته نیز 20 جلسه در اتاق فکر برگزار شد که به عنوان نمونه می توان به بررسی جداسازی بخش ورزش از جوانان اشاره کرد که نتایج آن نیز به وزیر داده شده است.

47232

کد خبر 326987

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 53
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    189 4
    بیچاره ما جوانان...!!! کی طعمه زندگیرو بچشیم..
    • بی نام A1 ۱۲:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
      39 15
      طعم نه طعمه! کسره انتهای کلمه را به "ـه" تبدیل نکنید، غلط است.
    • آرش GB ۱۳:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
      19 13
      نظری در مورد محتوای حرف شما ندارم ولی اینقدر به این بی سوادی دامن نزنید. اونی که شما نوشتی (طعمه) به معنای غذایی برای به دام انداختن هست ولی درستش اینطوری میشه "طعم زندگی". نمی دونم کدوم بی سوادی این "ه" رو که یا نشانه معرفه بودن کلمه است یا جایگزینی برای فعل "هست" است انداخته تو دهن این ملت که برا هر ترکیب اضافی (مثلا مردم شهر) یا وصفی (مثلا گل زیبا) ازش بصورت نابجا و نادرست استفاده می کنن.
    • میلاد IR ۱۴:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
      13 22
      هر وقت بفهمی طعم زندگی درسته نه طعمه زندگی!
    • بی نام IR ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۱
      16 1
      چه اضافه کاری داشته باشن کارمندای این ادارات نظر سنجی!!!!!!
  • امین IR ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    107 1
    اینارو همه میدون به فکر حل مشکل باشید
  • mehrdad A1 ۱۲:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    22 0
    اینا همش در حد 1 صحبت هست دهه 60 و 70 زیاد جدی نگیرند مگه تو این دوران ما مشکلی داشتیمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم!!!!!!!!
  • حسام A1 ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    21 0
    اقا به فكر استخدام جوانها و رفع بيكاري باشيد. بخدا اكر كار باشه هم مشكل ازدواج حل ميشه هم مشكل فضاي مجازي حل ميشه. من كارشناسي ارشد دارم و بيكارم در نتيجه نه ميتوانم ازدواج كنم. و به زندكي مجردي ادامه ميدم. به فكر حل اساس باشيد نه موقتي
  • بی نام IR ۱۲:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    57 0
    "پدر و مادر خانواده می توانند برای تشویق فرزند خود اجاره نشین شده و خانه خود را در اختیار فرزند قرار دهند" آخه آدم حسابي اينم حرفه كه ميزني. يه ذره فكر كن بعدا نظر بده، كسي كه داشته باشه كرايه خونه بده خوب به جوونش همون پول رو كمك كنه كه بهتره تا اينكه خودش سره پيري اجاره نشين بشه
  • بی نام A1 ۱۲:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    10 0
    صد آفرین... خسته نباشید...
  • بی نام A1 ۱۳:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    15 0
    نطارت به درد نمیخوره، فقط فیلتر ... ببین به کجا رسیدیم که یه سایت بدون فیلتر باز میشه!!! وای بر ما
  • بی نام A1 ۱۳:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    46 1
    من زندگی مجردی رو دوست دارم چون حوصله خاله زنک بازی تو فرهنگ ایرانی رو ندارم. وایبر و ویچتم دوست دارم چون اونجا کسایی هستند که با من هم عقیده هستند.
  • محمود از اهواز EU ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    22 0
    وقتی یه جوون به فرض تحصیل کرده و بیکاره و هیچ سرمایه ایی از خودش نداره و فقط و فقط حقوق والدینش هستن که بدادش رسیدن دیگه مگه چیزی به اسم تفریح براش مزه داره؟؟؟؟؟با هر چیز نابابی خودشو ارضاء و مشغول میکنه و لو خلاف دین و شرع و قانون باشه.حالا وی چت و فیسبوک شده مشکل پلیس مملکت ما.سوراخ سوزن رو گرفتن ولی در دروازه ول کردن.جوون مملکت ما میره دانشگاه که متخصص بشه و بعدش سربازی که آماده کار و تشکیل زندگی بده و وقتی سربازیش تموم میشه تازه مشکلات کار و پول پیدا میکنه.دیگه چطور زندگی تشکیل بده؟کاری که ازش لذت ببره و حقوق کافی براش بیاره نیست و مگر اینکه خدا بده با پارتی بازی شاید....و الا با درستی و راستی محاله کار نون آب داری داشته باشه.به هر حال تا زمانی که مسئله اشتغال جوونا حل نشه هیچی حل نمیشه
  • بی نام IR ۱۳:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    34 0
    اخه پدر مادری که 600 یا 700 تومان حقوق بازنشستگی میگیرن حد اقل هفته ای یه بار آخر هفته بجه هاشون با عروس و داماد مهمونشون میشن.چه جوری با چه پولی آخر عمری اجاره نشین بشن و خونشونو بدن بچه هاشون.لطفا راه حل های عملی بدین
  • ع هومن A1 ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    8 7
    خیلی خیلی طولانی بودن مدت سربازی باعث دیر شدن زمان ازدواج شده
  • علی A1 ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    16 0
    خسته نباشید محققین .
  • بی نام A1 ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    14 0
    وااااه جواب این دوسوالُ وزیر ورزشی که یک هفتس اومده از کجا باید بدونه؟!اصلا ارتباط وی چت به وزیر ورزش و جوانان چیه!
  • بی نام A1 ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    38 0
    "پدر و مادر خانواده می توانند برای تشویق فرزند خود اجاره نشین شده و خانه خود را در اختیار فرزند قرار دهند" که چی بشه؟ چرا شرایطی فراهم نمیکنید که کار مناسب با درآمد کافی برای جوانان باشه تا خودشون بتونند زندگی شون رو اداره کنند و اجاره خونه شون رو تامین کنن. لابد میفرمائید غذا و وسیله ایاب و ذهاب هم بهشون بدن. فقط اونا کارشون ازدواج و بچه دار شدن باشه. امر دیگه ای نیست؟ یه موقع به شما فشار نیاد؟
  • سینا IR ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    9 0
    ایییی بابا !!!
  • رضا IR ۱۴:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    45 0
    دست از سر ما جوانها بر دارید
  • بی نام A1 ۱۴:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    23 0
    چون سر گرمی ندارند .اگر کنسرتی باشد همراه با محدودیت اگر بیرون برن محدودن وهزاران اگر دیگر حالا اینا سالمند که به ویچت رو اوردند اکثرا بی جنه میشن وکار به اعتیاد و... میکشه
  • سعید A1 ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    24 0
    این همه مقدمه چینی ها در مورد وی چت در رسانه و مطبوعات مقدمه ای برای فیلتر کردن این برنامه است حالا ببین کی گفتم
  • بی نام IR ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    41 0
    شما یه وام ازدواج زورتون میاد افزایش بدید فکر کردید 3میلیون پوله بعد میگید تمایل به تنها زندگی کردن دارن جوونا
    • موافق IR ۱۵:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۷
      9 0
      دقیقا...
  • کامیاب IR ۱۵:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    25 0
    آخر پیشنهاد زیر " متاسفانه جریان احساسی ازدواج در جامعه رخ نداده است به عنوان مثال پدر و مادر خانواده می توانند برای تشویق فرزند خود اجاره نشین شده و خانه خود را در اختیار فرزند قرار دهند " این هم ایده حساب می شود ؟
  • بی نام IR ۱۵:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    70 0
    جدا خیلی راهکارای حالبی بودن. خدا همگی ما جوونا رو بیامرزه که قراره این جوری برامون برنامه ریزی کنند مثلا ...!!!
  • مهران IR ۱۶:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    32 0
    "به عنوان مثال پدر و مادر خانواده می توانند برای تشویق فرزند خود اجاره نشین شده و خانه خود را در اختیار فرزند قرار دهند" !!! - یعنی این آخر راه حل بووود!!!
  • احسان A1 ۱۶:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    25 0
    تصمیم ساز و تصمیم گیر هه ، همین مونده ب مردم بگین از ویچت یا وایبر استفاده کنن یا نکنن ، اصلا ب شما چه ربطی داره کی چجوری زندگی میکنه
  • بی نام EU ۱۷:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    33 0
    یه مشت حرفای تکراری!!!
  • بی نام IR ۱۷:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    19 0
    اقای متفکر خیلی زحمت کشیدی اخه ای کی یو همه چیز که برگشت به خانواده بابا جون بره مستاجری خونه بده به پسر جون واقعا شماها خودتون لطیفه اید واسباب سرگرمی ملت بعدش اونوقت دولت چیکار میکنه زحمت میکشه کنکره و سمینار برگزار میکنه جلو دزدیهارو بگیرید کمتر سر مردمو کلاه بذارید
  • بی نام IR ۱۷:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    42 0
    "متاسفانه جریان احساسی ازدواج در جامعه رخ نداده است به عنوان مثال پدر و مادر خانواده می توانند برای تشویق فرزند خود اجاره نشین شده و خانه خود را در اختیار فرزند قرار دهند." به خدا حیف این حقوقی که از جیب این مردم می گیرید؛ با این طرح ها و پیشنهادهایی که می دید. داستان پدر و پسری که سوار الاغ خودشون بودند؛ یادتون هست؟!
  • بی نام IR ۱۷:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    39 0
    امیدوارن هیچ کسی تو کشور جهان سومی به دنیا نیاد
  • بی نام A1 ۱۷:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    40 0
    یکی از دانشکده های دانشگاه صنعتی شریف، سالن مطالعه مختلط داشت، دانشجوها اونجا درس میخوندن. از معدود مکان های سالم برای ارتباط با جنس مخالف همین دانشگاست. اونوقت روحانی مستقر در دانشگاه دستور به تفکیک سالن مطالعه دادند. اونوقت انتظار دارید که چی؟
  • جوان سوخته A1 ۱۷:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    41 1
    خوب نتيجه همه اين تحقيقات احتمالا فيلتر وي چت و وايبر خواهد بود و ادامه ساختن نسل جواني بيمار گونه!!!
  • دانشجوی بی کار IR ۱۷:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    45 0
    مادامی که کس دیگری برایمان قصه ی زندگی می نویسد، زندگی برای ما جوانان مسیری تک لاینه است.
  • بی نام A1 ۱۷:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    22 0
    به طور کل جوانان از هر چیزی که از کنترل مزمن و ریشه دار مسئولین بر زندگی کم کنه استقبال میکنند. به مسئولان ربطی نداره که مردم به چه سبکی زندگی کنند. نشون به این نشون که کاندیدایی بودند در انتخابات ریاست جمهوری که موضع خودشون را در مورد گشت ارشاد و حریم خصوصی مردم مشخص نکردند، همین کاندیدا از دور رقابت با اختلاف زیادی حذف شدند. حتا خود آقای احمدی نژاد در سال 84 گفته بود مشکل ما موی و لباس جوانان نیست. هر چند که بعدش با فشار نهادهای موازی گشت ارشاد در خیابان راه افتاد. جان کلام اینکه انقدر در مسائل اجتماعی دیکتاتور معاب نباشید.
  • بی نام A1 ۱۷:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    9 1
    ببیندین اقا ببندین این منابع فساد رو(وایبرو اینارو میگم.اخه همراه اول و ایرانسل و اینا چی میشن این واسط شما مگه دل ندارین؟!!)
  • بی نام IR ۱۷:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    27 0
    اخه استفاده از وايبر هم بده؟ ايشه؟ اصلا اينا با فناوري مشكل دارن!
  • ناشناس EU ۱۸:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    11 0
    اتاق فکرو خوب اومده اتاق فکر و22 میلیارد نمیخواد . بیاید به قول بعضیا کف خیایان واز همه جوانان نه بعضی ها سئوال کنید راهکاراشو بهتون میدن . اینهمه جلسه تویه اطافکر با یه سلیقه فکری خاص کار به جایی نمیبره .
  • وحید A1 ۱۹:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    13 0
    مسئولین مربوطه نتیجه عدم توجه به مشکلات جوانان را 10 سال دیگه متوجه میشوید...
  • بی نام A1 ۲۲:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
    15 0
    متاسفانه همه اینها نتایج روش هایی است که عده ایی بقول خود بزرگتر و عاقل تر از همه بوجود آوردند نتیجه اش هم بروز مسایل غیر مذهبی و غیر اخلاقی نظیر همجنس گرایی و خود ارضایی و ایجاد مشکلات روانی و افسردگی در جامعه و جوانان میشود به اینها فحشا و دختران خیابانی رو هم اضافه کنید باور ندارید به کلاسهای درس راهنمایی و دبیرستانهای دخترانه و پسرانه بروید حتما فیلمهاشو توی موبایل ها تا حالا دیده اید.در کشور ما فیلمها و سریال های رمانتیک رو بصورت فیلم اکشن نشان میدن در صدا و سیما چند بار کلمه دوست داشتن و عشق را شنیده اید کلمه ایکه خانواده ها دختر و پسر با آن غریبه شده اند.چگونه میتوان عاشقانه زندگی کرد در صورتی ندانیم عشــــــــــــق چیست.
  • علی IR ۰۵:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۱
    15 0
    به عنوان مثال پدر و مادر خانواده می توانند برای تشویق فرزند خود اجاره نشین شده و خانه خود را در اختیار فرزند قرار دهند!!!!!!!!lمیایی چشمشو درس کنی میزنی ابروش راهم ناقص میکنی!!!!!!!!
  • بی نام GB ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۱
    15 0
    درباره حل مشکل مسکن نوابغ رو 3 -0 ترکونده!کی شده وزیر ما و چه راه حل های بکری! بی دلیل نیست که به اینجا رسیدیم
  • بی نام IR ۱۹:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۲
    22 0
    "به عنوان مثال پدر و مادر خانواده می توانند برای تشویق فرزند خود اجاره نشین شده و خانه خود را در اختیار فرزند قرار دهند" خيلي نطر احمقانه اي است!!!!!!!!!!
  • رکسانا IR ۱۵:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    16 1
    یه وقت چیش نخورین با نظریاتِ خارق العاده تون، آقایون مسئوول و محقق و....!
  • حسین A1 ۱۹:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۷
    11 1
    مارو بگو با کیا می خواییم بریم 13 بدر....
  • امير IR ۲۲:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۸
    10 1
    سربازي مشكل بزرگ من برا ازدواجه بعد ٦سال درس خوندن وگرفتن فوق ليسانس
    • بی نام A1 ۲۰:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۹
      12 0
      بذار بری سربازی و برگردی تازه میفهمی مشکلات بیشتر از سربازی تو این مملکت هست
  • مجید IR ۱۹:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۱
    6 0
    میگه پدر مادرها برن اجاره نشین شن خونه رو بسپرن به جوونا!
  • سورنا A1 ۱۸:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۲
    2 0
    پیشنهاد میشود نگارنده "به عنوان مثال پدر و مادر خانواده می توانند برای تشویق فرزند خود اجاره نشین شده و خانه خود را در اختیار فرزند قرار دهند" دیگر ترشی میل نفرمایند!
  • بی نام A1 ۱۹:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۲
    2 0
    واقعا اگه جوانها و پدر مادرها به راه حل های شما نگاه کنن که همین کسایی که اردواج کردن باید یا طلاق بگیرن یا آواره
  • محمد IR ۲۰:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۲
    4 0
    تو رو خدا راهکار ندید.ما خودمون راهمون پیدا می کینیم.هر وقت شما نسبت به چیزی حساس شدید ، وضع بهتر که نشد هیچ غیر قابل حل شد.
  • احسان A1 ۲۰:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۲
    4 0
    آفرین به این همه پشتکار شما برای به چاه انداختن جوانان

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین