رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: ۱۵۰ هزار کلاس درس، از لحاظ سیستم گرمایشی با استانداردهای حداکثری که مدنظر وزارت آموزش و پرورش است، فاصله دارد و با استفاده از بخاری نفتی و گازی گرم میشود.
مرتضی رئیسی، معاون و عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در مورد وضعیت سیستم گرمایشی مدارس اظهار داشت: علیرغم همه تلاشهایی که صورت گرفته است، 150 هزار کلاس درس با استانداردهای حداکثری که مدنظر وزارت آموزش و پرورش است از لحاظ سیستم گرمایشی فاصله دارد؛ این تعداد کلاس درس که در مناطق سردسیر کشور هستند قبل از پیروزی انقلاب یا در دهه اول بعد از پیروزی انقلاب ساخته شده است.
وی اضافه کرد: گرمای این کلاسها با استفاده از بخاری نفتی و گازی تأمین میشود که برنامهریزی شده است تا اگر منابع کافی تخصیص داده شود که از بودجه سال 92 نیز شروع شده است، بتوانیم ظرف مدت 3 سال تمام کلاسهای درس را به سیستم حرارت مرکزی و پکیجهای حرارتی مجهز کنیم و به عبارتی به استفاده از بخاریهای نفتی و گازی در مدارس کشور پایان دهیم.
رئیسی گفت: امسال تا حال حاضر 100 میلیارد تومان پرداخت شده است و کار در استانهای مختلف در این زمینه شروع شده است.
وی افزود: 45 هزار بخاری تابشی که منبع انرژی آن برق است تهیه شده است و بین استانها برای استفاده در مدارس یک کلاسه و دو کلاسه توزیع شده است.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اضافه کرد: در کنار اقدامات انجام شده، رعایت نکات ایمنی و رعایت استاندارد در استفاده از وسایل گرمایشی بسیار مهم است تا در هنگام وقوع حادثه، خطای انسانی به حداقل برسد و این بحث مهمی است؛ لذا تأکید داریم مدیران مدارس، معلمان و خدمتگزاران حتماً نکات فنی، ایمنی و استاندارد را در استفاده از وسایل گرمایشی در نظر بگیرند تا حادثهای رخ ندهد.
۴۷۴۷
نظر شما