تحریم‌های امریکا این کشور را تا مرز نابودی پیش برد

نشر نی سه کتاب «پژوهش و سیاست‌گذاری» نوشته آن ماژرزاک و «جنگ پنهان» نوشته جوی گوردن و اثر ارزشمند «آثار باقیه» ابوریحان بیرونی را روانه بازار نشر کرد.

به گزارش خبرآنلاین، «پژوهش و سیاست‌گذاری» نوشته آن ماژرزاک و ترجمه هوشنگ نایبی کتاب توصیف سیاست‌پژوهی، نحوه پژوهش برای حل مسائل اجتماعی و ارائهه راه‌های مختلف به سیاست‌گذاران است. در کتاب مراحل اصلی سیاست‌پژوهی شامل آماده‌سازی پژوهش، تعیین مسئلهه اجتماعی مورد پژوهش، مفهوم‌سازی پژوهش، ملاحظات زمینه‌ای و تحلیل عوامل بالقوه ایجادکنندهٔ مسئلهٔ اجتماعی مورد پژوهش تشریح می‌شود.

تأکید این کتاب بر اهمیت ایجاد ارتباط مناسب با سیاست‌گذاران و نشان ارزش و کاربردهای پژوهش بدانهاست و نحوهٔ تحلیل توصیه‌های پژوهش و انتقال آن‌ها به سیاست‌گذاران تشریح می‌شود.

این کتاب شامل 6 فصل است که به بررسی و تشریح مراحل بنیادین سیاست‌پژوهی از جمله، آماده‌سازی پژوهش، معین کردن مسایل اجتماعی مورد پژوهش و... می‌پردازد. فصل نخست این کتاب با عنوان «ماهیت سیاست‌پژوهی» به ارایه تعریفی از این موضوع و بررسی انواع آن و نیز تشریح ویژگی‌ها و فرآیند سیاست‌پژوهی می‌پردازد. فصل دوم به «آماده‌سازی سیاست‌پژوهی» و نیز به محور و مراحل کسب اطلاعات و تصمیم‌گیری در مورد انجام تحقیق اختصاص دارد.

نویسنده در فصل سوم با عنوان «مفهوم‌سازی سیاست‌پژوهی» مخاطب کتاب را با شیوه فراهم آوردن پرسش‌نامه و ساخت مدل تحلیلی و اولیه مساله اجتماعی آشنا می‌کند. فصل چهارم با عنوان «تحلیل تکنیکی» به بررسی عوامل موثر در شکل‌گیری مسایل اجتماعی، توصیه درباره عملیاتی کردن متغیرها و روش‌شناسی تکنیکی تحقیق می‌پردازد.

دو فصل پایانی کتاب بحثی است درباره «تحلیل توصیه‌های تحقیق» و «برقراری ارتباط بین سیاست‌پژوهان و سیاستگذاران»

«آن ماژرزاک» در این دو فصل به تحلیل پارامترهای اجرا، پیش‌بینی پیامدهای بالقوه توصیه‌ها، برآورد احتمال اجرای توصیه و آماده‌سازی توصیه‌های نهایی می‌پردازد تا در نهایت رهنمودهایی را به سیاست‌پژوهان و سیاستگذاران ارایه دهد.

بنابراین گزارش، کتاب «جنگ پنهان» با عنوان فرعی «ایالات متحده و تحریم‌های عراق» نوشته جوی گوردن و ترجمه زهرا کسمتی نیز نگاهی است به تاثیر و تبعات تحریم های امریکا در عراق.

در توضیح ناشر آمده است: «تحریم‌های اقتصادی که از ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۳ در مورد عراق برقرار شد، جامع‌ترین و ویرانگرترین تحریم‌هایی بود که در طول تاریخ به نام سکانداری بین‌المللی وضع شده است. این تحریم‌ها به همراه بمب‌هایی که در سال ۱۹۹۱ بر عراق فرو ریخته شد زیرساخت‌های این کشور را تا مرز نابودی پیش برد و لطمهٔ شدیدی به شرایط اساسی لازم برای ادامهٔ حیات مردم این کشور زد.

نویسنده کتاب در اعلام جرم بی‌پرده بر ضد سیاست ایالات متحده نقش اصلی این کشور در شکل‌دادن به تحریم‌هایی را به بررسی می‌گذارد که هر چیزی از لولهٔ آب گرفته تا پودر رختشویی و واکسن کودکان را قابل استفاده برای ساخت سلاح و بنابراین ورود آن به عراق را غیرمجاز قلمداد می‌کرد.

دکتر گوردن با دستمایه قراردادن اسناد داخلی سازمان ملل، صورتجلسات محرمانهٔ تشکیل‌شده در پشت درهای بسته و مصاحبه با دیپلمات‌های خارجی و مقام‌های امریکایی تشریح می‌کند که چگونه ایالات متحده نه‌تنها جلوی ورود کالاهای بشردوستانه حیاتی به عراق را گرفت بلکه تلاش‌هایی را که برای اصلاح نظام تحریم‌ها به‌عمل می‌آمد تضعیف کرد، به‌طور یکجانبه به بازرسان تسلیحاتی سازمان ملل بی‌اعتنایی کرد و آرای اعضای شورا امنیت را بازیچهٔ دست خود ساخت. سیاست‌هایی که ایالات متحده به‌طور حساب‌شده در پیش گرفت در تمامی زمینه‌های سیاسی، حقوقی و اداری استمرار شرایط مصیبت‌بار عراق را تضمین می‌کرد.

بر اساس این گزارش، اثر ارزشمند «آثار باقیه» ابوریحان بیرونی نیز با ترجمه پرویز سپیتمان (اذکائی) در هزار صفحه از سوی این ناشر روانه بازار نشر شده است. علامه ابوریحان بیرونی ـ دانشمند نابغهٔ شهیر ایران ـ استادالرئیس در علوم ریاضی و نجوم و طبیعیات و جغرافیا...، هم به‌عنوان دانشمندی تاریخدان و پژوهشگر گاهشناسی‌ها، اخبار و اطلاعات فراوانی از «قرن‌های گذشته» خصوصاً به لحاظ جوانب اجتماعی و فرهنگی «ملل قدیمه» فراهم کرده است، که در عین حال تصویری دقیق هم از عصر مؤلف به دست می‌دهد؛ چنان‌که خلاصهٔ تقویم‌های مختلف نجومی یا ملی اقوام است، که توصیفات کامل از همه گاهشماری‌ها و اعیاد معمول ملل و ادیان فرامی‌نماید.

 

 

6060

 

کد خبر 338157

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • تحریم زده A1 ۱۶:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
    24 4
    تحریم‌های آمریکا این کشور را تا مرز نابودی پیش برد و البته ایضاً پدر مارو هم در آورد.درست میگم؟؟
    • خلیل RO ۰۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
      0 0
      فقط دوستان توجه کنن که منظور از این کشور "عراق" هستش نه "ایران" البته منم موافقم که تحریم ها فشار زیادی به مردم ایران وارد کرد.
  • بی نام A1 ۱۵:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    6 2
    تحریم ها اگه پدر مارو دراورد در عوض جیب بعضی هارو پر کرد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین