ایسنا نوشت:

سیدعباس صالحی فعالیت‌های معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را برای رفع نگرانی‌های مقام معظم رهبری تشریح کرد.

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا درباره نگرانی‌های فرهنگی مقام معظم رهبری اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در دوره‌های مختلف دغدغه‌های خود را راجع به فرهنگ ابراز کرده‌اند و به طور جدی به عنوان کسی که در حوزه فرهنگ صاحب‌نظر و خبیر هستند، دیدگاه‌های‌شان را بیان کرده‌اند. ایشان به درستی این دیدگاه را دارند که فرهنگ زیربنا و بنیاد توسعه اجتماعی و هویتی در کشور ماست و طبعا هر اتفاقی در حوزه فرهنگ بیفتد، اهمیت زیادی دارد. در حیطه‌های دیگر اگر احیانا اتفاقات نادرستی بیفتد، بازگشت ممکن است، اما در حیطه فرهنگ به خاطر ماندگاری و تأثیرات گسترده‌اش، چنین نیست.

صالحی ادامه داد: همچنین آثار کم‌کاری‌ها بر حوزه فرهنگ آثار ماندگار تاریخی است نه آثار کوتاه‌مدت؛ به این جهت ایشان نگرانی‌های‌شان را در حوزه فرهنگ در برهه‌های مختلف به شکل‌های مختلف مطرح کرده‌اند. در سخنان اخیر هم ایشان سخنانی گفته‌اند که باید متولیان فرهنگی به آن‌ها توجه کنند، ابعاد نگرانی‌های‌شان را دریابند و برای رفع آن‌ها بکوشند.

معاون فرهنگی ارشاد همچنین در پاسخ به این‌که این توجه در معاونت فرهنگی ارشاد به چه شکلی حاصل می‌شود، گفت: این حرکت از قبل هم شروع شده بود که با صحبت ایشان جدی‌تر شد. یک کارگروه درباره دیدگاه‌های ایشان در زمینه کتاب و کتاب‌خوانی در خانه کتاب راه‌اندازی شده است. به طور قطع ایشان از کتاب‌شناسان جدی ایران هستند و یک سرمایه اجتماعی در حوزه کتاب‌شناسی محسوب می‌شوند. نوع نگاه ایشان به بحث کتاب و کتاب‌خوانی و این‌که چگونه می‌شود کتاب و کتاب‌خوانی را وارد یک فضای جدی در حوزه هویتی کشور کرد، اهمیت زیادی دارد که ان‌شاءالله با بررسی‌هایی که صورت می‌گیرد ما بتوانیم قدمی در راه تحقق رهنمودها و مطالبات ایشان در حوزه کتاب برداریم.

صالحی سپس در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت مدیریت بنیاد ادبیات داستانی عنوان کرد: هیأت امنای جدیدی مشخص شده که دوشنبه‌ (۱۹ اسفند) اولین جلسه آن برگزار می‌شود. من ترجیح می‌دهم درباره این موضوع بعد از آن جلسه صحبت شود.

او افزود: در این جلسه بحث اصلاح اساسنامه و همچنین گزارش مدیرعامل بنیاد ادبیات داستانی از فعالیت‌های بنیاد در دو سال گذشته و چند موضوع دیگر مورد بحث قرار گیرد که نمی‌دانم به موضوع انتخاب مدیر بنیاد هم می‌رسیم یا نه.

صالحی در ادامه درباره وضعیت پرداختن بودجه بنیاد ادبیات داستانی گفت: کل تخصیص بودجه معاونت فرهنگی بیش از ۳۰ تا ۴۰ درصد نبوده است. ما هم در کل بخش‌ها مجبور شدیم به همین حد عمل کنیم، به علاوه بدهی‌های تلنبارشده که بارها از آن گفته‌ایم.

او همچنین درباره در دستور کار قرار دادن تولید فیلم سینمایی «سووشون» که پیشنهاد آن در مراسم بزرگداشت دانشور مطرح شده است، گفت: من این پیشنهاد را حتما مطرح می‌کنم. به نظرم پیشنهاد خوبی است.

 

45503

 

کد خبر 343361

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عرشیا A1 ۱۶:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
    4 1
    سووشون به یاد ماندنی ترین رمان ایرانی . زری یوسف خان کاکا عمه خانم دوقلوها(مرجان و مینا) و... شاهکار بانو سیمین دانشور (روحش شاد ) .تهیه فیلمی از این کتاب یک خبر بسیار غافلگیر کننده و مسرت بخش است .
  • بی نام A1 ۱۶:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۸
    2 1
    سیمین دانشور تا موقعی که زنده بودند اجازه هیچ اقتباسی از کتابشون ( به جز یک مورد تئاتر) رو ندادند !!!حالا واسه بزرگداشت ایشون جلو خواسته نویسنده " سووشون " قرار می گیرند؟! من که اصلا دوست ندارم تصویر های زیبایی که با خوندن اون کتاب تو ذهنم نقش بسته حتی با فیلم بهترین کارگردان های ایران هم خراب شه.
  • بی نام IR ۰۷:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    0 0
    مگر الان متوليان امور فرهنگي كشور بيگانگان هستند؟!! همه مسوولين محترم فرهنگي كه داراي خط مشي مورد علاقه نظام هستند كه!!