به گزارش واحد مرکزی خبر، دکتر رضا عامری با رد برخی مطالب درباره تفکیک جنسیتی دانشجویان که در برخی نشریات و رسانه ها آمده است، گفت: طرح تفکیک جنسیتی دانشجویان بحثی بود که از قبل مطرح بوده اما آنچه اکنون در وزارت علوم دنبال می شود آن نیست که برخی دانشگاه ها به دخترانه و پسرانه تبدیل شوند بلکه بحث این است که به تناسب نیازهای جامعه و با توجه به وضع یک شهر و جغرافیای آن، اگر از سوی موسسات آموزش عالی غیر دولتی تقاضایی برای ایجاد دانشگاه دخترانه، وجود داشت، وزارت علوم آن را با نظر مثبت بررسی می کند و به تناسب منطقه و بنا بر بررسی ها، به آن تقاضا پاسخ می دهد.
وی توضیح داد: به طور مثال در برخی شهرهای مذهبی، تقاضاهای زیادی در این زمینه وجود داشته و دارد و بسیاری از خانواده ها علاقه مند هستند تا فرزندانشان در دانشگاههای جداگانه ای تحصیل کنند و ما هم بر اساس نیاز آن منطقه ، با نقاضای آنها برای تاسیس دانشگاه دخترانه موافقت می کنیم البته این طرح هنوز در وزارت علوم قطعی نشده و به تصویب نرسیده است که بخواهیم به تمام دانشگاه ها تعمیم بدهیم .
وی اجرای این طرح را منوط به بررسی ها و مطالعات همه جانبه و در نظر گرفتن پیچیدگی های آن دانست و گفت: اجرای این طرح در کوتاه مدت امکانپذیر نیست.





نظر شما