رییس بنیاد ملی نخبگان: همه تلاش ما جذب نخبگان جوان و تشویق برای حضور تاثیر گذار آنان است

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان گفت: از سال آینده بخش جدیدی به جایزه علامه طباطبایی و شهید آوینی افزوده می شود که این بخش متعلق به نخبگان زیر 45 سال است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری، دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در مراسم سومین دوره جایزه مرحوم علامه طباطبایی و دومین دوره جایزه شهید آوینی گفت: همه تلاش ما این است که نخبگان جوان را نیز جذب و آنها را تشویق به حضور فعال و اثرگذار در حوزه های مختلف کنیم.
وی تصریح کرد: اساتیدی که امروز مورد تقدیر قرار می گیرند به مرحله رفیع نخبگی نائل شده اند، در واقع مسیر نخبگی از استعدادهای برتر شروع و با توانمندسازی آنها به قله نخبگی ختم می شود و هر چه این مسیر به انتها نزدیک تر شود مسوولیت نخبگان نیز بیشتر می شود.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از اضافه شدن بخش دیگری در دوره های بعدی این دو جایزه خبر داد و گفت: از سال آینده بخش جدیدی به جایزه علامه طباطبایی و شهید آوینی افزوده می شود که این بخش متعلق به نخبگان زیر 45 سال و جوان می شود.
به گفته دکتر ستاری، ورود استعدادهای برتر و نخبگان به بنیاد از طرق مختلف صورت می گیرد؛ یک طیف مخترعین و مبتکرین که بنیاد ملی نخبگان تاکید زیادی بر توانمندسازی آنها دارد لذا دایره شناسایی آنها را گسترده تر کرده ایم. طیف دوم نیز رتبه های اول کنکور سراسری و المپیادهای علمی و برگزیدگان جشنواره های رازی، شیخ بهایی، خوارزمی و موارد دیگر هستند. این گروه قابلیت تاثیرگذاری بالایی بر جامعه را دارند و ما نیز از آنها حمایت می کنیم.

رییس بنیاد ملی نخبگان در ادامه ابراز کرد: منتخبین جایزه امروز، مقبولیت علمی، شهرت در اخلاق و تخصص در حوزه کاری خود داشته اند و داوران آنها را با دقت نظر انتخاب کرده اند.

وی با اشاره به اینکه افراد منتخب این دوره از جایزه علامه طباطبایی و شهید آوینی کسانی هستند که دغدغه شخصی ندارند، تصریح کرد: این افراد نسبت به تخصص و علم حساس هستند و به فکر منافع شخصی خود نیستند. یکی از معیارهای انتخاب آنها نیز همین موضوع است.

دکتر ستاری درباره روند انتخاب برگزیدگان دو جایزه علامه طباطبایی و شهید آوینی بیان کرد: از بین 200 استاد کاندیدا برای جایزه علامه طباطبایی، 19 نفر و از بین 50 کاندیدای جایزه شهید آوینی، تنها 9 نفر به انتخاب داوران برگزیده شده اند و امروز نیز این فرهیختگان مورد تقدیر قرار می گیرند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اشاره به حساسیت داوران دو جایزه در انتخاب برگزیدگان گفت: داوران، برگزیدگان را با دقت نظر و بررسی های دقیق انتخاب کردند تا افراد منتخب، الگو و راهنمای استعدادهای برتر باشد و به عنوان سرمشقی برای افراد جامعه قرار گیرند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان در پایان نوع جوایز را براساس توانمندسازی نخبگان عنوان کرد و افزود: شاید امتیازهای فردی در این جوایز کمتر باشد اما حمایت از دانشجویان پسادکترا، اعطای بورس های پژوهشی و مواردی از این دست که بنیاد انجام می دهد، در جهت به کارگیری نخبگان جوان و استفاده از توانمندی های آنان در نظر گرفته شده است.

4646

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 355745

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۴:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
    11 0
    ببینیم و تعریف کنیم. تو دولت قبل که نخبه بودن هم سیاسی شده بود