هشدار آمریکا به مقامات کره شمالی

کره شمالی بالاخره موفق به جلب نظر فرماندهان امریکایی شد.این کشور از زمان به حکومت رسیدن باراک اوباما در کاخ سفید و البته بیست و چهار ساعت پیش از ورود رسمی او به عرصه سیاسی این کشور،تمامی حربه‌های خود را به کار گرفت تا توجه نخستین رئیس‌جمهوری سیه چرده امریکا را جلب کند. در ابتدای امر پیونگ یانگ مدعی بود که قصد دارد مجددا تمامی فعالیت‌های هسته‌ای خود را از سر بگیرد و در این مسیر حاضر به دست کشیدن از فن‌آوری هسته‌ای به بهانه عادی سازی رابطه با واشنگتن نیست. پس از آن نوبت به موشک‌های دوربرد رسید و حالا هم که بیست و چهار ساعتی از ادعای این کشور برای گسترش فعالیت‌های فضانوردی می‌گذرد . در نهایت کاسه صبر امریکایی‌ها لبریز شد و به جای باراک اوباما فرمانده نظامیان آمریکایی مستقر در کره جنوبی به کره شمالی هشدار دادکه از اقدامات تحریک‌آمیز خودداری کرده و مانند یک کشور مسوول رفتار کند.

ژنرال والتر شارپ، فرمانده نیروهای آمریکایی در کره جنوبی در یک کنفرانس خبری با اشاره به این گزارش‌ها گفت: نیروهای آمریکایی و کره جنوبی به منظور واکنش به هرگونه رویداد احتمالی در آماده باش کامل هستند.
شارپ در ادامه ادعا کرد که در حال حاضر شمار زیادی از کشورها در سراسر جهان اقدامات کره شمالی را زیر نظر دارند که آیا این کشور رفتاری مسوولانه دارد یا خیر.شارپ که فرماندهی 28هزار و 500 نظامی آمریکایی در کره جنوبی را برعهده دارد، موشک‌های کوتاه برد کره شمالی و توپخانه‌های این کشور را که در مرز مشترک با کره جنوبی مستقر شده‌اند مایه نگرانی شدید می‌داند.

شارپ در ادامه ادعا کرد که ایالات متحده تمام تلاش خود را می‌کند تا صورت بروز جنگ بتواند به سرعت هم موشک‌های دور برد و هم کوتاه برد و هم تمامی سامانه‌های موشکی کره شمالی را متوقف و نابود سازد. لی میونگ باک، رییس جمهور کره جنوبی نیز تاکید کرد که سیاست‌های دولت وی به رغم تهدیدهای شدید کره شمالی تغییر نخواهد کرد. لی میونگ باک در این خصوص افزود: قصد نداریم در برابر کره شمالی که احتمالا برای آزمایش دوربردترین موشک خود آماده می‌شود، کوتاه بیاییم.
این مقام کره‌جنوبی که رابطه چندان حسنه‌ای با همسایه شمالی ندارد،افزود: معتقدم به جای آنکه اول با کره شمالی خوب شروع کنیم و بعد نتایج بد بگیریم بهتر است نتایج خوبی داشته‌ایم حتی اگر شروع مشکلی داشته‌ایم.

کره شمالی ماه گذشته میلادی اعلام کرد: هرگونه توافقنامه صلح با کره جنوبی را که پیش از این امضا کرده است به رسمیت نمی شناسد که از جمله آن پیمان 1991 خواهد بود که براساس آن دو کشور مرز آبی در دریای زرد را به عنوان مرز موقت خود به رسمیت می‌شناسند.

کد خبر 3601

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین