مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

فارس نوشت:

شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با کاهش ۵۸۷ واحدی به کانال ۷۱ هزار واحدی سقوط کرد و ارزش بازار نیز با روندی کاهشی به ۳۴۱ هزار میلیارد تومان رسید.

از ابتدای معاملات امروز حجم ارزها و صف فروش در اکثر نمادها شدت گرفت و به همین سبب شاخص کل با افت 587 واحدی به کانال 71 هزار واحد هم سقوط کرد.

علاوه بر این ارزش بازار نیز که در دوران رونق تا 435 هزار میلیارد تومان فراتر رفته بود امروز به 341 هزار میلیارد تومان در سال جاری رسید.

به این ترتیب بازدهی منفی بورس به 10 درصد نزدیک می‌شود و شاخص کل بورس نیز افت نزدیک به 18 هزار واحدی را تجربه می‌کند.

ارزش معاملات امروز نیز کمتر از 100 میلیارد تومان بود به طوری که 291 میلیون برگ سبز دادوستد شد.

دو معامله بلوکی نیز در بازار امروز در نمادهای غدیر و هلدینگ تاپیکو مجموعا به ارزش 23 میلیارد تومان انجام شد.

در جریان معاملات امروز پالایش نفت بندرعباس، مدیریت پروژه‌های نیروگاهی، تاپیکو، پارسان، ایران‌خودرو، مخابرات، سایپا، بانک ملت، بانک صادرات، بانک پارسیان، بانک پاسارگاد، سرمایه‌گذاری غدیر، ملی صنایع مس ایران، سرمایه‌گذاری خوارزمی، فولاد مبارکه، توسعه صنایع بهشهر، سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی و بانک تجارت بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص گذاشتند.

براساس این گزارش با وجود افت شاخص و صف فروش اکثر نمادها برخی شرکت‌ها با اقبال خوب سهامداران مواجه شدند و بیشترین افزایش قیمت را رقم زدند؛ پارس‌سرام، فراورده‌های نفت‌سوز آذر، کشاورزی و دامپروری مگسال، نیرومحرکه، پلی اکریل، فولاد امیرکبیر کاشان، تولیدی کاشی تک‌سرام، سیمان آرتااردبیل، سیمان بهبهان و معدنی دماوند بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند.

در مقابل هم نماد گروه صنعتی پاکشو پس از بازگشایی بیشترین کاهش قیمت و به دنبال آن سیمان خاش، موتورسازان تراکتورسازی، مهندسی نصیر ماشین، کمک‌فنر ایندامین، فراورده‌های نفت‌سوز پارس و سرمایه‌گذاری اعتبار بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

در فرابورس هم شاخص با افت 13 واحدی به 716 واحد رسید که پتروشیمی زاگرس، پتروشیمی جم، ذوب‌آهن اصفهان، پالایش نفت لاوان، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه، پالایش نفت شیراز و فولاد ارفع بیش‌ترین تأثیر منفی را داشتند.

 

23231

 

کد خبر 362508

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۰:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    2 1
    بابا شما کجای کارین . . . سرمایه ملت 30 تا 50 نابود شده تو 3 ماه . . . همه دارن با ضرر سرمایه هاشونو میکشن بیرون . . . به نظرتون این پولا که دارن خارج میشن از بورس کجا میرن؟ 3 4 سال طول میکشه تا بورس دوباره فعال شه که تنها عاملش اجرای به هر قیمتیه سیاستهای ضد تورمی دولته که در دراز مدت تولید رو هم تحت الشعاع قرار خواهد داد . . . به بیانی ساده تر وقتی قیمت انرژی و مواد اولیه و نیروی انسانی افزایش پیدا میکنه نمیشه به مراکز تولیدی فشار آورد که قیمتا رو ثابت نگهدارن . . .همین ثابت نگهداشتن اینجوری باعث ضرردهی یا کاهش سود و فرار سرمایه ها از تولید خواهد شد که یه نمودشو تو بورس شاهد هستیم . . . مطمئنا دوستان قصدشون خیره اما مث دولت قبل حواسشون نیس که اقتصاد دستوری اداره نمیشه . . .
  • بی نام IR ۱۱:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    3 0
    از سقوط گذشته به نابودی رسیده
  • بی نام A1 ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    1 3
    تنها راه نجات بورس این که سود بانکی به 15 درصد بیاورند
  • بی نام A1 ۰۶:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۸
    6 0
    یه نظر سنجی بذارید مهترین مشکل بورس کجاست؟ ریاست رو حتما در گزینه ها بذارید
  • بی نام IR ۰۷:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۸
    4 0
    آقای وزیر قرار بود این دولت ، دولت راستگویان باشد. پس چرا به وعده های خود در رابطه با بورس عمل نمیکنید. قرار بود بانکها با آورده اشان از بورس حمایت کنند پس چرا این کار با نقص فراوان انجام شد. بورس و سهامداران را بی اعتماد کرده اید. آیا همکنون وقت آن نیست که مدیران سازمان را پس از 9 سال کار برکنار کنید و مدیریت جدیدی همراه با ایده های جدید برگزینید. مدیران فدیم هم زحمت کشیدند ولی حالا وقت آن است که شوک مثبتی به بورس وارد شود. امیدوارم هر چه زودتر کاری انجام دهید.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین