فردا یکشنبه معاون آموزشی وزیر علوم قرار است در کافه خبر حضور یابد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ جعفر میلی‌منفرد سال گذشته به عنوان وزیر پیشنهادی علوم از سوی حسن روحانی به مجلس معرفی شد اما نتوانست رای لازم را از نمایندگان کسب کند. اما پس از انتخاب رضا فرجی دانا به عنوان وزیر علوم، او معاون آموزشی وزارت علوم شد.

در یک سال گذشته اتفاقات مختلفی در وزارت علوم افتاده و تغییرات زیادی این وزارتخانه داشته است. با معاون وزیر علوم درباره این تغییرات گفتگو می کنیم. 

میلی‌منفرد فردا میهمان خبرآنلاین در کافه خبر است. کاربران خبرآنلاین می توانند از همین جا سوالات خود را از او مطرح کنند.

46232

کد خبر 363710

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 84
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد A1 ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    36 3
    در زمینه اعطای کمک هزینه فرصت مطالعاتی دانشجویان دکتری چرا اینقدر سخت گیری می شود؟ و چرا پژوهانه دانشجویان دکتری قطع شده است؟
    • همایون IR ۱۰:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
      19 4
      با چه منطقی دارید 25 درصد تاثیر مستقیم در کنکور سراسری رو اعمال میکتید با اینکه میدونید امتحانات نهایی همش تقلبه، در حوزه های تصحیح اوراق، ورقه ها خیلی سلیقه ای تصحیح میشن ؟؟ اینه عدالته ؟؟ بنده به عنوان یه کنکوری، که سال دیگه کنکور دارم، با کسب یه رتبه زیر 500 از ایران خواهم رفت، تا نتیجه بی عدالتی های شما را....
  • بی نام IR ۱۰:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    99 8
    پرونده اون 3000 نفر بورسيه غير قانوني به كجا كشيد و چه برخودي مي خواهيد بكنيد؟
    • بی نام IR ۱۳:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
      5 33
      اون تعداد فردی که گفته شده وابستگان دولت قبلی بودند که حالا لو رفته هر دولتی که میاد این افراد خاص میروند پس شما جوش نزن
    • بی نام IR ۱۴:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
      17 4
      فکر نکنم کاری بتونن بکنن. چون اکثر کسانی که در دولت قبل به این شیوه بورسیه شدن دارای قدرت و لابی بالایی بودند و هستند. نمونش یکی از دانشجویانی که با رانتی که در دفتر ریاست جمهوری پیشین داشت با معدل 13 بورسیه شده بود البته با دو ترم مشروطی.....
  • بی نام A1 ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    19 25
    سوال که نداریم ولی بهش بگید دمت گرم
  • نقی IR ۱۰:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    33 1
    چرا وقتی ظرفیت دانشگاه ها رو افزایش می دهید کیفیت رو که نمی تونید افزایش بدید هیچ چرا ظرفیت خوابگاه ها رو افزایش نمی دید؟ خوب بگید از اول دانشجوی غیربومی پذیرش نیاد.
  • محمد A1 ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    46 6
    رشد بي رويه تعداد دانشجويان دكتري در سالهاي اخير رياست جمهوري اقاي احمدي نژاد افزايش يافت در حالي كه بستري براي ايجاد شغل براي آنها به وجود نيامده است؟ نمونه آن كاهش تعداد بورسيه هاي اخير مي باشد؟ دليل تعداد بالاي اين دانشجويان چيست؟ فشاري كه بعضي از دانشگاهها مانند اميركبير به دانشجويان مي آورد كه بايد براي دفاع از رساله دكتري حتما دو مقاله آي اس آي داشته باشند در حالي كه قانون وزارت علوم يك مقاله حتي علمي پژوهشي است به چه دليل است؟ چرا وزارت علوم مانع اين نقض قوانين نمي شود و هماهنگ سازي دانشگاهها را انجام نمي دهد؟
    • بی نام A1 ۱۳:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
      13 1
      نامه اي به امضاي بيش از 400 دانشجوي دكتري اميركبير رسيد كه شرط دفاع رساله دكتري با دو مقاله آي اس آي شرطي در جهت ارتقاي اساتيد است و نه رشد علمي. خود آقاي دكتر ميلي منفرد هم از اين نامه اطلاع دارند. اين درخواست از طريق معاونت آموزشي دانشگاه در دوره دكتر رهايي بدون هيچ توضيحي رد شد و پر واضح است كه اساتيدي كه به دنبال ارتقاي خود هستند اين قوانين به نفع آنهاست. تقريبا اكثر دانشجويان و اساتيد از كاهش سطح علمي مقالات آي اس آي با خبرند، نمونه هاي آن را در ميدان انقلاب و دلالي مقاله ميتواان ديد. چرا وزارت علوم خودمختاري اين دانشگاهها را كه خلاف قانون وزارت و در راستاي منافع خود عمل مي كنند پيگيري نمي كند؟ چرا راهكاري براي ارزيابي رساله هاي دكتري كه گوياي كاربرد و سطح علم اشان باشد طراحي نمي كند؟
    • بی نام A1 ۱۴:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
      12 0
      دانشكده صنايع دانشگاه اميركبير در سال جاري اقدام به گرفتن 15 دانشجوي دكتري كرده است در حالي كه اكنون اساتيد با مرتبه ي استادياري 2 الي 3 دانشجوي دكتري دارند؟ پايين آمدن كيفيت دانشكده را با چه كسي بايد پيگيري نمود؟
  • مجیدی A1 ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    33 2
    ظرفیت دکترای دانشگاه ها خیلی زیاد شده وحالا در بین این قشر ایجا بی انگیزگی ایجاد شده ودر آینده بیکاری این قشر فارغ التحصیل دکترا به یک مشکلات اساسی جامعه تبدیل خواهدشد . واز طرفی به خیلی از دانشگاههای غیر واجد شرایط مجوز گرفتن دانشجوی دکترا داده شده برای مثال دانشگاهی که سال1385 اولین دوره دانشجوی کارشناسی گرفته در سال1393مجوز گرفتن دانشجوی دکترای آن رشته را دادند.
  • بی نام A1 ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    16 2
    جناب دکتر میلی منفرد، هر چند این مسئله شاید به معاونت شما مربوط نمی شود، ولی لطفاً بگوش وزیر علوم یا معاون مالی وزارت که متأسفانه این مسائل را چون دغدغه ایشان نیست جدی نمی گیرند برسانید که شما اساتیدی در دانشگاه ها از جمله در معتبرترین دانشگاه کشور تهران دارید که نه منزل شخصی دارند و نه امیدی به اینکه در شهری مثل تهران صاحب خانه شوند. این جای تأسف ندارد؟ قطعاً مستحضر هستید که تا وقتی استاد آنهم متأهل و دارای چند فرزند مستأجر است، انصافاً افزایش حقوق ها تأثیری ندارد.
  • رضل A1 ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    14 6
    با سلام من دانشجوی روزانه غیر بومی کامپیوتر نرم افزار مرکز آموزش عالی پلدختر اقماری دانشگاه لرستان هستم بنده ورودی نیم سال اول 92 هستم وخواستار انصراف از این دانشگاه هستم از من درخواست دو میلیون وچهارصد هزار تومان بابت هزینه انصراف خواستند.آیا این مبلغ واقعی است؟ این پولی که از من خواستند حتی نصف این پول در این دانشگاه برای من هزینه نشده است. از امکانات افتضاح علمی و آموزشی و تفریحی و.... دیگر سخنی نمی گویم. آیا این یک فساد دیگر در وزارت علوم نیست؟ من دو ترم در این دانشگاه بوده ام و 33 واحد درسی گذارنده ام.در آن جا از اساتید ساعتی و دبیران آموزش و پرورش و معلم های سطح پایین و اساتید بی سواد استفاده می کنند.چقدر باید هزینه انصراف بدهم؟ لطفا کمک ام کنید.
    • مظلوم A1 ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۳
      0 0
      با سلام حالا باز شما دو ترم خوندید من امروز ثبت نام کردم ،فردا خواستار انصراف؛بهم گفتن 500هزار تومن باید بپردازی ،آیا این واقعا انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بی نام IR ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    47 5
    تورو به تمام مقدسات در زمینه پرونده اون 3000 نفر کوتاه نیاید.اگه تحصیل در مقطع دکتراشون رو نمیتونید لغو کنید حداقل بورسشون رو لغو کنید.تا به مستعدترین دانشجویان ما که علاوه بر پذیرش در آزمون دکترا صاحب دهها مقاله ومعدل عالی هستندو دربه در دنبال بورس یک دانشگاه دور افتاده ودرجه چندم هستند ظلم نشه.
  • م.ر IR ۱۰:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 7
    با سلام و احترام ضمن تشکر از خبر آنلاین بدلیل فراهم نمودن این فرصت ، از ایشان در خصوص بازنگری در آیین نامه آموزشی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد سوال شود که آیا در این خصوص اقدامی انجام خواهد شد یا خیر ؟ لازم به ذکر است در آیین نامه موجود شرایط دانشگاه پیام نور تا حد زیادی نادیده گرفته شده است که تقاضای تجدید نظر در این خصوص داشته و همچنین از ایشان راجع به تجدید نظر در خصوص برگزاری آزمون فراگیر ارشد پیام نور و برگزاری این آزمون همچون سنوات قبل در دو مقطع زمانی در سال سوال شود که آیا امید به برگزاری این آزمون برای نیمسال دوم 9394 داشته باشیم یا خیر . با تشکر
  • بی نام IR ۱۰:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    2 11
    برای مشکلات عدیده ی دانشگاه تازه تاسیس"صنعتی قم" چه راهکار و برنامه ای مد نظر وزارت علوم می باشد؟؟؟
  • محمد A1 ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    2 6
    با سلام.چرا وزارت حکم بورس مربیان معرفی شده از طرف دانشگاههای غیرانتفاعی را نمی زند؟ما بر طبق ایین نامه در سال 91 بورس گرفته اییم که باید 50 درصد شهریه را وزارت تقبل کند که سر باز میزند.متاسفم که که در این کشور به هیچ عنوان نمی توان بر اساس قوانین برنامه ریزی کرد. دولت جدید به جای برخورد واقعی با بورسیه های غیرقانونی آمده است سراغ بورسیه های قانونی
  • بی نام A1 ۱۱:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    51 7
    جناب دکتر میلی منفرد، از شما خواهش می کنیم فکری به حال ظرفیت بیش از حد دانشجویان دکتری کنید که بازار کاری ندارند. و موضوع پرونده 3000 بورسیه غیر قانونی را به شدت پیگیری کنید تا عدالت رعایت شود.
  • بی نام IR ۱۱:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    146 8
    مسئولين خبرانلاين خواهشا در مورد دانشگاه هنر بپرسيد. رييس جديد دكتر اكرمي عملا همون مديرها معاونين قبلي رو استفاده ميكنه. حتي كسي كه مدافع و طراح تفكيك جنسيتي كلاسها بوده منصوب شده به معاون فرهنگي. شوراي جذب هم همچنان به تندروي هاش دارهادامه ميده. مصاديق خيلي زياده. و رييس علنا به دانشجوها گفته اولا زورم نميرسه دوما مصلحتيه سوما همينه كه هست. ضمنا نامزدهاي رياست دانشگاه كه منتخب اعضاي هيات علمي بودند به هيچ كاري و مشورتي گرفته نشدند.
    • بی نام IR ۱۳:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
      86 4
      رئیس قبلی دانشگاه هنر، آقای کشن فلاح، قول داده بودن اگر ابقا بشن آقای دکتر حسنایی که زمان ایشون معاون پژوهشی بودن رو کنار بذارن و از اساتید دیگه استفاده کنن. اون وقت آقای دکتر اکرمی رئیس جدید ایشون رو میذارن معاون فرهنگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این واقعن انصافه؟؟؟؟؟؟؟ دانشجوها و هیئت علمی ها تلاش کردن رئیس عوض بشه تا فضای دانشگاه هم تغییر کنه نه اینکه یه رئیس از بیرون بیاد و به جای تغییر فضا فقط اتاق معاون ها رو عوض کنه و علنن هیچ اقدامی برای تغییر دانشگاه نکنه
    • علیرضا IR ۱۶:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
      8 19
      با سلام. تو روخدا این سوال رو از ایشون بپرسید. با توجه به سخنان مقام معظم رهبری در مورد اینکه دانشگاهها نباید جولانگاه بازی های سیاسی شود من این سوال رو از آقای میلی منفرد دارم که چرا در دانشگاهی مثل دانشگاه لرستان باید بودجه ی دانشگاه صرف تبلیغات یک ارگان خاص در زمینه مسائل سیاسی بشه و فایده ای هم برای ما نداشته باشه؟؟در حالی که دانشجویان پسر که تعداد آنها زیاد نیست نمیتوانند خوابگاه داشته باشند و حتی از اساتید با سواد در این دانشگاه استفاده نمیشه..ما که جرات نمیکنیم در دانشگاه این حرفهارو بزنیم پس لااقل بذارید از این فرصت استفاده کنیم.در ضمن واقعا من نمیدونم رییس دانشگاه ما در حال چه کاری هست...
    • بی نام A1 ۰۳:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۵
      9 1
      13آیا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات یاسوج و فارس بدون هیچ هیات علمی در رشته حسابداری باید در دو نوبت 60 نفره دانشجوی ارشد بگیرند و از مهر امسال نیز دانشجوی دکتری؟ لطف کنند بیان نمایند در کجای دنیا چنین روالی حاکم است؟؟؟ 14آبا بخش حسابداری دانشگاه شیراز با یک استاد و سه دانشیار با مقاله های دانشجو دانشیار شده اند و دو استادیار باید 4 دانشجوی دکتری روزانه و 4 بین الملل بگیرد؟از بین این اساتید فقط یک نفر مسلط به زبان است و دانش آماری، ریاضیاتی هم که بهتر است مطلبی نگوییم. در پایان خواهشمند است حتما پاسخ ایشان به سوالات را نیز درج نمایید. با تشکر فراوان
    • بی نام A1 ۰۴:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۵
      9 0
      تدریس در مقطع ارشد و دکتری بر عهده چه کسی است؟ استاد یا دانشجو ؟ در رشته حسابداری اکثریت دانشگاه ها اساتید ابتدای ترم تمام فصول را بین دانشجو تقسیم می کنند تا خودشان به خودشان درس بدهند. با این بهانه که استاد رفع اشکال می کنه اما در واقع دانشجو از روی مطلب می خونه و استاد هم هیچی نمی گوید در خیلی مواقع استاد اصلا نمی داند.ببخشید وقتی می بینیم توان برگزاری دوره دکتری در این رشته در ایران را نداریم چرا دانشجو می گیریم بهتر نیست یک دهم این افراد را بورسیه خارج کرد؟یک ده آباد بهتر از صد شهر خراب نیست؟این متد نوین آموزشی محتص کجای دنیاست؟
  • بی نام IR ۱۱:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    21 9
    1. چرا حقوق اعضاي هيات علمي متناسب با شان آنها نيست و همواره بايد اين قشر دغدغه معيشت داشته باشند. 2. چرا قبلا به اساتيد دانشگاه زمين ارزان داده ميشد اما الان اين موضوع اجرا نميشود. بسياري از همكاران قديمي از اين تسهيلات استفاده كردند اما الان هيچ خبري نيست و اين در حالي است كه برخي از سازمانها به افراد خود زمين ارزان و بعضا رايگان ميدهند. 3. با توجه به گران شدن ارز و عدم دادن تسهيلات لازم از طرف دانشگاه ها امكان تبادل علمي و سفرهاي علمي حتي كوتاه مدت و شركت در كنفرانسها براي اساتيد مقدور نيست. با اين شرايط وزارت علوم چگ.نه به فكر تعامل بين المللي علمي است. 4. چرا براي اعزام دانشجويان دكتري به فرصت 6 ماهه اينقدر موانع وجود دارد و عملا اين موضوع منتفي شده است.
  • بی نام IR ۱۱:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    37 5
    دکترایی که نتواند هیات علمی شود و در شهرستان هم باشد چگونه زنده بماند؟
    • بی نام IR ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
      12 1
      در مورد اعتبار پردیس دانشگاه ها و همچنین دکتری در این دانشگاه توضیح بدهند
  • دانشجوی دکتری IR ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    4 6
    با سلام. من ورودی 92دکتری هستم. قبلا آیین نامه ی دکتری این بوده که تعداد واحد های درسی بین 12 تا 18 متغیر و بسته به نظر دانشکده تعداد واحد مشخص می شده. اما به تازگی بخش نامه آمده که باید 18 واحد درس بگذرونیم و اگر تا آخر ترم 3 از پروپوزال دفاع نکنیم پژوهانه تعلق نمی گیرد. در حالی که دانشجویان ورودی قبلی فقط 12 واحد درس داشتند و آخر ترم 4 از پروپوزال دفاع می کردند. حتی در مورد این آیین نامه جدید هم معلوم نیست که ما باید 18 واحدی باشیم یا این که ورودی های 93 به بعد باید 18 واحدی شوند. هم چنین در مورد پژوهانه آیا برنامه ای برای اختصاص پژوهانه دارید یا این که بودجه ای وجود نداره و دانشجوها امیدی نداشته باشند.
  • بی نام IR ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    20 2
    چرا اقدامی در جهت هماهنگ سازی ظرفیت پذیرش داننشگاه ها با نیازهای کشور نمی کنید؟ این یک مساله ملی و فراتر از منافع دستگاهی مانند دانشگاه آزاد و یا پیام نور و یا چند ده نفر موسس دانشگاه های غیر انتفاعی می باشد و تنها نتیجه آن ناامیدی و خروج فارغ التحصیلان نخبه از کشور و پر شدن کشور از فارغ التحصیلان کم سواد و ناکار آمد می باشد. قطعا می دانید که هر کشوری را چند درصد جمعیت نخبه آن هدایت کرده و باعث پیشرفت آن خواهند شد، اما ایران به سوی خالی شدن از وجود نخبگان به دلیل عدم وجود امید و امکان بهره برداری از تحصیلات خود پیش می رود. ایران آینده خالی از وجود نوابغ، پر از فارغ التحصیلان میان مایه و البته فقیر خواهد بود
  • بانوی ایرانی A1 ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    23 3
    با سلام و احترام آقای دکتر ما دانشجویان دکترا از دولت تدبیر و امید انتظار داریم تادر مقابل افزایش بی رویه تحصیلات تکمیلی در دوره دکتری، نحوه پذیرش غیر منطقی آزمون چند گزینه ای اقدام مدبرانه ای انجام دهد. همچنین تقاضا داریم برای احقاق حق تمامی دانشجویان دکتری که با زحمت چند ساله بدون سهمیه و رانتی در حال تحصیل می باشند بدون توجه به حامیان بورسیه های غیر قانونی اقدامی امید بخش انجام گیرد. بیکاری گسترده دانش آموختگان دوره دکتری در چند سال آینده، آسیب های جدی روانی و اجتماعی را برای کشور به دنبال دارد و پاسخگوی این وضعیت هم کسانی هستند که به ناحق جای آنها را در دانشگاه ها خواهند گرفت هم هم دولتی که آنها را بورس نموده و هم دولتی که آنها را به کار می گیرد.
  • بی نام A1 ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    1 5
    بنده سال هشتادوهفت بورسیه یکی از دانشگاههای استان کرمان شدم اما پس از اتمام تحصیل متوجه شدم شورای گسترش مجوز رشته علوم سیاسی رو به دانشگاه مربوطه نداده گویا دلیل این کار جلوگیری از افزایش رشته های علوم انسانی بود که در اون مقطع زمانی سکه رایج شده بود و چندین تن از دوستان من هم به همین بلیه مبتلا شدند که متاسفانه هنوز نتوانسته ایم جذب شویم
  • بی نام IR ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    15 2
    آیا نظارتی بر کار اعضای هیئت علمی در فرایند جذب وجود دارد؟ من برای مصاحبه به دانشکده فیزیک دانشگاه کاشان رفتم . در یکی از دانشگاههای تهران درس خوانده ام و مقالات بیشتری را نسبت به فرد انتخاب شده، که صرفا چون دانشجوی خودشان بود پذیرفته شد، چاپ کرده ام. اما نهایتا آنها با سلیقه شخصی عمل کردند. چه راهی برای پیشگیری از این اعمال سلیقه وجود دارد؟؟؟ آیا چایی برای اعتراض هست؟
    • دکترا A1 ۱۳:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
      53 6
      دقیقا زمان احمدی نژاد گروهها هیچکاره بودندوهیات جذب تصمیم گیرنده الان برعکس شده وگروه همون اول تصمیم میگیره که اکثرا عادلانه نیست آیا نباید از گروه فقط نظر علمی بخوان نه اینکه خودش انتخاب کنه موج دانشجوی دکترایی که ازسال 90 پذیرش شدن ازسال آینده کم کم فارغ التحصیل میشن چه فکری به حالشون کردین؟من پارسال دفاع کردم هنوزنتونستم هیات علمی بشم وای به روزی که این موج جدیدهم به بیکاران اصافه بشن.گناه ما چه بودکه عمر و وقت خود رو گذاشتیم برای تحقیق و درس؟اونوقت افرادی با زد و بند هیات علمی شدن فردی رو سراغ دارم که با ارشددانشگاه آزاد و دکتری یه دانشگاه نامعتبر ترکیه بدون رزومه مناسب علمی هیات علمی دانشگاهی در تهران شده و اونوقت من بامدرک دانشگاه تهران و رزومه مناسب دانشگاههای دورافتاده هم نتونستم برم
  • بی نام IR ۱۱:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    25 1
    افزایش بی رویه ظرفیت دانشگاه ها نمی تواند چیزی جز یک سیاست در پس آن داشته باشد و آن به تاخیر انداختن چند ساله ورود جوانان به بازار کار و مشغول نگه داشتن چند ساله آنان به دلیل عدم توانایی دولت در اشتغال زایی می باشد. اما این سیاست تنها مانند یک مسکن 4 یا 5 ساله بوده و اکنون با فارغ التحصیلی این موج، نتایج آن به شکل وخیم تری در حال بروز می باشد. آیا این را می توان جز خیانت به میلیون ها جوان و سر کار گذاشتن چند ساله آنان به بهانه یک آمار سازی موقتی نامید؟
  • فارغ التحصیل دکترای بیکار دانشگاه تهران A1 ۱۱:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    32 2
    اینهمه دانشجوی دکترا گرفتید که چی؟ اول یه فکری برای دکترای بیکار بکنید بعد
  • علی‌رضا A1 ۱۱:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    6 2
    علم و دانشگاه بدنه واحدی دارد که در همه جای دنیا دارد یک دست رشد می‌کند. اما به ایران که می‌رسد این رشد کاریکاتوری می‌شود. اگر در رشته‌های با کاربرد صنتعتی مثل نانوتکنولوژی رشد می‌کنیم در علوم پایه و انسانی همان میزان رشدی که داشتیم هم متوقف شده. الان با رشد مراکز دانشگاهی در چهار طرف کشور مواجه هستیم که هم بازار آموزشی ما را به خود می‌کشند و هم بازار پژوهشی را. به این ترتیب، از آموزش عالی ایران تبدیل به یک حفره توخالی می‌شود. چرا برای دیپلماسی علمی و برای ارتباط با جهان از طریق دادوستد علمی هیچ کاری نمی‌کنید؟
  • پارسا A1 ۱۱:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    16 12
    در جدب بورسیه های دوره دکتری یکی از شرایط معدل دوره کارشناسی هست که حداقل باید 15 باشه معدل ارشد هم 17 / شرط معدل ارشد خوبه ولی شرط معدل کارشناسی واقعا ظلمه چون دانشجو در دوره کارشناسی اصلا به فکر معدل نبوده و تازه وارد ارشد که میشه میخواد ادامه تحصیل بده و اون معدل کارشناسیش با این شرایط شما همش دامنگیرش میشه/ لطفا این شرطو بردارید باتشکر
    • بی نام IR ۱۴:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
      4 12
      مثل اینکه معدل لیسانیت پایین بوده. من و خیلی از دوستانم معدل لیسانسمون خوب بود از دانشگاه دولتی خوب هم فارغ التحصیل شدیم. کمی با منطق با موضوعات برخورد کنیم
  • مهتاب IR ۱۲:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    7 3
    با سلام از ایشون بپرسید چرا تکلیف کسایی که چندساله پرونده بورسشون رو دادند یکسره نمیکنند بابا مردیم از این بلاتکلیفی؟ همه مراحل بورسیه داخل رو رفتم مصاحبه وزارت علوم هم اومدم من الان ترم 8 دکتری هستم شهریور دفاع میکنم دیگه بورس چه معنی واسه من داره؟ آخه چرا جواب مارو نمیدین خواهش میکنم زودتر حکم مارو بزنین خواهش میکنم
  • بی نام IR ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    105 4
    وزارت علوم اصلا اهميتي به دانشگاه هنر نميده. كسي مثل معتمدي رييس اميركبير ميشه اما منتخبين دانشگاه هنر براي رياست كه هم مقبول بودن و هم انقلابي و مومن اصلا مود توجه وزارت نبودن و حتي رياست جديد با اونها جلسه هم نميذاره. معاوني كه خيلي راحت حامي دكتر جليلي بود كه اشكالي هم نداره شده معاون فرهنگي دانشگاه. اساتيدي هم كه قراردادشون لغو شد يا تمديد نشد همچنان بلاتكليف موندن. رياست جديد مدعيه وزارت هيچ چيزي در مورد درخواستها و گزارسهاي يك سال اخير تحويل نداده
  • دانشجوی مترجمی A1 ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    18 1
    با سلام دانشگاه هایی همانند پیام نور و غیرانفاعی و سیستم اموزش بسیار ضعیف انها سوال بفرمایید راهکارشون چیه که سطح کیفی بهتری پیدا کنند؟؟
    • بی نام A1 ۱۲:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
      26 0
      حذف بهترين راه حله...
  • محسن A1 ۱۲:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    1 18
    چرا انقد دانشگاها واسه انتقالی سخت میگیرن......... چ گناهی کردیم داروسازی زنجان قبول شدیم
  • یحیی IR ۱۲:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    12 2
    ا سلام خدمت جناب اقای دکتر منفرد:جناب اقای دکتر منفرد ایا در جریان هستید در دانشگاه فرهنگیان چه میگذرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آیا در جریان هستید جذب هیت علمیدر دانشگاه فرهنگیان چطور است؟؟؟؟؟؟؟؟تخلف در جذب هیت علمی دانشگاه فرهنگیان از طرف رییس بی تجربه دانشگاه فرهنگیان غوغا میکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آقای روحانی قول داده بود محور کارهاش قانون و قانون باشد آما در دانشگاه فرهنگیان ریس دانشگاه اشکمو در اورد و با اظهار نظرهای غیر مسوولانه و غیر اخلاقی ما را بدرقه خونه کرد.پناه برخدا در ماه رمضان اگر یک کلمه روغ گفته باشم.حق مسلم و قانونی ما را در جذب مچاله کرد تنها به این خاطر که کسی و پارتی مثل سایر افراد نداشتم.
  • فرهاد A1 ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    8 2
    نامه اي به امضاي بيش از 400 دانشجوي دكتري اميركبير رسيد كه شرط دفاع رساله دكتري با دو مقاله آي اس آي شرطي در جهت ارتقاي اساتيد است و نه رشد علمي. خود آقاي دكتر ميلي منفرد هم از اين نامه اطلاع دارند. اين درخواست از طريق معاونت آموزشي دانشگاه در دوره دكتر رهايي بدون هيچ توضيحي رد شد و پر واضح است كه اساتيدي كه به دنبال ارتقاي خود هستند اين قوانين به نفع آنهاست. تقريبا اكثر دانشجويان و اساتيد از كاهش سطح علمي مقالات آي اس آي با خبرند، نمونه هاي آن را در ميدان انقلاب و دلالي مقاله ميتواان ديد. چرا وزارت علوم خودمختاري اين دانشگاهها را كه خلاف قانون وزارت و در راستاي منافع خود عمل مي كنند پيگيري نمي كند؟ چرا راهكاري براي ارزيابي رساله هاي دكتري كه گوياي كاربرد و سطح علم اشان باشد طراحي نمي كند؟
  • ایمان IR ۱۲:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    17 5
    جلوی افزایش پذیرش مقطع دکتری را بگیرند و اینکه چرا وقتی بازار کار مناسب برای دانشجویان دکتری کشاورزی فراهم نیست همچنان به پذیرش در این رشته ها می پردازند؟
  • سیما IR ۱۲:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    18 0
    6 ماه از تاریخ دفاع کارشناسی ارشدم در دانشگاه امیرکبیر می گذرد. اما هنوز نتوانستم مدرکم را بگیرم. چون باید برای پنج ترمه شدنم 980هزار تومن پرداخت کنم و توان مالی آن را ندارم. پدرم کارگر است و خودم هنوز بیکار. با آنکه دانشجوی روزانه و استعداد درخشان هستم به جای حمایت و تشویق، کارمندان همین دانشگاه امیرکبیر با من مثل مجرم برخورد می کند هیچ فرم یا گواهی ای مبنی بر دفاع به من داده نمی شود چون هنوز تسویه حساب نکرده ام. آیا این درست است که فشارهای مالی دانشگاه روی دانشجو باشد. دیوار کوتاه تر از ما گیر نیاورده اید؟ در ضمن فکری هم به حال خوابگاهها بکنید. هم از لحاظ کیفی و صد البته کمی.
    • فرهاد A1 ۱۳:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
      14 0
      من دانشجوي دكتري اميركبيرم. در هيچ دانشگاهي به نحوي كه اين دانشگاه با دانشجويان تحصيلات تكميلي برخورد ميكند بد برخورد نمي شود. واقعا ديواري كوتاهتر از دانشجو پيدا نكرده اند. جالبه خود اقاي ميلي منفرد استاد همين دانشگاه هستند.
    • بی نام US ۰۵:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۵
      9 0
      بدترین برخورد را کارمندان دانشگاه امیرکبیر با دانشجویان دارند.صحبت از کیفیت می کنند اما فله ای دانشجوی کارشناسی ارشد می گیرند و بعد هم اگر چهارترمه دفاع نکنی پول می گیرند.واقعا هدف چیست ؟
  • بی نام A1 ۱۲:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    17 1
    واقعا ادامه تحصیل برای چیست؟سرگرمی جوان که فعلا درخواست بیشتری نداشته باشد؟ آیا ظرفیت و برنامه ای برای این همه دانشجوی دکتری هست؟؟؟ چرا راهی که آخرش به ناکجا ست را اینقدر باز گذاشتیدگذاشتند؟؟؟
  • بی نام IR ۱۲:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    8 1
    دانشگاه صرفا جای تولید علم نیست دانشگاه جای تولید مدیر و بدنه ی سیاسی کشور هم هست اینکه همه عضو بسیج بشن اصلا درست نیست البته ما انتظار نداریم بزور همه اصلاح طلب بشن اما این مساله که دانشجویان علاقه مند به فعالیت سیاسی حق انتخاب گرایش سیاسی داشته باشن تشکل داشته باشن نشریه داشته باشن برای ما بسیار مهم هست برنامه های وزارت جناب عالی برای رفع محدودیت و توسعه ی سیاسی دانشگاه ها و کشور چی هست
  • محمد امین IR ۱۲:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    2 6
    من در مقطع کاردانی رشته عمران تحصیل میکنم . برای مقطع کارشناسی ما چند گرایش وجود داره که از جمله اون ها میتونم به کارشناسی تکنولوژی عمرانعمران و مهندسی اجرایی عمران اشاره کنم. رشته کارشناسی تکنولوژی عمران عمران بهترین گرایش برای ادامه تحصیل ما و ورود به مقطع ارشد هستش ولی از دو سال پیش یعنی سال 91 که سرفصل رشته مهندسی اجرایی عمران تصویب شد تمامی دانشگاه های دولتی که رشته عمران عمران رو پذیرش میکردن دیگه در این رشته پذیرش نمیکنن و فقط در گرایش مهندسی اجرایی عمران پذیرش میکنن.این رشته همون طور که از نامش پیداست یک رشته کاملا ناشناخته هستش که کلیه دروس اصلی محاسباتی ازش حذف شده. الان تکلیف منی که معدل تمام ترم هام بالا ی18.5 بوده و هدفم ورود به مقطع ارشد از طریق دانشگاه دولتی هستش چیه ؟
  • دکتریدانشجو A1 ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    8 2
    اندر احوالات کمیت و کیفیت: دانشکده عمران دانشگاه سمنان ارشد عمرانآب ندارد، آن وقت چطور امسال میتواند دکتری این رشته را بگیرد؟؟ آن هم با سه استاد از گرایش دیگر، که جمعا در دو گرایش 68 13 دانشجو دکتری را باید این 3استاد هدایت کنند و جالب تر اینکه خود اساتید هم میگن ما درخواست جذب دانشجو ندادیم و تعجب کردیم که چرا این اتفاق افتاده پیگیری کردیم وزارت علوم گفته حالا که تو دفترچه اومده بگیرید و تربیت کنید یعنی چه؟؟ چرا؟
    • بی نام A1 ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
      2 2
      اصلاحیه: علامت ها در متن حذف شدن 14 دانشجو که 8 نفر برای گرایش آب هست که ارشد نداره
  • دانشجوی دکترا A1 ۱۳:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    10 2
    سلام هدف وزارت علوم از پذیرش دانشجو در رشته ی زبان و ادبیات فارسی در مقاطع مختلف تحصیلی چیست؟ اگر جامعه و فرهنگ ما نیاز به این رشته دارد چرا برای ما هیچ فرصت شغلی وجود ندارد؟ چرا این قدر تعداد پذیرفته شده ها از تعداد امکان های شغلی بیشتر است؟ من همه ی مقاطع تحصیلی ام را در دانشگاه سراسری خوانده ام اما جامعه هیچ جایگاهی برای من در نظر نگرفته است و من فقط درس خوانده ام و تحقیق کرده ام و پژوهش انجام داده ام و الان هم احتمالا باید به فکر رفتن از ایران باشم چون در کشورم هیچ جایگاهی ندارم و اضافه ام و به درد نخورم.
  • بی نام IR ۱۳:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    1 26
    چرا پذيرش دانشجو دوره هاي کارشناسي ارشد انقدر کم است ؟ چرا تنوع رشته ها انقدر کم است ؟ مثلا کارشناسي ارشد حقوق شرکتها فقط در يک دانشگاه داريم و بقيه رشته هاي کارشناسي ارشد حقوق را هم در ايران اصلا نداريم
  • اکبر A1 ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    59 2
    آقا به وضعیت دانشگاه هنر رسیدگی کنید،تغیر ریاست هیچ کمکی نکرده و نمیکنه تا وقتی که کادر اداری و سیستم قبلی پابرجا باشن،روز به روز داره بدتر میشه و کسی اصلا توجهی نمیکنه انگار دانشگاه هنر زیر مجموعه وزارت علوم نیست،خواهشا دلیل عدم رسیدگی به اوضاع دانشگاه هنر را بپرسید.
  • بی نام IR ۱۳:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    3 4
    وضعیت بورس تحصیلی به کجا رسیده است؟ آیا به طور کلی لغو میشود؟ یا موقتی است؟ در فراخوان اردیبهشت فقط تعداد محدودی دانشگاه یا به عبارت بهتر موسسات آموزش عالی اجازه برداشتن بورس داشتند. دولت آقای روحانی که خود را ملزم به پاسخگویی میداند، لطفا تکلیف این همه دانشجوی دکتری رو مشخص کند. این همه دانشجوی دکتری کجا میخواهند کار کنند؟
  • ساره احمدی A1 ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 4
    با سلام و ادب.آفای دکتر چرا در پذیرش بدون ازمون دکتری، فارغ التحصیلان پیام نور را دانشگاهها اجازه نمیدهند از این فرصت علمی استفاده نمایند؟ مصوبه وزارت علوم که منعی در این زمینه طرح نکرده. ایا شخصی که پیام نور تهران شمال پذیرش میشودبه لطف خدااز شخصی که شبانه یک شهرستان پذیرفته میشه کمتر میداند که شبانه هم میتواند برخوردار شود از این فرصت اما...؟ درضمن اگر حضرات اندکی با مطالعه تصمیمگیری نمایند متوجه میشوند که رشته هایی مانند آی تی تا چند سال قبل فقط چند دانشگاه معدود انهم در تهران ارائه میدادده است دست ما به انتخاب روزانه یا شبانه در شهرهای مختلف باز نبوده.آقای دکتر لطفا اصلاحیه ای...تا ما بچه های مناطق محروم که درگرمای بالای 50 درجه ، پیام نور تهران قبول شدیم...سپاس
  • بی نام IR ۱۳:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    19 3
    شما که شعار کیفیت میدهید، چطور اجازه میدهید اساتید با مرتبه علمی استادیاری دانشجوی دکتری داشته باشند؟
    • مسعود A1 ۱۴:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
      11 2
      استاد هايي در دانشكده صنايع دانشگاه اميركبير با مرتبه استادياري 2 الي 3 دانشجوي دكتري دارد . بعضي از اساتيد هم همزمان 6 الي 7 دانشجوي دكتري دارند. در سال جاري همين دانشكده اعلام ظرفيت 15 دانشجوي دكتري كرده است. در حالي كه سطح علمي اساتيد پايين آمده اقدام به گرفتن تعداد زيادي دانشجو براي ارتقاي خود مي كنند با شرط 2 مقاله آي اس آي براي هر دانشجو كه بايد فارغ التحصيل شود. واقعا راهكار وزارت علوم چيست؟ در ضمن هيئت علمي هاي جديد بي ضابطه و با رابطه اش را هم بايد اضافه كنم.
  • مژده A1 ۱۳:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    2 3
    با سلام و ادب اقای دکتر من دانشگاه پیام نور تهران در دوره ارشد درس میخوندم .برای انکه اجازه دفاع بدهند الزام کردند مقاله مستخرج از پایان نامه... بنده گواهی پذیرش 4 مقاله مستخرج را در روز دفاع ارائه دادم 3تا در ژرنال خارجی یکی داخلی. در روز دفاع 5 دقیقه قبل از شروع مسوول اتاق دفاع اعلام کرد نسخه های پایان نامه بنده مفقود شده و جلسه دفاع را بدون هیچ نسخه ای و بدون اطلاع داور از متن پایان نامه برگزار کردند. و نمره ای بسیار کم داده شد اخه داور هم از رشته دیگری انتخاب شده بود که تخصص اش رسته من نبود و هم انکه اطلاعی از پایان نامه نداشت.هزاربار مراجعه کردم مسوولان دانشگاه هیچ. به نظرتان این حقه؟ خواهش میکنم شما که برای علم دود چراغ خورده اید پیگیری بفرمایید لطفا.سپاس
  • بی نام IR ۱۴:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    4 9
    با سلام. دانشگاهها کُلُّهُم باید خصوصی شوند. نظرتان چیست؟ خدانگهدار
  • سجاد A1 ۱۴:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    1 6
    چرا درصد مصاحبه و کنکور در زمان اقای دانشجو با شما فرق داره بر چه اساسی؟
  • بی نام IR ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    4 4
    ادغام دانشگاههای فنی حرفه ای با علمی کاربردی آیا واقعیت دارد؟ رئیس دانشگاه فنی حرفه ای شریعتی گفتند کذب است ولی با سرپرست شدن دکتر شفیعی در علمی کاربردی بنظر می رسد بصورت چراغ خاموش در حال اجرا شدن است.
  • بی نام A1 ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    4 3
    علیرغم احترام به وزیر علوم و امید به تصمیمات ایشان باید اقرار کرد که متاسفانه در برخی از دانشگاه ها از مدیران و روسای ضعیف استفاده شده است و باید گفت شرایط این دانشگاه ها تفاوت چندانی با گذشته نکرده است. ابن افراد بعضا دوستان و نزدیکان محفلی خود را به شایسته سالاری ترجیح داده اند. پیشنهاد میشود از راه کارهای درست و مناسب، مثلا سامانه اینترنتی، عملکرد این روسای ضعیف رصد شود و اگر نواقصی وجود دارد بر طرف شود یا برکنار شوند. واقعا شرایط خسته کننده شده است. لطفا فکری کنند.
  • بی نام IR ۱۴:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    3 6
    چرا ظرفیت mba در دانشگاههای تهران هر سال در حال کاهش است بخصوص ظرفیت روزانه شریف که اساتید حرفه ای و تخصصی این رشته را دارد؟
  • بی نام IR ۱۴:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    2 26
    چرا کنکور فوق لیسانس دو بار در سال اجرا نمی شود تا عمر پشت کنکوریها هدر نرود؟
  • شعار IR ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    3 4
    "باسواد بیکار، بهتر است از بیسواد بیکار" شما هم همین عقیده را دارید؟
  • بی نام IR ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    9 1
    آقای دکتر خواهشا شما پاسخ دهید. نامه ای با حدود 700 امضای دانشجوان و اساتید دانشگاه هنر خطاب به وزیر محترم علوم نوشته و نیز در رسانه ها روزنامه شرق، روزنامه فرهیختگان و... منتشر شد. در نامه ضمن اشاره به برخی مشکلات فجیع دانشگاه در چند سال گذشته، اسامی 5 گزینه منتخب برای ریاست دانشگاه ذکر شد. اسامی مذکور، منتخب حدود 73 عضو هیات علمی از حدود صد عضو آن بودند. به هر حال توجهی به ان نشد و ریاست جدید منصوب شد. در جلسه نمایندگان دانشجویان با برخی مسیولان رده بالای وزارت علوم به آنها قول داده شد که تیم جدید پیروی همین مطالبات امده است ولی واقعیت این نیست و اجماع دانشگاه به هیچ انگاشته شده است و همچنان تیم تندروی سابق مدیریت میکند. نگاهی به معاون تازه منصوب فرهنگی دانشگاه بکنید.
  • حسن A1 ۱۴:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    4 3
    من بورسیه هیات علمی یکی از دانشگاههای کشور هستم، دی ماه 1392 از رساله دکتری دفاع کرده ام و تا به امروز حکم بنده تبدیل نشده و هیچ حقوقی دریافت نمی کنم. علاوه بر مشکلات فوق، عرف برآن بود که هبات علمی ها خدمت سربازی را در دانشگاه تدریس کنند، اما در حال حاضر میگویند سهمیه وجود ندارد و احتمال دارد که همانند افراد عادی به خدمت بروید. با همین بهانه الان یک سال است بدون هیچ حقوق و درآمدی زندگی میکنم. هیچ جوابی هم به ما نمی دهند که آیا وضعیت درست می شود یا نه؟ فقط می گویند باید تا آبان صبر کنید تا بگوییم بروید سربازی یا در دانشگاه باشید. خواهشمندم رسیدگی کنید، تغییر قانون نباید به افرادی مثل من که قبل از آن بورس شده و براساس قوانین آ«روز برای زندگی شان برنامه ریزی کرده اند اثر بگذارد.
  • پارسا A1 ۱۴:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    5 1
    درمورددانشگاه هاي پيام نوربپرسيد.ماتوپيام نور درس ميخونيم رتبه هامونم بدنبوده كه پيام نور قبول شديم..ازلحاظ امكانات واقعاپايينه.حتي درحدمدرسه راهنمايي هم نيست.خواهشابه اين دانشگاه ها هم برسيد
  • علي A1 ۱۴:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    7 6
    شرايط جديد بورسيه‌ي هيئت علمي اصلاً عادلانه نيست. اينكه بايد جزو 10 درصد ورودي در دوره‌ي كارشناسي ارشد باشي، بر چه مبنايي هست؟ من تو دانشگاه شيراز درس خوندم اگه يه دانشگاه پايين‌تر بودم، مي‌تونستم جزو 10 درصد بشم. اين قانون خيلي بي عدالتيه
  • بی نام A1 ۱۵:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    3 1
    چرا برای تغییر ریاست دانشگاه هرمزگان چه کار کردید؟ دیگه صبر همه تمام شده یک سال همه منتظرند
  • علی IR ۱۷:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    17 1
    از آقای میلی منفرد سوال کنید مگر قرار نبود رییس دانشگاه از بین اساتید هر دانشگاه انتخاب شود؟ پس چرا در دانشگاه هنر این طور نشد؟ حتما باید یک دانشگاه سیاسی باشد که به آن توجه شود؟ همسایه دیوار به دیوار ما رییسی چون دکتر معتمدی را به خود می بیند و دانشگاه هنر کسی را به عنوان رییس می بیند که معاون فرهنگی خود را کسی انتخاب کرده که سردمدار تفکیک جنسیتی است و طرفدار سرسخت سعید جلیلی بوده است. نه اساتید و نه دانشجویان از این انتصاب بیرونی راضی نیستند . این یعنی اعتدال؟ همیشه باید دانشگاه هنر مظلوم باشد. لطفا آقای دکتر میلی خبر امیدوار کننده ای بدهند
  • بی نام IR ۱۷:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    12 1
    آیا فکری به حال آینده شغلی این همه دانشجوی دکتری کرده اید؟
  • بی نام A1 ۱۸:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    12 0
    اقا خواهشا نسبت به خواست عمومي در دانشگاه بي تفاوت نباشيد. در همه دانشگاه ها به انتخاب عمومي و اجماع توجه شد اما در دانشگاه هنر درخواست و امضاي حدود 700 دانشجو و استاد ناديده گرفته شد و دث به همون پاشنه قبلي ميچرخه.
  • بی نام IR ۱۸:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    5 1
    بگین چرا این قدر وام شهریه تو دانشگاه های پولی کم است، و چرا دانشگاه های پولی فله ای و کاروانی یا اتوبوسی برای تحصیلات تکمیلی دانشجو میپذیرند؟ برای دانشجوهای متاهل وام ازدواج در نظر بگیرند
  • بی نام A1 ۱۸:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    2 13
    بسمه تعالی با عرض سلام خدمت دکتر میلی منفرد بنده از سهمیه ی ایثارگران بورس خارج گرفتم ، از جناب دکتر تقاضا دارم با توجه به مشکلات عدیده ای که دارم ، به تبدیل به داخل بنده موافقت فرمایند . با تشکر
  • دانشجوی دکتری A1 ۰۳:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۵
    5 0
    با سلام. لطفا بفرمایید چرا به دانشجویان دوره دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر امکانات لازم برای پزوهش داده نمی شود. آیا دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست حق آن ندارد چند آزمایشگاه مناسب داشته باشد. دکتری بین الملل هم که با پرداخت شهریه امکان استفاده از خدمات آزمایش دانشگاه ندارند و هیچ حمایت از ایشان و حتی اثاق مناسب در اختیارشان قرار نمی گیرد. آیا این روند برخورد با دانشجو روزانه شبانه و بین الملل در این دانشگاه مناسب است که دانشجو از طریق آزمون انتخاب شود و سپس رها گردد.
  • بی نام A1 ۰۴:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۵
    1 4
    با سلام آقای دکتر من سه سال فارغ التحصیل دکتری از یکی از دانشگاه های تهران هستم و کارمند دانشگاه هم هستم و در جذب هم شرکت کردم البته فقط دانشگاه های استان تهران را زدم ولی هنوز در زمینه تخصصی ام کار نمی کنم .
  • بی نام US ۰۵:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۵
    4 0
    سلام اقای میلی منفرد من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک امیرکبیر دوره روزانه هستم .چرا وقتی می خواستم استاد راهنما انتخاب کنم هیچ استادی ظرفیت نداشت ؟ چرا انقدر تعداد دانشجویان ارشد این دانشکده زیاد است که عملا مدرک گرایی و کاهش کیفیت تبلیغ می شود.چرا باید در صورت پنج ترمه شدن مبلغ یک میلیون تومان به دانشگاه بپردازم ؟ به این علت که رتبه ام دو رقمی بوده؟ چرا در دوره کارشناسی ارشد حتی فرصت استفاده از یک ازمایشگاه و یک کار علمی برای دانشجویان نیست ؟ یعنی واقعا این دانشگاه همان دانشگاه صنعتی و جز باکیفیت ترین دانشگاه های ایران است ؟
  • بی نام IR ۰۵:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۵
    2 0
    خواهش میکنم ازشون در مورد فرصت مطالعاتی دانشجویان دکتری بپرسید.. چرا هر روز دارند عرصه را برای دانشجویان دکتری تنگ تر میکنند؟ خرداد ماه امسال یک آئین نامه داده اند که شرایط را خیلی سخت تر کرده از جمله اینکه قبلا سه و نیم سال تحصیلی برای فرصت مطالعاتی رفتن مجاز بود الان کرده اند سه سال ارز که نمیدهند و میگویند ریالی اش را خودتان بدهید، بروید و برگردید شاید نصفش را پس دادیم.. مراحل اقدامش هم که هفت خوان رستم است.. یک دفعه بگویند نمیدهیم جان همه را خلاص کنند... این همه اختلاص در این مملکت میشود.. پول شویی، فساد، وامهای بانکی کلان، بریز و بپاش ها.. آن وقت زورشان به چندرغاز ارزی رسیده که به فرصت مطالعاتی داده میشد.. خدایااااااااا
  • بی نام IR ۱۴:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۵
    1 0
    با سلام. لطفا از پذیرش بیش از حد دانشجو در مقطع تکمیلی به ویژه دکترا جلوگیری کنید.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین