صادق زیباکلام در روزنامه شرق نوشت:

آخرين و جديدترين اتهامي که برخي از اصولگرايان تندرو به واسطه آن اصرار بر استيضاح دکتر فرجي‌دانا داشته‌اند، اين بوده که سياست‌هاي مشاراليه باعث افت علمي در دانشگاه‌ها شده است. مقصود اصولگرايان این است که به واسطه فضاي سياسي آزادي که وزير علوم دولت يازدهم در دانشگاه‌ها به وجود آورده، دانشجويان درس و بحث و علم را رها کرده و همه هم‌وغم‌شان، فعاليت‌ها و مباحث سياسي شده است؛ در نتيجه دانشگاه‌هاي کشور دچار افت علمي شده‌اند.

در واقع، اين اتهام آنقدر بي‌پايه‌واساس است که انسان نمي‌داند از کجا منشا گرفته است. هرکس که کوچک‌ترين آشنايي و ارتباطي با محيط‌هاي دانشگاهي داشته باشد، نمي‌تواند به اين اتهام واکنش ناباورانه نشان ندهد، زيرا سال تحصيلي 93-92 اتفاقا يکي از آرام‌ترين سال‌هاي تحصيلي اخير بود. اساسا در هيچ‌يک از دانشگاه‌هاي کشور وضعیت اين‌گونه نشده بود که دانشجويان صرفا به دنبال فعاليت‌هاي سياسي، درس و کلاس را رها کرده باشند. چقدر خوب مي‌شد اصولگراياني که نگران افت علمي يا تحصيلي در دانشگاه‌ها هستند حداقل چند نمونه ارايه مي‌دادند که در اين دانشگاه يا آن يکي، اين‌گونه شده و اين تعداد دانشجو مشروط شد‌ه‌اند يا شواهد و قراین ديگري که حکايت از افت تحصيلي در نتيجه فعاليت‌هاي سياسي- صنفي دانشجويان در سال گذشته داشته باشد.


...واقعيت این است که اصولگرايان نه خيلي نگران افت علمي و تحصيلي دانشجويان هستند و نه نگران اينکه فضاي باز سياسي و محدودکردن سايه سنگين کميته‌هاي انضباطي بر سر دانشگاه‌ها، باعث افت علمي آنها ‌شود...مشکل اصولگرايان این است که متوجه شده‌اند تعداد قابل‌توجهي از دانشجويان کشور و محيط‌هاي دانشگاهي از نظر سياسي با ‌آنها همراه و همسو نيستند.
به همين دلیل مي‌خواهند هرطور شده جلو اين فضاي باز سياسي در دانشگاه‌ها را بگيرند. مي‌توان از اصولگرايان پرسشي ساده کرد که اگر دانشجويان به جاي حمايت از مخالفان شما، از شما حمايت مي‌کردند آيا باز هم مخالف فعاليت‌هاي سياسي در دانشگاه‌ها بوديد؟ آيا اگر دانشجويان از شما طرفداري مي‌کردند، ‌شما همچنان نگران افت تحصيلي و علمي دانشگاه‌هاي کشور مي‌بوديد؟ اتفاقا اگر وزارت علوم دولت يازدهم يک گام درست براي دانشگاه‌هاي کشور برداشته باشد، زدودن فضاي امنيتي و نگراني از کميته‌هاي انضباطي در دانشگاه‌ها بوده است.

17302

 

کد خبر 370147

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محسن IR ۰۳:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    84 1
    اصولگرایان که از کاهش سهم خود در مجلس آینده شدیدا بیمناکند، با استیضاح وزییر علوم، در واقع برگی را رو می کنند که هویت واقعی نظام فکری شان را بر ملا خواهد ساخت. ولو با حذف وزیر با تدبیر علوم، مردم در انتخابات مجلس، پاسخ شایسته ای به کینه توزی اصولگرایان در مجلس خواهند داد. ان شاء الله
    • بی نام RO ۰۷:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
      0 15
      خواهیم دید خورشید اصولگرایی هیچ وقت غروب نمیکنه.
  • بی نام IR ۰۳:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    120 4
    آفرين كه حرف حق ميزني
  • بی نام IR ۰۳:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    67 1
    واقعا این کلامش زیبا بود.
  • بی نام IR ۰۳:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    76 3
    اکثریت مردم طرفدار اصلاح طلبان هستند
  • بی نام A1 ۰۵:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    2 35
    بله از خود راضی هم هستید
    • بی نام IR ۱۶:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
      5 0
      اشتباه مثبت دادم.
  • بی نام IR ۰۶:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    14 1
    آنهایی که دانشگاه رفته اند می دانند که تنها عده کمی از دانشجویان سیاسی از نوع تشکیلاتی هستند که از علائق اشان است بقیه دانشجوها سیاسی تشکیلاتی نیستند و بیشتر نقش حمایتی بازی می کنند که اتفاقا گروه سیالی هستند. محیط علمی وقتی برای سیاست نمی گذارد مگر اینکه سیاسیون خودشان پای دانشگاه را به سیاست بکشند.
  • بی نام IR ۰۶:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    5 0
    دقيقا
  • ادیب IR ۰۸:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    10 0
    من دانشجوی دانشگاه علامه طباطبایی هستم که طی 8 سال دوره ی اصولگرایان بسیار این دانشگاه خبر ساز شده بود به خدا قسم میخورم که از وقتی که روحانی رییس جمهور شده برخورد حراست و کمیته ی انظباطی و رییس دانشکده ها تغییر بسیار مثبتی کرده و فضا بسیار آرام شده تقریبا قریب به 95 درصد دانشجویان راحت در فضای دانشگاه با هم گفت و گو میکنند و حراست هم همیشه در دفتر خود است درصورتی که در زمان ریاست قبلی حراست بیشتر نقش پلیس را داشت تا ناظم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین