رییس کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای شهر تهران، امروز در نشست خبری خود درباره قتل یکی از دستفروشان شرق تهران توسط ماموران رفع سد معبر واکنش نشان داد و گفت این مورد را پیگیری می کنیم.

به گزارش خبرآنلاین خبرآنلاین، عبدالمقیم ناصحی امروز گفت شورای شهر پیگیر قتل یکی از دستفروشان توسط عوامل منسوب به شهرداری تهران است

او در پاسخ به خبرآنلاین درباره قتل یک دستفروش در منطقه تهران پارس گفت: این اتفاقی که اشاره شد رخ داده به نام شهرداری است. شهرداری پیمانکارانی دارد و برون سپاری برخی از کارها به وسیله پیمانکاران است. در عملکرد برخی از این پیمانکاران بخش خصوصی، اتفاقاتی رخ می دهد که ارتباط مستقیم با شهرداری پیدا نمی کند که به صورت مستقیم ورود پیدا کنیم. ولی ما حساس شده ایم که بر عملکرد پیمانکارانی که تحت امر شهرداری تهران فعالیت می کنند، به لحاظ اخلاقی و رفتاری نیز نظارت شوند. لذا ما پیگیر همین قضیه هم هستیم.

او همچنین درباره تصویب بودجه 71 میلیارد تومانی شهرداری تهران برای کاهش آسیب های اجتماعی در این کلانشهر خبر داد و گفت: امسال در شورای شهر تهران، بودجه 71 میلیاردی برای فعالیت شهرداری در زمینه آسیبهای اجتماعی تصویب شد که نشان از عزم ما برای کاهش آین آسیبها دارد.

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر در پاسخ به خبرآنلاین توضیح داد: در شهرداری تهران ستاد ساماندهی برای آسیب دیدگان اجتماعی ترتیب داده شده است. ما مجبوریم در حل بخشی از مشکلات آسیبهای اجتماعی، سازمانها و وزارتخانه های دیگر را به کمک شهرداری تهران بطلبیم. شهرداری تهران آسیب دیده ای را جمع آوری می کند ولی به دنبال این اقدامات مشکلاتی به وجود می آید که نه تنها به شهرداری تهران و شورای شهر ارتباطی پیدا نمی کند، بلکه در قبال این محبتی که به اینها می شود و آنها را حمام می کنند و شام می دهند، فردای آن روز می بینید شهرداری چیزی هم بدهکار می شود و از دست شهرداری شکایت می شود و چندین مورد از این پرونده ها را داشته ایم.

او توضیح داد: به اعتقاد بنده، معتاد، یک بیمار است و لذا اگر یک بیمار معتاد، درمان شود و در بیمارستان یا کمپی نگهداری شود و به قولی، پاک شود و دوباره بخواهد به جامعه برگردد، شهرداری وظیفه ندارد برای او پاسبان و نگهبان بگذارد تا دوباره دچار این آسیب نشود. بخشی از این مراقبتها به خود ایشان و خانواده شان مربوط می شود.

به گفته ناصحی، بخشی از این کارها، وظیفه قانونی شهرداری نیست بلکه بر اساس اخلاق و حقوق شهروندی وظیفه پیدا می کند. شهرداری همانطور که بر اساس حقوق شهروندی، مسجد و کتابخانه و فرهنگسرا و خیابان می سازد، حقوق شهروندی حکم می کند اگر کار اجتماعی به زمین مانده و دیگران به سراغش نمی آیند، شهرداری وارد می شود و این عملکرد قابل تحسین است.

او توضیح داد: ما برای رفع آسیبهای اجتماعی بودجه ای معادل 71 میلیارد تومان در نظر گرفته ایم و این انصافا متفاوت با زمانهای گذشته است. این نشان می دهد کمیسیون فرهنگی در دوره چهارم شورا به میدان آمده تا به صورت عملیاتی کارها را انجام دهد.


موسیقی در فرهنگسراها تدریس می شود

در بخش دیگری از نشست خبری رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران، ناصحی درباره ادامه تدریس موسیقی در فرهنگسراها، خبر داد و گفت: طبق اطلاعاتی که از مسولان فرهنگی شهرداری گرفته ایم، موسیقی تدریس شده، کیفیت لازم را نداشت. لذا قرار شد موسیقی فاخر در این فرهنگسراها تدریس شود.

او در ادامه گفت: بحث موسیقی را برای مردم لازم می دانیم و هرگز با اصل موسیقی مخالف نیستیم و اعتقاد داریم به وسیله نوای موسیقی بسیاری از کارها اساسی نظام جمهوری اسلامی پیش رفته، مانند نوای موسیقی در جبهه های جنگ که بسیار کارساز بود.

حجت الاسلام عبدالمقیم ناصحی توضیح داد: ما حسب وظیفه نظارتی تعطیلی تدریس موسیقی در فرهنگسراها را پیگیری کردیم. عنوان شد موسیقی ای که در این کلاسها تدریس می شد، بسیار ابتدایی بود و قرار است کلاسهای موسیقی فاخر به وسیله استادان مجرب، دایر شود و لازم است به این بحث توجه کنیم. اگر کلاسهای موسیقی را نداشته باشیم، این کلاسها به زیرزمین کشیده می شود و موزیک خیابانی پیدا می شود.

او در ادامه نشست خبری خود گفت: تشویق و ترغیب می کنیم تا سازمان فرهنگی هنری، کلاسهای موسیقی قابل قبول به لحاظ دینی و اسلامی را برگزار کند.


مکانهای ورزشی شهرداری به این نهاد برمی گردد

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در بخش دیگری از سخنانش به لزوم مدیریت واحد شهرداری در اماکن ورزشی متعلق به این نهاد، اشاره کرد و گفت: بچه ای اخیرا در یک استخر غرق شد، این استخر در اختیار بخش خصوصی بود و در اختیار سازمان ورزش شهرداری نبود. مکان متعلق به شهرداری بود، اما به بخش خصوصی واگذار شده بود و آنجا را بخش خصوصی اداره می کرد. ما به طور جدی دنبال این هستیم که اماکن و استخرهای شهرداری به سازمان ورزش شهرداری برگردد و با مدیریت واحد اداره شوند. این مسله تصویب شده و چندین جلسه هم با مسوول سازمان ورزش گذاشتیم و از شخص آقای دکتر قالیباف هم خواستیم و ایشان وعده دادند مدیریت اماکن ورزشی با یکپارچه کنند.

47231

کد خبر 370656

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۲:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۷
    146 2
    هیبت بعضی از ماموران سد معبر شهرداری به زور گیران ببیشتر شبیه است تا کارمند شهرداری
    • بی نام IR ۱۹:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۷
      55 1
      هر کی بهشون باج نده، کتک میخوره.
  • احمد IR ۱۴:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۷
    137 2
    برون سپاری کار نه برون سپاری مسولیت.... اتفاقا شهرداری باید پاسخگو باشد
  • رامین IR ۱۷:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۷
    17 0
    خبر.ازت گله دارم چون به کشته شدن این کارگر کم توجهی کردی وگزارشی ازخانواده این کاگربیچاره منتشرنکردی.
  • بی نام A1 ۰۲:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۸
    21 0
    آيا كسي هست به رشوه گيري ماموران سد معبر رسيدگي كند چون آنها يك سري از افراد را دستگير مي كنند و به بعضي افراد كاري ندارند. البته از همين الان منتظريم كه شهرداري تكذيب كند.
  • بهزاد ایرانی EU ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۸
    9 0
    وقتی شما برای انجام وظایفی که به عهده دارید نایب میگیرید یعنی انرا به پیمانکار میسپارید مسئولیت اعمال ان پیمانکار یا نایب با شما نیست ؟ عجب استدلالی یک کلام بگید بی پولها و فقرا از تهران بروید بیرون خلاص
  • حمید A1 ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۸
    11 0
    حالا هی شلوغی شهر فرگسون تو امریکا نشون بدید
  • پیراسته فر IR ۰۹:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۳۰
    1 0
    باید مسئولین ودلسوزان نظام خیلی مواظب باشند. گاهی ظلم به یک مظلوم فعل وانفعالات غیرقابل جبرانی بوجود می آورد. دستفروش تونسی که در اعتراض به توقیف کالاهایش و تحقیری که یک مأمورشهرداری به او روا داشته بود خود را در مقابل ساختمان شهرداری به آتش کشیدو این اقدام آغازگر انقلابی در تونس شد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین