به گزارش ایرنا، سید رمضان شجاعی نماینده ساری افزود: اگرچه اصل اجرای مناظره های تلویزیونی را برای روشنگری افکار عمومی پسندیده می دانم اما در شرایط فعلی که سمت و سوی برخی از این مناظره ها انتقاد از دولت است، حتما باید فردی از جناح حامی دولت به دفاع ازاین موضع برآید.
وی گفت: در مناظره هایی که تا کنون شاهد پخش آنها از سیمای جمهوری اسلامی بوده ایم، یک سوی ماجرا دولت بوده که تندترین انتقادها را تحمل کرده است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس هشتم اظهار داشت: این درحالی است که حتی طرف مقابل انتقاد کنندگان از دولت در مناظره های تلویزیونی، دفاعی قاطع و جامع از دولت ارائه نکرده است.
وی با بیان این که صدا وسیما در این مناظره ها در مورد برخی افراد بزرگ نمایی می کند، گفت:مسئولان برگزار کننده مناظره ها نباید به هیچ یک از طرفین فرصت زیر سئوال بردن افراد،در جایگاه حقیقی و حقوقی، پیشنیه و خدمات آنها را بدهند.
عضو کمیته رسانه مجلس تاکید کرد: صدا و سیما باید بی طرفانه عمل کند و از طرف دولت هم باید افرادی باشند که حرف هایشان را بزنند و ایرادها و اشکالاتی که به کارکرد دولت،شیوه ها و راهکارهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی دولت بیان می شود، پاسخ مستدل و صریح ارایه کند.
وی گفت: وقتی یکی از طرف های حاضر در مناظره با صراحت دولت و خدمات دولتی را زیر سئوال می برد، باید بدون فوت وقت مرجع موثق در برنامه حاضر باشد که بتواند پاسخی قانع کننده برای افکار عمومی داشته باشد.
این نماینده اصولگرا تصریح کرد: وقتی به دروغ یا راست، مسائلی مطرح می شود که بی جواب می ماند، دولت تضعیف می شود و این دقیقا خواسته دشمنان و مغرضان دولت است.
وی گفت: ما که به دنبال تضعیف دولت نیستیم بلکه می خواهیم بحث ها و نظرات پخته شود و مردم هم قضاوت و داوری کنند. وقتی یک طرف قضیه حضور ندارد، طبیعتا مناظره یک جانبه می شود که دیگر مناظره نیست بلکه یک دیالوگ است.
شجاعی افزود: انتخاب دو طرف مناظره به ترتیبی که یک نفر مخالف و دیگری منتقد دولت باشد، حق دولت را در پاسخ گویی تضییع و نابود می کند.
وی اظهار داشت:در بین اصولگراها افرادی هستند که نسبت به عملکرد دولت نقد دارند. این عده اگرچه اصولگرا محسوب می شوند اما چنین فردی نباید مقابل مخالف دولت بنشیند بلکه باید یک موافق دولت حضور داشته باشد که بتواند به انتقادات وارد شده به دولت، پاسخگویی مناسب برای افکار عمومی داشته باشد.
شجاعی مناظره های فعلی را راهگشا ندانست و ادامه داد: ادامه چنین مناظره هایی بی فایده است و فقط در صورت اصلاح روند مناظره ها و بازنگری در انتخاب افراد می تواند هدف مثبت و مورد توجه تهیه کنندگان و مجریان این ایده پسندیده رسانه ای را تامین کند.
وی درباره پیشنهاد حضور کاندیداهای شکست خورده دردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مناظره های تلویزیونی که در روز های اخیر مطرح شده است، گفت:اگر کاندیداهای شکست خورده پل های پشت سر خود را خراب نمی کردند، شاید چنین امکانی وجود داشت اما در حال حاضر که شکست خوردگان در انتخابات اخیر در بین مردم هم جایگاهی ندارند، این امر غیر ممکن ا ست.
وی افزود: کاندیداهای شکست خورده انتخابات ریاست جمهوری، در هفت ماه گذشته، هر نوع اقدام تخریبی علیه نظام را انجام دادند و از همه فرصت ها علیه نظام استفاده کردند. آنها دیگر فرصتی برای مناظره باقی نگذاشتند.
عضو کمیته رسانه مجلس هشتم اظهار داشت: حضور کاندیداهای شکست خورده در مناظره های تلویزیونی نه تنها کمکی به بهبود فضای فعلی جامعه نمی کند بلکه فضا را به ویژه در پایتخت که هنوز داغدار عاشورا است، سنگین تر می کند.
وی گفت: تحقق چنین امری، جز تامین خوراک تبلیغاتی برای رسانه ها ی بیگانه فایده ای دیگر نخواهد داشت.
نظر شما