کاندیدای ریاست فدراسیون تنیس مهمترین برنامه‌های خود را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا؛محمد جمشیدی در رابطه با برنامه‌هایش به عنوان کاندیدای ریاست فدراسیون تنیس، اظهار کرد: برنامه‌هایم را به اعضای مجمع فدراسیون داده‌ام و نمی‌خواهم خیلی به جزئیات آن بپردازم، ولی تلاش برای عمومی کردن تنیس و توجه به استان‌ها و به خصوص مناطق محروم و آماده کردن زیر ساخت‌های تنیس در این مناطق از اولویتهای کاری من است.

وی در این باره افزود: در حال حاضر ما در بسیاری از استان‌های کشور فقط یک یا دو زمین تنیس داریم، در حالی که ورزش از دل شهرستان‌ها با امکانات کمتر بیرون می‌آید و ما بیشترین قهرمانان خود را از این مناطق داریم.

جمشیدی همچنین پشتوانه سازی و توجه به تیم‌های پایه را از برنامه‌های اصلی خود عنوان و خاطر نشان کرد: زمانی در زیر گروه‌ جهانی دیویس کاپ حضور داشتیم و قهرمان آسیا بودیم، ولی متاسفانه از جایگاه اصلی خود فاصله زیادی گرفته‌ایم.

وی در این باره ادامه داد: رقبای ما در آسیا دارند خوب کار می‌کنند و ما هم نیاز داریم با برنامه‌ریزی خوب خود را در کنار آنها قرار دهیم. قرار نیست معجزه ای اتفاق بیافتد، کسی هم نمی تواند چنین ادعایی بکند. موفقیت بی تردید نتیجه برنامه ریزی و البته صبر و حوصله است. بنده تصور می کنم در فرصتی چهارساله می توان کارهای بزرگی کرد ولی تحول اساسی نیاز به حداقل 10 سال برنامه ریزی و ممارست دارد. در واقع ما نیاز داریم چشم اندازی 10 ساله داشته باشیم که در آن مشخص شده باشد، امروز کجاییم، سال بعد کجا خواهیم بود، چهار سال بعد و در نهایت 10 سال بعد چه وضعیتی خواهیم داشت. این در واقع برنامه ای استاندارد برای توسعه خواهد بود. شبیه به آنچه در کشورهای صاحب تنیس اتفاق افتاده.

جمشیدی درباره مشکلات تنیس در ایران، با بیان این که تنیس از جمله ورزش‌هایی بوده که بعد از انقلاب مورد بی‌توجهی قرار گرفته است، افزود: این دیدگاه که تنیس، ورزش مرفهین است باعث شد تا این ورزش در کشور ما مورد بی‌مهری قرار بگیرد، در حالی که بسیاری از قهرمانان تنیس ما از قشر زحمت کش در این رشته ورزشی بوده‌اند.

نایب رییس فدراسیون تنیس درباره پتانسیل‌های تنیس در کشور اضافه کرد: با توجه به این دیدگاه‌ها و علی رغم جفایی که به این ورزش شده است، ما وضعیت بدی نداریم. از طرف دیگر ما بهترین امکانات را برای این ورزش داریم. کمتر جایی را در آسیا هست که در همه جای آن شرایط برای ورزش در چهار فصل فراهم باشد. ما بهترین امکانات و زمین‌ها را در تهران و کیش داریم، ولی روزمرگی و این که همواره به این فکر بوده ایم که از گروه سه جام دیویس به گروه دو برویم باعث شده ، اغلب در جا بزنیم.

جمشیدی در ادامه گفت و گو به ایسنا، اظهار کرد: ما حدود 14 سال پیش دو دوره جام ستارگان دنیا را برگزار کردیم و شاهد استقبال خیره کننده‌ مردم بودیم. به طوری که در دو روز شاهد حضور حدود 9 هزار هوادار در استادیوم بودیم. این نشان می‌دهد که استقبال مردم به این ورزش خوب است و نیازمند است که ما برای احیای آن در کشور تلاش کنیم. من در برنامه‌هایم برگزاری دوباره چنین مسابقاتی را در نظر گرفته‌ام.

وی همچنین اضافه کرد: شما نگاه کنید کشور امارات حرفی برای گفتن در تنیس ندارد، ولی مسابقات جایزه بزرگ را میزبانی می‌کند و بزرگان تنیس را به کشور خود می‌آورد. حضور فدرر و جوکوویچ در این کشور باعث می‌شود هواداران برای دیدن آنها از کشورهای مختلف به امارات بروند.

جمشیدی در این باره افزود: نسل جوان وقتی این شور و شعف را در کشور خود می‌بیند به تنیس علاقمند می‌شود و قطعا کشورهایی مثل امارات و ترکیه در آینده در تنیس حرف برای گفتن دارند. حتی پخش تلویزیونی تنیس هم بسیار در رشد این ورزش کمک می‌کند، ولی در کشور ما خیلی از جوانان تنیس را نمی‌شناسند.

وی در پاسخ به این سوال که فکر می‌کنید پیروز انتخابات شوید یا خیر به ایسنا، گفت: اجازه بدهید قبل از انتخابات گمانه زنی نکنیم. من اعتقاد دارم اعضای مجمع همگی آدم های شریفی هستند و کاملا مستقل رای خواهند داد. تصور بنده این است که گفتن اینکه من قطعا رای می آورم یا فلان کاندیدا رای می آورد، خدای نکرده توهین به عزیزان مجمع است. طبیعی است که همه نامزدها رایزنی بکنند، اما تا روز مجمع مشخص نخواهد شد که نتیجه انتخابات چه خواهد شد.

به هر حال بنده اگر انتخاب شوم تلاشم را برای ارتقای تنیس خواهم کرد و اگر هم انتخاب نشوم هر کسی که ریاست فدراسیون را برعهده بگیرد آماده‌ام به او کمک کنم.

نامزد ریاست فدراسیون تنیس درباره برنامه‌های خود در بخش مالی و اقتصادی نیز، گفت: بنده معتقدم کمیته بازاریابی می تواند قلب تپنده فدراسیون باشد. کمیته ای پویا و به روز می خواهیم که علاوه بر فراهم کردن بسترهای درآمدزایی، از همه پتانسیل های موجود برای اقتصادی کردن تنیس استفاده کند. این کمیته می تواند از محصول فدراسیون که

"تنیس" است، به بهترین شکل بهره برداری کند. واقعیت این است که با همه مشکلاتی که وجود دارد، همین امروز هم می شود در تنیس شرایط اقتصادی بهتری ایجاد کرد، اما شرایط آرمانی زمانی به وجود می آید که فرصت های تازه ای برای درآمدزایی ایجاد کرد. چیزی که البته نیاز به کمک دولت دارد. باید از دولت بخواهیم که تسهیلاتی به بخش خصوصی بدهد که ورود آنها به تنیس، توجیه اقتصادی داشته باشد. نمی توانیم از بخش خصوصی بخواهیم مثلا بیاید باشگاه تنیس تاسیس کند و زمین تنیس بسازد، بدون آنکه امکان درآمدزایی داشته باشد. راهش این است که مثلا به بخش خصوصی بگوییم زمین ارزان قیمت می دهیم، وام بلند مدت می دهیم با بهره کم و تسهیلاتی از این دست، تا آنها برای سرمایه گذاری ترغیب شوند. و این همان جایی است که دولت باید به کمک تنیس بیاید.

 

251 41

کد خبر 384263

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شايان A1 ۱۷:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۷
    0 1
    همون قدر كه تو اين چند سالي كه رئيس هيئت تهران بودين تنيسُ عمومي كردين و همه مردم إستان تونستن تنيس بازي كنن ، تو كشورم ميتونين

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین