حمله نظامی، بمباران اتمی تاسیسات هسته ای، ایجاد شورش های مرزی در ایران و کودتای مخملی از جمله راهبردهای این مرکز برای فروپاشی ایران بود.

به گزارش  «شبکه خبر دانشجو» دکتر حسن عباسی  در سمینار بررسی ابعاد جنگ نرم در فارس، با اشاره به چگونگی شکل گیری استعمار نو  پس از جنگ جهانی دوم، اظهار داشت: پس از شکل گیری استعمار نو، استعمار گران برای اینکه هزینه کمتری را متحمل شوند، با دولت های های کودتایی در کشورهای مورد نظر خود حکومت می کردند.

وی با اشاره به تحقیق موسسه انستیتو بروکینز آمریکا در رابطه با فروپاشی ایران، خاطرنشان کرد: عباسی افزود: بر اساس این گزارش، در صورت حمله نظامی به ایران تنها یک میلیون و 200 هزار نیروی چریکی برای مقابله با حملات چریکی ایرانیان نیاز است. 

رئیس مرکز بررسی های دکترینال امنیت بدون مرز با اشاره به گزینه کودتای مخملی در این تحقیق، گفت: کودتای مخملی آخرین گزینه‌ای بود که تصمیم گرفتند آن را عملی کنند.

وی با بیان اینکه برای انجام کودتای مخملی برخی اشخاص را در لیست خود قرار داده بودند، تصریح کرد: در حالی که رضا پهلوی نفر چهارم این لیست است، برخی خودی ها در صدر این لیست قرار دارند. 

عباسی اظهار داشت: بر اساس اسناد رسمی کاخ سفید، اعلام شده که یکی از مشکلات آمریکا در ایران این است که سفارت ندارد، چون در این صورت می‌توانست با نزدیک شدن به سپاه و ارتش، آنها را تشویق به کودتای نظامی کند. 

رئیس مرکز بررسی های دکترینال امنیت بدون مرز ضمن تقسیم بندی انواع نبرد، خاطرنشان کرد: قدرت به معنای توان تحمیل اراده خود بر دیگری است و از سه راه سخت، نیمه سخت و نرم انجام می شود.

وی اظهار داشت: پس از شکل گیری استعمار فرا نو به جای اینکه از دولت‌های کودتایی برای اعمال نفوذ خود استفاده کنند، از طریق تصرف قلب و ذهن افراد جامعه، منافع خود را دنبال می کردند.

وی با تاکید بر اینکه اگر اسلام در این زمان ضربه بخورد، تا صدها سال نمی تواند برپا شود، اظهار داشت: اگر دشمنان دستشان به ایران برسد، بلایی بدتر از غزه بر سر ملت ایران می آورند. 

رئیس مرکز بررسی های دکترینال ضمن انتقاد از اظهار نظر عده‌ای مبنی بر اینکه چرا مقام معظم رهبری تعداد تالیفات زیادی ندارند، تصریح کرد: ائمه و انبیا نیز برای اظهار فضل و نشان دادن کمالات خود، کتابی ننوشته‌اند. 

رئیس مرکز بررسی های دکترینال ضمن انتقاد بر نفوذ تفکر داروینیسم بر نظام آموزش و پرورش کشور، گفت: جمهوری اسلامی با پول بیت المال، داروینیسم را آموزش می دهد.

وی با بیان اینکه برخی یاران امام (ره) با گذشت 30 سال از انقلاب اسلامی هم شرقی شدند و هم غربی، تصریح کرد: افرادی که بیشترین همراهی با امام (ره) داشتند، حزب کارگزاران سازندگی با جهت گیری لیبرال دموکرات و حزب اعتماد ملی با جهت گیری سوسیال دموکرات را پایه ریزی کردند.

عباسی اکثریت شرکت کنندگان در آشوب ها را معاند ندانست و گفت: معاندان گروه ناچیزی هستند که به حساب هم نمی آیند. 

رئیس مرکز بررسی های دکترینال اظهار داشت: محدود کردن جنگ نرم به قضایای انتخابات، ظلم است به جنگ نرمی که مقام معظم رهبری سال‌ها پیش مطرح کردند. 

وی ضمن انتقاد از عملکرد رئیس فرهنگستان علوم، تصریح کرد: چرا پس از 19 سال مدیریت بر این فرهنگستان، تولید علم نکردید.  

وی ادامه داد: آیا ضرورت نداشت رشته‌ای در رابطه با فطرت انسان در دانشگاه ها ایجاد کنیم.

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال گفت: پس از آن همه حرمتی که حکومت به عده‌ای گذاشت، عده‌ای از آنها با تمسخر گفتند آب میوه را تولید می کنند، علم را هم تولید می کنند.

عباسی تصریح کرد: امروز هرکس در هر جناحی که هست باید بداند در زمین خودمان با چه قواعدی بازی می کند.

وی مرکز تحقیقات بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری را ضعیف ترین بخش دولت دانست و خاطرنشان کرد: این مرکز توانایی ارائه استراتژی را ندارد.

رئیس مرکز بررسی های دکترینال با اشاره به رویکرد فرهنگی دولت دهم، اظهار داشت: معنای کار فرهنگی به معنای صرف هزینه و پول نیست.

عباسی خاطرنشان کرد: اگر اراده دولت در زمینه فرهنگی جدی است، باید چهار فرهنگستان خود را شخم بزند. 

وی اظهار داشت: چون دولت تئوریسین ندارد، موجی که در حوزه جنگ نرم ایجاد شده است، آن را با خود می برد. 

رئیس مرکز بررسی های دکترینال با بیان اینکه نقد فرهنگی دولت را از ماه های آینده شروع می کنیم، گفت: اگر در نقشه علمی کشور، معظل داروینیسم حل نشده باشد، مجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی را بی امان نقد می کنیم.

عباسی در مورد فرزندان هاشمی رفسنجانی نیز اظهار داشت: چطور شهرام جزایری را توانستند در کشور دیگری دستگیر کنند، اما مهدی هاشمی را نمی‌توانند توسط اینترپل بگیرند.

رئیس مرکز بررسی های دکترینال، استکبار ستیزی را از ویژگی های بارز دولت‌های نهم و دهم دانست و تصریح کرد: در طرح تحول اقتصادی و عزل و نصب برخی مدیران و قضایای فرهنگی حرف داریم؛ اما تا روزی که روحیه استکبارستیزی در دولت است، ما نیز با او همراه هستیم.

عباسی با بیان اینکه معنای رافت اسلامی این نیست که با افراد محارب برخورد نشود، خطاب به معترضان گفت: چرا این مواجهه توام با سعه صدر نظام را قدر نمی دانید. 

وی با تاکید بر اینکه کشورهای دیگر یک صدم این جریانات را با تانک جواب می‌دهند، اظهار داشت: یکی از جاهایی که رسانه ملی باید رفع ابهام می‌کرد، مقایسه برخورد کشورهای دیگر با معترضان خود و برخورد ایران با آشوب گران بود.

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 38461

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۵:۳۸ - ۱۳۸۸/۱۰/۳۰
    0 1
    نمیدونم چرا حرف پسرای رفسنجانی میاد همه مسولین جا میزنن
  • سياوش IR ۰۶:۵۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۳۰
    0 1
    اگر هاشمي براي شما مفيد بود حالا پسرش هم از مومنين بود از نظر شما شما شناخته ايد
  • علی NO ۰۷:۳۵ - ۱۳۸۸/۱۰/۳۰
    0 1
    پرفسور استراتژیست عزیز! فرهنگستان را شخم نمیزنند، اصلاح میکنند. مگر اینکه قصد کاشت چغندر داشته باشند.
  • امیر IR ۰۸:۱۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۳۰
    0 1
    در کنار پسران رفسنجانی اقازاده های دیگری نیز هستند.