ارتش آمریکا در حال انبار کردن تسلیحات و مهمات بیشتر شامل انواع موشک ، خودروهای زرهی ، گلوله‌های توپ و دیگر تجهیزات نظامی در اسراییل است.

اسراییل اجازه خواهد داشت در مواقع ضروری از این مهمات و تجهیزات استفاده کند.هفته نامه موسوم به دیفنس نیوز چاپ واشنگتن اعلام کرد ، افزایش تسلیحات و مهمات ایالات متحده در اسراییل موجب تقویت حمایت از این کشور یهود توسط دولت باراک اوباما در مقابله با ایران در منازعه با برنامه هسته‌ای خواهد شد.

این تعهد از زمان برگزاری رزمایش دو هفته‌ای مشترک دفاع هوایی دو کشور با نام جونیپر کبرا ‪ ۱۰‬در ماههای اکتبر - نوامبر سال ‪ ۲۰۰۹‬میلادی ، علنی و مشخص شد.

رزمایش یاد شده بزرگترین رزمایشی است که تاکنون توسط آمریکا و اسراییل برگزار شده است.

درحدود ‪ ۱۵۰۰‬پرسنل ایالات متحده با ‪ ۱۷‬کشتی جنگی از ناوگان ششم نیروی دریایی آمریکا رزمایش یاد شده را با حملات همزمان موشک‌های بالستیک با برد متوسط و کوتاه و انواع دیگر موشک‌ها که ( به صورت فرضی) به طرف اسراییل شلیک شده بود، برگزار کردند.

تلاش‌های یاد شده بعنوان اطمینان بخشی دولت اوباما به اسراییل مبنی براینکه آمریکایی‌ها از اسراییل در مقابله با ایران حمایت می‌کنند ، تعبیر شده است.

این حمایت‌ها اگرچه لزوما با نیروی‌های رزمی نیست ولی برای تشویق اسراییل به خودداری از حمله موشکی یا هوایی یکجانبه علیه تاسیسات هسته‌ای ایران صورت می‌گیرد.

درسال ‪ ۲۰۰۸‬میلادی پنتاگون - وزارت دفاع آمریکا - یک سیستم رادار راهبردی با برد یا رنج بالا با باند ایکس را در پایگاه هوایی نواتیم در صحرای نقب در جنوب تل آویو نصب کرد . این سیستم راداری قابلت رهگیری و تشخیص موشک های پرتاب شده بسوی اسراییل را از فاصله صدها مایل دورتر، دارد.

درزمان برگزاری رزمایش جونیپر کبرا ، گزارش‌هایی منتشر شد مبنی براینکه آمریکایی‌ها چند سیستم ضد موشک یا دفاع هوایی پاتریوت پی‌ای سی - ‪ ۳‬را پس از پایان رزمایش در اسراییل باقی خواهد گذاشتند.

با اینحال ، هنوز مشخص نیست که آیا ضد موشک‌های پاتریوت یاد شده شامل طرح انبار کردن تسلیحات و مهمات آمریکا دراسراییل هستند یا نه.

انبار تسلیحات و تجهیزات نظامی آمریکا در اسراییل درمیان افزایش تنش با ایران در حالی انجام می‌شود که گفت و گوهای ‪ ۴‬ماهه به رهبری آمریکا با تهران درباره وادار کردن این کشور به کنترل و توقف فعالیت‌های هسته ایش بدون رسیدن به هیچ نتیجه و توافق ملموس ، با شکست مواجه شده است.

اسراییل ایران مجهز به سلاح هسته‌ای را تهدیدی وجودی و عینی تلقی کرده و اعلام کرده است چنانچه متقاعد شود ایران در شرف دستیابی به سلاح‌های هسته ایی است ، حملات نظامی یک جانبه علیه این کشور ( ایران ) انجام خواهد داد.

رهبری اسراییل معتقد است ایران با استفاده از گفت و گوها ، برای پیشبرد برنامه هایش زمان لازم را می‌خرد و سال ‪ ۲۰۱۰‬میلادی سالی خواهد بود که درباره یک اقدام نظامی تصمیم‌گیری خواهد شد.

این تصمیم می‌تواند بعنوان بازنگری در موضعگیری استراتژیک اسراییل در زمینه خصمانه باشد.

به نظر خیلی‌ها ، بروز هرگونه جنگ احتمالی شاید صرفا انجام حمله سریع هوایی یا شلیک موشک نباشد و گفته می‌شود هفته‌ها یا ماه‌ها طول بکشد.

یک تحلیلگر به نام آموس هارل به نقل از موشه ورد که یک محقق کلیدی وزارت دفاع اسراییل است ، به روزنامه اسراییلی هاآرتص گفت ، ( درصورت وقوع درگیری) ایدئولوژی رژیم ایران یک جنگ طولانی مدت را فرمان خواهد داد به نوشته هرالد ، به نظر موشه ورد ، مدت زمان جنگی که براثر حمله علیه ایران آغاز شود سالها طول خواهد کشید نه چند هفته یا چند روز ، چون براساس احساسات شیعه ، یک نفر شیعه باید بجنگد و بخاطر عدالت و راستی و درستی اسلام و مسلمانان فدا شود.

از این دیدگاه ، وجود اسراییل یک وجود نادرست است و باید بخاطر رستگاری دنیا این نادرستی باید ( محو) درست شود.

رضایت ایرانی‌ها برای فداکاری ( جانبازی) ؟ قربانی‌های بسیاری را در یک پروسه طولانی دریک جنگ ایران با اسراییل ، موجب جنگی ادامه دار و طولانی بین دو طرف خواهد شد که پایان آن مشکل خواهد بود.

اگر این فرضیه حققیت پیدا کند ، دراین صورت انبارهای اسلحه آمریکا در اسراییل ممکن است بیشتر افزایش پیدا کند.

نیروهای اسراییلی درجنگ اکتبر سال ‪ ۱۹۷۳‬که مورد حمله مصر وسوریه قرارگرفت و نزدیک بود شکست بخورند ، با کمبود شدید ساز و برگ و تجهیزات نظامی مواجه شدند و فقط ترابری هوایی که به فرمان ریچارد نیکسون رییس جمهور وقت آمریکا صورت گرفت ، موجب رهایی آنروز اسراییل شد.

در جنگ ‪ ۳۴‬روزه سال ‪ ۲۰۰۶‬میلادی بین اسراییل و حزب الله موجودی بمب‌ها و مهمات توپخانه اسراییل به شدت کاهش یافت وبه نظر می‌رسید ارتش اسراییل تقریبا درحالت بحرانی قرارگرفت.

به نوشته دیفنس نیوز ، ساختار و وضعیت جاری مرحله نهایی روندی است که از یک سال قبل برای تعیین نوع و میزان سلاح‌ها و مهمات آمریکایی که قراراست در اسراییل انبار شود ، آغاز شده است.

دیفنس نیوز می‌افزاید ، این مرحله عبارت است از انبار کردن تسلیحات ومهمات توسط آمریکایی‌ها در مناطقی که ارتش این کشور ممکن است برای انجام عملیات به آنها نیاز داشته باشد و درعین حال به متحدان آمریکا اجازه استفاده از این ساز و برگ نظامی را در مواقع اضطراری می‌دهد.

ایالات متحده آمریکا درسال ‪ ۱۹۹۰‬میلادی به انبار تجهیزات نظامی در اسراییل به ارزش یک صد میلیون دلار اقدام کرد.

کد خبر 38689

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۶:۰۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۱
    0 0
    آمريكا واسرائيل هيچ غلطي نمي كنند؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین