رشد خشونتهای مذهبی عنوان یکی از مقالات شماره84 عصر نو - نشریه داخلی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی - است که در آن نویسنده ابراز عقیده کرده است:« امروز «تقریب مذاهب اسلامی» سازمان عریض و طویلی دارد که به قرار اطلاع متاسفانه تبدیل به سازمانی در جهت ایجاد تفرقه بین مذاهب و فرق مختلف شده است و می بایست در راهبردهای حاکم بر آن تجدیدنظر شود.»
در این مطلب با بیان اینکه «با ابتکار آیتالله العظمی منتظری و استقبال رهبرفقید انقلاب، امام خمینی (س) به طور نمادین هفته ای به نام هفته وحدت نام گذاری شد» افزوده شده است: البته نهادهایی رسمی هم برای دنبال کردن این هدف تاسیس و فعال شدند. از اینرو اعمال این سیاست رسمی ایجاب میکند که مقامات دست اندرکار حکومت و دولت از اعمال هرگونه سیاست یا رفتاری که به نحوی تلقی فرقهای و متعصبانه و تبعیضآمیز از مذهبی خاص را داشته باشد، پرهیز نمایند و با رعایت حقوق همه شهروندان الگویی رفتاری از «تقریب مذاهب اسلامی» را عرضه نمایند.
نویسنده این مقاله با بیان اینکه خوشبختانه کشور ایران تاکنون کمترین آسیب و دردسر را از «خشونتهای مذهبی» داشته است و مردم ایران آموختهاند که پیرو هر مذهب و آیینی هستند در کنار یکدیگر زندگی کنند افزوده است: اما این امر نباید مانع یا توجیهی برای عدم اطلاعرسانی صحیح به ویژه از سوی رسانهها و منابع دولتی باشد. بحث و تحلیل درباره این پدیده باید باز باشد تا مردم عمق این فاجعه را دریابند و خودآگاهی در این زمینه بیشترین نقش بازدارندگی را خواهد داشت.
نویسنده این مقاله در نشریه سازمان مجاهدین انقلاب افزوده است: وقوع دو حادثه در تربت جام (بهصورت عملیات تروریستی انتحاری) و خمینیشهر در ایام عزاداری حسینی را میتوان نشانهای از «رشد خشونتهای مذهبی» در جامعه ایران تلقی کرد و نسبت به آن هشدار داد و هم دولت و هم فعالان مدنی را در این باره هوشیار کرد.
در ادامه این مطلب می خوانیم: البته باید بر این نکته پای فشرد که هرگز نباید برخورد با این پدیده به امری جناحی و سیاسی تبدیل و تقلیل یابد و قطعاً تدبیر حاکمیت در این باره نقش اصلی را بازی میکند و کانون این تدبیر پیگیری همان راهی است که مرجع عالیقدر شیعه آیتالله بروجردی بهنام «تقریب مذاهب اسلامی» بنیان گذارد با همه لوازم و مقتضیاتی که دارد.
نظر شما